Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimde varikosel amaliyatı oldu ve üstelik 1 yıl oldu doktorum 3 ay sonra hamile kalabileceyimi söylemişti ama 1 yıl olmsaına ramaen olmadı şimdi aşılama yaptırıcam bakalım birde böyle şansımızı deneyelim ...........artık anneeeeeeeee olmak istiyorum.....

Nerde ameliyat olmuştunuz? Değerleriniz ne kadar arttı? Biz de olucaz ankarada..

kızlar baştan beri okuyorum yazılanları. ben de burdayım artık. biz uğraşcaz Rabbim inş nasib etcek.

geçen hafta aşılama tedavimizin negatif olduğunu öğendik.

eşim varikoel ameliyatı olmuştu 2.5 yıl önce. 8 ay önce çapa tekrar varikosel olduğunu söyledi.
mikrocerrahi yoluyla olması gerkirmiş. bizim sayı 8-10 milyon arası değişiyr. hızlı ileri ilk defa proxeed plustan sonra yüzde 22 oldu.
şimdi proxeed plusı bıraktı biraz pahalı geldi. şimdi ameliyat için araştırma yapıyoruz. inanamazsınız çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.duanıza ihtiyacımız var....

merhabaa arkadaslar allah herkesin eşine şifa versin benimde eşime doktor varikosel var dedi yarın sperm testi yaptıracaz çok korkuyorum inş. iyi çıkar sonuçlar çokk canım sıkkıııın

slm herkese kızlar bende uzun zamandan beri okuyordum yazılanları çok şey öğrendim
benim eşime de doktor varikosel dedi ve ameliyat oldu bu arada 1 yıllık evliyim ameliyattan önce 10 milyondu 3 ay bitti ve geçen hafta doktora gittik spermiogram testi yaptırdık ve değerleri çok iyi çıktı 10 milyondan 50 milyona çıkmıştı sayısı ve ileri hızlı hareketli de %60 aRTMIŞ dedi doktor ilacı bile gerek görmedi doğal yollarla çocuk sahibi olabileceğimizi söledi ben de gerçekten kurban olduğum yarabbim herşeyi biliyor ve öle ayarlıyor o yüzden sabretmeliyiz çok zor biliyorum ama beklemeliyiz şu an bizde 3-6 ay bekleyin ki inş gerek kalmaz sora tekrar gelin yanıma dedi....

iyi günler arkadaşlar buraya yeni üye oldum ve önemli bu konuda bilgi vermek istiyorum. Eşimde de varikosel hastalığı var biz şu anda yurt dışındayız. türkiyede de doktora gittil ve kesin ameliyat dediler. Fakat orda bir sigorta güvencemiz olmadığından ameliyatı kaldıramadık ve iyiki olmamış burda bir prof ordinalyus doktora gittik ve kesinilkle ameliyatı önermedi eşimin tahlilleri sadece tüp bebek yapmaya yetecek kadar olduğunu söyledği halde ameliyata almadılar bi dizi ilaç tedavisi ve bu ilaçların çoğu reçetesiz satılan bitkisel ilaçlar ve damar daraltıcı ağrı kesici gibi basit ilaçlarla 40 gün boyunca bu ilaçları kullandı dün tahlil sonuçlarını aldık ve doktor çok iyi yönde düzeldiğini fakat bir süre daha kullanması gerektiğini belirtti İyileşmenin şüphesiz olduğuna inanıyoruz. ve doktor kesinlikle dar pantalon slip iç çamaşırı giymiyeceksin sıcaktan uzak durucaksın diyor. eşimde doktorun dediklerini harfi harfine uygulamaya başladı sigara ve alkol kullanımı sıklığıda çok öenmi olduğunu söyledi. yani arkadaşlar basit yöntemlerle bu işten kurtulablirsiniz ameliyattan önce bu yola başvurmanızı tavsiye edioyrum ve biliyorumkii ameliyatta kesin çözüm değil ve ameliyatta uzun bi tedavi süreci ilaç tedavisiyle aynı süreyi buluyor fakat aldığımız sonuçlar benide şaşırttı türkiyede bu hastalığın ilaç tedavisi yok deniyor. doktorumuz bir çok bu şekilde ve daha ileri safhadaki hastalarını bu şekilde iyileştirdiğini söylüyor. seçim yinede size kalmış zor bir süreç ve doktorlar bunu mağlesef kullanıyorlar. arkadaşlar

evet haklısın canım ama biz çok şükür çok ilgili bi doktora denk geldik çok inceledi herşeyi benimde hormon değerlerime bakıldı herşey normal dedi ama şu an 3 ay bitti eşim ameliyat oldu ve tüm değerleri normal çıktı doktorda çok şaşırdı bu değerlere beklicez bakalımmm... 3-5 ay dahaaa şu an herşey normalmiş

