Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aman oğle desın beklerız ... zaten emınkı banada olur derr ... o dr canımı sıktı ınat değilmı tup bebekte olsa artık ozel'e gtmycem ...devlete..

oncelıkle tesekkur ederımm ... bu 10.000 ıcınde asılamam iğneler rahım fılmım hormon kan testlerım ovulasyon takıbım var...asılma 5.000 tl bunlar ıcınde esımın amlyatıda hemen hemen 5.000 e geldı ozelde oldu ve lazerle yaptrdık... aslında devlettede olabılrdı ama ogun ızındeydı hemen yaptrmamız gerkyordu tup bebkte 5.000tl dedı yenı dr... ama ben artık devlete gtcem ne olursa allahtan hayrlsı gelr ınsallah

teskkur ederımm cok ıyı geldı ben zaten cok umutlu ınsanım mucılere ınanrım sadece uzlduğum doğru duzgun dr bulamamak ...amınnnnn

Canim esin kismen hakli ve iyimser olmasi cok guzel
bizde o ileri hiz ve 1 morfoloji ile hamile kaldik bizimde ameliyattan sonra ileri hizlimiz degismedi morfolojimizde 1 oldu ama sayi artti ve ameliyattan 6 ay sonra bu degerlerle hamile kaldim
ama biz cok yogun vitamin ve ilac takviyesi aldik ve preseed jel kullandik

ben size en azindan preseed jel kullanin derim cunki ozaman yavas hizlilar ileri hizli oluyor .

Bu sonuçları nasıl beğenmezler inan ki anlamıyorum bence sen başka bir dr daha gıt göster bana gayet iyi geldi yani hareketsiz %35 sayı zaten çok güzel ve morfoloji de çok iyi %25 üyesi olması gerekiyor muş cidden anlamadım

canım morfolojin gayet iyi görünüyo,bizimki ameliyattan önce normal yapılı %10du,doktorların ne yaptığı belli değil,devlet hastanesine gidiyorum,geçen ay doktor bana hapla 5kere aşılama yapalım dedi,bu ayda başka doktor çok klomen kullanmıssın göbekten iğneye gecelim dedi,biz nasılsa asılama esnasında sayım yapılıyo diye spermiyogram yaptırmamıştık,doktor yaptırın ona göre davranalım dedi,benimde sinirlerim bozuldu

canım moral oldu bana sağol preseed geçen ay kullandım ameliyat öncesi olmadı.bu ay ve önümüzdeki aylarda da kullanmayı düşünüyorum umarım işe yarar...

kızlarr ben sımdı geldım dr'dan hemen yazmak ıstedım... oncelıkle tup bebek bolumune gttım randevum vardı ordakı en genc hasta bendım :)kayt yaptrmak ıstediğmde kasadakı gorevlı yasımı sordu 24 dedım sızmı tup bebek yaptrcaksınz dedı HAYIR sadece danısmak ıcın geldım dedı...en ıyısı ben sızı ınfertılıte bolumne gonderyım dedı hemen gttım dr gorstum senlık bırsey yok hersey superrr... hatta uroloji dr asılma yapın derse bırden fazla gebelk olusabılırmıs :) :) :) urolojiye yolladı...eğer hemen yarın esım giderse ona gore neyapcağmz anlasılcak ama bence bekleyın olcak dıycem emınımmm ... hayrlısı our ınsallahh dualrım sızınle sızınkıde benımle olsun...bu arada dr odasında beklerken bı hasta asılma yaptrmıs sonuc almaya geldı sonuccc poztff ALLAHIM SANKI BANA HAMILSEN DEDILER NASIL SEWINDIM :) DARISI BIZEEE KIZLARR OPULDUNUZ

yaa canımcım dr bunları beğendıremk :)

valla ya bırbırleınden haberlerı yok deli edyolar benı manyak sey baksana bana tup bebek yapalm dedıı saka gibii :)esımn spermi dusuk olsa tamam derım ama adam amlyt oldu sperm değerlerı ortada gayet ıyı dıyo herekz eeeee ??? Sorularıma cvp aramaya dewam edcm

kızlar meraba öncelikle bende bu ayda bebek yok fakat sevindirici bir gelişme oldu ameliyatımızın 4.ayı testi yeniden yaptırdık geçen ayki testten çok daha iyi çıktı çok sevindik sayı 58milyon olmuş cc de hareket %52 anormal yapılı %11..üroloji uzmanı sende bişey yoksa birkaç ay içinde olur dedi kadın doğumcuya gitmiştim herşey normaldi tekrarmı gitsem acaba stresden bana mı bişeyler oldu yoksa..birde biz keçiboynuzu kürünü bıraksak mı acaba ne dersiniz?

