- 24 Ağustos 2011
- 5
- 0
- 36
ay maşallah iyi yapmışsın o kadar süre keçiboynuzunu,biz bıraktık pişman oldum,bu ay yine yapcam,bizim ameliyat tarihleri çok yakındı,bizede 4 ay oldu,bence devam et keçiboynuzuna,cok yararı var
arkadaşlar, ameliyat sonrası da gebelik ihtimali yüzde 2-3 gibi dedi dr'um bana bugün, bu kadar az oldğunu bilmiyordum... dr diyorsa yanlış demiş olamaz değil mi? ne diyorsunuz?
haklısın cnm, benim dr da tüp bebek düşünebilirsin,acele ediyorsun gibi sen dedi, ben de şimdilik değil dedim :) yarın gene gitmeyi düşünüyorum, yumurtlma gününde gel bakalım demişti, bakalım ne der, eşmin ameliyatından sonra da gitmedik hiç. bu arada şu vitamin haplar filan var ya, on ürolog yazıyor değil mi eşlere? kadın doğumla ilgisi yok sanırım. ve senin morfoloji krugere göre sonuç kaç ?
Yok canım ben çalışmıyorum ev hanımıyim gebzede oturuyorum nette bulmuştum bu dr ve özel muanesinden randevu alarak gittim ve dr çok yoğun olduğu için daha sonra randevu almak da zorlandık en son zeynep kamilden randevu aldı özel muane sekreteri o şekilde gittik biz ve muane olamayanlar dr kapısında ki sekreterden randevu alıp gidiyorlardi yani sanırım randevusuz bakmıyor ama infertilite dr yönlendirirse eğer belki randevuya gerek kalmaz
arkadaşlar, ameliyat sonrası da gebelik ihtimali yüzde 2-3 gibi dedi dr'um bana bugün, bu kadar az oldğunu bilmiyordum... dr diyorsa yanlış demiş olamaz değil mi? ne diyorsunuz?
haklısın cnm, benim dr da tüp bebek düşünebilirsin,acele ediyorsun gibi sen dedi, ben de şimdilik değil dedim :) yarın gene gitmeyi düşünüyorum, yumurtlma gününde gel bakalım demişti, bakalım ne der, eşmin ameliyatından sonra da gitmedik hiç. bu arada şu vitamin haplar filan var ya, on ürolog yazıyor değil mi eşlere? kadın doğumla ilgisi yok sanırım. ve senin morfoloji krugere göre sonuç kaç ?
ph:8.0
1cc hücre:38.400.000 tümü:168.000
normal harekti yavas harektlı harektsız
1 saat: 60 1saat :5 1saat :35
2saat :60 2saat :5 2saat :35
morfoloji
normal yapılı:55
anormal yaplı:-
baş anomalısı:20
boyun anomolisi:10
kuyruk anomalisi:15
sonuclarr bunlar 6 ay oncekı tabıkı suan dahada ilerlems olabılır ...
ph:8.0
1cc hücre:38.400.000 tümü:168.000
normal harekti yavas harektlı harektsız
1 saat: 60 1saat :5 1saat :35
2saat :60 2saat :5 2saat :35
morfoloji
normal yapılı:55
anormal yaplı:-
baş anomalısı:20
boyun anomolisi:10
kuyruk anomalisi:15
sonuclarr bunlar 6 ay oncekı tabıkı suan dahada ilerlems olabılır ...
Sen bu sonuçları arman beye gösterirsen eminim ki gıt evine ameliyat üstünden 1sene geçince gel der çünki bizim de değerler artmış olsaydı öyle diyeceğini şöyledi dr ama değerler düştüğü için direk tüp bebek diyorum dedi ama yaşim genç olduğu için 3ay daha bekleyin belki sayı artarsa aşılama yaparsınız dedi ama tavsiye ederim çok iyi bir dr çok iyi ilgileniyor herşeyi açıkca anlatıyor
ewet cok yoğun ama hemen hastalrına bakıyor.. ve ıyı bır dr muşşşş :) bıkaç kısye sordumda ... yarına randevu aldım zeynep kamlden demıstımya artık ozele gitycem... bana dua edın bakalım ne dıycek bence evnze gidin bu sonuclarla ıkız ucuz bıle olurr derse şaşmammm gobek ata ata gelrim ewıme :)
canım biz ameliyattan bu yana düzenli yapamadık tabi arada bıraktık sonra geri başladık,,şüphem vardı keçiboynuzundan ama faydası olmuş..bakalım inşallah hamilelik haberini de yazarız buraya:)))))) sen de ne var ne yok aşılamaya devammı edeceksin?
evet canım ameliyattan sonra 2 aşılama yaptırdım,bu ayda 3.yü yaptırcaz,olmazsa igneli aşılama yaptırcaz,inşallah yazarız hamile olduğumuzu,ay ben nie bu kadar umutsuzum yaa
Peki ameliyat sonrası eşim'in değerleri nasıl aşılamaya geçmek için sayının biraz yüksek olması gerekiyor sanırım ama şans düşükmüş fakat böyle hamile kalan da çok insan var eğer ki hareketli sperm sayısı varsa tutma ihtimali yüksekmiş
merhaba arkadaşlar..
