Evet burada cogunluk ogretmen ama asil sorun eslerimizde onlarda ogretmen degil:))
OOOOOOO maşallah maşallaah ,demek yakışıklı bir kocan war ozaman huyunu senden alsın boyunu postunuda babsından,Güzel yüze 40 günde doyulurmuş ama güzel huya 40 yıl geçsene doyulamazmış..:)))))
Dimi canım benim benimkide matraklık olsun diye yazılmış boş bir söz işte,bilimsel bir açoklaması olmayan.
Yagmurcum bu aksam calisma yapmadiniz mi?
20. gune kadar gun asiri devam edin ben oyle yaptim. Belki gec yumurtlama gec dollenme falan olur diye.
Canım neden öyle dedi doktorunuz ,değer düşükse ne kullanırsanız kullanın yükselmezmi demek istiyo?(((
canım aslında benim eşimin değerleri çokda kötü değildi
belki ondan şuan ihtiyaç yok olduğu zaman söylerim dedi
KRİSHAZEL canım korkma o kadar az kanamayla hiç bişey olmaz
kalbi atan bebeğin düşme ihtimali çok çok zayıfmış.
bu arada eminim güzel bir bebeğiniz olacak göçmenler pek güzel olur :))
YAĞMUR canım hayatta yaşadıklarımız bizi dahada güçlü yapıyor
acılarla büyüyoruz olgunlaşıyoruz.Allahım beterinden saklasın
ben hep şuna inanırım hayatta çok acı çeken insanlar sonrasında en mutlu olanlardır
slm bayanlar dün çıkmak zorunda kaldım sizlere cvp veremedim bugün nasılsınız ben sanırım kendimi fazla yıpratıyorum ayy bugün kargo gelir ayy şunuda almam lazım acaba şimdi neyapmalıyım derken kendimi farkında olmadan yıpratmışım dün gece 3 te astım krizim tuttu eşim zavallı panik halinde acile gittik serum falan iyi oldum şimdi ya ben herşeyi gözümde neden büyütüyorum ki
canım çok geçmiş olsun yapma böyle
herşey olacağına variyor biz ne yaparsak yapalım
güzel düşünelim güzel olsun.elinden geleni yap ama stres yapma
bak sana elif şafak aşk ktiabından güzel bir söz,
20.kural: " Yolun sonunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece ilk adımı düşünmekle yükümlüsün..GERİSİ ZATEN KENDİLİĞİNDEN GELİR.."
kızlar ben şimdi doktordan geldim
sağ tarafta bugün yarın çatlamak üzere olan bir yumurtam varmış
doktor bir gün çalışın bir gün çalışmayın dedi
zaten sperm problemli kalitesini bozmayalım dedi
ne dersiniz ne yapayım :111:
kızlar ben şimdi doktordan geldim
sağ tarafta bugün yarın çatlamak üzere olan bir yumurtam varmış
doktor bir gün çalışın bir gün çalışmayın dedi
zaten sperm problemli kalitesini bozmayalım dedi
ne dersiniz ne yapayım :111:
kızlar sıze bişey soracam ben kendim kadın doğuma yumurta takibi yaptıradım merakta edıyorum aslında yumurtlama zamanlarımı kadın doğuma gıdıp ne dıyecem yaptırmak için beni bilgilendirirmısınız
canım adet günün dahil 17 gün say yumurtlama günündür bide ovulasyon testi al derim hayatım
bugun adetimin ikinci malesef canım bu ay da oldum adetdünden ıtıbarenmı samaya başlıyayım yoksa bıttıkten sonramı ben bunları fazla anlamıyorumda
canım bende merak ederek araştırdığım için söyledim sana adetin ilk gününden itibaren
17. gün yumurtlama günü oluyor diye biliyorum bide ovulasyon testi al çift çizgi görünce çalışmalarını hergün sürdür canım kolay gelsin :)))))))))))).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?