Canım hiç üzülme bence senin yaşın 23den fazla işe eğer devlet karşılıyor ve zeynep kamil de yaptırırsan hastane en en fazla 2bin tl ister ilaçlar da en fazla 2bin tl tutar yani 4e tamamlarsin üzülme sorun dediğil değerler yüksek olduğu için ilk seferde tutma şansı çok çok yüksek biliyorsun bende bugün zeynep kamil de çalışıyor eşim'in dr randevumuz vardı gittik ve bize tekrar e vitamini ve birde yeni olarak proxeed plus verdi yaşınız genç 3ay da bu ilacı deneyin sonra artma olursa aşılama yaptırırsiniz dedi hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu göstersin
üzülmeyin, çoğu kişi bu durumda,insan içinde olmadan bilemiyor, hayırlısı diyelim tekrar... ameliyat ve aşılama için 10 bin hesap dediniz, aşılama pahalı o zaman öyle mi? eşim 4 gün önce ameliyat oldu da özel hastanede, 20 tl falan para verdik,başka d hesap çıkarmadılar bize...tüp bebek konusunda da allah şansınızı bol etsin :)
fatosgul yazını okudum.morfolojınız kac bılemıyorum ama cokta takmayın morfolojıyı.bızımkı de % 2 idi ve normal yoldan hamıle kaldım.esımde varıkosel vardı amelıyat oldu sayı 1 ml de 8 mılyondan once 17 mılyona sonrada 20 mılyona yukseldı ama morfolojı hep 2 idi.ve spermlerde dna hasarı vardı.yanı sadece derdımız morfolojı degıldı.amelıyattan 6 ay sonra baktık yukselme bu kadar dr. esıme klomenın aynısı bır ılac olan nolvadex verdı ve ben evicap e vitamını,omega 3 ve proxeed verdım bunların yanında.ve kullandıgımızın 3. ayında hamıle kaldım.tabı bu benım o aykı psıkolojımlede alakalıymıs sanırım cunku bızde negatıf asıalamadan sonra nasılsa bu ay tupbebege gecıcez dedık ve cok takmadım.kafamı mesgul ettım.onceden olsa ınternete gırer gun boyu ınfertılıteyı arastırır dururdum.o ay arastrmadım.pc ye oyun yukledım arastrma yapmak yerıne oyun oynadım.tabıkı yumurtlama gunlereıne dıkkat ettık ve rutın çalısmalarımzıı yaptık .hatta onceden ıkı gune bır yapıyorduk o ay hergun yaptık .ve olmus.Rabbım sızlerede gonlunuzun muradını versın.Amin.
canım bizim sperm sayısı normal sınırlarda ama ileri hız 0 morfoloji%1 inşallah düzelir.doktor bize bişey önermedi.keçiboynuzu kürünü bile güç bela yaptırıyorum.başka bişey içmez herhalde.benim eşim doktor canım o kadar emin ki ameliyatla düzeleceğine ben de fazla üstüne düşmüyorum.oysa ki gerileme olanlar bile var.ben tedirginim açıkçası.hakkımızda hayırlısı olsun.bu arada iki tane arkadaşı da varikosel ameliyatı oldu.ameliyat sonrası ileri hızları 0 kaldı.ama ikisinin de çocuğu var.o nedenle eşim çok iyimser.ama ne yazık ki ben o kadar iyimser olamıyorum...
zaten panık atağım varr ve depresyondan kurtulalı 3 ay oldu hersey superken be neden esımın amlyt sonucuna herkz super dyor bekltın ben razyım beklmeye allahıma bınlerce kez sukurler olsun ben bu dr lara kızyorum ... dalga gcer gıbı benım piskolojimle oynuyorlar... ben dyorum ben seım yanımda olduktan sonraa bu benım çok onemlı değil ama esım için hersey ...dua ederken hepmıze ınsallahh sperm sayısnı sana sonuctakı gıbı yayorum pek anlamyorum bırazda bana acklarsanız anlyanlar sewnrım ...
