Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ayy hadi hayırlısı gogi :)) hemen haber ver bize de

tabiyaaaa esımın yanında varmıs 50 mg olan kırmızı tabletler hatta :)) yemek ıle bırlıkte ver esıne canımm

nasıl yani anlamadım bir tablette mi 50 mg var.yapmayın bunun fazlası da zararlı.50 mg çok değil mi yahu.zinco-c aldım ben bir tablette 15 mg çinko var.solgarın tabletlerinde de bir tablette 22 mg var sizin ki nasıl bir çinko tableti ki 50 mg var bir tablette.günlük alınması gereken çinkonun mg ı da maksimum 22 mg diye okudum ben.sen sordun mu hiç bi dr günlük 50 mg nasıl iyi mi fazlamı die.kullandığın çinkonun adınıda yazarmısın bakalım bi netten

evet sordum ve ıcındekı cinko ve c vıtamını desteklı 50 mg yetıskınler ıcın bu kullanılan 5 doktora ıle gorustum 5 ı de kullanın dedı 5 doktorda yanlıs bılgı verıcek halı yok ya cınkonun adı zinko sarı bır kutusu var cogu eczanede tek cesıt budur çinko buarada teyzemın kızı eczacı herkes kendı arastırıgı ınandıgı seyı uygulayabılır esıne ben uyguladıkalrımı soyledım kafama gorede soylemedım sonucta doktorumuz onayladıklarını uyguladım

Ay gogi cim inşallah senin için güzel haberleri duyucaz. Bakalım nasip umarım olur bu sefer.

Benimde dün olmam gerekiyordu bugün 2. gün daha olmadım. Ne adet ne hamile belirtisi var, yada hiç umudum olmadığı için belirti olsada hisstmiyor da olabilirim. Karnım da şiş değil, çikolata da çekmiyor canım. Belde de ağrı yok.
Sadece kemiklerim sızlıyor hafiften o kadar. Boyle devam ederse bi 2 güne kadar baya bi ümitlencem. Bakalım bu sefer ne olcak.

ayy kzuum baktırsana hemen bı kanda hep bole gecıkıyormuuu evde ıdrar da yapma cunku cıkmıyo :) denedım ben :) hemen bı kan ver bende bugun olmassam yarın gıdıcemd doktora

merhaba kızlar çok korkunç bişey oldu. biz randevumuzu bugüne çektik ve doktor hiç sperm hücresi olmadığını söyledi. karı koca mahvolduk şu anda. ne yapıcağımı ne hissediceğimi bilmiyorum. içim bomboş ne yani çocuğumuz olmıcakmı şimdi bizim ömür boyu

şiiittt bı sakin ol baakalım canım dur bı kac ml verılmıs sperm labr. canım canlı hıcbır sperm yokmus olemı aynı testı baska bır labrt. yaptırın derım bak karsı komsum aynı sekılde defalarca ozelde yaptırdı hep sıfır sfır dedıler spermlere sonra devlete gıttıler orda baktırdılar ınferılıte bolumunde daha onun sonucu gelmeden kız hamıle odlgunu ogrendı lutfennn hıcbırsey cozumsuz degıldır allahtan umıtte kesılmezz önce sakin oll kendını rahat bırak ve baska bır yere gıdın stres yapma lutfen canım hadı lutfennn kotu seyler duusnmeee suanda baska bıyerde test verın

ayy kzuum baktırsana hemen bı kanda hep bole gecıkıyormuuu evde ıdrar da yapma cunku cıkmıyo :) denedım ben :) hemen bı kan ver bende bugun olmassam yarın gıdıcemd doktora

Geçen sefer ilk tüp bebek yaptiğiminzda hormon iğneleri yüzünden 4 gün gecikmişti ama onun dişinda hiç aksamadı adetim.
Bu seferki tüp bebekte de iğnelere ragmen olmam gereken zamanda oldum. Ben yinede bi 4 gün beklim bakalım ne olcak. Normalde hiç aksamaz hep 2gün evvelinden olurum. Zamanlıdır yani. Hayırlısı bakalım ne olcak göreceğiz.

