merhaba
bizde mayıs 2011den beri bebek istiyoruz.Ama 8.ay da bitince sperm testi yaptırdık.Sayı:36 milyon
ileri hareketli % 40 ,morfoloji %4 çıktı.Ayrıca çit tarafı varikoselde varmış.Zaman kaybetmek istemedik ve 2ocak pazartesi günü ameliyatı yaptırdık.Bugün 5.inci günümüz yani.Ancak eşimn testislende şişme var,sizlerin eşlerinizde de oldu mu
Doktror arginmax men aldırdı.3 ay sonra testi yeniliycez.İnşallah iyi sonuçlar alırız.
Ben evicap içiriyordum eşime,ameliyattan öncede keçi boynuzu kürüne başlamıştık.Ama şimdi içmiyor testislerinin şişmesini onlara bağlyorrr puffffffffffffff.
merhabalar hanımlar eşim 6ocakta ameliyat oldu o nedenle giremedim kaç gündür siteye,ameliyatı merak edenler,benden cevap bekleyenler ve benim tecrübeli arkadaşlara sorular sormam için böyle bir konu açtım.
öncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim çift taraflı ameliyat oldu bir buçuk saat kadar sürdü,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,öğlen ameliyatı yapıldı akşam çıktık kalan oluyormuş ama eşim çıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına söyledik,çok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat günü de dahil 3gün evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer türlü ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği içsin dedi onu içti ama ağrı kesici içmedi maşallah,ilk günler oturup kalkma biraz zor oluyor yürüme sünnet çocuğu gibi lülülülülülü yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim böyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1hafta yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gün kendini hiç zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gülün diye anlatıyorum cehaletimi mazur görün,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandıkama karının altı yumurtalıkların üstündeki iki kesiği(çift taraflı yapıldığından) görünce öğrendik laelaelaelaelae.velhasılı kelam ameliyat böyleydi sorularınız varsa cevaplarım.
benimde bu ameliyatı daha önce geçirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar sürede hamile kaldınız keçiboynuzu içiriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...
mrb arkadaşım benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan 3 ay sonra gebe kaldım şimdi 3 aylık nur topu gibi bi kızım var rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin
slm herkese benim eşim de 10 gün önce ameliyat oldu.topiğe girince fark ettim en az 5 6 kişi var yakın tarihlerde ameliyat olan umarım hepimizin arka arkaya gelir bebişleri...biz sadece keçiboynuzu kürü uyguluyoruz o kadar umarım faydası olur.
kızlar slm bı kaçgundur giremdım ben paşa paşa bebek olsun dıye beklerken dun bir kadın doğuma gttım esmn sonuclarını gosterdım amlyttan sonra spermler coğlmıs doğru ... ama morfolojide dusukluk varmıs hamıllek sans dedııı allahm delirdım!!!! 6 aydr oldu amlyt ollaı ama tık yok
hiç beklme 2 senedr norml beklemssın dedı hemen bu ay tup bbek dedı ağlasammı gulsem mı bıledm asılamyı hiç onermyorum zaten denemssın olmamıs dedı bu arada ıykıde olmamıs morfolojide dusukluk varmıs ya asılma tutsaymıs bebek sakat olabılrmıs allaha sukur hep hayrlısnı ıstedım halada öğle dyorum ..d tu bebek için 5.000 tl hesp cıkardı bana cokk yukdek geldı ASILMA,VARİKOSEL AMLYATI zaten ben bunlara 10.000 tl odedm.yarın ıcın ZEYNEP KAML HASTANESINDEN RANDEVU aldım tup bebek bolumnden bakalım onlar ne dıycekler giden varsa bana bilgi verırse sewnrım caresız bır duurmdayım anladım kı artık bna ozel hastenlerden fayda yok!!!bırı asılama dedı yaptrdım diğerı amlyt dedı yaptrdık duzelme var bekleyın altı ayda olur dedıler bekledık ortada bırsey yok... sımdide tup bebek mışşşş herkez bırsey soylemeye devam edyor ama benım piskoljk durumum ne olur bılmyorum ...tamda kendımı toparlamıstım
kızlar slm bı kaçgundur giremdım ben paşa paşa bebek olsun dıye beklerken dun bir kadın doğuma gttım esmn sonuclarını gosterdım amlyttan sonra spermler coğlmıs doğru ... ama morfolojide dusukluk varmıs hamıllek sans dedııı allahm delirdım!!!! 6 aydr oldu amlyt ollaı ama tık yok
hiç beklme 2 senedr norml beklemssın dedı hemen bu ay tup bbek dedı ağlasammı gulsem mı bıledm asılamyı hiç onermyorum zaten denemssın olmamıs dedı bu arada ıykıde olmamıs morfolojide dusukluk varmıs ya asılma tutsaymıs bebek sakat olabılrmıs allaha sukur hep hayrlısnı ıstedım halada öğle dyorum ..d tu bebek için 5.000 tl hesp cıkardı bana cokk yukdek geldı ASILMA,VARİKOSEL AMLYATI zaten ben bunlara 10.000 tl odedm.yarın ıcın ZEYNEP KAML HASTANESINDEN RANDEVU aldım tup bebek bolumnden bakalım onlar ne dıycekler giden varsa bana bilgi verırse sewnrım caresız bır duurmdayım anladım kı artık bna ozel hastenlerden fayda yok!!!bırı asılama dedı yaptrdım diğerı amlyt dedı yaptrdık duzelme var bekleyın altı ayda olur dedıler bekledık ortada bırsey yok... sımdide tup bebek mışşşş herkez bırsey soylemeye devam edyor ama benım piskoljk durumum ne olur bılmyorum ...tamda kendımı toparlamıstım
merhaba canım sizin spem sonucunuz nasldı
dokktor bize gnc men argnmax aldırdı,2 kutu kullanıcak eşim ,oda 3 ay yapıyor zaten.Bunun dışında keçi boynuzu kürüne devam edicez.
Gnc Argiinmax ı hepiniz alabilirsiniz,vitamin sadece.
canım bizim sperm sayısı normal sınırlarda ama ileri hız 0 morfoloji%1 inşallah düzelir.doktor bize bişey önermedi.keçiboynuzu kürünü bile güç bela yaptırıyorum.başka bişey içmez herhalde.benim eşim doktor canım o kadar emin ki ameliyatla düzeleceğine ben de fazla üstüne düşmüyorum.oysa ki gerileme olanlar bile var.ben tedirginim açıkçası.hakkımızda hayırlısı olsun.bu arada iki tane arkadaşı da varikosel ameliyatı oldu.ameliyat sonrası ileri hızları 0 kaldı.ama ikisinin de çocuğu var.o nedenle eşim çok iyimser.ama ne yazık ki ben o kadar iyimser olamıyorum...
cnm nıye bu kadar panık yapıyorsun sızın gene spermlerınız varmıs
sende tup yaparsın tabııkı
bızde hıc yok ah 1 tane bıle cıksa kosa kosa tupe gıdecegız
zeynep kamılde rapor bıle cıkarılıyo sız gıdın gorusun bır an once
bız zeynep kamılde tedavı olmadık bız rapor cıkardık
gıt gorus bu arada sevın kı spermlerınız var bızlerede dua et kı bızlerın eslerındede sperm cıksın....
sızın sperm sayısı kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?