Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlarrrrrrr bennnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM sonunda mevlam nasip etti bu ay ameliyatımızın 9. ayı ve ben hamileyim ve bu gece sevinçimden hiç uyuyamadım rabbim bütün dileyenlere versin inş...

canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına
darısı bizlere olsun inşallah

arkadaşlar bugün 6 aralık ( 3 aralıkta ameliyatın üçüncü ayını doldurduk hani şu bir türlü bitmez dediğim üç ay! eşim hala kontrole gitmedi...bu hafta gideceğini söylüyor ama...hayırlısı artık(çok merak ediyorum değişiklik varmı acaba... doktor ne diyecek

arkadaşlarrrrrrr bennnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM sonunda mevlam nasip etti bu ay ameliyatımızın 9. ayı ve ben hamileyim ve bu gece sevinçimden hiç uyuyamadım rabbim bütün dileyenlere versin inş...

arkadasım cok sevındım hayırlı olsun gule gule buyutur hayırlısıyla kucagınada alırsın ınsallah

Arkadaslar benım adet gunum 4undeydı bugun 6sı cok strese gırdım neyapıcagımı bılmıyorum vakıt gecmek bılmıyor umıtlenmekten de korkuyorum hayal kırıklıgı yasarım yıne dıye HKN senın belırtılerın oldumu yazarmısın valla ıhtıyacım var benım akıntım falan yok olur dıyorlar hep sende oldumu lekelenme degıl normal akıntı oldumu benım cok belım agrıyor gogslerım cok sıstı baska bıseyım yok

TEBRİK EDİYORUM CANIM ALLAH sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah bizimde ameliyat olalı 6 ay oldu 4.cü ayda test yaptırdık 30milyondan 54 milyona çıkmış çok şükür ocakta tekrar yaptıracaz inşallah teste gerek kalmadan hamile kalırım

ınsallah olmustur bızde pek olmamıstı bır deger falan yukselmıstı morfolı 1dı 2olmustu klomen verdı esıme onu kullanıyordu bızde 5.ayımızdayız

azer teşş ederim arkadaşım allah sanada nasip etsin bn belirtilerimi sordun sadece 1 gün lekelenme oldu adet oldum zannetim zaten hiç ümitlenmedim bide ilaç kullandım bu ay onlar adeti kesti zannettim dktra sordum ilaçlr adet kesmez dedi bnde test aldım yaptım ve iki cizgi < şok oldum bnm belirtim sadece gögüslerim adet olcakmışım gibi acıyo bide adet zamanımda belim hafif agrıdı bide sık idrara cıktım belirtiler bunlar akıntım bnm de yok bilmiyorum herkezde farklı oluyo galiba inş sende hamilesindir...:)
:44::44::44::44:

ya hala bısey yok ama olmazsam cumaya kadar beklıycem kan testı yaptırıcam oyle bısey kı kupkuru uzerım akıntım hıc yok sık sık vc ye cıkıyorum ama ıdrarım dedıklerı gıbı koyu renk falan da degıl senın oylemı oldu pekı off bu belırsızlık oldurucek benı cok belım agrıyor ıste ama ya boyle hep oldum olacakmısım gıbı hıs var rahımımde hayırlısı olsun artık kendıme nasıhat edıyorum ama yıne kendım tutmuyorum 1saat allah sonumu hayır etsın

bu arada senın esınde varıkosel amelıyatı oldu sanırım degerlerınız kactı bıde tek taraflımıydı cok soru sordum galıba k.bakma

Canim benimmmmmmm:)) Bu gunun gelecegini biliyorduk:)) Cok sevindim gozumuz aydin insallah guzel bir hamilelik gecirirsin. Sag saglim kucaginada alirsin.

bende bugün aşılama oldum bizim problemimiz hızlı hareket sıfır bu amaliyatların ileri harekete etkisi oluyormu;?eşimin sperm sayısı kötü değil ama ileri hareket yok..yıkamadan sonrada hiç artmadı ama yavaş ileri biraz arttı artık tutmazsa kesin ameli:18:yat istiyorum..???

krizhazel cok saol arkadaşım bana bu sitenin cok faydası oldu ya arkadaşım bnde bıktın ama sana birşey daha sorcam ben iyi bir kadın dogumcu arıyorum sen nereyi önerirsin medikal prka gidiyosun sanırım memnunmusun bide ücreti nekadar bilgilendirirsen sevinirim..

cnm azercim bnm idrarımda renk degişikligi yok öle oluyo galiba sen bi test yap belli oluyo bnmde öle belli oldu cnm hayırlısı olsun inş.

Kızlar benim eşimde 5 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı (mikrocerrahi) oldu.6. Aya girelim tekrardan kontrole gideceğiz.6 aydırda sigara içmiyor.herhangi bir kür falan yapmıyoruz daha önce bolcana şu keçiboynuzu küründen yapmıştık.ama belki yine başlayabiliriz bilmiyorum.dileğim inşallah tezzzz zamanda hamiş kalırım.
Allahım tümmm bebek isteyenlere sağlıklı sıhatli hayırlı bebeklerini kucaklarına versin...

üffff morelimmm gene çok bozuk arkadaşlar bu ay gene adet oldum acaba biz ne zaman yaşıyacagız annelık duygusunu allahım en yakın zamanda bızede nasip etsin nolur (

zilecim gönlünü kalbini ferah tut arkadaşım mevlama teslim ol rabbime dua et emin ol oluyo o ol diyo ve oluveriyo bende senin gibi nezamna olcak diye kendimi parcaladım ne zamn kendimi rahatlattım o zaman oldu rabbim versende vermezsende diyebildigin anda oluyo sabret arkadaşım

slm canım yazdıklarını okudukca sanki bu yazılanarı benmi yazdım fikrine kapıldım taki hamieyiim dediğin yere kadar bende tüp bebek denedim bi kez aynı umutla bekledim sonucu senin gibi hüsrana ugradım simdi ayın 21de tekrar tüp bebege baslıycaz inşallah sonum sana benzer ve bu sefer banada tutunan bi bebegim olur inşallah bizim sorunumuz sayı problemiydi ilk tüp bebekde esimde son onda buldular spermi dua edin bana nolur

hkn arkadaşim allahım yavrunu kazasız belasız kucağına almak nasip etsin yarabbim dediğin gibi çok ümıtlenıyoruz olmuyo ümidimizi kestiğimiz anda allhım mutlu edıyo ınş bızıde öle nasip eder gerçekten beklemek çok zor. hele bide sormuyolarmı olmuyomu çocuğun dıe okadar zoruma gıdıyokı anlatamam oyuzden artık allahım bizide mutlu etsın çok dua edıyorum ben ıkı senelik evlıyım bunun 1 buçuk senesii vajinismustum onu yendım allahıma şükür. demekki bunuda yaşayacakmışım allahım fazla bekletmesin

canım söylediklerim sanaydı belirtmemişimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…