ven-har merhaba;
sorma ya bizim denemediğimiz kalmadı gibi.
Ama bu saydıklarımın çoğu varikosel olduğunu bilmeden uygulayıp,sonuç alamadığımız şeyler.
sen sormuştun dün galiba sayıyı.
1.2 milyonla 2 milyon arasında gidip geldik biz.
Fakat en son kaan hocayla mailleşmiştik,onun tedavisi için klomen kullandı eşim.
klomen de malum sayıyı sıfırlıyor ilk kullanımda.1 ay kadar kullandı işte.
Yani en son sıfırdı klomen sayesinde.devam etmedik artabilirdi belki,belki de varikosel var diye artmazdı bilemiyorum.
Ama normal sayı 2 milyon,hareket de %80 di.
Bu arada bence arginmax men al,proxeedin muadili niteliğinde diyor arkadaşlar.
l-arginine den daha iyi bence.
kızlar ermıs attar dıye birini duydunuz mu. adam kaç aperm aorunu yasayan ailelere yardım etmıs yaa.. videolarını falan izledım. yaslıca biri. böğürtlen kürü yaptırıyo. var mı duyan
az önce argınmax ile l-arginine nin içeriklerine baktım da argininine maddesi argınmaxın 1 tabletinin içinde 3 g. ama l argininnenin 1 tabletinde ise 1 g.argınmax aldımızda günde 2 tane içsek bile yeterli ama l argininne alırsak en az günde 3 içmemiz lazım.bende karar verdim argınmax alcam ama eşimin bu karardan henüz haberi yokinş itiraz etmez
Anladım Gökçencim.Haklısın ya,bende çok merak ediyorum.
Bütün bu emeklerimizin,çabalarımızın sonucu ne olacak,nasıl çıkacak diye içim içimi yiyor.
Ama sabretmek de istiyorum.Bakalım:)
İnşallah çok güzel sonuçlarla geleceksiniz,bizlere de umut olacaksınız.
Eşim evet ya,maşallah hiç üzmedi beni,hiç yormadı içmem,yemem tarzında diretmedi hiç.
Normalde iğneden,serumdan korkan,hatta birinin kolunda bile görünce düşüp bayılan adam,
bana haber vermeden ameliyat gününü bile alıp gelmişti.Sürpriz oldu.
Eşlerin böyle istikrarlı olması çok önemli,bizler zaten yeterince uğraşıp yoruluyoruz,stresi cabası.
En azından onların yersiz nazlarıyla,kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalmayalım dimi.
Hadi güzel haberler verin bize,aynı hafta ameliyat olduğumuz için sizin durumunuz bi ayrı bende.
İnşallah aynı anda gelsin bebişler de.
canım zaten arginmaxın içinde sadece larginine de yok bir sürü şey var muhakkak al onu derim proxed pahalı ama bu daha uygun
normalde 90 tl civarı kutusu ama indirimleri bekle sakın o fiyattan alma
hatta ben iki gün önce sipariş verdim 69 a inmişti kutusu sitesinde
iki kutu sipariş verdim kargo da bedavaya geldi
bekle indirimleri sık sık sitesine gir bak çok sık indirim oluyor söyleyeyim dedim canım
teşekkür edrim cnm.bugün gnc nin bir mağzasına gittik.sorduk 90 tl fiyatı.ama gnc nin bir kartı varmış 20 tl.onu alırsanız bugün alacağınız ürün ve bundan sonra her ayın 1-7 si arası alacağınız herhangi bir ürün size %20 indirimli olcak dedi ve 3 taksite böldü.bizde aldık.netten baktım 70 tl düşmüştü ama hazır dedim eşim alalım demişken caymadan alayım dedim40 tane soru sordu kasada ki kıza.yan etkisi var mı yok tehlikesi varmı.üstelik benim kullanan ark.larım var dememe rağmen neyse aldık bakalım ama günde en az 2 hatta 3 içmek lazım ama 2 tane içircem napalım pahalı bir ilaç bari 1,5 ay yetsin demi zatn sadece onu yapmadığım için günde 2 tanede yeterli.sabah akşam keçiboynuzu pekmezi ve her akşam havuç suyu var.argınmax da alırcak günde 2 tane yeter sıkmayım adamı yoksa her an isyan edebilir
canım iyi yapmışsın fırsatı bulmuşken alacaksın:)))
önce iki ile başla sonra günde üçe çıkar istersen
ben 6 tane veriyorum günde..
ayda iki kutu gidiyor canım
bu ay iki kutu sipariş daha verdim işte..
benimki de isyanlarda... bazen 6 sını içmiyo 4 falan içiyor bende ne kadar içse kar diyorum işte ne yapayım..
