Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aramıza gosgelaın. gecmıs olsun. 3 ayda ilk test 6. ayda ikinci testi vermenız gerekıyo. normalde bütün doktorlar böyle söylüyor.. umarım üçüncü ayda tahlıl bıle vermeden hamıle kalırsın

evt haklısın.ya 2gn sonra bizde ikinci testi vercez birinciyi verdik ama sartlardan dolayı gösteremedik doktorumuza baska birinede gerek duymadk gerçi ins.ikincisi iyi olur ...

Varikosel Ameliyatı düşünüyoruzda.....
bu değerleri bi değerlendirebilirmisiniz hanımlar şimdiden teşekkürler....

Vizkozite : 2 cm
Miktar :2ml
Motilite Kategori A :4%
Motilite Kategori B:28%
Motilite Kategori C :9%
Motilite Kategori D:59%
Konstrasyon : 46 Milyon/ml
perhiz: 4 gün
likefaksiyon : 30 dk

canım bu değerler için bilgi değil de benim eşimde varısı başınıza dilerim inş. sende tez zamanda alırsın bebişlini kucağınaarikosel ameliyatı oldu hem sağ hem soldan ve 1 sene geçti geçmedi hamile kaldım ama sana tavsiytem iice dinlensin ameliyat sonrası ve sonrasında eğer hamile kalmak istiyosan demir dikeni diye bi macun var o spremi güçlendiriyo benim eşim ondan kullandı bitirdi ben hamile kaldım düşün hiç ümit etmyoduk çünkü o da diyodu 2 ameliyat geçirdim olmaz ümitlenmeyelim diye hatta o epidimit ameliyatı da oldu ama çok şkür şuan hamileyim ve 40 gün sonra doğumum var d

Bilgilendirme için teşekkürler...

Ameliyat için Ankara veya İzmir ilinde önerebileceğiniz Hastane(Test edilmiş) varmı?

canım teşekkür ederim tavsiyen için inşallah sizin değerleriniz tekrardan artış gösterir..

canım çok sevindim senin adına değerleriniz artmış ne güzel.. inşallah bebişle taçlansın:))

canım çookk çokkkkk haklısın ne diyeyim bir sene daha beklriz çok mu.. rabbim hayırlısıyla nasip etsin de..
inşallah siz de önümüzdeki ay çokk güzel sonuçlarla geleceksiniz inanıyorum ben.. çünkü ameliyatınız başarılıydı ve varikosel derecesi doktorun dediğinden
yüksek çıkmıştı ben çok umutluyum inşallah güzel haber vereceksin bize.. bu arada bende rahim filmi çektirmiştim doktorum tüpler açık dedi herşey normal yani çok şükür
anormal olan tek şey benim iki ayda bir adet görmem:))) onu da doktor hiç bir problem yok senin yaradılışın böyle diye yorumladı iki doktora gittim biri doçent biri prof. ikisi de aynı şeyi söyledi.. kötü olan durum şu ki ben iki ayda bir defa yumurtladığım için hamile kalam şansım sizlerin yarısı kadar:)) eşte spermde de problem olunca bizimkiler buluşmak da zorlanıyor..
doktorum olur illaki olur ama süre uzar.. gelin süreçi hızlandıralım dedi ve önümzdeki adetimle aşılmaya başlıyoruz. bugün adetimin 46. günü herhalde iki haftaya kadar adet olurum.. o zamanda başlarız.. hayırlısı rabbimden..

canım bence değerleriniz çok güzel görünüyor. sayı süper ama tam emin olmamakla beraber motiliteA eediğimiz şey sanırım ileri hızlı o da %4 onun bir %20 olması sizi çok rahatlatır diye düşünüyorum o yüzden sayı iyi olsa da varikosel ameliyatı olun derim...

Teşkür edrm ama ameliyattan korkuyoruz ve hangi hastaneye güvenebileceğimizi bilmiyoruz...