gozun aydın bence bırakma derım... zararı olmaz yararı var ...

kızlar bennım test sonuclarında yazdım goz atarsanz sewnrım tabıkı o sonuclar 6 ay oncekı sonuclardı benım eşimde bıtkısel ilaç kullanyor emınım kı dahada artmstr spermler... bide ben hamile kalsaydım 6 gectı ama hala beklyorum hayrlısıyla olur diye... bu bzizim morfoloji ne durumda bakıp bana yorumlarsanz sewnrım pek anlamyorumda :)

aman oğle desın beklerız ... zaten emınkı banada olur derr ... o dr canımı sıktı ınat değilmı tup bebekte olsa artık ozel'e gtmycem ...devlete..

canımcım anlamdım senmı calısyorsun zeynep kamlde ? esının dr zeynep kamldeemı ?bizi uroljiye yolladılar ama esım yanımda değildi ... oyuzden olmadı bırsey sorcam ben yarın için esıme randevu alamadım persembeye randevu alaabıldım acaba randevu almadan gtsek uroloğa olmaz mı ? sormayıda unuttum... ama bugunde randevum yoktu ınfertılıteden yolladılar dedım hemen esınz varsa kayt acalım muayne olsun dedıler..dr muayne etmeden sonuclara bakmıyormus ...

hayırlısı olsun artık, sağlık yolunda yapılan her şey mübahtır diyeceksin :))) sonuçlarınız da gayet iyiymiş, inş hayırlısı olur sizin için... çok güzel haberler bugün topikte, darısı başıma inşallah :)

ınsallah ınsallah ... ben zaten bır sorun olmadığını bılıyorum sıf gıcıklk olsun dıye arastrmya dewam edyorum nedemek durup dururken sen bekleme tup bebek yap demek resmen piskoljimi bozdu dr...

canımcım anlamdım senmı calısyorsun zeynep kamlde ? esının dr zeynep kamldeemı ?bizi urolojiye yolladılar ama esım yanımda değildi ... oyuzden olmadı bırsey sorcam ben yarın için esıme randevu alamadım persembeye randevu alaabıldım acaba randevu almadan gtsek uroloğa olmaz mı ? sormayıda unuttum... ama bugunde randevum yoktu ınfertılıteden yolladılar dedım hemen esınz varsa kayt acalım muayne olsun dedıler..dr muayne etmeden sonuclara bakmıyormus ...

ınsallah ınsallah ... ben zaten bır sorun olmadığını bılıyorum sıf gıcıklk olsun dıye arastrmya dewam edyorum nedemek durup dururken sen bekleme tup bebek yap demek resmen piskoljimi bozdu dr...

haklısın cnm, benim dr da tüp bebek düşünebilirsin,acele ediyorsun gibi sen dedi, ben de şimdilik değil dedim :) yarın gene gitmeyi düşünüyorum, yumurtlma gününde gel bakalım demişti, bakalım ne der, eşmin ameliyatından sonra da gitmedik hiç. bu arada şu vitamin haplar filan var ya, on ürolog yazıyor değil mi eşlere? kadın doğumla ilgisi yok sanırım. ve senin morfoloji krugere göre sonuç kaç ?

Yok canım ben çalışmıyorum ev hanımıyim gebzede oturuyorum nette bulmuştum bu dr ve özel muanesinden randevu alarak gittim ve dr çok yoğun olduğu için daha sonra randevu almak da zorlandık en son zeynep kamilden randevu aldı özel muane sekreteri o şekilde gittik biz ve muane olamayanlar dr kapısında ki sekreterden randevu alıp gidiyorlardi yani sanırım randevusuz bakmıyor ama infertilite dr yönlendirirse eğer belki randevuya gerek kalmaz

ay maşallah iyi yapmışsın o kadar süre keçiboynuzunu,biz bıraktık pişman oldum,bu ay yine yapcam,bizim ameliyat tarihleri çok yakındı,bizede 4 ay oldu,bence devam et keçiboynuzuna,cok yararı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…