Eşimin bir arkadaşı var ameliyat olmuş ama çok pişman şimdiki aklım olsa kesinlikle olmazdım falan demiş bizde önce bir tüp bebek deneyelim diyoruz kısmet belki ilkinde tutar bir bebeğimiz olur ondan sonra ameliyat olalım diye düşünüyoruz. Ben 30 yaşına geldim zaman aleyhimize işliyor beklemek istemiyorum.
kımse zaman kaybetmek ıstemıyo ama su bır gercek. varıkosel amelıyatı sart ve kaçınılmaz. bu gun olmazsa yarın.. cunku ılerledıkçe agrıları baslıycak.. sadece erteleyerek daha da zaman kaybedersınız. varıkoselden sonra hamıle kalma sansın daha yuksek.. sonucta degerler artıyo. aynı zamanda kalıte.. herkesın söyledıgıne aldanmayın. işinde uzman bı ürologa gıderek baslangıç yapın.. tüp bebek zor ve yıpratıcı bı sürec. onca kımyasalı alıp bı de rahımın yapısını bır süre de olsa bozduguna degsın. elınde güçlü bı sayıyla gıt kı sansın artsın.. yanı bence..
kızlar nerelerdesiniz? :26:
b
cnm burdayız.. da sen yıne karaları baglamıssın.. tamam snı cok ıı anlıyorum ama önce bı esın gıtsın degerlerıne baktırsın. belkı cok cok artıs saglamıssınızdır. vah tüh demek ıcın erken senın ıcın.. istersen on yıllık evlı ol. bu tahlılı yaptırıp sonuc almadıgın ıcın üzülmeye hakkın yok:))) işin sakası rabbım yardımcın olsun. insaallah bı gün bız de senın haberlerını alır oleeeeeeyyyyyyyyyyyyyy derız.. herseyın vaktı zamanı var. zamanı gelınce olacak ... bu arada az önce acılden geldım. kırmızılarım tesrif buyurdular da.. sancılarım tavan yapınca solugu orda aldım. simdi iiyim şükür
selam kzılar konuya yeni gördüm ve hemen dahil olmak istedim :) benim eşimde 17 ocak ta ameliyat oldu 3 ayını doldurdu.3 aylık testini daha yaptırmadık ama herhalde çok buyuk fark olacağını sanmıyorum.6, ay testleri belli ediyormuş.bende ameliyattan hemen sonra gebe kalırım sanıyırdum ama maalesef acele etmişim :) umudum 6, ay bakalım inşallah olur.sizden öğrenmek istediğim bizim doktor hiç bir ilaç yamadı yani su an kullandığı bir ilaç yuok eşimin.tavsiye edeceğiniz ilaç var mı ? ameliyattan önce sperm sayısı 30 milyon hareketlilik % 7 idi.bizim problemimiz hareketlilik düşük
aramıza hosgeldııııınnn.. kaan aydos ısmını duymussundur. erkek kısırlıgı üzerıne tanımadığım bi doktor. esıme tavsiye etiiği ilaçlar sunlar.. trental 600 mg. proxeed plus ve zinko.. bunları bu topıktekı cogu arkadasımızın esı kullanıyor. zararı olmaz. özellıkle varıkosel amelıyatı olanlar ıcın trental önerıyor.. kecıboynuzu kürünü de ıhmal etme.. şifa olsunn..
selam kzılar konuya yeni gördüm ve hemen dahil olmak istedim :) benim eşimde 17 ocak ta ameliyat oldu 3 ayını doldurdu.3 aylık testini daha yaptırmadık ama herhalde çok buyuk fark olacağını sanmıyorum.6, ay testleri belli ediyormuş.bende ameliyattan hemen sonra gebe kalırım sanıyırdum ama maalesef acele etmişim :) umudum 6, ay bakalım inşallah olur.sizden öğrenmek istediğim bizim doktor hiç bir ilaç yamadı yani su an kullandığı bir ilaç yuok eşimin.tavsiye edeceğiniz ilaç var mı ? ameliyattan önce sperm sayısı 30 milyon hareketlilik % 7 idi.bizim problemimiz hareketlilik düşük
amin canım inşallah hepimize nasip etsin :)merhaba canım hoşgeldin aramıza .
bnm eşim de 7 ay oldu ameliyat olalı ve doktor bize de ilaç vermedi hiç ve kullanmayın demişti. bunun nedeni ameliyatın başarılı geçip geçmediğini anlamak için.
Rabbim tez zamanda şifa versin size de
sağolasın tatlım.keçi boynuzu kürünü yapıyorum zaten bu ilaçları eczaneden temin edebilirmiyim reçetesiz birde fiyatları nedir
Merhaba arkadaşım;
Bizde 3 ay önce varikosel ameliyatı olduk.
1. derece başlangıç varikoseli diye çok önemsemedik ve ''ameliyata gerek yok,faydası olmaz''diyen
doktorlara uyup olmadık.Sağolsun topikten bi arkadaşımız ısrar etti,''mutlaka olun''diye.
3 ay önce karar verip olduk.Ege üniversitesini düşündük ilk,ama değil ameliyat sıra için randevu almak için bile kök söktürdüler.