İzmirli arkadaşlarım warsa özelikle bu ameliyatı olmuş olan aileler varsa bizi bilgilendirirse sevinirim...

Teşekürler...

herkese slmlar, yazmasamda, topiğin takipçisiyim,
kulübün çok eski üyelerinden olduğumdan ve aynı olaylar başımdan geçtiğinden dolayı takip ediyorum sizleride,
bizdede aynı sorunlar vardı eşim varikosel ameliyatı oldu, ameliyat sonrası test sonuçlarımız sürekli düştü,
sayı zaten azdı iyice azaldı, ameliyat pek işe yaramadı galiba dedi doktorumuz,
ileri hareket sıfır , morfoloji %1 çıktı son testte, bu sonuçlarla önce tedaviyle ikizlerime hamile kaldım,
hemen arkasından doğal yoldan kızıma hamile kaldım,
umudunuzu yitirmeyin,görüyorum ki burda bizim test sonuçlarından çok çok daha iyi sonuçları olanlar var,
tedavilere, kullanılan kürlere ve çalışmalara devam, umutsuzluğa kapılmadan dua edin,
benimde dualarım sizlerle, inşallah en kısa zamanda küçük mucizelerinizi kucağınıza alırsınız...
Allah yardımcınız olsun.

İnşallah canım ya,ben ne umutlu ne umutsuz ikisinin ortasıyım:44:
Güzel bir sonuç olursa sürpriz olsun diyorum.
Her duruma hazırladım kendimi bakalım.
Gökçenim doğru bir karar vermişsin,yani sadece sperm olsa beklenir 1 sene.
Ama şu yumurtlama durumundan dolayı neden bekleyesin ki.
Düzenli olarak her ay adet görüldüğünde bile yumurtlama durumundan emin olamadığımız aylar oluyor.
Acaba oldu mu olmadı mı,çatladı mı çatlamadı mı.
Niye şansınızı azaltasınız,aşılama doğru karar canım.
İnşallah pozitifi görüceksin ilk denemede.Ben de size çok inanıyorum.
Güzel haberlerini almam yakın,öyle hissediyorum

Merhaba arkadaşım;
Bizde 3 ay önce varikosel ameliyatı olduk.
1. derece başlangıç varikoseli diye çok önemsemedik ve ''ameliyata gerek yok,faydası olmaz''diyen
doktorlara uyup olmadık.Sağolsun topikten bi arkadaşımız ısrar etti,''mutlaka olun''diye.
3 ay önce karar verip olduk.Ege üniversitesini düşündük ilk,ama değil ameliyat sıra için randevu almak için bile kök söktürdüler.
Bizde eşimi daha önce bi kaç kez muayene eden,Çankaya tıptan Zeki hoca da ameliyat olmaya karar verdik.
Çok da başarılı geçti ameliyat.1 dereceden dedikleri varikoselin,ameliyatta 3.dereceden ilerlemiş varikosel olduğu anlaşıldı.
Doktorumuz '' bu ameliyatın muhakkak faydasını göreceksiniz,sayının bu denli düşük olmasının başka bir sebebi yok''dedi.
Bakalım umutla bekliyoruz.Henüz hiç test vermedik çünkü takviyelerin bitmesini bekliyoruz.
15 gün sonra test yaptırıp sonuca bakıcaz.İnşallah gerçekten faydası olmuştur ameliyatın.
Ben tavsiye ederim hem hastaneyi hem zeki hocayı.Çok ilgililer,hemşiresinden,doktoruna,anestezi uzmanına kadar bütün personel çok ilgiliydi.
Sabah 8 gibi ordaydık,akşamüstü çıkış yaptık.10 gün de rapor verdiler.Gayet memnun kaldık yani.
Ayrıca sosyal güvenceniz varsa çok cûzi bir ücret alıyorlar.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sormak istediğin bir şey olursa çekinme lütfen.

