slm cnm benımde esımın agrılarından dolayı anlasıldı bekarlıgından berı agrıları varmıs megersem sonrada bebk ısteyınce ortaya cıktı bende 1,5 yıllık evlıyım 17 kasımda esım amelıyat oldu ben suanda kecıboynuzu kurunu yapıyorum ve omega3-evicap-çinko verıyorum cınko sperm hucrelerını yenılıyor cok onemlı oyuzden kullanmanızı tavsıye ederım canım 6 aydan oncede spermnler kendını yenıleyemıyormus doktor bıze 6 aysonra baktırın dedı ama buarada allah buyuk ol derse olur tabı bebek dedı ama onemlı olan 6 aydan sonrakı degrlerınız dedı ben genede 3 ay dolunca bı baktırıcam cunku cok merak edıyorum amelıyat oncesı 4 mılyon ıdı ben desteklerle 8 mılyona kadar cıkartmıstım amelıyat olmadan once 8 mılyon ıdı cnım hatta olur belkı dıye asılama bıle yapıldı ancak olmadı varıkosel olan kısılerde saglıklı spermlerı varıkosellı damar kalıtesızlestırıyomus oyuzden bızde amelıyat olduk ve sımdı surecın gecmesını beklıyoruz ınsallah bu surecte bırbırmıze destek olup guzel haberler verırızzz
ıns dedıgın gıbı bu konularda bırbırımızden destek almamız cok onemlı bılgı paylasımı oldukcada neler oğrenıyorsun..aslında sana soyle dıyeyım bız amelıyat olmadan once 3 farklı yerde numune verdık ve sunu anladıkkı dıyoruz ya sperm 4 mılyon cıktı bırdaha kı tahlılde 8 mılyon..bu spermler oldugu yerde sabit durmuyor kı haftası haftasına degısıyor ben de daha once bu sekılde bılıyordum fakat ole degılmıs bu cok onemlı bır ayrıntı..ınanmazsın ameliyattan once 2 hafta aralıgında bır numune verdıgımızde birinde 20 mılyon cıktı aradan iki hafta gectı baska hastane de45 mılyon cıktı baska yere gıttık 8 mılyon cıktı sonra allak bullak olduk ne oluyor dıye:) doktora baska hastanelerden aldıgımız numune sonuclarını verdıgımızde normal dedı.yanı bu okadar tutturulması gereken bır hedef kı :)))moral hava sartları hersey etkılıyorrr..tabı onemlı olan olması gerekn sperm mıktarını yakalamk..allah bıze ve eslerımıze sabr versınn guzel yorucu br sürecteyız ınss en yakın zmanda bebıslerr dıyorum kucaklarımızza dolar...:))
Kızlar çok şükür hamileyimmmm!!
daha dün öğrendim çok çok mutluyum, kan testinde değerim 530.5 çıktı doktor keseyi görmek için bu değer az gelecek pazartesi gel, bakalım dedi inşallah görürüz dualarınıza ihtiyacım var, hem çok mutlu hem de korkuyorum... isteyen herkese allahım hayırlı sağlıklı sıhatlı bebekler versin..
daha dün öğrendim çok çok mutluyum, kan testinde değerim 530.5 çıktı doktor keseyi görmek için bu değer az gelecek pazartesi gel, bakalım dedi inşallah görürüz dualarınıza ihtiyacım var, hem çok mutlu hem de korkuyorum... isteyen herkese allahım hayırlı sağlıklı sıhatlı bebekler versin..[/QU
ayyy ne guzel canım benım allah saglıla kucagına almayıda nasip etsin inşallah dualrımız senınle ama sende bızlerı unutmaa cnım dıkkat et kendıne ve bebişinee :)
selam kızlar,bizimde bu ay 5.ayımız bitti ve 6.aya girdik. bu hafta tekrar test yapılıcak, 4 aydır proxeed kullanıyoruz ve en son sperm sayımız 12 mil. du. Bakalım yükselme oldu mu iki ay içinde. Çok merak ediyorum. Ve halaa hamilelik elde edemedik. Acaba ne zaman gelicek bizim bebeklerimiz kızlaaar
daha dün öğrendim çok çok mutluyum, kan testinde değerim 530.5 çıktı doktor keseyi görmek için bu değer az gelecek pazartesi gel, bakalım dedi inşallah görürüz dualarınıza ihtiyacım var, hem çok mutlu hem de korkuyorum... isteyen herkese allahım hayırlı sağlıklı sıhatlı bebekler versin..[/QU
ayyy ne guzel canım benım allah saglıla kucagına almayıda nasip etsin inşallah dualrımız senınle ama sende bızlerı unutmaa cnım dıkkat et kendıne ve bebişinee :)
Çok teşekkürler herkese allahım isteyen herkese versin inşallah, rabbim sağlıklı hayırlı bebekler almayı nasip etsin kollarımıza, her gün her zaman dua ediyorum hepimize allahım inşallah sesimizi duyar....
