Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşinde ve sende sorun yoktur inşallah canım öylemi

eşim işte 3 ay önce varikoselden amelyat oldu geçen gittik doktora gayet ıyı dedı eşim için klomen hapı verdı bıde 3 ay süre verdi yanı bende tabi kadın doğuma falan gıdıyorum temız yanı bışey çıkmıyo ama işte yumurtlama zamanları bılmedığım için bıraz kafam karısık yanı

süper zor olanı atlatmışsın canım Allah tez zamanda hamile olmanı nasip eder inşallah :))
spermleri çoğaltmak için vitaminler kullandınmı

süper zor olanı atlatmışsın canım Allah tez zamanda hamile olmanı nasip eder inşallah :))
spermleri çoğaltmak için vitaminler kullandınmı

saol canım inşl hepimize nasip etsin :) aslında vıtamın olarak keçi boynuzu pekmezi ve kürünü kullandık bıde taze sıkılmış havuç suyuda içirmıştım bır ay kadar fazla bısey yapmadım ama doktorun verdıği klomen hapını kullanmıstı hayatım

anladım canım inşallah güzel haberler verirsin burada Allah ım isteyen herkese nasip etsin çalışmaları aksatma :)))

KRİSHAZEL nerdesin neyaptın canım bugün hiç girmedi doktora gidecekti neyaptı acaba :44:

KRİSHAZEL canım seni çok merak ediyoz
hadi gel güzel arkadaşım güzel haberlerle gel inşallah

Arkadaslar doktora gittim bugun bebisi gorduk elleri kollari oynuyordu bacaklarini birbirine vuruyordu:) Doktor hersey mukemmel dedi hicbir sorun yok dedi dusuk riskin de yok dedi. Bebegin gelisimi cok iyi kalp atimi super dedi kameraya da cektik :) vee bebegin buyuk ihtimalle erkek dedi gosterdi yani 1mm lik bir cikinti var dedi yanilma payi var ama erkek dedi:) Babamiz kiz a alistirmisti kendini :))

ayyy yerim ben onu ya seni çok merak ettim canımıniçi ya bunlarıda senden duymak çok çok iyi geldi ya erkekler hep kız bebek istiyo nedeni annelerini çok sevmeleri olabilirmi bide daha şeker oluyolar diyolar :))))) maşallah canımıniçi maşallahhhh

ronya canimcim doktorun gun asiri dediyse onu dinle o bizden daha iyi bilir degilmi:)

ama iyi calis hersey yolunda suan sayinizda artti yumurtanda var olmamasi icin sebep yok iyi calisin bugun basla gun asiri 20. gune kadar yapin bacaklari dikmeyi unutma
preseed kullanacaksin degil mi?

süperrr yaaa süper bir haber
canımsın çok sevindim Allahım yakışıklı şimdiden pipimi gösterdi
yerim onu ben.
canım inşallah sağlıkla gelir hayırlı uğurlu gelir
gözün aydın olsun artık stres yapma sakın hiç bişey olmucak Alalhın izniyle

canim yumurtlama 17 gun olmaz genelde 14 . gundur

ama 9. gunden itibaren gunasiri iliskiye baslamalisin. spermler 3 gune kadar yasayabiliyor o yuzde haznen herzaman sperm dolu olsun:))

9. gun ile 20. gun arasi gunasiri iliski olsun.

Ya sorma cok saskiniz cinsiyeti soyleyecegini hic dusunmemistik supriz oldu bizede
Aman kiz olsun erkek olsun hic muhim degil saglikli sihhatli olsunda. Buyuk Allah im bizi oyle guzel terbiye ettiki odumuz patliyor valla

canımm evet preseed kullancaz
canım hareket az ya o aklıma takılıyor
eşime acı kahve yaptım içiyo şimdi
ilişkiden 1 saat önce içilen acı türk kahvesi hareketi arttırıyormuş
canım doktor banada arginmax women tavisye etti onu kullan dedi
bugün 50.gün ancak büyümüş benim yumurta :)

krishazel canım sizde günaşırımı çalışıyodunuz yoksa hergünmü
valla bana kalsa hergün çalışmayı düşünüyom
ama sperm doktorun sperm kalitesi düşer lafıda korkuttu beni
canım biliyonmu gülücen ama az evvel kaan hocaya email ettım bunu sordum
hocam siz önerirsiniz dedim.sperm kalitesi gerçekten düşermi diye sordum :86:

canim yumurtlama 17 gun olmaz genelde 14 . gundur

ama 9. gunden itibaren gunasiri iliskiye baslamalisin. spermler 3 gune kadar yasayabiliyor o yuzde haznen herzaman sperm dolu olsun:))

9. gun ile 20. gun arasi gunasiri iliski olsun.

adet günü dahil 14. gündemi başlıyo yani

canım gözün aydın sana bakmak için girdim güzel haberlerini gördüm MAŞALLAH

RABBİM kucagına almayıda nasip etsin İNŞALLAH AMİN

proxeed daha iyi arginmax dan ama arginmax da fena degil . ginseng ve ginko biloba var icinde

preseed hiza faydasi olacak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…