Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ameliyatin 6. ayinda hamile kaldim
dogal hamilelik
normal dogum bebegim henuz 1 haftalik

varikosel varsa kesinlikle ameliyat sart
ameliyat sonrasi da ilac ve vitamin takviyesi gerekiyor

bizim ameliyat oncesi sayi 7 milyon ileri hizli ve morfoloji sifirdi

ameliyat sonrasi sayi 90 milyon
ileri hizli sifir
morfioloji 1

sayinin artmasi yetiyor morfoloji ve ileri hiza takilmayin sakin

preseed kullandik ama ...

Rabbim hepinize yardim etsin biran once hamile kalin insallah .

sagol canm arkadasım paylasımın ıcın

değerler yanımda değil ama doktor sadece morfolojideki normal yapıya bakmış, o da ameliyattan önce %4 tü ameliyattan 3 ay sonra %17 olmuş. %14 le çocuk olabiliyo zaten demiş doktor. bakalım artık ama şimdi de ben antidepresan kullandığım için çocuk yapamıyoruz ne kadar ironik dimi en kısa zamanda ilacı kesip çalışmalara başlarız inşallah. bide bi ilaç vermiş eşime adını bilmiyorum ama ssk karşılamıyormuş ve pahalı bi ilaçmış ama sperm arttırmada çok etkiliymiş. bide onu alıp deniycez. güzel haberler veririm inşallah yakında:)

üç aydır proxeed plus kullanıyoruz bunun yanında bir kavanozda arı sütü bal polen karışımı bitirdi, extra birsürü vitamin içti, yakında test yaptırıcaz bakalım düzelme varmı inşallah bu ilaç bizimde sayıyı arttırmıştır çünkü 7 milyondaydık ameliyat öncesi

anladım canım bi arkadaşımda depresan kullandığından korunmak zorunda.bazı tanıdıklarım depresanı yavaş yavaş dozu düşürerek bıraktılar sende deneyebilirsin kaç mg ilaç kullanıyorsun.proxeed o ilaç eşimde kullanıyor çok pahalı evet. bizim morfolojimiz %1 ağustosta test yaptıracak eşim bakalım ne olacak.

bnde kullanıordum antı depresan bırden bıraktım
ılaca bagmlı kalmayın
en onemlı ılac su ve yuruyus
ve sıkıcı ınsanlardan uzak durmaktır

bende 3 ay sonra tahlil sonuçlarını sizlere eski ve yeni olarak açıklıcam. eşimi kontrole götürdük iyi diyorlar ama o şişlikten şikayetçi :) 1 ay a kalmaz şişte kalmaz dedi ve ilaç yazmadan gönderdi.
Ameliyat çok basit ve daha sonra ağrı şikayeti fazla olmadı sadece şişlik görülüyor oda normal deniliyor. 1 hafta dinlenerek p.tesi işe başlıcak merak edenler için belirtmek istedim.

şişlik bizde de var canım maalesef.ameliyatınız hangi yöntenle ne kadara ve nerde oldu peki?ameliyattan sonra komplikasyon olma riski çok fazlaymış inşallah tamamen normale döner eşlerimiz.

20 mg cipralex kullanıyorum yavaş yavaş bırakmak gerekiyormuş bu tür ilaçları. zaten 2 gün ilacım bittiği için alamamıştım tekrar korkunç baş ağrıları yaşadım. ama dünden itibaren dozu azaltmaya başladım. çok mutluyum artık bebek sahibi olabileceğiz inşallah

merak etmeyin komplikasyon falan olmaz öyle kötü şeyler düşünmeyin. bizimki açık ameliyat şeklinde oldu maşallah hiçbişeyi de yok. bu işlerde moral çok önemli moralinizi bozmayın.

aynen bir arkadaşım cipralex 20 mg kullanıyordu hemde yıllardır.sonra 10 mg almaya başladı daha sonrada ilacı ikiye bölüp yarım içiyordu hergün.şuanda tamamen bırakmış durumda.bence moralçok önemli herşeyi kafana takma ve siniri bozan insanlardan uzak durmaya çalış canım.

Slm bende birşeyler paylaşmak istedim benimde eşim çift taraflı varikosel geçen sene temmuz ayında micro cerrahi yöntemiyle ameliyat oldu ama malesef sperm hareketliliği daha da düştü tekrar normal olarak mayıs 10 da ameliyat oldu ve doktor ancak 6 aydan sonra çocuk olabilir demiş ama Yüce Rabbimin mucizesi ki ben hamileyim 5 haftalık
Diyeceğim şu ki umutsuzluluğa kapılmamak lazım bizde 3 yıldır çocuk sahibi olmayı istiyoruz ve ameliyatın olduğu ay kaldım kimse umutsuzluğa kapılmasın..

teşekkürler bize de umut olduğun için... umarım bizde hiç ummadığımız bi anda hamile olduğumuzu öğreniriz canım senin gibi... allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar eşi varikoselden ameliyat olanlara,nasıl teşhis konuldu?? renkli dopler mi yoksa elle muayenede mi? eşime de renkli dopler ile varikosel teşhisi konuldu. o da ameliyat olacak. çok sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor sanki..

biz bebek düşünmeye başladığımız için eşim öylesine spermiyogram yaptırmak istemişti.ürolog muayene etti önce elle muayenede varikosel olduğunu söyledi ama mutlaka renkli dopler yapılmalı dedi spermiyogram sonuçlarında da zaten sorun çıktı ultrasonda da varikosel görüldü ve ameliyat.

canım neden ikinci ameliyata gerek duyuldu varikosel tekrarladımı yani,birinci ameliyat yetersiz mi kalmış yada komplikasyon mu oluşmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…