Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rcy_82 ve esra ersoy
çok teşekkür edrim cevaplarınız için
evet ikinci ayda üçüncü ayda altıncı ayda hamile kalan da var bir yıldır bekleyen de
bakalım rabbim bize ne gösterecek ameliyat olup dualarla bekleyeceğiz başka çare yok zaten
tabi ki bu arada bende boş durmuyacağım vitamin depolamaya başladım bile kürler vitaminler
devam edeceğim tam gaz inşallah
kendim de atş ölçüyorum takip de yaptıracağım üç aydan sonra inşalalh..
biz elimizden geleni yapalım takdir allahtan
tekrar çookkk teşekkür ederiim...
rabbim inşalalh sizlerin de emeklerinin karşılığını versini
inşalah bir kaç ay sonra belki de daha yakın bir zaman sonra
sizlerin hamiş haberlerinizi buradan okumayı nasip etsin rabbim umut olun bana..

boş durmak yok !!!!yola dewammm :)

mrb kızlarr benim eşimde bundan ameliyat olmustu ve proxeed kullanmıştı çok iyi bi ilaç gercekten pahalı ama

Merhabalar kızlar....

Benim eşim de varikosel ameliyatı oldu.....

Bizim doktorumuz sadece ACE plus diye bişey verdi başka bişey kullanmadık....

Ben keçi boynuzu kürü uyguladım.....

Başka neler yapabilirim?

2 yıldır bebek istiyoruz.....

Allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin İnşaallah....

Arkadaslar merhaba yeni katılıyorum benım esımde varıkosel amelıyatı oldu sımdı kecıboynuzuna devam edıyoruz.hıc ağrımız olmadı cok sukur.bende 1,5 yıldır evlıyım cocuk ıstedığımız ıcın amelıyat degıl esımın ağrılarından dolayı fark ettık.meger cocuk olmasına da etkı edıyormus.benım aklıma takılan soru bu amelıyattan sonra bebek olma surecı bıraz uzunmus sanırım.konu ıle ılgılı bılgılerınız paylasırsanız sevınırım..

oncelıkle hoşgeldın... aynı sorun bızdede vardı allah'a sukur ıyı sonuclar aldık benım esımde amlyt ollaı 7 ay oldu neredeyse.bızde suan beklemekteyız :) suan yapılcak bırsey yokmus cok arastrdık beklıycekmısız sureye gelınce bellı olmuyor bu kımısı amlyyattn hemen sonra hamle kalıyor kımı 1sne sonra tamamen şans bizde buyuk bır heycanla şansımızı bekyoruz... sızde amlyttan sonra gelsme oldumu spermerde yanı ?

kızlar merhabalar..
daha önce de gelmiş birkaç şey sormuştum..
eşim pazartesi ameliyat olacak inşalalh..
inşalalh hayırlı bir seçim yapmışızdır ama başka şansımız yoktu
bir buçuk senedir bekliyoruz çünkü ameliyat olması gerektiğini iki ay önce öğrendik
ben erkek infertilesi topiğindeyim aynı zamanda
orada uygulanan şeyler var ve faydasını görenler var aynı zamanda
belki biliyorsunuzdur yine de yazmak istedim

proxeed plus(ayda iki kutu gidiyor 240tl aylık tutuarı ama çok faydası olduğunu söylüyorlar)
evicap (e vitamin)
teradox
omega-3
bal+polen+arısütü
keçiboynuzu pekmezi
keçiboynuzu kürü ya da tozu
ısırgan çayı
bol bol haşlanmış nohut
bol bol kuru yemiş ve kuru meyve(kuru incir kuru kayısı kuru üzüm gibi)

eğer proxed plus pahalı gelirse ona denk sayılabilecek bir vitamin
gnc nin arginmax men (70 80 tl arası fiyatı bu da iki kutu gidiyor ayda)
keçi boynuzu küründen üç ay sonra havuç suyuna başlanabilir havuç da hız içiçn çok etkili
ve tabi ki dengeli beslenme sigara alkol yok..

arkadaşlar eğer ameliyat sonrası bunlardan yapabildiğiniz kadarını yaparsanız sonuca daha rahat ve daha hızlı ulaşırsınız diye düşününyorum
ben bunları zaten yapıyordum ama varikosel olanlarda pek etkisi olmuyormuş bunlkarın
o yüzden ameliyat sonrası tam gaz bunlara devam edeceğim..

ha bi de unutmadan belki duymuşsunuzdur preseed jel adında bir jel var ilişki öncesi 10 -15 dk önce şırıngayla vajinaya skııyorsunuz
ilişki sonrası spermleri hızlıca hedefe götrüyo sperm dostu jel olarak biliniyor hız problemi olanlar için özellikle önemli bu da 80 tl civarı 9 kullanımlık önemli günlerde yani ovuasyon günlerinde kullanırsanız 3 ay kadar gider
tabi ovulasyon günlrinizi net olarak bilmeniz için de ovulasyon testi ya da ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim..

dediğim gibi belki bu yazdıklarımın hepsini biliyorsunuz ya da duydunuz ama ben tekrar yazmak istedim bunları yapıp hamile kalan çok var çünkü
ameliyat olup yatmak yok bunlar da en az ameliyat kadar önemli
güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

ben de aslında size şunu sormak istiyorum varikosel ameliyatından önce hastaneye giderken
kesinlikle götürmem gereekn bişi var mı yani şunu muhakkak götür dediğiniz şimdi aklıma gelmeyen..
elimi kolumu sallayarak mı gideceğim ben hastaneye:)))

Çok sağol canım paylaşımın için....

Şu jeli merak ettim ben....Eczanelerde var mı?

Canım zaten biliyosundur genel olarak götürülmesi gerekenleri iç çamaşır,pijama,terlik,çorap....

Allah şifa versin,geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…