Bizde eşimi daha önce bi kaç kez muayene eden,Çankaya tıptan Zeki hoca da ameliyat olmaya karar verdik.
Çok da başarılı geçti ameliyat.1 dereceden dedikleri varikoselin,ameliyatta 3.dereceden ilerlemiş varikosel olduğu anlaşıldı.
Doktorumuz '' bu ameliyatın muhakkak faydasını göreceksiniz,sayının bu denli düşük olmasının başka bir sebebi yok''dedi.
Bakalım umutla bekliyoruz.Henüz hiç test vermedik çünkü takviyelerin bitmesini bekliyoruz.
15 gün sonra test yaptırıp sonuca bakıcaz.İnşallah gerçekten faydası olmuştur ameliyatın.
Ben tavsiye ederim hem hastaneyi hem zeki hocayı.Çok ilgililer,hemşiresinden,doktoruna,anestezi uzmanına kadar bütün personel çok ilgiliydi.
Sabah 8 gibi ordaydık,akşamüstü çıkış yaptık.10 gün de rapor verdiler.Gayet memnun kaldık yani.
Ayrıca sosyal güvenceniz varsa çok cûzi bir ücret alıyorlar.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sormak istediğin bir şey olursa çekinme lütfen.
canım çok güzel bir ilerleme tebrik ederim.hız ve morfolojide problem yok muydu.merak ettim.Arkadaşlar sonunda geçen gün test yaptırdık ve mutlu haberlerden bir tanesini öğrendik. Bazı arkadaşlarla sohbetlerimiz olmuştu. Ama yinede tekrarliyayim. 3 ay kadar evvel varikosel ameliyati olmuştu eşim 4. dereceden ilerlemiş haldeydi. Sayı ve hareketlilik düşüktü. 1cc de 700000 kadar vardı. 3milyon en çok gördüğümüz sayıydı. Bizimde bebeğimiz yok 2 kere de tüp bebek denedik ama 2si de tutmadı. En son (3gün evvel) yaptığım testte 18milyonu gördük. İnanılmaz sevindik. Sanırım o kadar tüp bebeğe rağmen normal yolla olacak diye bekliyorum. Herşeyin hayırlısı Allahtan. Bu 3 aylık süreçte , GNC Arginmax ve L-arginine kullandık. Arı sütü- bal- polen karışımıyla birlikte tabiki. Umarım en kısa zamanda daha iyi haberler alırız.
Arkadaşlar sonunda geçen gün test yaptırdık ve mutlu haberlerden bir tanesini öğrendik. Bazı arkadaşlarla sohbetlerimiz olmuştu. Ama yinede tekrarliyayim. 3 ay kadar evvel varikosel ameliyati olmuştu eşim 4. dereceden ilerlemiş haldeydi. Sayı ve hareketlilik düşüktü. 1cc de 700000 kadar vardı. 3milyon en çok gördüğümüz sayıydı. Bizimde bebeğimiz yok 2 kere de tüp bebek denedik ama 2si de tutmadı. En son (3gün evvel) yaptığım testte 18milyonu gördük. İnanılmaz sevindik. Sanırım o kadar tüp bebeğe rağmen normal yolla olacak diye bekliyorum. Herşeyin hayırlısı Allahtan. Bu 3 aylık süreçte , GNC Arginmax ve L-arginine kullandık. Arı sütü- bal- polen karışımıyla birlikte tabiki. Umarım en kısa zamanda daha iyi haberler alırız.
canım çok güzel bir ilerleme tebrik ederim.hız ve morfolojide problem yok muydu.merak ettim.
maşallah canım ya
harika yollar kat etmişsiniz bu anlamda. o kadar sevindim ki ümit ediyorum bizim sonuçlar da bu yönde seyreder
umarım bebeğiniz en yakın zamanda sürpriz yapıp gelir size. 3 ayda harika bir gelişme kaydetmişsiniz.
takip ediyorsan biliyorsundur. benim eşimin de 7 ay olacak bakalım.
Canım siz daha test yapırmdınız mı ? o kadar zaman geçmesin rağmen !!
sorma canım ya
ne bileyim eşim bu konunun üzerine pek düşmüyor. o kadar merak içindeyim ki.... ama söyle söyle artık bende bıktım ve kendi haline bıraktım. ne yapayım ki artık, her türlü desteği oldum
manevi anlamda ama yok işte.
bir de ben ameliyattan sonraki aylarda birden değerlerin sıfır olmasını yaşayan insanlar da var. bunu duydum ve o kadar korkuyorum ki. allah korusun öyle bir sey var mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. ki bunu eşime de söyledim.
inanır mısın herkeste oluyor mu ki o, binde kaç kişinin başına gelir ki diye sordu. ben resmen afalladım. böyle bir şeyi riske veya ihtimale bırakması inanılır gibi değil. bunu duyunca panik yapmasını beklerdim ama yok.
hatta mayıs ayı ile 8. aya girmiş olduk. ama hala test yapılmadı. en son 4 bucuk ay önce test yapmıştık.
dua edin inşallah:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?