Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

burada malesef yok fazla seçeneğim,ama ben de anestezi yaptırmıycam sanırım. ya bizim de morfoloji çok düşük,%1 gibiydi. gerçi ameliyattan sonra tekrar test yaptıramadık dna hasarıyla ilgili. ama bizim ameliyat sonrası sayı da çok fazla yükselmemişti,5.ayda test yapmıştık. Tekrar sayıya baktırmadı eşim,morali bozulunca. gerçekten 0 morfolojiyle hamile kalınabiliyormuş ama nasıllll ????

aksam serıflerınız hayırlı olsun hatunlar..canlarım degerlerımızı yenı baslık altında actım.. bakarsınız ordan. bu arada bebegımın durumu ıı. testte bı yanlıs anlama olmus. betam yukselıo allahın ıznıyle. kendımı daha ıı hıssedıyorum bu gun... bı kurcalayalım bakalım ne durumda kızlar... daha okumadım... kın neler yazmıs..

oohh şükür canım bebişin senınle miss kokusuyla gelicek annesine inşallahh cok sevındım senın ıcın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

yenı hemen. bu degerlerle hamıleyım adı altında

gayt guzel cnm sayınız hareket bıraz azmıs ama sonucta gıtmısler yumurttanın yanına kadar :)) canlı sperm syaınızda gayet guzell allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah saglıkla

gayt guzel cnm sayınız hareket bıraz azmıs ama sonucta gıtmısler yumurttanın yanına kadar :)) canlı sperm syaınızda gayet guzell allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah saglıkla

sayı kac hız kaç bebegım.. bız cok anlamadık hatalı yorumladık zannımca

sperm asılama ıslemınden 2-3 sat once verılır cunku sperm ıslemden gecırılıyor en hızlı en guzel spermler secılıyor yınaıyor o sekılde enjekte edılıyor

sağol canım..sadece proxeed kullanıtordum senın ve tabaıyaaa nın tavsıyelerını okudukça vıtamınlere başladık
ınşaallah şifa olur

hayırlı olsun canım mutluluğun daim olsun inşaallah

sayı kac hız kaç bebegım.. bız cok anlamadık hatalı yorumladık zannımca

cnm sen sanırım kaydırmıssın yazarken cunku test edılen sperm 32 yazmssın 1 ml dekı sayı 64 yazmıssın bu boyle olamaz tam tersıdırr dıye dusunuyorum toplam sperm sayınız 64 mılyon 1 ml dekı sayı 32 mılyon 1 ml de en az 20 mılyon olması gerekıyor hızınızda ılerı hız % 20 yerınde hız%19 yerınde hareket % 25 bence kotu degıl degerlerınız eger o test soncuunu bana maıl olarak atarsan hemen urolojı uzmanına yorumlatabılrıım aılecek gorusutugumuz doktorumuz var ıcın rahat etmıyosa

kaydırmısım cnm aynen... dedıın gıbı.. ilerı hızın 20 olması bıle o kadar buyuk bı mucıze kı bızım ıcın. daha yaklasık 1 ay vardı test vermemıze. sızde ılerı hız ne durumda canım. bu arada tesekkur edrım yorumların ıcın.. doktorun kocama ettıgını duydun mu kı:)

bızımde ılerı hız%50 yerınde hız %40 ama morfolojımız dusmus ıste canım sımdı ılaca basladık ınsallah oda duzelıcek

cnm yaaa bızım sayımız da hızımız da senınkınden cok daha dusuk. yarı yarıya bıle degıl... ben asılamadan önce bıle dogal yoldan kalabılecegıne su an öyle ınandımkı gercekten... hayırlısı ama bence rahat ol. kasma kendını... benı hatırla... degerlendıremedık bu ayı demıstım sana... arada oldu.. o da ıstedık de oldu.. ne yastık ne duvara ayak dıkme... hıç bıse yapmadım.. ve bu emınım kı tek bırlesmeyle oldu. catlama gunume denk geldı. hepsı bu... hayırlısı fıstıgım... sen su 70.000 ihlası dagıt vevrene. sübhanallahı vebıhamdıhı de aynı sayıydı ama bu ay recep ayı. on gunden az kaldı. gel dagıtalım el bırlıgıyle. hatta on bını ben alayım sen de cevrene dagıt.

saol cnım benım ewet degerlerımız kotu degıl ama sanırım psıkolojık olarak cok etkılenıyorum sımdılık beklemedeyım ıste esım ılac kullanıcak 2 ay bende cok takmamaya calısıcam ınsallah kafama cnm cnm ben kendım elımden geldıgınce okumaya calsııcam cevremde kımse yok destek olabılıcek

tabiyaa sonuçlarınıza baktım hızınızı anladım fakat morfolojiniz kaç olmuş onu anlayamadım.sıfırdan kaça yükselmiş.hızınız % 20 olmuş çok güzel bir ilerleme bu.henüz ameliyat olalı 3 ay dolmamışken.salı günü gideceksin sanırım kese görmek için dr demi.inşallah görceksin bize de umut olacaksın.

kızlar bende ameliyattan 3 gün önceki değerleri yazmak istiyorum;
morfoloji %2
baş anomalisi :%10
akromozom anomalisi: %53
nükleus anomalsi %1
mid peace anomalisi : %6
kuyruk anomalisi: %3
mixed anomali %16
immatür form :%9

hızlı ileri hareketli : %10
yavaş ileri hareketli: %15
hacim 6.1
sperm yoğunluğu : 38 milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…