Seyyy meyyy yok anladim ben:))
Bunu soyleme esine:)))))))))))))))
inşallah hamile kalırsında yazarsın bize burdan mutlu haberlerini canım herşeyin hayırlısı olsun
kızlar çok kalabalığız şuan aşağıda 6 kişinin adı yazıyor
Dur bakalim ne diyecek.
Insallah olumlu pozitif seyler soyler
Ronya yaa ne meraklisin arkadasim asilamaya( Dur olacak yakinda !!
canım inşlh öle olur hepimizim dilekleri olsunhepimiz bigün bu mutluluğu yaşayacaz hayırlısıyla en yakın zamanda
sağol hayatım yarın gidiyoruz yine çok mutlu oldum tabi sizide geçmiş olsun canım benm inşallah gönlünce olur herşey :)))
canım ya yumurtlamıyom ondan
bekle bekle yumurta yok :84:
nerdeyse 50 günü geçti adet olmadım ama hamile değilim
çarşamba günü kadın doğum doktorundan randevu aldım gidicem bakalım
PAMUK ben krishazele katılıyom sen bu adama ço yapıyon ha
yapma böyle zaten erkekler bu konularda hassaslar adamın üstüne gitme
şey canım siz sadece kan testimi verecektiniz orda yoksa muayenede olacakmısınız
evet benim en çok merak ettiğim onun duygusu anneliğin hissi offf adı bile güzel :)))) Allah hepimize nasip etsin arkadaşlarım
herşeyide sölemiyorum tabiki canım
Benim memurum isini bilir:))
ceylancım biz Kaan hocada kan testi verdik oda eşimde hormon eksikliği olduğunu söyleyerek ibni sina hastanesinde hormon tahlili yaptr ve yanıma gel demişti
yani oda kanda bakılıyo zaten yok eger muayene olacaksanız sabah erken gitmeniz gerekebilir diyecektim çünkü biz öyle yapmıştık ama siz yinede ögleden önce orda olmaya çalışın arkadaşım çünkü bazen sekreterler gıcıklık yapabiliyolar işi şansa bırakmayın derim ben yinede siz bilirsiniz tabi
Kaan Hoca ya Ulasamazsan maille gonder mutlaka sonuclari pamuk cum.
canım kan tahlilini ankara hastanesinde yaptırdık sonuçlara göre kaan hoca bizi ibni sinaya gönderdi ya buarada evet saat kaçta gitsek acaba
bence 10-11 arası gidin çünkü o hastanenin bi tuhaf yönü var mesela 3 te gidiyosun hala mesai saati olmasına ragmen kan almıyolar yada röntgen çekmiyolar günlük hasta limitini aldık yarın gel diyolar o yüzden kanda olmazda yinede işini şansa bırakma erkenden işini bitir bence
bence 10-11 arası gidin çünkü o hastanenin bi tuhaf yönü var mesela 3 te gidiyosun hala mesai saati olmasına ragmen kan almıyolar yada röntgen çekmiyolar günlük hasta limitini aldık yarın gel diyolar o yüzden kanda olmazda yinede işini şansa bırakma erkenden işini bitir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?