Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dur bakalim ne diyecek.
Insallah olumlu pozitif seyler soyler
Ronya yaa ne meraklisin arkadasim asilamaya ( Dur olacak yakinda !!

canım ya yumurtlamıyom ondan
bekle bekle yumurta yok :84:
nerdeyse 50 günü geçti adet olmadım ama hamile değilim
çarşamba günü kadın doğum doktorundan randevu aldım gidicem bakalım

PAMUK ben krishazele katılıyom sen bu adama ço yapıyon ha
yapma böyle zaten erkekler bu konularda hassaslar adamın üstüne gitme

canım inşlh öle olur hepimizim dilekleri olsun hepimiz bigün bu mutluluğu yaşayacaz hayırlısıyla en yakın zamanda

evet benim en çok merak ettiğim onun duygusu anneliğin hissi offf adı bile güzel :)))) Allah hepimize nasip etsin arkadaşlarım

hayatım bizimkini dürteceksin yoksa olmaz ondan böyle yapıyorum neyapayım :)))))))

şey canım siz sadece kan testimi verecektiniz orda yoksa muayenede olacakmısınız

ceylancım biz Kaan hocada kan testi verdik oda eşimde hormon eksikliği olduğunu söyleyerek ibni sina hastanesinde hormon tahlili yaptr ve yanıma gel demişti

ceylancım biz Kaan hocada kan testi verdik oda eşimde hormon eksikliği olduğunu söyleyerek ibni sina hastanesinde hormon tahlili yaptr ve yanıma gel demişti

yani oda kanda bakılıyo zaten yok eger muayene olacaksanız sabah erken gitmeniz gerekebilir diyecektim çünkü biz öyle yapmıştık ama siz yinede ögleden önce orda olmaya çalışın arkadaşım çünkü bazen sekreterler gıcıklık yapabiliyolar işi şansa bırakmayın derim ben yinede siz bilirsiniz tabi

canım kan tahlilini ankara hastanesinde yaptırdık sonuçlara göre kaan hoca bizi ibni sinaya gönderdi ya buarada evet saat kaçta gitsek acaba

canım kan tahlilini ankara hastanesinde yaptırdık sonuçlara göre kaan hoca bizi ibni sinaya gönderdi ya buarada evet saat kaçta gitsek acaba

bence 10-11 arası gidin çünkü o hastanenin bi tuhaf yönü var mesela 3 te gidiyosun hala mesai saati olmasına ragmen kan almıyolar yada röntgen çekmiyolar günlük hasta limitini aldık yarın gel diyolar o yüzden kanda olmazda yinede işini şansa bırakma erkenden işini bitir bence

ya böyle şeyler duymak bile bizi heycanlandırıyor bayram tatilinde tatile sinopa gidiyoruz eşimle oda tatilden gelelim enerji depolayalım tedaviye start verelim diyo gidip kafa dagıtcaz cocuk mocuk umrummuzda olmıcak öle konuştuk bakalım sıkıntılrımızı konuşmadan dura bilcezmi bide marmara üniversitesi hastanesi buraya acılmış2 mahh ilerimizde oraya gitcez galiba
tabii randevu alabilirsek :)

sağol canım eşim gelir birazdan söyleyeyimde erkenden gidelim yarın saat 8:30 gibi çıkarız evden inşallah yarın halledebiliriz

Zaten hormon icin kan sabah alinir
en dogru sonuclar sabah cikar

ya krishazel sana bişey sormak istiyorum şu an aramızda en kıdemli sensin eşim perşembe ameliyat oldu sol varikoselden daha öncede yazmıştım ameliyata mikro diye girdi ama ameliyatta damarlar öyle belirgindiki mikroya gerek yoktu normal yaptık dediler kaan hocaya da söylemişler neyse ben kaan hocayada sordogomda zaten ameliyat çok güzel geçti dedi ameliyat olalı bugün dördüncü gün ve bugün eşimin sol testisi şişmiş bugüne kadar nolmaldi yani normalmi sence hidroselden korktum bende hidrosel ameliyat yerindemi olur yoksa testistemi bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…