Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

:)cnm ben 4 senenin sonunda hamile haberimi aldım biraz sabret bitanem evet buradaki herkez yaşamıştır o cevre baskısını olsun bu bizim sınavımız dua et cnm sana tek diyecegim bu

canim cok memnunum bahcelievler medical park tan ve nadide hanimdan imkanin varsa mutlaka git derim
benim ozel sigortam oldugu icin ben hicbirseye ucret odemiyorum ama sgk ile belli bir miktar veriyorsun
444 44 84 den ogrenebilirsin sgk na gore nekadar odeyecegini
aman dikkatli ol canim hamile kalmakla is bitmiyor cok fazla dusuk yapan oluyor cok dikkatli ol
iliski falan sakin olmasin
alman gereken vitaminler ve ilaclar olabilir bana mesela dusuk onleyici progesteron verdi dr um.

evet krizhazel haklısın cnm hamile kalmakla iş bitmiyo bu salı doktora giiittim görünmedi daha bebegim bu pazartesi tekrar cagırdı inş görünür tek dilegim saga salım kucagıma almak ama ben pendikte oturuyorum göztepe bile cok uzak kalıyo ama genede oradan memnunsan be nde oraya gitmeyi düşündüm ama uzak oldugu için vazgectim zaten bnm karnım agrıyo normalmi arkadaşım belimde hafif agrıyo

normal canim regl belirtilerinin hepsi normal agri oluyor
evet ya beklemek cok zor cok sey bekledim bende cok zor gecti o gunler
once kan degerimin ikiye katlamasini bekledim
sonra kese bekledim
sonra ici bosmu dolumu onu bekledim
daha sonra kalp atacakmi atmayacakmi onu
sonra kalp atimi devam edecekmi
sonra ikili test down sendromu testi(

allah yardimcin olsun canim kolay atlatirsin insallah bu gunleri
sana tavsiyem yakininda iyi bir doktor bul yakinlik cok onemli
ve bol su icerek bol dinlen yedigine ictigine cok dikat et kilo almamaya calis ilk 3 ay hic kilo almaman lazim .

canim hic gitmedinmi doktora?
kanaman falan olursa hemen doktora git ilac veriyor cunki.
bu gunleri yatarak gecir sakin yorma kendini .

cnm azercim bnm idrarımda renk degişikligi yok öle oluyo galiba sen bi test yap belli oluyo bnmde öle belli oldu cnm hayırlısı olsun inş.

artık bır onemı kalmadı su belırtılerın adet oldum 2gun gecıkmelı adet gunum gelınce cok stres yaptım oyuzden deolmadım hıc boyle olmazdım ama oldu kısmet artıık hayırlısı allahtan cok saol ılgın alakan ıcın arkadasım

krizhazel evet cnm zorlu bir yol bizi bekliyo ama olsun olduya bebegim yarın inş görünürde bi nebze olsun rahatlarım dua et cnm senin ne kadarlık oldu cnm bebiş

kızlar eşim şubatta varikosel oldu çift taraflı o ken ileri hareketimiz yüzde 15 attı 4 ay sonra bebğimiz geldi, fakat boş gebelik yaşadım 2 yaşayışım oldu neyse hala eşimin değeri yüzde 15 acaba doktoru arasammı ?hala bi atış yok ağustosun 20 sinde kütaj oldum atık pskolojim boxuldu iyce stres yaptım şimdi bi kaç ay depesyon hap kullancam tekrar kendime gelim çok istiyoum gelsin bebğim 7 yıld bekliyorum hamile kalma olasılığım var dimi bende bi sorun yok ufak bi pırtılaşma va hamile kalırsam iğne olcam

merhaba arkadaşlar.eşimde çift taraflı varikosel çıktı..ameliyat olması gerekiyor.İstanbulda önereceğiniz bir hastane yada doktor varmı?litfen acilş cevap bekliyorm..

merhaba arkadaşlar.eşimde çift taraflı varikosel çıktı..ameliyat olması gerekiyor.İstanbulda önereceğiniz bir hastane yada doktor varmı?litfen acilş cevap bekliyorm..

canim bizimde cift tarafliydi 1. derece ameliyatimizi mikrocerrahi ile doc dr deniz ersev yapti memnun kaldik. 2000 tl ameliyat ucreti. ameliyatin 6. ayi hamile kaldim.

