Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
OOOOOOO maşallah maşallaah ,demek yakışıklı bir kocan war ozaman huyunu senden alsın boyunu postunuda babsından,Güzel yüze 40 günde doyulurmuş ama güzel huya 40 yıl geçsene doyulamazmış..:)))))

Babamizda cok iyidir:) Saglikli olsunda kime benzerse benzesin. Cinsiyet te hic onemli degil bizim icin .
ikizler burcu olacak ama:)))))))))

Canlarım kırishazelim eşim geldi şimdi geç olmuş diyo ((Ama sizden bu güzel muhabbetten hiç ayrılmak istemiyorum Ama kader Ağlarını ördü ve eşimi karşıma çıkardı.Pamuk canım sanada iyi geceler kırishazelim sanada kendini fazla yorma bol bol dinlen ,yarın iyi haberlerini okuyacağım hiç şübhen olmasın...

Canım neden öyle dedi doktorunuz ,değer düşükse ne kullanırsanız kullanın yükselmezmi demek istiyo?(((

canım aslında benim eşimin değerleri çokda kötü değildi
belki ondan şuan ihtiyaç yok olduğu zaman söylerim dedi
KRİSHAZEL canım korkma o kadar az kanamayla hiç bişey olmaz
kalbi atan bebeğin düşme ihtimali çok çok zayıfmış.
bu arada eminim güzel bir bebeğiniz olacak göçmenler pek güzel olur :))
YAĞMUR canım hayatta yaşadıklarımız bizi dahada güçlü yapıyor
acılarla büyüyoruz olgunlaşıyoruz.Allahım beterinden saklasın
ben hep şuna inanırım hayatta çok acı çeken insanlar sonrasında en mutlu olanlardır

Hııııı anladımcanımhadi siziniçinbu tedavi hayırlı olur inşallah,rabbim gönlüne göre wersin...
Amim canım amin Rabbim daha başka acı göstermesin yada taşıyamayacağıız yükü omuzlarımıza yüklemesin.
geçen hafta doktora gittim ,tekrarlayan gebelik kayıpları diye bana dosya açtı bebeğimim neden öldüğünü araştırdı.%30 pıhtılaşma ve enfeksiyon nedeneiyle ölme ihtimali vardı onları araştırdı benden kan alarak hiç birşey çıkmadı.anlıcan bebeğim sakattı(((
Bir tanıdığım 6. ayında bebeği sakat diye karnıda öldürtüp doğum yapmıştı ,çok şükür Rabbimeki beni böyle bir şeyle imtihan etmedi ,yoksa ben o bebeği aldırmazdım ne olursa olsun.Allahıma binlerce şükürler olsun ,Annemhep okuduğun kuranlar önüne geldi ,vardır bundada bir hayır diyordu ne haklıymış.
Burdaki arkadaşlarr soruyrum bebeğinizin teavi edilemiyecek bir problemi olsa ne yapardınız ,Sizde aldırırmıydınız yoksa sağlam verince allahtan sakat verincede ben bunu istemiyorum deuip gebeliği sonlandırırmıydınız?

slm bayanlar dün çıkmak zorunda kaldım sizlere cvp veremedim bugün nasılsınız ben sanırım kendimi fazla yıpratıyorum ayy bugün kargo gelir ayy şunuda almam lazım acaba şimdi neyapmalıyım derken kendimi farkında olmadan yıpratmışım dün gece 3 te astım krizim tuttu eşim zavallı panik halinde acile gittik serum falan iyi oldum şimdi ya ben herşeyi gözümde neden büyütüyorum ki

canım çok geçmiş olsun yapma böyle
herşey olacağına variyor biz ne yaparsak yapalım
güzel düşünelim güzel olsun.elinden geleni yap ama stres yapma
bak sana elif şafak aşk ktiabından güzel bir söz,
20.kural: " Yolun sonunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece ilk adımı düşünmekle yükümlüsün..GERİSİ ZATEN KENDİLİĞİNDEN GELİR.."

ronyacım sağol canım arkadaşım evet stres fazlasıyla oluyo kendimi acilen toparlıyorum :)))
" Yolun sonunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece ilk adımı düşünmekle yükümlüsün..GERİSİ ZATEN KENDİLİĞİNDEN GELİR.."
gerçekten harika bir söz facebook kaydettim :))))

kızlar ben şimdi doktordan geldim
sağ tarafta bugün yarın çatlamak üzere olan bir yumurtam varmış
doktor bir gün çalışın bir gün çalışmayın dedi
zaten sperm problemli kalitesini bozmayalım dedi
ne dersiniz ne yapayım :111:

bak hayatım bide üzülüyodun bende pko var diye yumurtan gayet iyi görevini görüyo ama bence sen yinede denemelere devam et canım

Son düzenleme:

ne yapacan tabıkısı çalışamalara başlıcan hemen canım

kızlar sıze bişey soracam ben kendim kadın doğuma yumurta takibi yaptıradım merakta edıyorum aslında yumurtlama zamanlarımı kadın doğuma gıdıp ne dıyecem yaptırmak için beni bilgilendirirmısınız

canım adet günün dahil 17 gün say yumurtlama günündür bide ovulasyon testi al derim hayatım

canım adet günün dahil 17 gün say yumurtlama günündür bide ovulasyon testi al derim hayatım

bugun adetimin ikinci malesef canım bu ay da oldum adet dünden ıtıbarenmı samaya başlıyayım yoksa bıttıkten sonramı ben bunları fazla anlamıyorumda

bazen ınternetten bakıyorumda ovulasyon testıne onlarda ne kadar doğru bakalım

bugun adetimin ikinci malesef canım bu ay da oldum adet dünden ıtıbarenmı samaya başlıyayım yoksa bıttıkten sonramı ben bunları fazla anlamıyorumda

canım bende merak ederek araştırdığım için söyledim sana adetin ilk gününden itibaren
17. gün yumurtlama günü oluyor diye biliyorum bide ovulasyon testi al çift çizgi görünce çalışmalarını hergün sürdür canım kolay gelsin :)))))))))))).

tamam anladım canım ozaman ben öyle yapem hemen ovulasyon testı alim da öğrenıyım bakalım ne zamanmış öle çalışmalara başlıyayım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…