ph:8.0
1cc hücre:38.400.000 tümü:168.000
normal harekti yavas harektlı harektsız
1 saat: 60 1saat :5 1saat :35
2saat :60 2saat :5 2saat :35
morfoloji
normal yapılı:55
anormal yaplı:-
baş anomalısı:20
boyun anomolisi:10
kuyruk anomalisi:15
sonuclarr bunlar 6 ay oncekı tabıkı suan dahada ilerlems olabılır ... sımdı dr gidiyorumm dua edın lutfen benı sadece sızler anlyorsunuz ıykı varsınız gelınce hemen yazarımm ... ama dr tup bebek dıyceğnı sanmyorum ..
zaten panık atağım varr ve depresyondan kurtulalı 3 ay oldu hersey superken be neden esımın amlyt sonucuna herkz super dyor bekltın ben razyım beklmeye allahıma bınlerce kez sukurler olsun ben bu dr lara kızyorum ... dalga gcer gıbı benım piskolojimle oynuyorlar... ben dyorum ben seım yanımda olduktan sonraa bu benım çok onemlı değil ama esım için hersey ...dua ederken hepmıze ınsallahh sperm sayısnı sana sonuctakı gıbı yayorum pek anlamyorum bırazda bana acklarsanız anlyanlar sewnrım ...
ph:8.0
1cc hücre:38.400.000 tümü:168.000
normal harekti yavas harektlı harektsız
1 saat: 60 1saat :5 1saat :35
2saat :60 2saat :5 2saat :35
morfoloji
normal yapılı:55
anormal yaplı:-
baş anomalısı:20
boyun anomolisi:10
kuyruk anomalisi:15
sonuclarr bunlar 6 ay oncekı tabıkı suan dahada ilerlems olabılır ... sımdı dr gidiyorumm dua edın lutfen benı sadece sızler anlyorsunuz ıykı varsınız gelınce hemen yazarımm ... ama dr tup bebek dıyceğnı sanmyorum ..
Canim esin kismen hakli ve iyimser olmasi cok guzel
bizde o ileri hiz ve 1 morfoloji ile hamile kaldik bizimde ameliyattan sonra ileri hizlimiz degismedi morfolojimizde 1 oldu ama sayi artti ve ameliyattan 6 ay sonra bu degerlerle hamile kaldim
ama biz cok yogun vitamin ve ilac takviyesi aldik ve preseed jel kullandik
ben size en azindan preseed jel kullanin derim cunki ozaman yavas hizlilar ileri hizli oluyor .
bu sonuçları nasıl beğenmezler inan ki anlamıyorum bence sen başka bir dr daha gıt göster bana gayet iyi geldi yani hareketsiz %35 sayı zaten çok güzel ve morfoloji de çok iyi %25 üyesi olması gerekiyor muş cidden anlamadım
canım morfolojin gayet iyi görünüyo,bizimki ameliyattan önce normal yapılı %10du,doktorların ne yaptığı belli değil,devlet hastanesine gidiyorum,geçen ay doktor bana hapla 5kere aşılama yapalım dedi,bu ayda başka doktor çok klomen kullanmıssın göbekten iğneye gecelim dedi,biz nasılsa asılama esnasında sayım yapılıyo diye spermiyogram yaptırmamıştık,doktor yaptırın ona göre davranalım dedi,benimde sinirlerim bozuldu
kızlar meraba öncelikle bende bu ayda bebek yok fakat sevindirici bir gelişme oldu ameliyatımızın 4.ayı testi yeniden yaptırdık geçen ayki testten çok daha iyi çıktı çok sevindik sayı 58milyon olmuş cc de hareket %52 anormal yapılı %11..üroloji uzmanı sende bişey yoksa birkaç ay içinde olur dedi kadın doğumcuya gitmiştim herşey normaldi tekrarmı gitsem acaba stresden bana mı bişeyler oldu yoksa..birde biz keçiboynuzu kürünü bıraksak mı acaba ne dersiniz?
