hadi arkadaşlar yokmu hamile kalanlar yazalım buraya
6 ayı geçti ameliyat olalı hamile kalamadım yaa
ilaç yada vitamin desteği kullanıyormusunuz?
bitkisel kürler macunlar kullandık şimdi bişey kullanmıyoruz bakalım bekliyoruz
kesinlikle varikosel çok etkili bir ameliyat
eşim ameliyat olalı daha yeni 3 ay oldu ve ben hamileyim
inşallah ekinimmm esram sizlerde güzel haberler alıcaksınız
istanbulda pek çok varikosel ameliyatı yapan ürolog var ama arkadaşlar olumlu sonuç alan ve memnun kalınan doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.Kime gideceğimizi şaşırdık çünük iki üroloğa gittik biri bizimle alay etmiş resmen diğeri de muayenehaneme gelinorda daha iyi aletlerim var dedi bu da güven vermiyor tabi.lütfen memnun kalanlardan istanbulda avrupa yakasında doktor tavsiyesi istiyorum.
Kızlar ameliyat sonrası cinsel perhiz veriyor mu dr.lar
Çok sağolun kızlar bugün ameliyat oldu eşim şükür çok iyi geçti ve hiç ağrısı yok çok basitmiş dr bir hafta duş almıyacaksin dedi ama perhiz konusunda birşey demedi zaten bir hafta sonra da ben adet olucam böylece ister istemez 2hafta tatil oluyor bir ay sonra kontrol 3ay sonra da test yenileme birde birşey diyicem sizlere dr sıkı iç çamaşırı giyinmeyi şöyledi mi bize dedi de sporcuların giydiği sıkı çamaşırlardan giyim dedi 2gün sonra pansumani açıp gazlı bez koyun ama bantlamayın dedi ve 3tane de hap yazdı
esın nerde malyt oldu ? dr kım ? bizede 3 tane hap verdi tamamen bıtkısel.ayrıca antıbyotk vermıstı 1 haftada bıttı.bır hafta dus almasın dedı ve ilişkı olmasın kolayda olsa sonucta ameliyat ... esımde 3 hafta once amlyt oldu hadı hayrlısııı ben cok heycanlyım sendede varmı??? bol sanslar ...
6 ayı geçti ameliyat olalı hamile kalamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?