Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim doktorlar daha iyi bilir. Kaan hocayada sorman iyi olmus. Onlarin dedigini yap
ama hamile kaldigim ay biz hergun yaptik yumurtladigim zaman .
diger gunler gun asiri yaptik
9. gun ile 20 gun arasi yaptik

evet canim 14. gun yumurtlaniliyor eger baska sorun yoksa pko gibi falan.
ama sen 9. gunden basla iliskiye . 17. gun cok gec

canım biliyosun şuan hamile kalmam imkansız ama sadece kendimi test etmek amacıyla acaba yumurtlama oluyormu diye 3 gün önce yaptım ama tek çizgi çıktı senin tarifine göre de bugün 14. günüm amacım sadece sorun olup olmadığı kafamı rahatlatmak için

bugun test yaptinmi peki?

canım bugün test yapmadım neden üstüne düştün dersen sağ kasığımda bir ağrı var 2 gündür elfam da yapmak istemiyorum ama anlayamadım da yanma da var bende açıkcası korktum

Canim rahat benim sana en buyuk tavsiyem rahat olman stres yapmaman.
Oluruna birkmazsan bu is olmaz . Tamam mucadeleyi asla birakmayacaksin ama bunu yaparkende kendine zarar vermeyeceksin.
anlastik mi benim guzel kardesim:)

Canim rahat benim sana en buyuk tavsiyem rahat olman stres yapmaman.
Oluruna birkmazsan bu is olmaz . Tamam mucadeleyi asla birakmayacaksin ama bunu yaparkende kendine zarar vermeyeceksin.
anlastik mi benim guzel kardesim:)

canım ben bile kendime inanamıyorum farkında olmadan kendimi mahvetmişim bugün bende bunu düşünerek kendimi rahat bırakmaya karar verdim dedim ki tamam bu MR 17 şubatta mı bekle sabırlı ol tedaviyide akışına bırak dedim kendimce desteğin için çok sağol canım seni çok seviyorum zaten

Canim rahat ol derken 17 subati kastetmedim bence bekleme 17 subati hemen cektirin mr i . tedavinde taviz verme sadece bunlari yaparken kendini yipratma . kendinden birseyler gitmesin. senin guclu saglikli ve dayanikli olman sart yoksa hamile kalsan neye yarar . is hamile kalip bitmiyor bak bana neler yasiyorum nelerle korkuyorum

guclu ol tek istegim bu
bende seni seviyorum

canım tşk ederim eşim diyorki bizim MR ile bir alakamız yok kan tahlili sonuçlarına göre endokrin bölümü doktoru bize ilaç verecek ve tekrar bu şekilde kaan hocanın yanına gideceğiz ve onun tavsiyeleriyle devam edeceğiz tedaviye diyo
aslı varmı sen ce

Olabilir cunki infertilite icin mr istemezler ilk sizden duyuyorum
eski hastaligina bakacaklardir onun icindir
ozaman hormon sonuclarini alip tedaviye baslarsiniz biran once
oyleyse bekleyebilirsiniz subat ayini

Olabilir cunki infertilite icin mr istemezler ilk sizden duyuyorum
eski hastaligina bakacaklardir onun icindir
ozaman hormon sonuclarini alip tedaviye baslarsiniz biran once
oyleyse bekleyebilirsiniz subat ayini

eşim dün kafayı yedi zaten bak bidaha anlatayım :)))) bak son kez anlatıyorum bizim mr ile alakamız yok :))) diyo
bayramdan sonra kan tahlili sonuçlarını alırız ben sana gelişmelerden bahsederim zaten canımıniçi rahatladım çok sağol

Bahset tabi:))
Bayramini guzel gecir kafandan at bu sorunlari yoksay.
bayramdan sonra mucadeleye baslayacaksin zaten. O zamana kadar guc depola. Gununu gun et.

Bahset tabi:))
Bayramini guzel gecir kafandan at bu sorunlari yoksay.
bayramdan sonra mucadeleye baslayacaksin zaten. O zamana kadar guc depola. Gununu gun et.

krishazel az önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi yok var arası

Aşkım süper ya geliyo demek oğlumuz ,:))
Maşallah maşallah canım sen kaç hafta lık olmuştunki,Süper yaaaaaa...
Sen ve artık seninki mercimeklilkten çıkmıştır ama ben onu mercimek deyip seweceğim ,yerim ben onu minik şeker.Annesinide öpüyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…