Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok teşekkür ederim Allah inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin..umut bittikçe daha da zor oluyor çok iyi biliyorum..bu durumda olan herkes hep aynı şeyleri hissediyor ve yaşıyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese nasip etsin..

arkadaşlar lütfen istanbul da mümkünse avrupa yakasında sizi olumlu sonuca götüren ve memnun olduğunuz doktorunuzun adını verebilir misiniz?

Eşim 2005 ekim ayında tek taraflı ameliyat oldu.1.5 ay sonra hamile kaldım. Dört gebeliğim ve iki sağlıklı çocuğum var.Biri daha yedi haftalıkken düşükle sonuçlandı.Şimdi ise 12 haftalık gebeyim.Umudunuzu yitirmeyin.

Son düzenleme:

hayırlı olsun zerrıncım
benıme sım de 1 ay once cıft taraflı oldu sayımız ıyı fakat morfolojı %2 umarım Allah bıze de nasıp eder

arkadaslar paylasım cok onemlı tecrublerınızı paylasın çok kısıye umut oluyor

arkadaşlar lütfen istanbul da mümkünse avrupa yakasında sizi olumlu sonuca götüren ve memnun olduğunuz doktorunuzun adını verebilir misiniz?

canım benım esım teoman cem kadıogluna amelıyat oldu.seımde solda 2. derece varıkosel vardı ve morf % 2 idi.spermde dna hasarı vardı % 42 idi.amelıyat sonrası sayı yukseldı ama morf hep % 2 idi.dna hasarı amelıyattan 6 ay sonra 29 a dustu.muayenesı ve amelıyatı cok pahalı ama cok sukur kı amelıyattan 9 ay sonra geldı melegım.inşallah Rabbım tum ısteyenlere saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp eder.

ben 2 aşılama yaptırdım tutmadıdaha sonra eşin tek taraflı varikosel ameliyatı oldu tam 2 ay olacak ameliyat olalı test yaptırmadık 3 ay sonra dedi doktor , beklemedeyiz umarım güzel sonuçlar alırız. Eşimn ileri hareketliliğinde sorun vardı düzensiz değerler oluyodu oda gebelik spermlerini oluşturmuyordu tabiki 2 aşılamam da olumsuz sonuçlandı o nedenle.

benim eşimde ağustos ayındaa ameliyat olacak listeyi görünce çok mutlu oldum umarım bende lstede kendimi hamile görürüm

slm kızlar ah şu varikösellll aralık 15 amelyat oldu bizde tık yok hızımız düşükkk bi türlü yükseltemedikkk %2 bi yol varmı kızlar söyleyin ne olurrrrrrr

slm kızlar ah şu varikösellll aralık 15 amelyat oldu bizde tık yok hızımız düşükkk bi türlü yükseltemedikkk %2 bi yol varmı kızlar söyleyin ne olurrrrrrr

evicap ve l-argının kullandı eşim her akşam ayçekirdeği yedi ve hareketimiz artı bizim ama morfoloji %1 malesef artmıyor.
ayrıca tüp bebek merkezlerinde kruger e göre yapılan testlerden yaptırın.biz morfolojiyi daha yeni öğrendik.
normal hastanelerde tam olarak ayrıntılı değerlendirme yapılamıyor.biz %50 biliyorduk fakat değilmiş.vakit
kaybı oldu yani

Son düzenleme:

üzülmeyaaaa morfoloji nasıl ögrenecezzzz inş olur bigünnn

Merhaba arkadaşlar.Bende 1 yıllık evliyim.Bebiş haberini alamadığımız için 6.aydan beri sürekli doktora gidiyordum bir terslik olduğunu hissetmiş gibi.ve sonunda Kayseride gittiğim kadın doğum uzmanı sende bir sorun yok eşine bakalım dedi.
Sonuç Varikosel...Değerleri çok düşük değil aslında eşimin hatta dün 2.test yapıldı 1.sine göre epey yükselme var.Ameliyatı yinede olacaksın dedi doktorumuz.Ağustos 15 gibi ameliyatını olacak umarım bende buradan o güzel haberi sizlere verebilme şansını yakalarım.Sevgiler,saygılar...
Buarada ameliyatı özel hastanede olacak ama doktorumuz herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz dedi.

Ben çok araştırıp bişi bulamadığım için bu bilgiyi buraya düşeyim istedim.belki birine yardımcı olur
Sigortasız hastaların devlet hastanesinde ameliyat maliyeti:

Biz Ankara Üniversitesi İbni sina hastanesinde ameliyat olduk.

Sigorta olmadığı için ücretli hasta idik..Ameliyatın tamamı tüm testler akciğer filmi falan dahil 547 tl..
oda ücreti 300 tl ödedik
çok yataklı odada yatsak oda olmayacaktı..
Rabbim ameliyat olan herkese şifa ile bebiş nasip etsin İNŞALLAHHH

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar, biz de boşu boşuna tüp bebek yapmışız. morfoloji çok kötü çıktı, şimdi varikosel ameliyatı olucaz bakalım. %99 dna hasarı çıktı. ilaç kullanıyoruz. varikosel spermlerde harabiyet yapıyormuş. umarım sonuç alırız hepimiz bu çabalarımızdan. Allah herkesin yardımcısı olsun

ınsallah ekınım benmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kesinlikle varikosel çok etkili bir ameliyat
eşim ameliyat olalı daha yeni 3 ay oldu ve ben hamileyim
inşallah ekinimmm esram sizlerde güzel haberler alıcaksınız

kesinlikle varikosel çok etkili bir ameliyat
eşim ameliyat olalı daha yeni 3 ay oldu ve ben hamileyim
inşallah ekinimmm esram sizlerde güzel haberler alıcaksınız
ronyacıgım çokk sevındım canım :):):):)
çift taraflımıolmustu eşin amalıyat
benım esımda hazıranda oldu bakalım ınsallah allah bıze de kısmet eder doğal yoldan canım opuyorum kendıne cok dıkkat et :)

selam kızlar benim eşim de 2haftaya ameliyat olucak henüz gün almadık mikroenjeksiyon yöntemi ile semen testi sonucu 2.8cc ml'de 19.100.000 totel 51.700.000
Hareketli %40 yavaş hareketli %15 hareketsiz%45
Normel %94
Anormel başlı %6
Muane sonucu doğuştan hafif dereceden varikosel dediler 3dr gittik 3de ameliyat dedi son gittiğimiz dr da ameliyat olucak çok büyük bir sorun yok ama yine de engelmiş eşimin dr aşılama yada tüp bebek önermemiş düşük olur diye benim sorunum da var+di tabi pko ama sonunda hiç birşeyim kalmadı ben aralık ayından beri tedavi görüyorum 18aydır da çocuk için uğraşıyorum bakalım inşallah ameliyat olunca hemen bebeğim gelir çok yıprandık çünki

Ameliyat sonrası test yaptıranlarda uğramıyor, oysaki hepimiz burda bir umut ışığı arıyoruz
yazın kızlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…