Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mrb yüreğir başkentte oldu bizim morfoloji ve hızlı ileri hareket sıfır 3 ay yeni doldu daha test yaptırmadık doktor bize ameliyattan mucize beklemeyin herşey olabilir demişti.ben bu ameliyatı böyle yaklaştım inşallah hepimizin sonuçları iyi olur düzelme olmuşsa yazarım.size de kolay gelsin....................

sayınız kactı pekı ?

ben 1 yıldır evliyim korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı bende sorun yok eşimde varikosel çıktı napıcaz bilmiyoruz geçen ay bi düşük yaşadım psikolojim çok karışık ne olur yardım edin ameliyat olalımmı :2:

anlaşıldı kimse cvp vermiyecek inşallah hepimiz anne oluruzda böyle çaresizce cvp beklemeyiz kızlar bizi bizden başka kimse anlamaz hatta bu bi ayıp gibi yüzümüze vururlar of ya yini sıkıntıdan ne yazdığımı bilmiyorum ama çok bunaldım

canım öyle deme kimse görmemiştir ben yeni gördüm benim eşimde varikosel ameliyatı oldu sizin kaçıncı derece sonuçlarınız nedir onları da yaz ayrıca varikosel olunca eninde sonunda ameliyat olursa iyi olur diyorlar

tşkler canım kaçıncı dereceden olduğu yazmıyo ama sperm sayımız 6 milyon 700 hızlı ve yavaş ileri hareket sıfır yerinde hareketli yüzde 16.4 hareketsiz yüzde 83.6 nasıl düzelir bilemiyorum sizin sayınız kaçtı ve ameliyattan sonra düzülme oldumu

büyük ihtimalle ameliyat olursunuz canım varikosel sayıyı ve hareketliliği düşürür bizimde ileri hareket 0 dı. drunuzun elle muayeneside önemli eğer elle teşhis koyduysa olun bence değerleriniz düzelecektir inşallah bi de morfoloji sorununuz var mı

varıkosel varsa amelıyat sart
tedavı sart
kolay bır amelıyat canını sıkma
degerlerını yazsn daha ı olur

peki şuan değerlerinizi biliyomusunuz ne kadar oldu ameliyat olalı umarım tez zamanda alırız hamile haberini birde hem elle hemde ultrasonda çıktı

Son düzenleyen: Moderatör:
yazmayı unutmuşum evet hem elle ve ultrasonda çıktı varikosel olduğu

morfolojı ıle hareketı yazmısın toplam sayınızı yazmamıssınkı
ondan sordum

neyse kızlar ben çıktım zaten kimse yok kiracıya çaya iniyorum yarın görüşürüz bayy kib.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…