Violet ilk defa test veriyorsanız bir kez daha yaptırın biz de öyle dediler, stresten dolatı olmayabiliyormuş. Ama bizimki doğru çıkmıştı. Biz bir hafta kendimize gelememiştik. Ne çektiğimizi bir Allah bilir. İnşallah bir yöneti bulunur.

Belki kanallar falan tıkalıdır bir ultrasona falan girsin bence 2. test de kötü çıkarsa. Sonra hormonlar falan derken bir araştırın. İnş bir çözüm yolu bulunur.

ya iyi diyorsun canım da gittik ınternatıonal de yaptırdık testi. yani kocaman tam teşekküllü hastane kime güvenelim bilemedim ki ben. ben mantıklı davranmayı tercih eden biriyim. kendi kendime duygusal şeylere kapılıp umutlar beslemek istemiyorum. olmuyorsa biri bana olmayacak sizin çocuğunuz denemeyin desin bende kenidmi buna alıştırayım. ki bu düşünceye alıştırmaya başlıcam kendimi sanırım. ama çok isterdim bi çocuğumuz olsun. mutlu bi çiftiz biz çocuğumuzda çok mutlu olurdu.

ya ultronasona girdi bugün zaten doktor onada bakmış eğer kanallar kapalı olsa demezmiydi hiç kanalların tıkalı diye. ki biz bu doktora güveniyorduk. iki ay önce bneim böbrek ameliyatımı yaptı. 5 saat ameliyatta kaldım 3. gün avm de geziyordum. o kadar güzel bi ameliyat yaptı adam. teşhsi tedavisi operasyonu çok iyiydi. ona güvenme buna güvenme ne hissedeceiğimi şaşırdım gerçekten. bunu nasıl aşıcaz bilmiyorum. daha şimdiden çocuğu olanlara özenmeye kıskanmaya başladım ilerleyen zamanlarda bu duygum çok daha şiddetli olucak.

ama senın esının degerlerı ıyıye gıdıyor allaha sukur. hıç degılse bizim umudumuz var.. sperm yok denılen kardeslerıme dua edıyorum.rabbım onların da yüzünü güldürsün

öle canımm cok sukurr dert etmıyorummm ama bıanda uzuldum aslında beklıyordum adet olmayıda zaten daha 6 ayımızda dolmadı ınsallah bekletmezz gelır bebıslerrr ben bu ay takıp falanda yapmıcam kendı halıne bıraktım spermler yumurtayı ıster bulussunlar ıster bulusmasınlar heheheh:))))))))))))

merhabalar arkadaşlar eşim 3 hafta önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan sonra ağrısı yoktu.ama 3 hafta sonra sol tarafında ağrısı başladı.doktorumuza sorduk normal dedi.sizin eşlerinizin ameliyat olduğu tarafında ağrısı oldu mu?

benım esim de tam ıkı hafta önce amelıyat oldu. agrıları ufak tefek oluyodu ama 2 gündür sol yumurtalıkta ve bu gun de amelıyat yerınde agrıları olustu. bugun doktora gıttı. orda bulunan tüm damarlar amelıyattan sonra hızlı bır sekılde tıkanıklıktan arındıgı ıcın kendını yenıleyerek dolasım olusuyor ve 3 hafta kadar daha agrı cekmen normal. üç hafta daha bekle gecmezse gel demıs doktor. yanı normalmıs.. sıkma canını

ben eleştirmek ya da başka bi amaçla yazmadım onları öncelikle onu söyleyim.50 mg fazla mı olur acaba die yazdım.birde genelde solgarın 22 mg lık olanını alıyolar ya ondan fazla gibi geldiği için sordum.ben eczaneye sorduğum da bana zinco-c verdiler onun bir tableti de 15 mg çinko var.

bu nasıl bir şey anlamadım ya.kime güveneceğiz hakkatten.peki devlette ki sonuçta nasıldı sayıları morfolojisi hız felan hatırlıyomusun.

içim rahatladı sağol canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…