Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm sonucu çıkmamış ama
Fsh:3.47 (1.37_13.58)

testosteron:386 (280_1100)

Sonuçlarımız bu nasıl bana düşük gibi geldi ne dersiniz ?
Sperm testi yarın çıkacakmış yazarım inşallah.
Senin eşininki neydi canım?

Canim fsh iniz biraz dusuk onun icin hormon ilaci verir muhtemelen.
sonrasinda ignede verebilir.

Ya hormon degerleri dusuk olsun . Onun tedavisi mumkun veriyor ilaci istedigi seviyeye getiriyor ve sorun bitiyor.
Cozumu en kolay sorundur .

yağmurum aynı sorun bende de var benim umut meleğim krishazel sayesinde üzülmüyorum nasıl olsa bunun tedavisi mevcut

Krishazelim ,Pamuğum ,nşallah attım meilimi cevap bekliyorum şu an :))
Eşimde arkadaşlarıyla tatie gitti ,bayram sununa kadar yok ,kurbanıda başıma kasket takıp bi de pantolon giyip ben keseceğim::))))
Amannnnn onunda biraz rahatlamaya ihtiyacı vardı varsın gitsin bakalım nasıl olsa kürkçü dükkanına geri dönecek.....

kız nere yolladın adamı
sende gitseydin ya canım
sende yeterince stres oldun seninde kafayı dağıtman gerek

kız nere yolladın adamı
sende gitseydin ya canım

Canım başka bir topikte gördüm, maşallah eşinin değerleri gayet iyi. Çok sevindim walla. Yakında alırız senden de güzel bi haber, haberin olsun şaşırma.

Canım başka bir topikte gördüm, maşallah eşinin değerleri gayet iyi. Çok sevindim walla. Yakında alırız senden de güzel bi haber, haberin olsun şaşırma.

ayyy boncuk canım benim Rabbim duysun sesimizi hep beraber güzel sonuçlar alalım
canım güzel yorumun içinde çok sağol umarım dediğin gibi olur
canım ben şuan yumurtlama günlerindeyim
en son doktora gittiğimde en geç pazar günene kkadar yumurtlaman olur demişti
bakalım kısmet.canım iyi doktoru bulmak çok önemli
biliyormusun bizim gittiğimiz hoca eşimi muayene etti varikosel tespit var dedi
ama buna rağmen bu hareket oranının bu kadar kötü olması kesinlikle enfeksiyon kaynaklıdır dedi.antibiyotik verdi ve değerler baya düzeldi.ancak hala hareket zayıf.
eşim 1 haftadır yine antibiyotik kullanıyor
5 aralıkta yine test baktırcaz umarım hep beraber burdan güzel haberler paylaşırız

Aman gitsin guzel guzel yolla onun kafasinin rahat olmasi sart. Sende kafani dinle ama .!!!
canim Ronya ya 3 ay sana 6 ay veriyorum hamilelik icin:)

Aman gitsin guzel guzel yolla onun kafasinin rahat olmasi sart. Sende kafani dinle ama .!!!

bana kaç ay veriyon canım kurtarıcı meleğim benim allah razı olsun senden sayende rahatladım birazz :)

kaan hoca banada cvp attı ((( mr beklemek zorundayız diye çünkü vereceğim ilaçlar ağır dedi ama sana olumlu cvplarla dönecektir canım pamuk gibi adam tonton ya :)))) sende bayramı stres yapmadan geçir canım Allah sana güzel bayramlar yaşatacaktır emin ol

kız nere yolladın adamı
sende gitseydin ya canım
memleketine gitti canım,arkadaşlarıyla soğuktan dondun ,ayılar onu kovalasında görsün o,Bensiz gitmek ne demek.Ama o keçileri dağıtsında ben önemli değil nasıl olsa verici o ,ondakiler sağlam olacakki annesine sıkı sıkı tutunsunlar...

COLOR="yellowgreen"]Saol canım arkadaşım inşallah ,Ronya kız duydun mu ,3 ay sonra hamilesin ona göre,Seninde bebeğinle ilk bayramın aayyyyy ne güzel......[[/COLOR]

yağmurum aynı sorun bende de var benim umut meleğim krishazel sayesinde üzülmüyorum nasıl olsa bunun tedavisi mevcut
Canım arkadaaaaaşım inşallah bu illeti hep bebaber yeneceğiz,Allaha emanet ol.

Canım cevap yazdo hoca klomen sabah yarım tablet,proxeed plur sabahları bir tane diye ,olumlumu sence?

Canım cevap yazdo hoca klomen sabah yarım tablet,proxeed plur sabahları bir tane diye ,olumlumu sence?

tabiki olumlu hemde çok olumlu kaan hoca şimdi sperm değerlerini yükseltmek için verdi sana bu vitaminleri canım hem düşünsene hormon tedavisinin kötü yanı yokki sadece hormonları düzenleyecekler bende de aynı sorun var şükredelim ki hormonlor yüksek değil merak etme sen kesinlikle düzelecek eşin ben eşime yansıtıyorum stresimi bari sen yansıtma olurmu hiiç de canını bile sıkma bak göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…