arkadaşlarrrrrrr bennnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM sonunda mevlam nasip etti bu ay ameliyatımızın 9. ayı ve ben hamileyim ve bu gece sevinçimden hiç uyuyamadım rabbim bütün dileyenlere versin inş...
arkadaşlarrrrrrr bennnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM sonunda mevlam nasip etti bu ay ameliyatımızın 9. ayı ve ben hamileyim ve bu gece sevinçimden hiç uyuyamadım rabbim bütün dileyenlere versin inş...
arkadaşlar bugün 6 aralık( 3 aralıkta ameliyatın üçüncü ayını doldurduk hani şu bir türlü bitmez dediğim üç ay! eşim hala kontrole gitmedi...bu hafta gideceğini söylüyor ama...hayırlısı artık (çok merak ediyorum değişiklik varmı acaba... doktor ne diyecek
selam kader arkadaşlarım,biraz uzun bir aradan sonra ben geldim,yine bir görünüp gidicem
bu konuyu açtığımda nice umutlar besliyordum derken aylar ayları kovaladı ve yıllar tedavilerle geçiverdi,zorlu bir süreçti,biliyorsunuz eşimin varikosel ameliyatından sonra hepiniz gibi umutla bekledim ben de ama yapılan testler ameliyatın fayda etmediğini gösterdi hatta değerler gitgide düşüyordu,derken kendimizi bir tüp bebek merkezinde buluverdik ilk denemeye başladık heyecan korku ve umutla fakat test günü geldi negatifi alıp oturdum,yıkıldım ama yılmadım dondurulmuş yumurtamda yoktu 3ay ara verip gücümü toplayıp yeiden başladım herşey sil baştan okadar dolmuşum ki yumurta toplama günü narkozluyken ağlamışım eşimi çağırmışlar o da korkmuş ne oldu acep diye ben yarı baygın durumda eşim noldu diyor ben hiiç diyince rahatlamış adamcağız,kendime gelince gözyaşlarıya dua ettim bir kez daha rabbime trasver günü geldi yumurtalarım trasver edildi ama yine dondurulacak yok çok korkuyorum üçüncüye de sil baştan olursa kaldırabilir miyim diye ama çok şürkür rabbime güzel haberi almak nasip oldu içinden bitanesi beni bırakmamış inşallah,keseyi gördük ama inşallah 2hafta sonra içinde bebeği de görürüz..
benim hikayem böyle umarım siz benim kadar da beklemez bebeklerinize hayırlısıyla çabucak kavuşursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?