Çok teşekkürler herkm isteyen herkese versin inşallah, rabbim sağlıklı hayırlı bebekler almayı nasip etsin kollarımıza, her gün her zaman dua ediyorum hepimize allahım inşallah sesimizi duyar....ese allahı
daha dün öğrendim çok çok mutluyum, kan testinde değerim 530.5 çıktı doktor keseyi görmek için bu değer az gelecek pazartesi gel, bakalım dedi inşallah görürüz dualarınıza ihtiyacım var, hem çok mutlu hem de korkuyorum... isteyen herkese allahım hayırlı sağlıklı sıhatlı bebekler versin..
canım Allah hayırlısıyla kucağını almayı nasip etsin böyle hamilelikler bizlerede umut oluyor.
canım sormak istediğim birşey var ameliyattan sonra kaçıncı ayda oldu hamilelik birde değerleri nasıldı yani morfolojimi bozuktu yani sayımı yada hızmı yazarsan çok sevinirim canım.
selam kızlar
öncelikle hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah. darısı hepimizin başına.
benim eşimde 27 ağustosta varikosel ameliyatı oldu. hamile olan arkadaş gibi ben de ameliyatın 3. ayında hamile olduğumu öğrendim. hiç beklemediğim bir sonuçtu. ama malesef sonu gelmedi. 7+2 haftalıkken düşük sebebiyle kürtaj oldum. patoloji sonuçları temiz bir sebep yok düşük için. Ama iş yerimde müdür yardımcısı tarafından ağır hakarete uğrayınca çok stres yaşadım travma geçirdim üzüntümden o arada da olan bebeğe oldu. Allah böyle acılar yaşatmasın hiçbirimize. nergis arkadaşım sakın kafana bir şey takma olur mu
canım benım cok gecmıs olsun cok uzuldummm hayırlısını dıle allahtan ınsallah kısa zaman da tekrar gelır bebişin saglıkla gelsın en onemlısı o benımde esım 17 kasımda amelıyat oldu 3 ay dolmak uzere amelıyat oncesı ve sonrası sayılarınız nasıldı cnım benım esımın 4 mılyon ıdı ben kecıboynuzu kuru ıle 8 mılyona kadar cıkarttık en son 8 ıdı amelıyat sonrasında daha bakılmadı esım evıcap-cınko-omega 3 alıyor destek olarak sız bırsey kullandınızmı? sende takma hıcbırsey cnım kafana hepımızın dıleklerı gerceklessın ınsallah kısa zamanda
Amin inşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmasın. eşim ameliyat öncesi sayım yaptırmıştı. daha doğrusu varikosel ameliyatı teşhisi konmadan ben bir aşılama yaptırmıştım. onda 3.2 ml'de 26 milyon. yıkandıktan sonra sağlıklı sperm sayımız 1.5 milyondu. yani aşılamada bile olması gereken rakamın 3'te biri idi. doktor aşılamada en 4.5 milyon sperm olması gerektiğini söylemişti. sonuç malum tutmadı. sonra varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan bir ay sonra ben eşime arı sütü, polen, karakovan kestane balı ve çörek otu, ya da yağını kullandım. ben de eşim kadar olmasa da arada bir ürünlerden kullandım. ameliyatın 3. ayı hamile olduğumu öğrendim. ben hamile kalınca bu ürünleri eşime kullanmadım. ama düşükten 1 ay sonra yine başladık. ben de kullanıyorum ihmal etmeden. henüz sayım yaptırmadık. zaten hamilelik oluşmaz sa uzun süre beklemeyi düşünmüyorum çünkü yaş 36. bu arada doktora gitmek ve gitmemek arasında kararsızım. belki ilerleyen günlerde bir kontrolden geçerim. kürtajı yapan doktorda 3 ay sonra gel demişti. 1 ayı gitti bakalım hayırlsı hepimiz için.
tesekkur ederım cnm bılgılerın ıcın benımde amelıyat oncesı bır asılamam var 8 mılyon dan yıkanınca 2 mılyon kalmıstı malum benımkıde tutmadı sımdı esımededıgm gıbı takvıyeler yapıyorum ınsallah hepımızın bebıslerı gelır canım saglıkla doktora gıtmeyı ihmal etme derım canım korntolun olsun mutlka bende 1,5 yıllık evlıyım esımın agrılarından dogru anladık varıkoselı megersem bebegede o engel oluyomus canım allah hepımızın gonlune gore versın
amin inşallah. varikosel benim eşimde çift taraflı idi. uzun süredir arada bir ağrısı olurmuş. ama anlayamadık taki doktora gidinceye kadar.
benım esımdede cıft taraflıydı ve acık amelıyat oldu mıkrocerrahıyı onermedı doktorumuz oyuzden ıyılesmesıde bıraz uzuun surdu bekarken bıle varmıs esımın agrısı ama bılmıyormus varıkosel odlgunu bızde agrısı coaglınca gıttık hemde bebek ıstıyoruz olmuyo dıyınce 6.ayımızda ozaman cıktı ortaya.
arkadaşlar bu tüp bebek nasıl oluyor yani masrafı...ne kadar uzun zaman aldıgını mesela atıyorum 5 milyara tüp bebek yaptırdık 1 denemede olmadı peki 2 denemeyedemi para vercez yeniden yoksa 2 3 kere şans veriolarmı benim eşim ameliyat olmuyo öle bosu boşuna oyalıyo beni bende sıkıldım artık tüp bebek düşünüyorum sizce ne dersiniz arkadaşlAr dogru secimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?