canım neden ikinci ameliyata gerek duyuldu varikosel tekrarladımı yani,birinci ameliyat yetersiz mi kalmış yada komplikasyon mu oluşmuş?
Slm bende birşeyler paylaşmak istedim benimde eşim çift taraflı varikosel geçen sene temmuz ayında micro cerrahi yöntemiyle ameliyat oldu ama malesef sperm hareketliliği daha da düştü tekrar normal olarak mayıs 10 da ameliyat oldu ve doktor ancak 6 aydan sonra çocuk olabilir demiş ama Yüce Rabbimin mucizesi ki ben hamileyim 5 haftalık
Diyeceğim şu ki umutsuzluluğa kapılmamak lazım bizde 3 yıldır çocuk sahibi olmayı istiyoruz ve ameliyatın olduğu ay kaldım kimse umutsuzluğa kapılmasın..[/QUOT canım tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin bide canım sizin sayınız kaçtı
Selam kızlar. Bu sabah doktora gittik, muayenede dr. eline sol tarafta toplanan damarların geldiğini ve varikoselin orda yoğunlaştığını söyledi.Şişlik yokmuş Allahtan.
Varikosel ameliyatının iyileşme süreci nasıl oluyor,kaç gün sürüyor arkadaşlar.. ?
Slm bende birşeyler paylaşmak istedim benimde eşim çift taraflı varikosel geçen sene temmuz ayında micro cerrahi yöntemiyle ameliyat oldu ama malesef sperm hareketliliği daha da düştü tekrar normal olarak mayıs 10 da ameliyat oldu ve doktor ancak 6 aydan sonra çocuk olabilir demiş ama Yüce Rabbimin mucizesi ki ben hamileyim 5 haftalık
Diyeceğim şu ki umutsuzluluğa kapılmamak lazım bizde 3 yıldır çocuk sahibi olmayı istiyoruz ve ameliyatın olduğu ay kaldım kimse umutsuzluğa kapılmasın..
aaa gayecım tebrık ederım canımm yaa bızım de aynı sey olduu ılk amelıyat tek taraflı hiç yapmamaıs bısey adam bippppp dmek ıstıyorum..neyse vardır bı hayır 2. kez oldu benım eşimde 1 ay önce ınsallah sızın gıbı olur bızım de bu kez 19 damar bağlanıp kesıldı çifttaraflı..tebrıkk ederımm ohh ne gusel iğneye fılan gerek kalmamıs sukurler olsun canım allah bagıslasın
merhaba arkadaşlar..öncelikle hayırlı cumalar hepinize..biz varikoselle 2010 ekim ayında tanıştık ve eşim 26 kasımda ameliyat oldu.tek taraflıydı ancak morfolojimiz çok düşüktü.6 ay boyunca eşim klomen ve testesteron içeren bir ilaç kullandı(adını hatırlayamadım kusura bakmayın).6 ayın sonunda sayımız daha da düşük çıktı ancak morfolojide az bir yükselme oldu.tabi bizde şok geçirdik öğrenince((6 ay boyunca eşim keçi boynuzu pekmezi yemişti ama anladıkki çok ta faydası olmadı.6 aydan sonra dr sadece proxeed kullanalım dedi ve ona başladık ortalama 1 ay kullandı.dün gece itibariyle hamile olduğumu öğrendik.çok umutsuz,beklentisizdik ama şükürler olsun ki rabbim nasip etti.umudunuzu lütfen kaybetmeyin,benim hamilelik serüvenim başlamış oldu böylece. Allah hepinize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..mübarek üç aylarda bol bol dua edin,bende hepiniz için dua edicem..stres çok önemli derlerdi çok doğruymuş bu ay bambaşka işlerle meşgul olduk inanın hiç aklımıza bile gelmedi çocuk için uğraşmak nasıl olsa olmuyor dedik..biliyorum çok zor insanın aklından çıkarması..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?