canımcım dr gittk zeynep kamıl'e urololiye sonucları gosterdık amlyttan sonra gelısme olmus dedı .... yasınız cok erken dedı ... vede kısırlıkta 3 tedavı yontemı var VARİKOSEL,AŞILMA,TÜP BEBEK ...siz varıkıosel'i sectmıssınz yanı beklemeyı ozaman beklıyceksnız amlyattan sonra 1sene beklmek gerekmıs ...amlyat olduktan ıtıbaren kendıznız o gun evlenmıs gibi dusunceksınız dedı... yanı bekleyın ilaç falan vermedı bile ...muaynede etmedı!!!amlyatı yapan dr'a guvenın dedi ... ne dusunuyorsunuz ?????
Bak dediğim gibi olmuş bence de bir kaç ay bekle olmazsa o zaman geçersin gerçekten değerler çok iyi malum maddi manevi yıpratan bir süreç bu kadar bekledim bir iki ay daha bekle en azından yaşdan dolayı şanslısın rabbim ol dedikten sonra olur bol bol dua et bak istersen 40gün aralıksız meryem süresini oku kendim okuyamadıgin zamandan birinden rica et
Bak dediğim gibi olmuş bence de bir kaç ay bekle olmazsa o zaman geçersin gerçekten değerler çok iyi malum maddi manevi yıpratan bir süreç bu kadar bekledim bir iki ay daha bekle en azından yaşdan dolayı şanslısın rabbim ol dedikten sonra olur bol bol dua et bak istersen 40gün aralıksız meryem süresini oku kendim okuyamadıgin zamandan birinden rica et
aynen aynen o tup bebek yap dıyen dr'a ne desem acaba ?? sımdıde esımın sonuclarını bı dr sordum bakalım ne zman cvp vercek ...
sana haberım var dr sıtesıne sperm sonuclarını yazdım dr cvp atmıs gayet iyi diye ayy cok sewındım :)
rcy_82 ve esra ersoy
çok teşekkür edrim cevaplarınız için
evet ikinci ayda üçüncü ayda altıncı ayda hamile kalan da var bir yıldır bekleyen de
bakalım rabbim bize ne gösterecek ameliyat olup dualarla bekleyeceğiz başka çare yok zaten
tabi ki bu arada bende boş durmuyacağım vitamin depolamaya başladım bile kürler vitaminler
devam edeceğim tam gaz inşallah
kendim de atş ölçüyorum takip de yaptıracağım üç aydan sonra inşalalh..
biz elimizden geleni yapalım takdir allahtan
tekrar çookkk teşekkür ederiim...
rabbim inşalalh sizlerin de emeklerinin karşılığını versini
inşalah bir kaç ay sonra belki de daha yakın bir zaman sonra
sizlerin hamiş haberlerinizi buradan okumayı nasip etsin rabbim umut olun bana..
sana haberım var dr sıtesıne sperm sonuclarını yazdım dr cvp atmıs gayet iyi diye ayy cok sewındım :)
Kesinlik ile doğru söylemiş takma kafana başka şeyler ile uğraşmaya çalış kafan dağılşin o arada hamile kalirsin zaten 1sene dolunca aşılamaya geçersin zaten ki şansın çok çok fazla keşke bizde de düzelme olsaydı ama neyse hayırlısı böyleymiş ama belki bu ilacın faydasını görürüz bizde
Kesinlik ile doğru söylemiş takma kafana başka şeyler ile uğraşmaya çalış kafan dağılşin o arada hamile kalirsin zaten 1sene dolunca aşılamaya geçersin zaten ki şansın çok çok fazla keşke bizde de düzelme olsaydı ama neyse hayırlısı böyleymiş ama belki bu ilacın faydasını görürüz bizde
ınsallah boşverdım songaz calısmalara dewam artık takmamm :) kızz bızde VEMAX DIYE BIR ILAÇ KULLANYORUZ YANI ESIM KULLANYOR...AMA 1 AYLIK ILAÇ 77TL ÇOK GELYOR BANA..sıze ne verdı adı ne ? ve nekadar ??? kendın mı alyorsun yoksa sıgorta mı karslıyor acıll yazzz
ınsallah boşverdım songaz calısmalara dewam artık takmamm :) kızz bızde VEMAX DIYE BIR ILAÇ KULLANYORUZ YANI ESIM KULLANYOR...AMA 1 AYLIK ILAÇ 77TL ÇOK GELYOR BANA..sıze ne verdı adı ne ? ve nekadar ??? kendın mı alyorsun yoksa sıgorta mı karslıyor acıll yazzz
Bize ameliyattan bir ay sonra bu ilaçları verdi evicap, tetradox ve pentox
Bu sefer geldiğimizde işe bu ilaçlara ek olarak proxeed plus verdi ve bu ilaç da çok pahalı aylık 120tl kutusu ssk karşılamiyor
Bize ameliyattan bir ay sonra bu ilaçları verdi evicap, tetradox ve pentox
Bu sefer geldiğimizde işe bu ilaçlara ek olarak proxeed plus verdi ve bu ilaç da çok pahalı aylık 120tl kutusu ssk karşılamiyor
ayy ayy çok pahalıymısss bee :) bızımkı aylık 77'ye gelıyor oda gunde tane içerse ama benımkı 1 tane içyor ama buay 2ye devam ettrcem ... içimde bır kıpırtı var heycan var artık olucak bılıyorum hıssedyorum sankı şu iki üç ay içnde ınsallahh ....
ayy ayy çok pahalıymısss bee :) bızımkı aylık 77'ye gelıyor oda gunde tane içerse ama benımkı 1 tane içyor ama buay 2ye devam ettrcem ... içimde bır kıpırtı var heycan var artık olucak bılıyorum hıssedyorum sankı şu iki üç ay içnde ınsallahh ....
