Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya sınavımız büyük ister istemez sürekli polyanacılık oynuyamıyorsun ,eşlerimiz onlara olan sewgimizi biliyorlar çocukta aşkımızın meyvesi olcak,gene onun için uğraşıyoruz dimi :::

canım ya sınavımız büyük ister istemez sürekli polyanacılık oynuyamıyorsun ,eşlerimiz onlara olan sewgimizi biliyorlar çocukta aşkımızın meyvesi olcak,gene onun için uğraşıyoruz dimi :::

aslında haklısın yağmurum bende eşimi surat asmakla ikna ettim peşimde dolanmaya başladı tamam ne istiyosan yapıcam ama böyle durma diyo :))))))))))))) bu formülünü kullanmaya karar verdim bu şekilde ikna oluyo neyapayım

hadi bakalım bildiğin yokdan şaşma haytım:)9999

iyi bayramlar arkadzaşlar sizden bir ricam olucak yardımcı olursanız sevinirim ben birbuçuk yıllık evliyim evliliğimin birinci ayında düşük yaptım düşük nedeni araştırılırken bende bişey çıkmadı eşime geldi sıra testler doktorlar derken varikosel varmış ve ameliyat işe yaramazmış istanbul acıbadem hastanesinde cem beyle tedaviye başladık iki denemem oldu birinde dondurma usuluyle ikiside tutmadı üç ay tatil yapın çok gençsiniz dedi doktorum biz beş ay tatilin ardından beş gün önce mersinde üni hastanesinde prof doktora ameliyat oldu eşim sizce işe yararmı kızlar yaaa beklemek çok zor daha üç ay test için bekliycez zor geliyor artık evlendiğimizden beri dinlenemedik hem beyin hem vucut ne dersiniz başarı oranı kaç? eşime yedirmemi önerdiğiniz birşeyler varmı şimdiden teşekkürler tekrar iyi bayramlar
:80:

canım öncelikle geçmiş olsun
kesinlikle işe yarar burda eşi ameliyat olduktan sonra gebe kalan çok arkadaş var
bence tüp bebeğe bile gerek kalmıcak

Bizde sizin yaptiginiz hatayi yapip once tup bebek denemistik tabiki de tutmamisti. sonra varikosel ameliyati olduk 6. ayda hamile kaldim ben normal yolla. .
Varikosel i olanlarin tutunma sansi daha zayif o yuzden once ameliyat en dogru su. 6. aydan sonra duzelme basliyor simdi acele etmeden sabirla bekle canim.
Basari orani sormussun bende en az % 80

Bu topigi bastan sona oku neler yaptigimiz yazdik hep sende uygula .

slm şekerler yoğun stres altındayım kayınpederler gelecek çarşamba günü telaş ve stres içindeyim temizlik yemek menüsü düşüncesi güzel ağırlayabilecekmyim off of

slm şekerler yoğun stres altındayım kayınpederler gelecek çarşamba günü telaş ve stres içindeyim temizlik yemek menüsü düşüncesi güzel ağırlayabilecekmyim off of

Agirlarsin canim niye agirlayamayasin. Ne guzel hep beraber olacaksiniz . Bayramlar kalabalik aile ile guzel.

eşim aradı az önce kayınpederleri işleri çıkmış gelemiyorlarmış hadi kendine gel artık stres yapma diyo .)))

kızlar bu gingko bilobayı bende içmeye başladım ama çok kötü kokuyo ya kapağını açar açmaz öldürüyo kokusu sizde de böylemi

kızlar bu gingko bilobayı bende içmeye başladım ama çok kötü kokuyo ya kapağını açar açmaz öldürüyo kokusu sizde de böylemi

canım valla sen deyince baktım şimdi gerçektende çok kötü kokuyor
sağolsun kocişkom sesi çıkmıyor

canım valla sen deyince baktım şimdi gerçektende çok kötü kokuyor
sağolsun kocişkom sesi çıkmıyor

Ciddenmi? ben de aldım ama daha aaçmadım deeeeeesene işimiz var kocişimle...
Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ,şimdiden hayırlı bayramlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…