Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızzlar saraçoğlumun werdiği çaylar bitti ,kaan aydosunkiler bittiiii yaniiiiiiiiiiiiiii yarın test günümüz hep heyecanlanırdım ama ne yazıkki umutlu olmadığım için nötürüm(((Artık sonuçlar ne zaman çıkarsa yazarım size en geç cumartesi ,okeymi...

tedavi sonuçlarınımı diyosun canım 3 ay oldumu :))))

Canim 2.5 aylik oldum kabuklu fistik kadar olmus bebis:))

canim bugunde yap bakalim ne cikacak
ikinci cizgi silik te ciksa 24 ila 36 saat icinde yumurtlayacaksin demek

tamam canım akşam yemeğini hazırlıcam birazdan bir yapayım bakayım inş çift çizgi görürümde bide bununla uğraşmak zorunda kalmam buarada incir de aldım kabuklu fıstığın annesi nasıl yapabilirim hani bilgi versen diyorum :))))))

KRİSHAZELCİM yaptım az önce dünden daha koyu 2. çizgi vardı biri kırmızı biri pembe ohhh sevindim yumurtlayabiliyorum :))))))))))))) gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))

4 ay oldu canım saraçoğlunu çaylarını içmeye başlıyalı,yapıp sonuçla<rı onada fakslıcağız ,bakalım nasıl sonuçlr:)))))

ooooo sen sağlam ellerdesin :))) Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım güzel sonuçlar alacaksın içime doğuyo :))

KRİSHAZELCİM yaptım az önce dünden daha koyu 2. çizgi vardı biri kırmızı biri pembe ohhh sevindim yumurtlayabiliyorum :))))))))))))) gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))

:))))))))))))))))))Gözünaydın canımm..İş başına o zamann..TAKTİK KRİSHAZEL: Bacaklar Tavanaaaaa:))))))

kızlar bende sevgili yumurtamın çatlamasını bekliyom
dün gittim 20 mmdi doktor en geçe pazar gününe çatlar dedi
yaa bu gün aşırı ilişki hiç benim içime sinmiyo
sanki hergün olmalı gibi geliyor bana
kaan hocayada email attım hala cevap yok :))

:))))))))))))))))))Gözünaydın canımm..İş başına o zamann..TAKTİK KRİSHAZEL: Bacaklar Tavanaaaaa:))))))

canım ben deneme amacıyla yaptım şuan eşim sorunlu besleme aşamasında eşim :))))
ama şöyle 4 ay sonra dikerim bacakları tavana :)))))))))))

sen hergün yap şekerim :))))
kaan hoca banada cvp vermedi 4 gün oldu yazalı

evet tatlim yumurtluyorsun:)))) ne yapicaksiniz peki deneyeceksiniz degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…