Bizded dr günde bir tane dedi suya karıştırarak içilen bir ilaç kutu üzerinde 2tane yazıyor ama o zaman da ayda 240tl geliyor biz tek kullanıyoruz inşallah fayda görürüz olumsuz hiç birşey duymadım gerçi bu ilaç hakkında
Bana da bir iki aya senden güzel haberi alicaz gibi geliyor buna inaniyorum
mrb kızlarr benim eşimde bundan ameliyat olmustu ve proxeed kullanmıştı çok iyi bi ilaç gercekten pahalı ama
Bizded dr günde bir tane dedi suya karıştırarak içilen bir ilaç kutu üzerinde 2tane yazıyor ama o zaman da ayda 240tl geliyor biz tek kullanıyoruz inşallah fayda görürüz olumsuz hiç birşey duymadım gerçi bu ilaç hakkında
Bana da bir iki aya senden güzel haberi alicaz gibi geliyor buna inaniyorum
ayy canımsın yaa gecekten bana çok guzel şeyler hissettıryor burası :) piskiyatrı bile bukadar ıyı gelmemıstı ... butun kalbımle ınanıyorum olucak kımse umutsuz olmasın bence umudunu kaybettığın an hersey bıtyor..ama umutlu olunca hersey yenıden baslıyor
Arkadaslar merhaba yeni katılıyorum benım esımde varıkosel amelıyatı oldu sımdı kecıboynuzuna devam edıyoruz.hıc ağrımız olmadı cok sukur.bende 1,5 yıldır evlıyım cocuk ıstedığımız ıcın amelıyat degıl esımın ağrılarından dolayı fark ettık.meger cocuk olmasına da etkı edıyormus.benım aklıma takılan soru bu amelıyattan sonra bebek olma surecı bıraz uzunmus sanırım.konu ıle ılgılı bılgılerınız paylasırsanız sevınırım..
kızlar merhabalar..
daha önce de gelmiş birkaç şey sormuştum..
eşim pazartesi ameliyat olacak inşalalh..
inşalalh hayırlı bir seçim yapmışızdır ama başka şansımız yoktu
bir buçuk senedir bekliyoruz çünkü ameliyat olması gerektiğini iki ay önce öğrendik
ben erkek infertilesi topiğindeyim aynı zamanda
orada uygulanan şeyler var ve faydasını görenler var aynı zamanda
belki biliyorsunuzdur yine de yazmak istedim
proxeed plus(ayda iki kutu gidiyor 240tl aylık tutuarı ama çok faydası olduğunu söylüyorlar)
evicap (e vitamin)
teradox
omega-3
bal+polen+arısütü
keçiboynuzu pekmezi
keçiboynuzu kürü ya da tozu
ısırgan çayı
bol bol haşlanmış nohut
bol bol kuru yemiş ve kuru meyve(kuru incir kuru kayısı kuru üzüm gibi)
eğer proxed plus pahalı gelirse ona denk sayılabilecek bir vitamin
gnc nin arginmax men (70 80 tl arası fiyatı bu da iki kutu gidiyor ayda)
keçi boynuzu küründen üç ay sonra havuç suyuna başlanabilir havuç da hız içiçn çok etkili
ve tabi ki dengeli beslenme sigara alkol yok..
arkadaşlar eğer ameliyat sonrası bunlardan yapabildiğiniz kadarını yaparsanız sonuca daha rahat ve daha hızlı ulaşırsınız diye düşününyorum
ben bunları zaten yapıyordum ama varikosel olanlarda pek etkisi olmuyormuş bunlkarın
o yüzden ameliyat sonrası tam gaz bunlara devam edeceğim..
ha bi de unutmadan belki duymuşsunuzdur preseed jel adında bir jel var ilişki öncesi 10 -15 dk önce şırıngayla vajinaya skııyorsunuz
ilişki sonrası spermleri hızlıca hedefe götrüyo sperm dostu jel olarak biliniyor hız problemi olanlar için özellikle önemli bu da 80 tl civarı 9 kullanımlık önemli günlerde yani ovuasyon günlerinde kullanırsanız 3 ay kadar gider
tabi ovulasyon günlrinizi net olarak bilmeniz için de ovulasyon testi ya da ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim..
dediğim gibi belki bu yazdıklarımın hepsini biliyorsunuz ya da duydunuz ama ben tekrar yazmak istedim bunları yapıp hamile kalan çok var çünkü
ameliyat olup yatmak yok bunlar da en az ameliyat kadar önemli
güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
ben de aslında size şunu sormak istiyorum varikosel ameliyatından önce hastaneye giderken
kesinlikle götürmem gereekn bişi var mı yani şunu muhakkak götür dediğiniz şimdi aklıma gelmeyen..
elimi kolumu sallayarak mı gideceğim ben hastaneye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?