canim ayni zamanda ameliyat olmus eslerimiz
ameliyattan sonra esim yogun ilac tedavisi aldi ve sayimiz ve hizimiz cok artti
preseed jel kullaniyormusun canim biz onunla hamile kaldik

sayi kac sizin? morfoloji nedir?

sakin antidepresan kullanma bu aylar kesin hamile kalirsin

proxeed ve klomen kullandinizmi canim ? esinin fsh i kac ? esinin ve senin yasin kac?

krizhazel evet cnm zorlu bir yol bizi bekliyo ama olsun olduya bebegim yarın inş görünürde bi nebze olsun rahatlarım dua et cnm senin ne kadarlık oldu cnm bebiş

Canim hayir haber var mi? Insallah hersey yolundadir
Biz 16. haftaya girdik cok sukur oyle boyle derken zaman geciyor.

canımbenim 30 eşimki 34 kullanmadım hiç bişi fsh ını bilmiyouz eşimin ben çift taraflı varikoselden sona 4 ay sonra hamile kalmıştım artar dedi fakaty hala aynı artmadı ben kağıtta test sonucunu aynı yazıyoum youmlarsanız sevincem SPERMİOGRAM SONUCU
MİKTAR 2,0 ML Nomal yani
GÖÜNÜM Homojen
LİKLEFAKSİYON 20 DK
VİZKOZİTE normal
PH 7,5 NORMALİ 2,0CM
SAYI 15,000,000ML NORMALİ 20_250 MLYON
TOPLAM SPERM SAYSI 30,000,000 NOMALİ 80 MLYN

SPERM HAREKETİ
A.İLERİ HIZLI %15
B.İLERİ YAVAŞ %10
C. YERİNDE HAREKETLİ %10
D. HAREKETSİ%65
GÖRÜNÜM ANOMİNİSİ%6
YUVARLAK HÜCRE SAYSI 3,000,000
LÖKASTİK SAYISI 500,000ML İŞTE BÖLE YANİ BAYA DÜŞÜK HAYALLEİME DEVAM ETMELİMİYİM ACABA?

Canım prorxeed ve klomeni dr mu veriyo neden buluyoruz şimdilik bende göülen bi problem yok sadece hamile kalısam iğne olcam bi kalabilsem inşşlah canım ilçlaı kullanmam lazım kendimiiiyi hissetmiyoum panik atak efham oldum onu bunu taka taka sağlıklı bi anne olmak istiyoum bu seferde yaşım geçiyo elimden bişi gelmiyo

Son düzenleme:
arkadaşlar benimde eşimde varikosel var ataköy hast dr erkan merdere gitmeyi düşünüyoruz acaba aranızda bu doktara giden varmı nasıl yapıcaz bilemiyorum lütfen giden varsa beni bilgilendirsin

canim esinin hormon testine nasil bakilmaz kim sizin doktorunuz belki fsh i dusuk bizim mesela oyleydi hormon ilaci verdi sperm artti
ameliyati kime oldunuz?
esinin sonuclari fena degil biraz tedaviyle artar neden hicbirsey yapmadiniz bugune kadar?
bende 32 yasimdayim telaslanma canim 2. yi bile rahat doguracaksin:)

sen hemen esini ilac tedavisine baslat prof. dr kaan aydos a yaz sonuclari ama fsh ina baktirman sart esinin onunla birlikte sperm testinide yaz yolla maille bakalim ne diyecek .

sakin telaslanma durumunuz iyi birkac aya hamile kalirsin zaten .

once tedavi sonra preseed jel ve ovulasyon testiyle dogru zamanda ilski..

krishazell canım bende dr kaan aydosa sordun eşimin değerlerını yazdım saoolsun cevap vermış bu değerlerle çocuğunuz olur dıe çok mutlu olduk dort ggözle olmasını beklıyoruz canım en yakın zamnda inşhkalırım

Son düzenleme:
krishazel ben esımın fsh degerını yazdım kaan aydosa bısı demedı.bu sperm degerlerıyle normal yoldan olur.6 ay daha bekleyın dedı.fsh ıcın dusuk falan bısı dememıs:26:

çok teşeküler canımın içi ben bi fsh ında baktırayım çokkkkk öptüm yazarım yine gelişmeleri drvarikoselden sonra ilk testi verdiğimizdede böleydi değerler bi yıl içinde artar dedi hala böle dr arayıp sölemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…