Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sadece şunu söyliyeyim pamukçum bütün yaşadıklarım bana sadece sabretmeyi öğretti,çok ağır kayıplar verdim,ağladım sinir kırizleri geçirdim ,ama sadece kendimi yıprattım.Şu an daha geniş mezhepli dawranıyorum ,sürekli bu meseleyi takmıyorum kafama ,werici olan allah ,paraylada olmuyo bebeklerim doğsaydı şu an üç aylıklardı,ewim oların sesiyle çınlıyordu ....
Ama yoklar artık kahır etmemk geçmişi düşünmek ve acabalarla yaşmak istemiyorum...
Allaha emanet ol mevlam verici olduktan sonra herşey boş ,yeterki o dilesin ...

Yrim seni şeker kıtır kıtır,canımsın sen benimmmmm.
Bebek nasıl başladımı aşermelerin..?

Aserme yokta bulantilarim var bu hafta basladi birsey yedikten sonra fena oluyorum
bugun cok az kahve leke gordum ama toplu igne basi kadar 2 tane moralim bozuldu cok
yarin kontrolum var raporumda bitiyor 10 gundur yatiyorum(

sen nasilsin birtanem?

canım üzüldüm ((( ama Allah ın bildiği bişey vardır hani hep diyoruz ya herşeyin hayırlısı olsun diye demekki Allah böyle görmüş ama bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez içini ferah tut ben inanıyorum ki kalpten isteyenleri Allah geri çevirmez inşallah hamile olursunda verirsin burdan güzel haberleri

yapma ya ama olsun korkma ,gerisi yoksa parlaı kırmızı renkte değilse önemli değil,bir orkidi dolduracak kadar olursa tehlikeliymiş.Aşermelerinde var çok şükür,Mide bulantısıda buna girer o zaman hiç korkma bu gebeliğin dewam ettiği anlamına gelir ,Geçmiş olsun tatlım .Canım belkide idrara yollarında enfeksiyon wardır ondan da olur bu tür şeyler.
Yarın inşallah iyiy haberlerle geleceksin ,Allha emanet olun....

İnşallah güzel kalpli arkadaşım inşallah ,Seninde güzel haberlerini burdan okuruz da mutltuğumuz çifte olur.....:))))

krishazelcim inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin Allah bebeğini sana bağışlasın

Ya sende öğretmensin cidden bu öğretmenlerin cocuklaruı olmuyomu ,ilginç değilmi ,Acaba bunun hakkında bir araştırma yapsak ne kaaaaaadar doğruluk payı olabilir:))))
İşin espiri tarafı bu dikkat ettim de çoğunluk hep öğretmen Hayırdır inşallah.

insallah canim cok korkuyorum

insallah canim
babasi 190 ben 170
babasida bende renkli gozluyuz tipik gocmeniz ikimizde:))
ama babasina benzerse afet olur:))

OOOOOOO maşallah maşallaah ,demek yakışıklı bir kocan war ozaman huyunu senden alsın boyunu postunuda babsından,Güzel yüze 40 günde doyulurmuş ama güzel huya 40 yıl geçsene doyulamazmış..:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…