arkadaslar esıme fsh lh testestoron tahlıllerı yaptırmak ıstıyoruz nerde yaptırabılırız heryer yapıyormu bır bılgım yok kaan hocaya maıl attım da saolsun cevap vermıs o yaptırın dedı bız amelıyat olduk ama drmuz bakmaya gerek duymadı hormonlarında problem oldugunu sanmıyorum deyıp klomen verdı avrupa yakasında oturuyorum ben medıcal parka gıtsem bu hastahanelerde uzretı nekadardır bılen varmı bırde vaktı zamanı varmı bırınız cevap verırsenız cok sevınırım
hormon testlerini heryerde yaptırabilirsiniz sabah saatlerinde yaptırılırsa sonuç daha iyi oluyomuş
hormonlarda sorun olmadığını düşünüyosa doktorunuz ki bakmadan daha neden klomen verdi eşine ,klomen erkeklerde hormon seviyelerini dengelemek için verilir ,ben böyle biliyorum
bence sen kaan hocayı takip et o ne derse aynen yapın
dr ıste sonucta bız bısey desek sız daha ıyımı bılıyosunuz dıyebılır bıraz cıtlattık sorun oldugunu sanmıyorum dedı klomen verdı 3kutu saol canım tskkurler ozaman devlet hastahanesınde yaptırırız
arkadaşlar varikosel ameliyatının 3. ay değeri ve hemen öncesinin değerleri aşağıdaki gibi okadar sıkıldımki artık yorumlayamıyorum bile nedersiniz
önce ameliyattan hemen öncesini yazayım
toplam sayı:84 milyon
hızlı ileri hareket:%5
yavaş ileri %35
yerinde har. %8
hareketsiz %52
morfoloji
normal şekilli %39
anormal%61
baş anormalisi%12
boyun anormalisi%17
kuyruk%32
yenisi
sayı 42 milyon yarı yarıya düşmüş
hızlı %10
yavaş %20
yerinde %20
hareketsiz %50
morfoloji
normal %80 tek iç rahatlatıcı değer bu olsa gerek
anormal%12
Merhaba canım bizimde 3. ayda değerlerde düşüş olmuştu doktor acele etmeyin 6. ayı bekleyin demişti.Gerçekten 6. ayda yükselme gördük umarım sizinde öyle olur.
saol canım ben daha kötü bile bekliyordum 3. ayda daha kötü olabiliyor 6. ayda tam sonuç ortaya çıkıyor bendede rezerv azlığı ve yüksek fsh sıkıntısı var dert bir değilki yani beklediğimiz bir mucize iki aşılama iki tüp var negatif durum sıkıntı anlayacağın
haklısın tabi sonuçta biz tıp okumadık literatürüde bilmeyiz ama sizin doktor ben yanlış mı anlıyorum klomeni sorun olduğunu düşünmeden eşinemi veriyor ,mantıksız gelen bu demekki bi bildiği var:)
ben erkeklerde klomenin fsh ı istenilen seviyeye getirip sperm kalitesini artırmak için kullanıldığını biliyorum,bizde kullanıyoruz ama gerekli tahliller yapıldıktan sonra doktor sorun olduğunu düşündüğü için
hakkınızda hayırlısı olsun
arkadaşlar varikosel ameliyatının 3. ay değeri ve hemen öncesinin değerleri aşağıdaki gibi okadar sıkıldımki artık yorumlayamıyorum bile nedersiniz
önce ameliyattan hemen öncesini yazayım
toplam sayı:84 milyon
hızlı ileri hareket:%5
yavaş ileri %35
yerinde har. %8
hareketsiz %52
morfoloji
normal şekilli %39
anormal%61
baş anormalisi%12
boyun anormalisi%17
kuyruk%32
yenisi
sayı 42 milyon yarı yarıya düşmüş
hızlı %10
yavaş %20
yerinde %20
hareketsiz %50
morfoloji
normal %80 tek iç rahatlatıcı değer bu olsa gerek
anormal%12
Allah beterinden korusun canım üzme kendini elbet birgün bizimde bebişlerimiz olacak tabi herşeyin hayırlısı Allah ne zaman ol derse olacak.Bizde 3. aşılamayı yaptıracaktık ama prolaktinim yüksek çıktı bu ay öyle olunca aşılama olmuyormuş.Şimdi onu çözmeye çalışacağız.Her ay farklı bir sıkıntı çıkıyor karşımıza ama yılmak yok olana kadar savaşcaz.
bence sayıda morfolojıde ıyı hareket problemı varmıs sızde ama morfolojı supermıs masallah ama krugere goremı bu uzulme bızım de 3.ayda dustu herkeste oluyormus 6.ayı bekle bakalım ınsallah zırve yapar degerlerınız ama yınede herseye hazırlıklı ol bız 8.ay oldu degısen bısey yok ama bızım varıkosel 3.derecedendı gecmıs olsun arkadasım
allah kolaylık ve herşeyden önemlisi sabır versin süreç uzadıkça sabrın sınırları zorlanıyor malesef her ay her kadın için yeni bir ay öyle mucizelere şahit oldumki burada birtanede kendim yaşadım hatta okadar tedavi ile negatif alan ben geçtiğimiz haziranda preseedle hamile kalmıştım ancak 7. haftada düşük olmuştu başarısız sperm ve başarısız yumurtanın kaçınılmaz sonu olmuştu allah inşallah başarılı spermle başarılı yumurtamızı buluşturup bize bir evlat nasip eder
sonuçlarda kruger veya who belirtilmemiş öylede sıkıldıkki ne kurcaladık nede bir başkada yaptıralım dedik illallah gelmiş artık
bizimde 4. dereceydi çift taraflı oldu ama hareketle ilgili hiçbir beklentim yoktu zaten varikosel sayıya fayda ediyor gerçi bizim sayıyı yarı yarıya düşürdü ama bu 6. ay değişir diye umut ediyorum ancak hareketi pek etkilemiyor okuduğum örneklere istinaden söylüyorum malesef
Arkadaşlar bu hastalıkla ilgili bir konuda bilgisi olanlardan çok yardım istedim ama kimse cevap vermedi.Benim gibi olan arkadaşlar için yazıyorum.
Benim eşimede kontrol için gittiği hastanede varikosel olduğunu söylemişlerdi.Çok üzüldük 1 hafta kendimize gelemedik yani.Spermiogram testinide yaptırdık sayı 80 milyon küsür çıktı.Muayene el ve ultrasonla olmuştu doktor hemen ameliyat olmalısın dedi.Neyse işin özü başka bir hastanede tekrar muayene yapıldı ve varikosel felan yok dedi diğer hastanedeki doktor.sırf ameliyat olsun para kazanılsın diye söylenmiş düşünebiliyormusunuz iğrençliği...O sebepten bir doktora ve bir hastaneye bağlı kalarak ameliyat felan olmasın eşleriniz insanlar para uğruna çok şeyler yapabiliyorlar
Kızlar sızınde esınızde amelıyattan sonra agrı oldumu sızı oldugunu söylüyor esım normalmı sızce 3 ay olucak 2 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?