:26: bilemiyorum canım. ümit olsun diye bekliyoruz ama tık yok.

eşim yarın 7 ayın sonunda teste gidecek.inş olumlu sonuçlar alırız. dua edin ne olur.:18:

Hadi inşallah güzel haberler verirsiniz bize.
Gelsin artık bu topiğin 2012 bebişleri de

eşim yarın 7 ayın sonunda teste gidecek.inş olumlu sonuçlar alırız. dua edin ne olur.:18:
canım inşallah iyi haberlerle gelirsin. benim eşimde 1 ay sonra test verecek, onun da 9 ay dolmuş olacak. eğer ki gözle görülür değişiklik olmamışsa aşılama deneyeceğim, ama o da ağustosu bulacak sanırım, çünkü doktorum izinli olacak. ama değerler düzelmişse zaten ağustosa kadar her halükarda bekleriz:) bu arada ilaçta kullanıyor eşim, pekmez v.s. kullanıyor.

inşallah canım 6. ayda patlama oluyormuş öyle diyorlar hadi bakalım hayırlısı

ya arkadaşlar ben acele ediyorum o zaman benim eşimde ameliyat olalı 3 ayı doldurdu hala test yaptırmadık.bende her ay ameliyattan beri kendimi hamile kaldım sanıp sonuç hüsran olunca paralıyorum.ve aksi gibi de her ay herhalde strsesten adetim gecikiyor

slm kızlar. ben adet olucam ıkı gun sonra. karnım agrımaya basladı. bacaklarım da sızlıyo. bu ay tutmadı. 1 hafta sonra ıkı ay olacak esım amelıyat olalı. benım umudum var. daha cok yenı. 4 aya kadar vah tüh etmıcem allahın ıznıyle. 4 ay sonra ada olmazsa asılama denıcem. zaten kızlar farkında mısınız bılmıyorum ama varıkoselden sonra hemen hamıle kalanlar ne yazıkkı düşükle sonuçlanıyo.bu yüzden belkı de üzülmüyorum. geç olsun güç olmasın.

Hadi inşallah güzel haberler verirsiniz bize.
Gelsin artık bu topiğin 2012 bebişleri de

inşallah canım 6. ayda patlama oluyormuş öyle diyorlar hadi bakalım hayırlısı

inşallah canlarım ya :26: bu gün gidemedi yarın sabah 9 da gidecek. bende merakla bekliyorum. eğer düşük gelirse yine tüp bebek deneyeceğiz. aşılama olmuştum gecen yaz. doktora bi

önceki test sonucunu görüp ' bu değer ile bile aşılama zaman kaybı olur ' demişti.

bilemiyorum :18:

aşılama için hangi değer düşükki sizinki okadarda fena değildi sanki

arkadaşlar uzun zamandır birlikteyiz cr76, hoşsada,immor..,mutluluk, gökçen44,tabiya.....neden bizde tık yok ya kaç zamandır hamile haberi yazılmıyor bu sayfalara..herkes ümidini kayıp mı etti ne artık yaptıklarımızıda yazmaz olduk sıkıldık galiba inşallah bizlerede rabbim nasip eder de hep beraber payaşırız yaşadıklarımızı

Son düzenleme:

cnm haklısın ben de öyle düşünmüştüm bu aksam yazmadan önce. her gün muhakkak girip yazılanları okuyorum ama sadece okumakla yetınıyorum yazmıyorum. emınım bizim kızlar da benım gibi okuyup çıkıyolar. bakıyolar kı yazan yok.. aramızdan yani.. hadı bı silkelenelım... BİSMİLLAHİ TEVEKKELTÜ ALELLAH. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH diyelım ve yenı baslangıç yapalım.. bu arada 71 bin tane SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ çekınce allahın izniyle hamıle kalınıyormus. yarın baslayalım.. kısa zamanda bıtırelım inş... hepınızı kucaklıyorum. selametle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…