2 yıllık evliyken benim eşime de varikosel teşhisi konmuştu ameliyat gerektiğini söylediler. hatta bi doktor ameliyatla aşılamayla uğraşmayın direk tüp bebebk yaptırın demişti.biz hemen ameliyat olması taraftarı değildik. türkmenistandan gelen bi doktor vardı bitkisel tedavi uyguluyo. o türkiyede masturbasyonun yaygın olduğunu ve bu yüzdende kısırlık problemleri olduğunu söyledi.hastaneye gidip bi daha örnek verme dedi.hakikaten eşim her örnek verişinde değerleri dahada düşük çıkıyordu.40 gün ilişkiye girmeyeceksiniiz yapay ambalajlı gıdalardan çikolata cips vs uzak dur dedi.serçe veya bıldırcın eti ye dedi.bazı karışımlar verdi.aradan 3 ay geçmişti sanıırım biz ümidimizi kaybedip ameliyat mı olsak derken tam randevu almadan önce hamile olduğumu öğrendim.Tabiki şifa Allahtan.Ona dayanıp sığınmak en güzeli. buda bir imtihandı.Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşaallah.

merhabaa arkadaslar allah herkesin eşine şifa versin benimde eşime doktor varikosel var dedi yarın sperm testi yaptıracaz çok korkuyorum inş. iyi çıkar sonuçlar çokk canım sıkkıııın

oohhff benim de nişanlım askerde orda muayene sırasında doktor varikosel olduğunu söylemiş.çok korktum evlenince çocuğumuz olmaz diye daha sperm testi falan da yapıcaklar ama allahım inşşalh bişi çıkmaz

slm kızlar sızı bısı sormak ıstıyorum
benım esımde sperm azlıgı var 1 basarısız tup bebek denemem var
sayımız bınlrde en son 2 mılyona cıkmıstı
1.derecede varıkosel var dedıler
amelıyat dusunuyoruz
sızler mıkroylanmı yoksa norml olarakmı yaptırdınız
sgk karsıladımı merak edıyorum
bu konuda yardımınııza ıhtıyacm var

ayrıca nrml amelıyatlan mıkro arasında fark nedır =?

biz de de çift taraflı varikosel vardı ameliyat olduk.3 ay geçti test yaptıracağız bize dua edin sonuçlar iyi oılsun bende de pko var....................çok duaya ihtiyacımız var lütfen çok dua edin arkadaşlar...............herkese teşekkürler............

.............................................................................................

mrb öncelikle geçmiş olsun.biz mikro cerrahi yöntemiyle ameliyat olduk.diğerinin tekrarlama riski varmış biz özel hastanede(başkent) biraz fark ödeyip yaptırdık.3 ay oldu sonuç için doktora gideceğiz.size de kolay gelsin.....................

baskent derken adana ıstanbul ankara hangı baskentte yaptırdınız
ve ne kadara yaptırdınız

bizimde ameliyat oldu 4 ayı geçti valla mikroyla olcak dedi dr ama belkide normal olmuştur devlette yaptırdığımız için güven olmaz fark ödemedik ayrıca 3 ay sonra değerlerimiz baya yükseldi fakat hala morfoloji sorunumuz var maalesef

benim eşimde 12 mayısta oldu kızlar.ankarada özel bir hastahanede.600 tl ödedik.

mrb adana başkentte yaptırdık........400milyon civarıydı eşim bağkurlu............kolay gelsin

canm bnde ıskenderundayım
basken yuregırdemı seyhandamı oldunuz
ya böle soruyorum ama kusura bakma
banada yardımcı olsan bu konuda

ayrıca sızın dgerelerınız nasıldı
amelıyattan once
mıkroya 400 verdıysenız ıı bnce

12 mayıs 2011 zuzu05

Son düzenleme:
kızlar aranızda esının sayısı bınlerde olupta amelıaytaan sonra yuksleen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…