ben eleştirmek ya da başka bi amaçla yazmadım onları öncelikle onu söyleyim.50 mg fazla mı olur acaba die yazdım.birde genelde solgarın 22 mg lık olanını alıyolar ya ondan fazla gibi geldiği için sordum.ben eczaneye sorduğum da bana zinco-c verdiler onun bir tableti de 15 mg çinko var.
bu nasıl bir şey anlamadım ya.kime güveneceğiz hakkatten.peki devlette ki sonuçta nasıldı sayıları morfolojisi hız felan hatırlıyomusun.
içim rahatladı sağol canım ya...
merhabalar arkadaşlar eşim 3 hafta önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan sonra ağrısı yoktu.ama 3 hafta sonra sol tarafında ağrısı başladı.doktorumuza sorduk normal dedi.sizin eşlerinizin ameliyat olduğu tarafında ağrısı oldu mu?
gogii cnm bnm senın sımdı göbüşün agrıyodur di mi
kizlar bu varikoselden sonra ozellikle sorun 1 ay boyunca merdiven cikarken ve bacak bacak ustune atarken agrilari oluyormus, kocam hep oyle sikayet etti ama 3-4 hafta sonra agri sizi kalmadi. Gayet normalmis. Hatta eskisine nazaran yumurtaliklar daha ufak gozukurse gozunuze korkmayin o da normalmis
Yani ameliyati kotu gecenleri bilemem ama durum genel itibariyle boyle.
Acaba ben olucak miyim sabirla bekliyorum gogi.
Bende hala hicbir hareket yok :44: Bakalim yarin olucam mi! Ay eger hamile olursam mucize olcak.
Cunku doktorlar normal yolla hamile kalma sansimin hic olmadigini soylemislerdi. Varikosel ameliyati da olsa bir etkisinin olmayabilecegini soylemislerdi. Ama daha 1 ay oldu neler olcak kim bilir.
Olursan size bir sey anlatcam sasircaksiniz ! Allahin takdiri tabiki...
yoook canım hıc agrım yok adet oldugumu anlamadım bıle suanda da belırgın bı agrım yok
ben adetımın lılk günü hastanelık oluyorum. doğum yapsam o kadar agrım olur anca... mıyom ya da kıst falan da yok. doktorun dedıı sadece kalıtsal... ablalarımda öyleydi çocukları olsunca gecti .. can alıp can veren var mı benden baska bılmıom ama benımkı normal degıl
kızlar ne olur bilen birisi yorumlasın meraktan çatlıcam.eşimde varikosel ameliyatı olalı tam 1 sene oldu.ameliyattan önce 36 milyondu.şimdik sonuç ise şöyle ;
miktar - 3,00 renk - krem
viskozite - azalmış ph-8,5
sıvılaşma 30 dk kan -
mikroskopik muayene
1cc / hücre - 37.000.000 tümü- 111.000.000
mikroskopi : her sahada 2-3 lokosit görüldü
spermatozoid hareket kabiliyeti :
normal hareketli (%) yavaş hareketli (%) hareketsiz (%)
1/2 saat :25 1/2 saat :10 1/2 saat : 65
1 saat :20 1 saat :10 1 saat :70
2 saat : 15 2 saat : 5 2 saat : 80
boyalı preparasyonda morfoloji
normal yapılı : %70
anormal yapılı : %30
baş anomalisi : %10
boyun anomalisi :%10
kuyruk anomalisi : %10
kızlar ne olur bilen birisi yorumlasın meraktan çatlıcam.eşimde varikosel ameliyatı olalı tam 1 sene oldu.ameliyattan önce 36 milyondu.şimdik sonuç ise şöyle ;
sıvılaşma 30 dk kan -
mikroskopik muayene
hersey normal cıkmıs adamın 42 mılyon sperm %90 hızlı sperm cıkmıs ben bu arkadasımdan sonra ınanmaz oldum ve esımede farklı yerlesrde yaptrıtmıstım testı sen sımdı bunu esıne soyle bence cunku erkekler takmıyomus gııb gorunup ama cok kafaya takıolar ogun esın belkıde cok stres yaptı morel olarak cok kotuydu senın bu mesajını okuduktan sonra urolojı uzmanının bıze soyledıklerını kafamda toparladım kesınlıkle tek yerde kalmayın testte demıstı belkı esın kafama takmıyorum dıyor ama bılıncaltı ole degıl ozel merkezlerdekı makınaların bazıları sperm toplama bolumlerınde donuklar olabılıyormus lutfen bır kez daha yaptrın bu testı ondan sonra karar verın kaldıkı herseyın cozumu var suanda allahın ıznıylede olucakk uzme kendını
