Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitkisel kürler macunlar kullandık şimdi bişey kullanmıyoruz bakalım bekliyoruz

hormonları kopntrol edildimi eşinin?
eğer gerek varsa klomen veriyor doktorlar ve proxeed plus vitamin takviyesi macunlardan kürlerden çok bunlara yönelsen canım.
bende ameliyat sonrası henüz tedavi aşamasındayım ama çoğu arkadaşın doktorları bu yolu izliyor genelde..

Slm kızlar benim eşim de yarın ameliyat olucak hayırlısı ile umarım bu sefer herşey düzene girer ve bebeğim gelir ama ben yine de sayı hareketlilik düşer diye korkuyorum

kesinlikle varikosel çok etkili bir ameliyat
eşim ameliyat olalı daha yeni 3 ay oldu ve ben hamileyim
inşallah ekinimmm esram sizlerde güzel haberler alıcaksınız

MERHABA senın adına cok sewındım... benımde esım 10 gun once falan amlyt oldu...aslıana bakarsan ben 4 ay once asılama denemıstım ama olmadı bende bır sorun yoktu sadece esımın sperm saylarının yavas olduğunu soyledır.2 asımayı denıycektım o sırada esımle urolağa gttık varıkosel olduğu ortya cıktı.dr amlyt olmadan yanı varıkosel ortadan kalkmadan aslıma ve tup bebek onermıyorz dedı suan beklıoz 3 ay sonra test yaplcak bellı olcak sprmlerde değişklık olur dıye dusunuyorum ama ne bılıyım hayrlısı ...

merhaba benım esımde 10 gun once varıkosel amlyt oldu dr dan cok memnun kaldık okadar acıklayıcı konusyor kı senı rahatlatyor.ıstersen danısmak ıcın gıdebılrsın haznedarda medicana var orda üroji dr zafer oyman...bence sansını dene derım.

kızlar ayın 15 inde spermiogram yaptıracak eşim ameliyattan sonra düzelme olmuş mu çok merak ediyoruz.hareketlilik ve morfoloji sorunu vardı,şimdi araştırdımda yine morfoloji sorununda aşılama filan başarısız oluyormuş canım sıkıldı yaaaa.çünkü morfoloji %1 çıkmıştı çok düşük.zaman geçmiyor sanki ayın 15i bir gelseydi...

Çok sağolun kızlar bugün ameliyat oldu eşim şükür çok iyi geçti ve hiç ağrısı yok çok basitmiş dr bir hafta duş almıyacaksin dedi ama perhiz konusunda birşey demedi zaten bir hafta sonra da ben adet olucam böylece ister istemez 2hafta tatil oluyor bir ay sonra kontrol 3ay sonra da test yenileme birde birşey diyicem sizlere dr sıkı iç çamaşırı giyinmeyi şöyledi mi bize dedi de sporcuların giydiği sıkı çamaşırlardan giyim dedi 2gün sonra pansumani açıp gazlı bez koyun ama bantlamayın dedi ve 3tane de hap yazdı

esın nerde malyt oldu ? dr kım ? bizede 3 tane hap verdi tamamen bıtkısel.ayrıca antıbyotk vermıstı 1 haftada bıttı.bır hafta dus almasın dedı ve ilişkı olmasın kolayda olsa sonucta ameliyat ... esımde 3 hafta once amlyt oldu hadı hayrlısııı ben cok heycanlyım sendede varmı??? bol sanslar ...

Heyacan olmaz mi var tabi ama yine kötü birşeyler olucak diye korkuyorum benim gücüm kalmadı hospitalıum hastanesinde arman özdemir internette buldum dr çok mennun kaldık 1.250 ödedik

kesinlikle varikosel çok etkili bir ameliyat
eşim ameliyat olalı daha yeni 3 ay oldu ve ben hamileyim
inşallah ekinimmm esram sizlerde güzel haberler alıcaksınız

Ronya çok mutlu oldum , umarım herşey yolunda gider ve bebişine hayırlısıyla kavuşursun canım.Eeee darısı bize :Nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…