Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ciddenmi? ben de aldım ama daha aaçmadım deeeeeesene işimiz var kocişimle...
Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun ,şimdiden hayırlı bayramlar.

canım şişenin içinden ağır bir koku geliyor ama tek kapsülle o kadar koku olcağınnı sanmam.benim eşiminde midesi hassastır ama hiç sesi çıkmıyor.eee artık katlancaklar biraz

kızlar ben ginseng, e vitamini, gingko bilobayı 3ünü birden yutturuyorum eşime o içtikten sonra bende gingko biloba içiyorum ama inanın o suyla yutarken bile fena oluyorum çok kötü kokuyo cidden ama bizimkinin henüz sesi çıkmadı :))))))))))

canım bayağı yükselmiş eşinin değerleri ya çok sevindim vallaaaa...

sağol baby darısı tüm arkadaşlarımıza hepimize olsun
ama daha yetecek kadar değil hareket az hala
necmettin hocamız hareket az dedi %40 çıktı onun en az %60 olması gerek dedi

canım benım esımde ocak ayında amelıyat ve amelıyattan sonra hemen hamıle kaldım esım allaha sukur sorunsuz amelıyat gecırdı

kasülden bahsetmişsiniz kızlar onun ne olduğunu öğrenebilirmiyim okudunuzmu bilmiyorum ama beninde eşime 1 haftadan fazla oldu ameliyatına umarım sizde bende en kısa zamanda hamiş olduğumuzu öğreniriz

mrb benim esimde de temmuz ayında varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan 3 ay sonra hamile olduğumu ögrendik sayı 13 milyondan 50 milyona çıkmıstı hareket % 40 sadece eskiye göre %2 arttı

jasmine umarım sizin gibi seviniriz bizde sizinde bebişiniz hayırlı olur inş rabbim ömrünü uzatsın darısı bizim başımıza senin yazını okuyunca bikere daha umutlandım

kızlar keçi boynuzunu genelde herkez kullanmış pekmezini kaynatıp suyunu filan hemen gidip keçibonuzu ve ekmezini aldım güzel sonuçlar çıkmış ortaya arık beklemek zor gelmiyor sizlerden güç alıyorum sanki ümit doğuyor içime testimizi yaptırana kadar doğal vitaminler alsın istiyorum doktorumuz verirse test sonrası ozaman kullanır ilaç türlerini

sevgicik umarım bende hemen hile kalırım senin gibi sanada bebeğini hayırlı olsun uzun ömürlü olur inş toguk ve jasmin darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına

canım sen keçi boynuzu kürünü yapmayıpta keçiboynuzu pekmezinimi kaynatıyosun şaşırdım ondan soruyorum

hayır canım keçiboynuzunu yediriyor kaynatıp suyunu içiriyor ve pekmezni süte karıştırıp içiriyorum kaynattığım keçiboynuzunun kendisi yani karışık yazdmışım afedersiniz anlaşılamamış

ayrıca kür dediğiniz ayrı bişeymi bilmiyorum ben keçiboynuzunu su ile kaynatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…