Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım birde eşin bir poşetin içine buz koysun ve gezdirsin kendini yormasın ağır kaldırmasın geçmiş olsun.

selamcanım benımde esim 17 kasımda amelıyat oldu cıft taraflı ve acık amelıyattı doktorumuz bunu onerdı ılk 1 ay ııcındekı sıslıkler normal ddı doktorumuz ama daha sonra ınmesı gerekıyor eger ınmesse mutlaka ya amelıyatı yapan doktorunuza yada baska urolıjı uzmanına gorunur derım benım esımın baya dusuk sayısı ekım ayında asılama yapılmıstı olmadı kı doktorumuz bıze solemıstı hamıle kalsam bıle saglıksız sperm oldguu ıcın tutunması cok guc dıye ama ben cok ıstemıstım denemeyı ne yazıkkı olmadı sımdı bızde 6 ayın dolmasını beklıyoruz tekrar asılama dusunmuyorum ama esıme sureklı kecıboynuzu suyu ıcıyorum ve omega 3 evikap çinko hapı kullandırıyorum cok faydaısnı gorenler var ozellıkle cınko cok onemlı sperm saysında ıstersen dene cnm

biz daha ameliyat olmadik gurbetten gelince kayseride olucak inslh aranizda esi kayseride varikosel ameliyati olmus olan varmi hangi urologda oldu veya olmayi dusunuyo kisacasi kayserili bir dertdasim hemserim araniyo

merhaba akadaşlar,
eşim 5 ocak perşembe günü ameliyat oldu, varikosel ve ksırlık sebebiyle. 1 gün hastanede kaldık, öğleden sonra 2 deoldu çünkü, inşallah herşey yoluna girer ve hayırlı haberleri alırız... k.maraşta olduğumuz için burda oldu ameliyatı, hatalığını da zaten 2 gün önce öğrenmiştik, 2 gün sonra ameliyat oldu, çabuk oldu temiz oldu, şimdilik şişme falan yok. hepinize geçmiş olsun...

mrb arkadaşım benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan 3 ay sonra gebe kaldım şimdi 3 aylık nur topu gibi bi kızım var rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin

benim eşimde 2 ocakta tek taraflı varikosel ameliyatı oldu bakalım sonnuç ne olacak....:2:

mrb arkadaşım benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan 3 ay sonra gebe kaldım şimdi 3 aylık nur topu gibi bi kızım var rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin

slm canim onecelik allah bagislasin cok guzel bi haber bu bana umut oldu tesekkur ederiz paylastigin icin bizim derdimizde amelilyat olduktan sonra oluyomu kendiliginden ne kadar surede oluyo olduguydu cok sansliymissin rabbim seni cok sikintiya sokmadan bagislamis gule gule buyut yavrunu

sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

eşim bugün daha iyi ,şişliklerde bayağı azaldı.

leyl arkadaşım ameliyat kasıktan açılan kesiyle yumurtalıklara giderek yapılıyor.Yumurtaların içindeki varisli damarlar ya kesilip alınıyor yada bağlanıyor.

En yakın zamanda bebişlerimize kavuşuuz inşallah

slm herkese benim eşim de 10 gün önce ameliyat oldu.topiğe girince fark ettim en az 5 6 kişi var yakın tarihlerde ameliyat olan umarım hepimizin arka arkaya gelir bebişleri...biz sadece keçiboynuzu kürü uyguluyoruz o kadar umarım faydası olur.

arkadaşlar merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Ameliyat için iyi bi doktor arıyoruz. İstanbul ya da kocaeli de . Tavsiye edebileceğiniz doktor varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba canım sizin spem sonucunuz nasldı

dokktor bize gnc men argnmax aldırdı,2 kutu kullanıcak eşim ,oda 3 ay yapıyor zaten.Bunun dışında keçi boynuzu kürüne devam edicez.

Gnc Argiinmax ı hepiniz alabilirsiniz,vitamin sadece.

kızlar slm bı kaçgundur giremdım ben paşa paşa bebek olsun dıye beklerken dun bir kadın doğuma gttım esmn sonuclarını gosterdım amlyttan sonra spermler coğlmıs doğru ... ama morfolojide dusukluk varmıs hamıllek sans dedııı allahm delirdım!!!! 6 aydr oldu amlyt ollaı ama tık yok
hiç beklme 2 senedr norml beklemssın dedı hemen bu ay tup bbek dedı ağlasammı gulsem mı bıledm asılamyı hiç onermyorum zaten denemssın olmamıs dedı bu arada ıykıde olmamıs morfolojide dusukluk varmıs ya asılma tutsaymıs bebek sakat olabılrmıs allaha sukur hep hayrlısnı ıstedım halada öğle dyorum ..d tu bebek için 5.000 tl hesp cıkardı bana cokk yukdek geldı ASILMA,VARİKOSEL AMLYATI zaten ben bunlara 10.000 tl odedm.yarın ıcın ZEYNEP KAML HASTANESINDEN RANDEVU aldım tup bebek bolumnden bakalım onlar ne dıycekler giden varsa bana bilgi verırse sewnrım caresız bır duurmdayım anladım kı artık bna ozel hastenlerden fayda yok!!!bırı asılama dedı yaptrdım diğerı amlyt dedı yaptrdık duzelme var bekleyın altı ayda olur dedıler bekledık ortada bırsey yok... sımdide tup bebek mışşşş herkez bırsey soylemeye devam edyor ama benım piskoljk durumum ne olur bılmyorum ...tamda kendımı toparlamıstım

cnm nıye bu kadar panık yapıyorsun sızın gene spermlerınız varmıs
sende tup yaparsın tabııkı
bızde hıc yok ah 1 tane bıle cıksa kosa kosa tupe gıdecegız
zeynep kamılde rapor bıle cıkarılıyo sız gıdın gorusun bır an once
bız zeynep kamılde tedavı olmadık bız rapor cıkardık
gıt gorus bu arada sevın kı spermlerınız var bızlerede dua et kı bızlerın eslerındede sperm cıksın....
sızın sperm sayısı kac

