Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar gecen ay preseedle ilk denememı yzptım ama olmadı.bana hıcbısı fayda etmıyor((( yaza tupbebek yaptrcam kesın artık

sabretmeye çalış biraz hayatım zaman tanımaya çalış kendine de eşine de değerler zamanla daha da iyi olucakama biraz kendini rahat bırakmaya çalışman lazım bence...

mrb kızlar..
eşimde çift taraflı varikosel çıktı. sayımız 7 milyon hızlı hareketli yok yavaş hareketli var.
ameliyat hemen olmaya karar verdi eşim bi an önce olsn die ben araştırdım okudum burdan
ama ne yapmalıyız bilemedim. ameliyat kesin çare olmayabiliyomuş.
bu değerlerle aşılama da yapılamıyo ya tüp bebek ya ameliyat degil mi
okuduklarmdan çıkardıgım sonuç bu
msjı gördügünüzde cvp yazn e mi
şu günlerde bu konuda paylaşıma ihtiyacım var

canim bizimde sayi 7 milyonda hizli hareketli ve morfoloji sifirdi
ameliyat olduk ve sayi 90 milyon oldu
6. ayimda hamile kaldim 3 aylik hamileyim suan
mutlaka ameliyati yaptirin iyi doktora mikrocerrahi ile yaptirin ve ameliyat sonrasi mutlaka ilac tedavisi olun
hangi sehirdesin? doktorunuz kim?

Son düzenleme:

tşkler cvp verdiğin için..
bugun farklı bi dr a gitti eşim sonuçtan emin olmak için
bu defa 44milyon çıktı. ileri hareket yüzde 7.
hareket biraz düşük ama ameliyata gerek yok bekleyin dedi dr
6 ay olmazsa gerekirse ameliyat ederiz dedi
bilemedik kime inanacağım yaa

Son düzenleme:

canım bencede şuan için ameliyata gerek yok
eşine bol bol vitamin ver keçiboynuzu kürü eğer sigara içmiyorsa havuç kürü yap
hareket biraz daha artarda aşılama yapılabilir
yani doğalda olabilir belli olmaz

yasiniz musaitse bekleyin canim olmazsa ameliyat olun.
doktorunuz kim?

arkadaslar bısey sormak ıstıyorum esım amelıyat olalı bu hafta sonu 4ay dolacak dr bıze 6ay dolmadan gelın dedı yanı aralıgın sonuna dogru gıtmemız gerekıyor bense ocagın 4dunde falan adet olmam gerekıyor hanı dıyorum 6ay yapsakta bende adetımı beklesem belkı hamıle kalırım bosuna gıtmemıs oluruz sızce bısey olurmu 6ay dolsa spermler degısmez heralde duzelmısse duzelmıstır zaten bıde asırı belım agırıyor sızce umıtlenmelımıyım:97:

kızlar nbr siniz benim eşimde varikoselden ameliyat oldu ilk test 2 3 tane idi sonra 4 milyondu ameliyat oldu 3 ay sonra 11 milyondu şimdi test yaptırması gerekiyor ama yanaşmıyor ve ben dun bu sitede bişi gördüm sperm artttırıcı förmül diye klomen ve l arginin ve vitamin hapı kullanmış bir haftada 2 milyonken 23 milyona ulaşmış sperm sayısı ve hızlı hareketlilik artmış bende dun eşime aldırdım bugun kullanmaya başladı bakalım sonuş ne olcak gercekten öyleyse bu bir mücize olmalı bu hapları kullansın bakalım test te ne sonuşşç verecek eşim bile alıp kullanmayı tercih etti ve ısrar bile etmedim inş herşeyin hayırlısı arkadaşlar bu bilgiyi paylaşmak istedim bide bu 2 ilacı kullanınca sonuç veriyormuş

canım benim klomen kullanmaya başlamışsın ama bence önce doktora sorun çünkü klomen fsh değerinin düşük ve yüksekliğinde normal seviyeye getirmek için doktorlar veriyor fsh da sorun yoksa ve klomeni kullanıyorsanız daha kötü olur sonuç,fsh değeriniz kaç sizin doktora mutlaka danış,l arginin bildiğim kadarıyla faydalı ama KLOMEN e dikkat

arkadaşlar birşey sorucam lütfen bilgisi olan bilgilendirsin bu ayın 1 de adet olmm lazımdı o sabah kaldım ve bir damla kahverengi 1 damla kan gelmiş adet oldum dedim ped koydum ve pede 2 damla daha leke gelmiş ve sonra hiç gelmedi bu nedemek hamiş olabilirmiyim.:?

Arkadasim klomen i doktor vermeden sakin kullanmayin hormon ilaci o doktor hormonlara bakarak veriyor onu yanlis birsey yapmayin
ama l arginine ile vitamini kullanin faydasi olur .

arkadaşlarrrrrrr bennnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM sonunda mevlam nasip etti bu ay ameliyatımızın 9. ayı ve ben hamileyim ve bu gece sevinçimden hiç uyuyamadım rabbim bütün dileyenlere versin inş...

arkadaşlarrrrrrr bennnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM sonunda mevlam nasip etti bu ay ameliyatımızın 9. ayı ve ben hamileyim ve bu gece sevinçimden hiç uyuyamadım rabbim bütün dileyenlere versin inş...

canım çok sevindim senin için...allahım kucağına almayıda nasip eder sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…