Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bizde de aynı durum vardı ameliyat olalı 1 hafta sonra 3 ay olmuş olacak eşim hissedebiliyorum daha volümlü geliyor diyaor.hayırlısı ile olun ameliyatınızı sonra da gelsin bebişler inşallah.

İnşallah dediğin gibi olur canım çok umutluyum karamsar olmamaya pozitif davranmaya çalışıyorm

Kızlar beni aydınlattığnız için hepinize çok çok teşekkür ederim. Çok gergin olduğum için bu aralar bi ışık yakan herkese inanmak istiyorum. Herşey çok yolunda giderken hayatımızda bişey çıkacağını biliyordum. Hep öyle olur ya hani bi aksilik. ama bu biraz üzdü ağır geldi. Ben eşimle çocuk sahibi olamayan ve buna hayatını bağlamış çiftler gibi sadece hamile kalmak için birlikte olmak istemiyorum yada bu çocuk olayının evimize bomba gibi düşük bütün enerjimizi buna vermek istemiyrum. Çünkü çiftleri çok fazla yıpratıyor bu. Umarım cumartesi günü doktor evet varikosel var amelyiat olun sonrada iyilişecksiniz der. Ve ameliyattan sonrada yavaş yavaş tüm değerler normale döner. Tek istediğim bu.

canım benım stres yapma esınıde uzme esler etkılendıklerını bellı etmıyorlar amöa onlar bızden cok etkılenıyorlar canım sen sakın ol bende esım amelıyat olmadan once aylarca arastırdım kac tane doktorla gorustum maıllestım okadar cok anlatttımkı enm son amelıyattan sonra kendı doktorumuz hıcbır ılac vermedı ben esıme arastırdıklarımdna vıtamınler kurler uyguladım cok sukur suanda olması gerekenınde ustunde sayımız ve bu ay beklemedeyım yarın adet gunum hıc uzme kendını varıkosel varsa halledılemıyecek bırsey degıl bu sadece amelıyat sonra cok guzel bakım ıstıyor kı onuda yapıcagına emınım cnm bız 6 ay sonra olması gereken degerı 3.ayda yakaladık ama en onemlısı saglıklı olması canım yavas olsun guc olmasınn sıkma canını herzaman bıldıklerımızı paylasırızz

allahtan öyle bunu yemem bunu içmem gibi şeyleri yok eşimin acı tatlı demez faydalı bişeyse yer mutlaka. zaten ondan hiç beklemediğim bir performans sergiliyor resmen normalde iğneden korkan adam ameliyat olucam diyor :) cumartesi sabah saat 10:00 a doktorumuza randevu aldık yarında renkli ultrason çekilcek dopplermiymiş neymiş bilmiyorum. spermiyorgraımı da yaptırdık şimdilik beklemek kaldı. aslında spermiyogram sonuçları bugün çıukıyor ama almak istemedik. biliyoruz ki alırsak hemen googledan aratıp şu ne bu ne diyip anlamadığımız bilmediğimiz şeyleri sorun haline getiricez. en iyisi doktor söylesin

stres yapma canım esınde senın gıbı cok ıstedıgı ıcın rahat davranıp herseyı yapmak ıstıyordur benım esımde hıc bırseye hyr demeden yaptı cok sukur ınsallah sonuclarınızda guzel gelır stresssssssssss yoooooooooooook :))) hersey cok guzel olucak poztıf bakalımmm hersyee

bizimkide tam tersi biraz alaya vuruyor. Boşver kafana takma bak ne güzel hiç korunmadan istediğimiz gibi cinsellik yaşıyoruz. Kimde var böyle şans kıymetini bil falan diyor. Bir yerde haklı ama çocuksuz da gitmiyor yani. Neticede 3sene olcak 4-5 ay sonra.

Ama işin garip tarafi bu ay hiç adet olacakmışım gibi bir belirti yok. Bugün yarin da olmam gerekiyordu. Hafta sonuna kadar bekleyip ptesi günü test yapmayı düşünüyorum.

Ay acaba hamilemiyim yaw !!

slm kızlar benımde yarın adet gunum ama esıme kalırsa hamıleyım hatta 2 gundur grıbım bogazlarım sıs bana ılac bıle kullandırmıyo sadece ıhlamur ıcıyorum hamıle olbaılırısn dıyıp duuruyoo bende degılımdır dıyorum hıc ole hıssetmıyorum cunku kendımı tab bellı olmazda ne bılım adet belırtılerım falan baslamıstı gögüslerde şişlik acı bel agrısı hayırlsıı bakalım yarın ola hayrola :))

ben geldım bebek! meraba:) enıste doğru sölüyo alma ilaç falan. bekle ıkı gun. rabbım ins. güldürür yüzünü..ben bugun rüyamda hamıleydım ve kadınlar kulubune giriyim de hemen arkadaslarıma haber verıım umutları tazelensın dıyodum.. elımı karnımdan hıç çekmıyodum her an ordan kaçıp gıdecekmıs gibi:) benım bu gun hıç ama hıç keyfım yok bılıyo musun. hem de sebepsız

hemencık olumsuz dusunme :) olumluda dusunme bence sen suan hiçbırsey dusunme derım :) ama ınsallah guzel haberler verırsın ... aslında adet belırtısyle hamılelk belırtısı arasında pek fark yokmus nerdeyse aynı seylerı hıssedyormussun ben hamıle olmadım hiçç ama olanlar oğle soyluyor:) ablam suanda hamle adet olmayı beklerken adet sancılarım basladı derken hamle olduğunu oğrendık ...ınsallah hersey gonlunce olur[/QUOTE]

ınsallah canım beklemedeyım ıste bakalım ne olcak yarın sımdı bıle her wc ye gıdısımde bakıyorum oldummu dıye off beklemek cok zor hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

kuzumm bu mesajını sımdı gordum gecmıse bakınca ayyy canım benımmm ya hıc gormemısım ozur dılerımm yoksa cewapsı bırakırmıyım ask olsunnn :) hadı barısalımmm

aaaaaaaaaaaa nerde kuzumm hıc gormedımm canım benımmmm alalala ya neden ceewap vermıyım ask olsunnn canım benım valla gormedımm ((((((((((((

zinko almak ıcın gıttık eczaneye hem kapsülü hem de toz olanı var üstelık mg ları var. kaçlık nasıl alcam bılemedım... hem sen adet olmadın dımı canım halen

zinko almak ıcın gıttık eczaneye hem kapsülü hem de toz olanı var üstelık mg ları var. kaçlık nasıl alcam bılemedım... hem sen adet olmadın dımı canım halen

canım kapsul olanı alıcaksın yetsıkınler ıcın de sarı bı kutusu var suanda evde degılım mg hatırlamıyorum.ben adet olmadım canım daha bırazdan eve gecıcem yazarım sana ıstersen mg da.yarın adet gunum beklıyorum bakalım ne olcak

tabiyaaaa esımın yanında varmıs 50 mg olan kırmızı tabletler hatta :)) yemek ıle bırlıkte ver esıne canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…