üzülmeyin, çoğu kişi bu durumda,insan içinde olmadan bilemiyor, hayırlısı diyelim tekrar... ameliyat ve aşılama için 10 bin hesap dediniz, aşılama pahalı o zaman öyle mi? eşim 4 gün önce ameliyat oldu da özel hastanede, 20 tl falan para verdik,başka d hesap çıkarmadılar bize...tüp bebek konusunda da allah şansınızı bol etsin :)

canım bizim sperm sayısı normal sınırlarda ama ileri hız 0 morfoloji%1 inşallah düzelir.doktor bize bişey önermedi.keçiboynuzu kürünü bile güç bela yaptırıyorum.başka bişey içmez herhalde.benim eşim doktor canım o kadar emin ki ameliyatla düzeleceğine ben de fazla üstüne düşmüyorum.oysa ki gerileme olanlar bile var.ben tedirginim açıkçası.hakkımızda hayırlısı olsun.bu arada iki tane arkadaşı da varikosel ameliyatı oldu.ameliyat sonrası ileri hızları 0 kaldı.ama ikisinin de çocuğu var.o nedenle eşim çok iyimser.ama ne yazık ki ben o kadar iyimser olamıyorum...

canım sakın moralini bozma beklemektense git tüp bebek yaptır kurtul beklemek de çok zor yaa en azından beklemekten kurtul belki ikinci çocuğun normal yolla olur,,doktor tüp bebek ya da aşılma dese bana hemen yaptıracam ama 6 ay bekle diyor işte hiç sabrım kalmadı artık benimde..bir de sizin spermler de sayı baya yükselmişti neden tüp bebek dedi şimdi bu doktor morfolojiniz kaç oldu ameliyattan sonra??

fatosgul yazını okudum.morfolojınız kac bılemıyorum ama cokta takmayın morfolojıyı.bızımkı de % 2 idi ve normal yoldan hamıle kaldım.esımde varıkosel vardı amelıyat oldu sayı 1 ml de 8 mılyondan once 17 mılyona sonrada 20 mılyona yukseldı ama morfolojı hep 2 idi.ve spermlerde dna hasarı vardı.yanı sadece derdımız morfolojı degıldı.amelıyattan 6 ay sonra baktık yukselme bu kadar dr. esıme klomenın aynısı bır ılac olan nolvadex verdı ve ben evicap e vitamını,omega 3 ve proxeed verdım bunların yanında.ve kullandıgımızın 3. ayında hamıle kaldım.tabı bu benım o aykı psıkolojımlede alakalıymıs sanırım cunku bızde negatıf asıalamadan sonra nasılsa bu ay tupbebege gecıcez dedık ve cok takmadım.kafamı mesgul ettım.onceden olsa ınternete gırer gun boyu ınfertılıteyı arastırır dururdum.o ay arastrmadım.pc ye oyun yukledım arastrma yapmak yerıne oyun oynadım.tabıkı yumurtlama gunlereıne dıkkat ettık ve rutın çalısmalarımzıı yaptık .hatta onceden ıkı gune bır yapıyorduk o ay hergun yaptık .ve olmus.Rabbım sızlerede gonlunuzun muradını versın.Amin.

benim eşimin de sonuçları aynı iki senedir hamile kalamadımm.Allahım inş tüp bebek tutar diyorum normal yolu geçtim artık(

Canım hiç üzülme bence senin yaşın 23den fazla işe eğer devlet karşılıyor ve zeynep kamil de yaptırırsan hastane en en fazla 2bin tl ister ilaçlar da en fazla 2bin tl tutar yani 4e tamamlarsin üzülme sorun dediğil değerler yüksek olduğu için ilk seferde tutma şansı çok çok yüksek biliyorsun bende bugün zeynep kamil de çalışıyor eşim'in dr randevumuz vardı gittik ve bize tekrar e vitamini ve birde yeni olarak proxeed plus verdi yaşınız genç 3ay da bu ilacı deneyin sonra artma olursa aşılama yaptırırsiniz dedi hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu göstersin

zaten panık atağım varr ve depresyondan kurtulalı 3 ay oldu hersey superken be neden esımın amlyt sonucuna herkz super dyor bekltın ben razyım beklmeye allahıma bınlerce kez sukurler olsun ben bu dr lara kızyorum ... dalga gcer gıbı benım piskolojimle oynuyorlar... ben dyorum ben seım yanımda olduktan sonraa bu benım çok onemlı değil ama esım için hersey ...dua ederken hepmıze ınsallahh sperm sayısnı sana sonuctakı gıbı yayorum pek anlamyorum bırazda bana acklarsanız anlyanlar sewnrım ...
ph:8.0
1cc hücre:38.400.000 tümü:168.000

normal harekti yavas harektlı harektsız
1 saat: 60 1saat :5 1saat :35
2saat :60 2saat :5 2saat :35
morfoloji
normal yapılı:55
anormal yaplı:-
baş anomalısı:20
boyun anomolisi:10
kuyruk anomalisi:15
sonuclarr bunlar 6 ay oncekı tabıkı suan dahada ilerlems olabılır ... sımdı dr gidiyorumm dua edın lutfen benı sadece sızler anlyorsunuz ıykı varsınız gelınce hemen yazarımm ... ama dr tup bebek dıyceğnı sanmyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…