Canim esin kismen hakli ve iyimser olmasi cok guzel
bizde o ileri hiz ve 1 morfoloji ile hamile kaldik bizimde ameliyattan sonra ileri hizlimiz degismedi morfolojimizde 1 oldu ama sayi artti ve ameliyattan 6 ay sonra bu degerlerle hamile kaldim
ama biz cok yogun vitamin ve ilac takviyesi aldik ve preseed jel kullandik
ben size en azindan preseed jel kullanin derim cunki ozaman yavas hizlilar ileri hizli oluyor .
aman oğle desın beklerız ... zaten emınkı banada olur derr ... o dr canımı sıktı ınat değilmı tup bebekte olsa artık ozel'e gtmycem ...devlete..
oncelıkle tesekkur ederımm ... bu 10.000 ıcınde asılamam iğneler rahım fılmım hormon kan testlerım ovulasyon takıbım var...asılma 5.000 tl bunlar ıcınde esımın amlyatıda hemen hemen 5.000 e geldı ozelde oldu ve lazerle yaptrdık... aslında devlettede olabılrdı ama ogun ızındeydı hemen yaptrmamız gerkyordu tup bebkte 5.000tl dedı yenı dr... ama ben artık devlete gtcem ne olursa allahtan hayrlsı gelr ınsallah
hayırlısı olsun artık, sağlık yolunda yapılan her şey mübahtır diyeceksin :))) sonuçlarınız da gayet iyiymiş, inş hayırlısı olur sizin için... çok güzel haberler bugün topikte, darısı başıma inşallah :)
Canım hiç üzülme bence senin yaşın 23den fazla işe eğer devlet karşılıyor ve zeynep kamil de yaptırırsan hastane en en fazla 2bin tl ister ilaçlar da en fazla 2bin tl tutar yani 4e tamamlarsin üzülme sorun dediğil değerler yüksek olduğu için ilk seferde tutma şansı çok çok yüksek biliyorsun bende bugün zeynep kamil de çalışıyor eşim'in dr randevumuz vardı gittik ve bize tekrar e vitamini ve birde yeni olarak proxeed plus verdi yaşınız genç 3ay da bu ilacı deneyin sonra artma olursa aşılama yaptırırsiniz dedi hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu göstersin
ınsallah ınsallah ... ben zaten bır sorun olmadığını bılıyorum sıf gıcıklk olsun dıye arastrmya dewam edyorum nedemek durup dururken sen bekleme tup bebek yap demek resmen piskoljimi bozdu dr...
canımcım anlamdım senmı calısyorsun zeynep kamlde ? esının dr zeynep kamldeemı ?bizi urolojiye yolladılar ama esım yanımda değildi ... oyuzden olmadı bırsey sorcam ben yarın için esıme randevu alamadım persembeye randevu alaabıldım acaba randevu almadan gtsek uroloğa olmaz mı ? sormayıda unuttum... ama bugunde randevum yoktu ınfertılıteden yolladılar dedım hemen esınz varsa kayt acalım muayne olsun dedıler..dr muayne etmeden sonuclara bakmıyormus ...
kızlar meraba öncelikle bende bu ayda bebek yok fakat sevindirici bir gelişme oldu ameliyatımızın 4.ayı testi yeniden yaptırdık geçen ayki testten çok daha iyi çıktı çok sevindik sayı 58milyon olmuş cc de hareket %52 anormal yapılı %11..üroloji uzmanı sende bişey yoksa birkaç ay içinde olur dedi kadın doğumcuya gitmiştim herşey normaldi tekrarmı gitsem acaba stresden bana mı bişeyler oldu yoksa..birde biz keçiboynuzu kürünü bıraksak mı acaba ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?