sıvılaşma 30 dk kan -
mikroskopik muayene
ilk testimizi hastenede mi yaptırsak yoksa son yaptırdığımız yerde mi bilemedim.son yaptıtdığımız yere yaptırırsak daha iyi anlarız değişiklik olup omadığını gibi geliyo bana sanki. ameliyat olalı 1 hafta oldu ilk kontrole gittik dikişler gayet güzel iltihap vs yok dedi dr.banyo bile yapabilir dedi.3 ay sonra hatta 6 ay sonra belli olmaya başlarmış ameliyatın başarısı.tam anlamıyla 9 ay da sürebilir dedi.ben de L arginine kullananlar var dedim ne dersiniz dedim kesin faydası vardır diyemem ama zararı da yok dedi.biz her gün 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi,bir su bardağı havuç suyu ve 1 tane de zinco c içiyo (ama 15 mg çinko var içinde.o bitsin solgarınkini alırız artık.onda 22 mg var.)önümüzde ki hafta L arginine almış olursak günde 1 tane de ondan içer.bunlar yeterlidir sanırım
amelıyattan en az 3 ay sonra ılk sperm testı yaptırın spermler ve damarlar kendını 84 gunde toparlmaya baslıyor ancak 6.ayda yapılan sperm testı en saglıklı olandır ancak meraktan duramıyoruz bızler oyuzden baktırıyoruzz en son yaptırıdgın yerde yaptır aradakı farkı gorursun buarada damarların ıyılesmıs olup olmadgını sadece renklı doppler belırler renklı doppler mutlaka cektırın 3.yada 6.ayınızda benım fıkrım bız bole yaptık cok sukur sonuclar kullandıgnın cınkoda yeterlı dıye dusunuyorum esıne haftada 1-2 de balık yedırebılırsen omega 3 almıs olur
Dün öğleden sonra eşimin "0" sperm sayısı haberini alıp yıkılınca biraz oturup silkelendim. Olayı dramatize etmenin alemi yok dedim kendi kendime . Ve araştırmaya başladım. Bu iş en en en iyi istanbulda amerikan hastanesinde yapılıyormuş. Çünkü ameliyat etmeye başladıklarında içerde sperm ararlarken 1 tane bulduklarında bile heba etmeden kullanıluıyormuş Arıca teknik ekibi ve doktorlarıda kısırlık konusunda çok uzmanlar. Şimdi oraya görünmeye başlıcaz. Bakalım olursa olur olmazsa yaplacak bişey yok
amelıyattan en az 3 ay sonra ılk sperm testı yaptırın spermler ve damarlar kendını 84 gunde toparlmaya baslıyor ancak 6.ayda yapılan sperm testı en saglıklı olandır ancak meraktan duramıyoruz bızler oyuzden baktırıyoruzz en son yaptırıdgın yerde yaptır aradakı farkı gorursun buarada damarların ıyılesmıs olup olmadgını sadece renklı doppler belırler renklı doppler mutlaka cektırın 3.yada 6.ayınızda benım fıkrım bız bole yaptık cok sukur sonuclar kullandıgnın cınkoda yeterlı dıye dusunuyorum esıne haftada 1-2 de balık yedırebılırsen omega 3 almıs olur
Dün öğleden sonra eşimin "0" sperm sayısı haberini alıp yıkılınca biraz oturup silkelendim. Olayı dramatize etmenin alemi yok dedim kendi kendime . Ve araştırmaya başladım. Bu iş en en en iyi istanbulda amerikan hastanesinde yapılıyormuş. Çünkü ameliyat etmeye başladıklarında içerde sperm ararlarken 1 tane bulduklarında bile heba etmeden kullanıluıyormuş Arıca teknik ekibi ve doktorlarıda kısırlık konusunda çok uzmanlar. Şimdi oraya görünmeye başlıcaz. Bakalım olursa olur olmazsa yaplacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?