zilecim gönlünü kalbini ferah tut arkadaşım mevlama teslim ol rabbime dua et emin ol oluyo o ol diyo ve oluveriyo bende senin gibi nezamna olcak diye kendimi parcaladım ne zamn kendimi rahatlattım o zaman oldu rabbim versende vermezsende diyebildigin anda oluyo sabret arkadaşım
krizhazel cok saol arkadaşım bana bu sitenin cok faydası oldu ya arkadaşım bnde bıktın ama sana birşey daha sorcam ben iyi bir kadın dogumcu arıyorum sen nereyi önerirsin medikal prka gidiyosun sanırım memnunmusun bide ücreti nekadar bilgilendirirsen sevinirim..
evet krizhazel haklısın cnm hamile kalmakla iş bitmiyo bu salı doktora giiittim görünmedi daha bebegim bu pazartesi tekrar cagırdı inş görünür tek dilegim saga salım kucagıma almak ama ben pendikte oturuyorum göztepe bile cok uzak kalıyo ama genede oradan memnunsan be nde oraya gitmeyi düşündüm ama uzak oldugu için vazgectim zaten bnm karnım agrıyo normalmi arkadaşım belimde hafif agrıyo
evet krizhazel haklısın cnm hamile kalmakla iş bitmiyo bu salı doktora giiittim görünmedi daha bebegim bu pazartesi tekrar cagırdı inş görünür tek dilegim saga salım kucagıma almak ama ben pendikte oturuyorum göztepe bile cok uzak kalıyo ama genede oradan memnunsan be nde oraya gitmeyi düşündüm ama uzak oldugu için vazgectim zaten bnm karnım agrıyo normalmi arkadaşım belimde hafif agrıyo
cnm azercim bnm idrarımda renk degişikligi yok öle oluyo galiba sen bi test yap belli oluyo bnmde öle belli oldu cnm hayırlısı olsun inş.
merhaba arkadaşlar.eşimde çift taraflı varikosel çıktı..ameliyat olması gerekiyor.İstanbulda önereceğiniz bir hastane yada doktor varmı?litfen acilş cevap bekliyorm..
kızlar eşim şubatta varikosel oldu çift taraflı o ken ileri hareketimiz yüzde 15 attı 4 ay sonra bebğimiz geldi, fakat boş gebelik yaşadım 2 yaşayışım oldu neyse hala eşimin değeri yüzde 15 acaba doktoru arasammı ?hala bi atış yok ağustosun 20 sinde kütaj oldum atık pskolojim boxuldu iyce stres yaptım şimdi bi kaç ay depesyon hap kullancam tekrar kendime gelim çok istiyoum gelsin bebğim 7 yıld bekliyorum hamile kalma olasılığım var dimi bende bi sorun yok ufak bi pırtılaşma va hamile kalırsam iğne olcam
krizhazel evet cnm zorlu bir yol bizi bekliyo ama olsun olduya bebegim yarın inş görünürde bi nebze olsun rahatlarım dua et cnm senin ne kadarlık oldu cnm bebiş
canim ayni zamanda ameliyat olmus eslerimiz
ameliyattan sonra esim yogun ilac tedavisi aldi ve sayimiz ve hizimiz cok artti
preseed jel kullaniyormusun canim biz onunla hamile kaldik
sayi kac sizin? morfoloji nedir?
sakin antidepresan kullanma bu aylar kesin hamile kalirsin
proxeed ve klomen kullandinizmi canim ? esinin fsh i kac ? esinin ve senin yasin kac?
canımbenim 30 eşimki 34 kullanmadım hiç bişi fsh ını bilmiyouz eşimin ben çift taraflı varikoselden sona 4 ay sonra hamile kalmıştım artar dedi fakaty hala aynı artmadı ben kağıtta test sonucunu aynı yazıyoum youmlarsanız sevincem SPERMİOGRAM SONUCU
MİKTAR 2,0 ML Nomal yani
GÖÜNÜM Homojen
LİKLEFAKSİYON 20 DK
VİZKOZİTE normal
PH 7,5 NORMALİ 2,0CM
SAYI 15,000,000ML NORMALİ 20_250 MLYON
TOPLAM SPERM SAYSI 30,000,000 NOMALİ 80 MLYN
SPERM HAREKETİ
A.İLERİ HIZLI %15
B.İLERİ YAVAŞ %10
C. YERİNDE HAREKETLİ %10
D. HAREKETSİ%65
GÖRÜNÜM ANOMİNİSİ%6
YUVARLAK HÜCRE SAYSI 3,000,000
LÖKASTİK SAYISI 500,000ML İŞTE BÖLE YANİ BAYA DÜŞÜK HAYALLEİME DEVAM ETMELİMİYİM ACABA?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?