hiç umudum yok günde 3 kez içmez sanmambakalım denerim yinede.sen günde 6 taneyi iyi içir,yosun valla günde 6 içince ayda 2 kutu gider o fazla gelir bize maddi olarak.hem de günde 2 tane içen eşimi günde 6 tane içerken hayal bile edemiyorum günde 2 den fazla içmez sanmam.napalım hiç yoktan iyidir dicem artık
teşekkür edrim cnm.bugün gnc nin bir mağzasına gittik.sorduk 90 tl fiyatı.ama gnc nin bir kartı varmış 20 tl.onu alırsanız bugün alacağınız ürün ve bundan sonra her ayın 1-7 si arası alacağınız herhangi bir ürün size %20 indirimli olcak dedi ve 3 taksite böldü.bizde aldık.netten baktım 70 tl düşmüştü ama hazır dedim eşim alalım demişken caymadan alayım dedim40 tane soru sordu kasada ki kıza.yan etkisi var mı yok tehlikesi varmı.üstelik benim kullanan ark.larım var dememe rağmen neyse aldık bakalım ama günde en az 2 hatta 3 içmek lazım ama 2 tane içircem napalım pahalı bir ilaç bari 1,5 ay yetsin demi zatn sadece onu yapmadığım için günde 2 tanede yeterli.sabah akşam keçiboynuzu pekmezi ve her akşam havuç suyu var.argınmax da alırcak günde 2 tane yeter sıkmayım adamı yoksa her an isyan edebilir
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir üyeyim ama 2 olumsuz aşılamadan sonra
herşeye biraz ara verdim... kendime yeni geliyorum...
şimdide eşime varikosel teşhisi kondu ve ameliyat
hakkında hiç bilgim yok fiyatı ne kadar ameliyat sonrası iyileşme süreci ne kadar?
istanbul için tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?
bilgilendirirseniz çok sevinirim....
allah dualarımızı kabul etsin...
Merhaba yazılarınızı okudum aklıma takıldı arginmax'ın içeriği 6 tablete göre yazıyor, yani 6 tablette L-Arginine 3 g var o yüzden içeriği hesaplarken 6 tablete göre hesaplamak lazım. Buarada doktor bize e vitamini ve trentalın yanında sadece coenzim q10 önerdi en iyisi o dedi, bende araştırdım sadece proxeed plusta var q10 ve 20 mg. sadece, bize 200 mg günde 3 ay boyunca 2 defa içilecek dedi bununda kutusu 115 ve sadece 15 gün gidiyor
arginmax
6 tablet İçerik;
Vitamin A (as Retinyl Palmitate) 5000 IU
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg
Vitamin E (as Natural d-alpha Tocopherol Succinate) 30 IU
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) 1.5 mg
Riboflavin 1.7 mg 100% Niacin (as Niacinamide) 20 mg
Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg
Folic Acid 400 mcg
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg
Biotin 300 mcg
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 10 mg
Zinc (as Zinc Gluconate) 15 mg
Selenium (as Selenium Selenate) 70 mcg
L-Arginine 3 g
Korean (Asian) Ginseng Root Extract 100 mg
American Ginseng Root (Panax quinquefolium) 100 mg
Ginkgo Biloba Leaf Extract 50 mg
Beslenme desteği olarak, günde 2 defa 3 tabletin su ile alınması önerilir.
arkadaslar eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu. doktor ona proxed de önerdi . Şu an 2 aylık gebeyim:) Darısı sizin başınıza..(amin)
Not : 1.5 yıl cocuk bekledim tüp denedik olmadı
ven_har arkadaşım biz çok araştırdık, hiçbir zararı yok hatta faydası çok. Günlük alma miktarı 3 bile yazsa çok daha fazla alabiliyorsun. Özellikle sporcular kullanıyormuş. Şu anak adar da bir etkisi hiç görülmemiş, sadece aşırı dozda sivilcelenme yada kaşıntı olabiliroymuş. Tabi bu aşırı dediğim doz da günlük 30 tablet falanYani o kadar içirme. Genel günlük kullanım maksimum 9gram kadarmış. Fazlasını vermemeye çalışın diye okudum. Bizde günde 3 arginmax 3 L-arginine kullanıyoruz. 1ay 1haftadan fazla oldu nerdeyse. Arginmaxi daha çok içindeki ginsengler için tercih ettik, sperm sayısı ve hareketlilik yükseltme özelliği varmış. İçeriğini tek tek araştıramadık ama faydalı bir şey olduğu kesin. Günlük vitamin ihtiyacını karşılıyor neticede. Bunun dışında her akşam yatmadan arı sütü- bal- polen karışımı yapıyor ılık sütün içerisine. Çok iyi bir balcımız var burda bize toplamda aylık 200tlye kadar çıkıyor. Bu bal karışımlarında hiç sınır yok ne yazık ki. Yarım kilo karışım gösterdiler bize fiyatı 250lira. O yüzden hep orta halli şeyler almaya çalışıyoruz. Varikosel amelıyatı olalı de 10 gün sonra 2 ay olcak. İnş bir faydası dokunur bu yaptıklarımızın.
GOGiiii :S yanlış alarm :S 1hafta sarktı ama yine yok bi şey. Sanırım hormonal dengesizlik oldu yine.
Olmaz demelerine rağmen denemeye devam bir gün olcak inş.
evet 6 tablette ki miktarlarmış öğrendim onu dün.ama günde 6 tane mümkün değil içmez eşim.ya da aynı anda hem argınmax hemde l-arginine içmez.dedim ya en fazla günde 2 tane içer.ilaç gibi görüyo çünki.günde 2 tane yeter diyoneyse ki pekmezle havuç suyu içiyor her gün.sadece argınmax olsaydı yetmeyebilirdi.saraçoğlundan da mail gelmiş.telefon numarası vermiş arayın daha detaylı görüşelim die bakalım o nediyecek.belki onun kürünü alırsak argınmaxla onu beraber içer.bu tarz ilaçlar hem pahalı hem de günde bir tane ya da iki tane içmekte yetmiyo ki.azcık ucuz olsa ya da ne bilim günde 1-2 tane içmek yeterli olsaydı bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?