ben erkek infertilesi topiğindenim
benim eşimde de sol tarafta ikinci dereceden varikosel var iki doktora göründük ikisi de ameliyat dedi
ve eğer ameliyat olursanız %90 düzelme olur dedi biz üç kere birer ay aralıklarla test verdik ilk test 500.000 ikincisi 23 milyon üçüncüsü ise 10 milyon çıktı hepsi birbirinden farklı hareketlilik ise hızlı hareket %10 civarında toplam hareketllik de %45 civarında morfoloji ise %3 değerlerimiz bunlar
benim size sorum birkaç yerde ameliyatın gerkesiz yere yapıldığını hiç fayda sağlamadığını hatta zaman zaman fayda yerine zarar verdiğini ve değerlerin dahada düştüğünü söyleyen doktorlarla karşılaştım nette bu da bende bir kararsızlık oluşturdu acaba bu topikte böyle bir olayla karşılaşan var mı
ameliyat sonrası değerleri daha da düşen var mı
ya da düşse bile ilk aylar mı düşüş oluyor sonra yükseliyor mu beni aydınlatırsanız sevinirim
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalalh
isteyen herkese ve bu topiktekilere de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
çokkkk teşekkür ederim şimdiden..
merhaba arkadaşlar..
ben erkek infertilesi topiğindenim
benim eşimde de sol tarafta ikinci dereceden varikosel var iki doktora göründük ikisi de ameliyat dedi
ve eğer ameliyat olursanız %90 düzelme olur dedi biz üç kere birer ay aralıklarla test verdik ilk test 500.000 ikincisi 23 milyon üçüncüsü ise 10 milyon çıktı hepsi birbirinden farklı hareketlilik ise hızlı hareket %10 civarında toplam hareketllik de %45 civarında morfoloji ise %3 değerlerimiz bunlar
benim size sorum birkaç yerde ameliyatın gerkesiz yere yapıldığını hiç fayda sağlamadığını hatta zaman zaman fayda yerine zarar verdiğini ve değerlerin dahada düştüğünü söyleyen doktorlarla karşılaştım nette bu da bende bir kararsızlık oluşturdu acaba bu topikte böyle bir olayla karşılaşan var mı
ameliyat sonrası değerleri daha da düşen var mı
ya da düşse bile ilk aylar mı düşüş oluyor sonra yükseliyor mu beni aydınlatırsanız sevinirim
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalalh
isteyen herkese ve bu topiktekilere de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
çokkkk teşekkür ederim şimdiden..
evet cnm sağol, az dedi gerçekten bana da öyle gelmişti :) zaten eşimin de iş yerinden bi sürü arkadaşı var,önce ameliyat olup şimdi bi kaç bebekleri olan. bunları görünce umutsuzluğa kapılmıyorum açıkçası...çok az demiş yaa bizim doktorumuz %50 %60 düzelir spermleriniz demişti..moralini bozma geçmiş sayfaları da oku bak bir sürü hamile kalan var ameliyattan sonra..
dr una sordu eşim, bir kaç tahlil sonucu ilaç kullanımına gerekli olup olmadığını öyle anlarız,ş an erken demiş dr, ameliyat olalı 1 hafta old, 3 aylık sonucu bekliyecekmişiz önce...ewet uroloji dr veryor ıyıde gelyor yanııı :9
bence artık bırakalım şu drların dedıklerını hepsnı ayrı bır telden calıyor... eğer spermlerde duzelme varsa beklyceksın 6 ay ama 6içindede olmuyorsa tekrar dr basvurcaksın ...tıpkı benım yaptığım gıbı esın ilaç kullanyor mu ? e vıtamını yada sperm gelstrcı ilaçlar varsa bunlara dewam edın cok faydsı oluyor... ek olarak keçıboynuzu pekmezı yada suyu gercekten faydalı denedım ve gordum ...
Sen bu sonuçları arman beye gösterirsen eminim ki gıt evine ameliyat üstünden 1sene geçince gel der çünki bizim de değerler artmış olsaydı öyle diyeceğini şöyledi dr ama değerler düştüğü için direk tüp bebek diyorum dedi ama yaşim genç olduğu için 3ay daha bekleyin belki sayı artarsa aşılama yaparsınız dedi ama tavsiye ederim çok iyi bir dr çok iyi ilgileniyor herşeyi açıkca anlatıyor
canımcım dr gittk zeynep kamıl'e urololiye sonucları gosterdık amlyttan sonra gelısme olmus dedı .... yasınız cok erken dedı ... vede kısırlıkta 3 tedavı yontemı var VARİKOSEL,AŞILMA,TÜP BEBEK ...siz varıkıosel'i sectmıssınz yanı beklemeyı ozaman beklıyceksnız amlyattan sonra 1sene beklmek gerekmıs ...amlyat olduktan ıtıbaren kendıznız o gun evlenmıs gibi dusunceksınız dedı... yanı bekleyın ilaç falan vermedı bile ...muaynede etmedı!!!amlyatı yapan dr'a guvenın dedi ... ne dusunuyorsunuz ?????
fatoşgül, hadi geçmiş olsun, atlatmışın bugünü, kötü bişey yok, haberler hatta iyi bile, beklemeye devam ediceksiniz sanırım. yalnız doktorun kulandığı cümleler hoşuma gitti, yeniden evlenmiş gibi düşünün falan,gayet açıklayıcı bilgilerde bulunmuş, hayırlısı olsun bundan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?