KIZLAR KENDİME TOPİK AÇTIM HADİ HAYIRLI GELE :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16197530#post16197530
Hayırlı olsun...
Sperm sonucu çıkmamış ama
Fsh:3.47 (1.37_13.58)
testosteron:386 (280_1100)
Sonuçlarımız bu nasıl bana düşük gibi geldi ne dersiniz ?
Sperm testi yarın çıkacakmış yazarım inşallah.
Senin eşininki neydi canım?
Canim fsh iniz biraz dusuk onun icin hormon ilaci verir muhtemelen.
sonrasinda ignede verebilir.
Canım arkadaşım inşallah bi tedawi şekli olsunda ,testosteron hormonu da düşük gibi.
Krishazelim ,Pamuğum ,nşallah attım meilimi cevap bekliyorum şu an :))
Eşimde arkadaşlarıyla tatie gitti ,bayram sununa kadar yok ,kurbanıda başıma kasket takıp bi de pantolon giyip ben keseceğim::))))
Amannnnn onunda biraz rahatlamaya ihtiyacı vardı varsın gitsin bakalım nasıl olsa kürkçü dükkanına geri dönecek.....
kız nere yolladın adamı
sende gitseydin ya canım
sende yeterince stres oldun seninde kafayı dağıtman gerek
Canım başka bir topikte gördüm, maşallah eşinin değerleri gayet iyi. Çok sevindim walla. Yakında alırız senden de güzel bi haber, haberin olsun şaşırma.
Eşimde arkadaşlarıyla tatie gitti ,bayram sununa kadar yok ,kurbanıda başıma kasket takıp bi de pantolon giyip ben keseceğim::))))
Amannnnn onunda biraz rahatlamaya ihtiyacı vardı varsın gitsin bakalım nasıl olsa kürkçü dükkanına geri dönecek.....
Aman gitsin guzel guzel yolla onun kafasinin rahat olmasi sart. Sende kafani dinle ama .!!!
canim Ronya ya 3 ay sana 6 ay veriyorum hamilelik icin:)
Aman gitsin guzel guzel yolla onun kafasinin rahat olmasi sart. Sende kafani dinle ama .!!!
kaan hoca banada cvp attı((( mr beklemek zorundayız diye çünkü vereceğim ilaçlar ağır dedi ama sana olumlu cvplarla dönecektir canım pamuk gibi adam tonton ya :)))) sende bayramı stres yapmadan geçir canım Allah sana güzel bayramlar yaşatacaktır emin ol
Canım cevap yazdo hoca klomen sabah yarım tablet,proxeed plur sabahları bir tane diye ,olumlumu sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?