ameliyatin 6. ayinda hamile kaldim
dogal hamilelik
normal dogum bebegim henuz 1 haftalik
varikosel varsa kesinlikle ameliyat sart
ameliyat sonrasi da ilac ve vitamin takviyesi gerekiyor
bizim ameliyat oncesi sayi 7 milyon ileri hizli ve morfoloji sifirdi
ameliyat sonrasi sayi 90 milyon
ileri hizli sifir
morfioloji 1
sayinin artmasi yetiyor morfoloji ve ileri hiza takilmayin sakin
preseed kullandik ama ...
Rabbim hepinize yardim etsin biran once hamile kalin insallah .
senem yonca son ilk ve son testteki değerlerinizi yazarmısın canım özellikle sayı, ileri hızlı hareketlilik ve morfoloji sonuçlarını yazarsan çok sevinirim ama öncekileride yazmayı unutma bekliyorum canikom.
değerler yanımda değil ama doktor sadece morfolojideki normal yapıya bakmış, o da ameliyattan önce %4 tü ameliyattan 3 ay sonra %17 olmuş. %14 le çocuk olabiliyo zaten demiş doktor. bakalım artık ama şimdi de ben antidepresan kullandığım için çocuk yapamıyoruz ne kadar ironik dimien kısa zamanda ilacı kesip çalışmalara başlarız inşallah. bide bi ilaç vermiş eşime adını bilmiyorum ama ssk karşılamıyormuş ve pahalı bi ilaçmış ama sperm arttırmada çok etkiliymiş. bide onu alıp deniycez. güzel haberler veririm inşallah yakında:)
bende 3 ay sonra tahlil sonuçlarını sizlere eski ve yeni olarak açıklıcam. eşimi kontrole götürdük iyi diyorlar ama o şişlikten şikayetçi :) 1 ay a kalmaz şişte kalmaz dedi ve ilaç yazmadan gönderdi.
Ameliyat çok basit ve daha sonra ağrı şikayeti fazla olmadı sadece şişlik görülüyor oda normal deniliyor. 1 hafta dinlenerek p.tesi işe başlıcak merak edenler için belirtmek istedim.
günaydın senem yonca sende burdasın.
20 mg cipralex kullanıyorum yavaş yavaş bırakmak gerekiyormuş bu tür ilaçları. zaten 2 gün ilacım bittiği için alamamıştım tekrar korkunç baş ağrıları yaşadım. ama dünden itibaren dozu azaltmaya başladım. çok mutluyum artık bebek sahibi olabileceğiz inşallah
Slm bende birşeyler paylaşmak istedim benimde eşim çift taraflı varikosel geçen sene temmuz ayında micro cerrahi yöntemiyle ameliyat oldu ama malesef sperm hareketliliği daha da düştü tekrar normal olarak mayıs 10 da ameliyat oldu ve doktor ancak 6 aydan sonra çocuk olabilir demiş ama Yüce Rabbimin mucizesi ki ben hamileyim 5 haftalık
Diyeceğim şu ki umutsuzluluğa kapılmamak lazım bizde 3 yıldır çocuk sahibi olmayı istiyoruz ve ameliyatın olduğu ay kaldım kimse umutsuzluğa kapılmasın..
kızlar eşi varikoselden ameliyat olanlara,nasıl teşhis konuldu?? renkli dopler mi yoksa elle muayenede mi? eşime de renkli dopler ile varikosel teşhisi konuldu. o da ameliyat olacak. çok sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor sanki..
Slm bende birşeyler paylaşmak istedim benimde eşim çift taraflı varikosel geçen sene temmuz ayında micro cerrahi yöntemiyle ameliyat oldu ama malesef sperm hareketliliği daha da düştü tekrar normal olarak mayıs 10 da ameliyat oldu ve doktor ancak 6 aydan sonra çocuk olabilir demiş ama Yüce Rabbimin mucizesi ki ben hamileyim 5 haftalık
Diyeceğim şu ki umutsuzluluğa kapılmamak lazım bizde 3 yıldır çocuk sahibi olmayı istiyoruz ve ameliyatın olduğu ay kaldım kimse umutsuzluğa kapılmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?