Rahim filmi için adetin 10.gunune kadar gidiyorsun çektiriyorsun nerdesin bilmiyorum ama ben İstanbul fındıkzadede radyotomda 320tlye cektrmistim ikİ yıl önce hiç acı hissetmedim hemde anestezi falanda olmadı,cihazları cok iyi ama başka illerde şubesi var mı bİlemem,morfOlojiye takılmayın bizim ameliyat oncesinde sonrası da % 2 idi dOgal yOlla hamile ksldim ameliyat sonrası sayı yükseldi ve DNA hasarı düştü bizim,0 morfoOjiyle hamile kalan var burdal
aksam serıflerınız hayırlı olsun hatunlar..canlarım degerlerımızı yenı baslık altında actım.. bakarsınız ordan. bu arada bebegımın durumu ıı. testte bı yanlıs anlama olmus. betam yukselıo allahın ıznıyle. kendımı daha ıı hıssedıyorum bu gun... bı kurcalayalım bakalım ne durumda kızlar... daha okumadım... kın neler yazmıs..
canım bıraz bıtışık olmus ama baksan ya degerlerımıze. yorum beklıom senden
yenı hemen. bu degerlerle hamıleyım adı altında
gayt guzel cnm sayınız hareket bıraz azmıs ama sonucta gıtmısler yumurttanın yanına kadar :)) canlı sperm syaınızda gayet guzell allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah saglıkla
sperm asılama ıslemınden 2-3 sat once verılır cunku sperm ıslemden gecırılıyor en hızlı en guzel spermler secılıyor yınaıyor o sekılde enjekte edılıyor
aksam serıflerınız hayırlı olsun hatunlar..canlarım degerlerımızı yenı baslık altında actım.. bakarsınız ordan. bu arada bebegımın durumu ıı. testte bı yanlıs anlama olmus. betam yukselıo allahın ıznıyle. kendımı daha ıı hıssedıyorum bu gun... bı kurcalayalım bakalım ne durumda kızlar... daha okumadım... kın neler yazmıs..
sayı kac hız kaç bebegım.. bız cok anlamadık hatalı yorumladık zannımca
cnm sen sanırım kaydırmıssın yazarken cunku test edılen sperm 32 yazmssın 1 ml dekı sayı 64 yazmıssın bu boyle olamaz tam tersıdırr dıye dusunuyorum toplam sperm sayınız 64 mılyon 1 ml dekı sayı 32 mılyon 1 ml de en az 20 mılyon olması gerekıyor hızınızda ılerı hız % 20 yerınde hız%19 yerınde hareket % 25 bence kotu degıl degerlerınız eger o test soncuunu bana maıl olarak atarsan hemen urolojı uzmanına yorumlatabılrıım aılecek gorusutugumuz doktorumuz var ıcın rahat etmıyosa
kaydırmısım cnm aynen... dedıın gıbı.. ilerı hızın 20 olması bıle o kadar buyuk bı mucıze kı bızım ıcın. daha yaklasık 1 ay vardı test vermemıze. sızde ılerı hız ne durumda canım. bu arada tesekkur edrım yorumların ıcın.. doktorun kocama ettıgını duydun mu kı:)
cnm yaaa bızım sayımız da hızımız da senınkınden cok daha dusuk. yarı yarıya bıle degıl... ben asılamadan önce bıle dogal yoldan kalabılecegıne su an öyle ınandımkı gercekten... hayırlısı ama bence rahat ol. kasma kendını... benı hatırla... degerlendıremedık bu ayı demıstım sana... arada oldu.. o da ıstedık de oldu.. ne yastık ne duvara ayak dıkme... hıç bıse yapmadım.. ve bu emınım kı tek bırlesmeyle oldu. catlama gunume denk geldı. hepsı bu... hayırlısı fıstıgım... sen su 70.000 ihlası dagıt vevrene. sübhanallahı vebıhamdıhı de aynı sayıydı ama bu ay recep ayı. on gunden az kaldı. gel dagıtalım el bırlıgıyle. hatta on bını ben alayım sen de cevrene dagıt.
gayt guzel cnm sayınız hareket bıraz azmıs ama sonucta gıtmısler yumurttanın yanına kadar :)) canlı sperm syaınızda gayet guzell allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah saglıkla
gogi arıyorm göremiyorum tabiyaa nereye yazmıs değerlerini ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?