Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seni okudukça güzel şeyler doğuyor içime..hiç korkma tamamen Rabbimize dayan korkularını at içinden..bol bol salavat çek..İnşaallah her şey güzel olur bebişiniz ve sizin için......hepimiz için

seni okudukça güzel şeyler doğuyor içime..hiç korkma tamamen Rabbimize dayan korkularını at içinden..bol bol salavat çek..İnşaallah her şey güzel olur bebişiniz ve sizin için......hepimiz için

ayyyyyyyy.....canımsın yaaa. hadı ınsaallah..allahım hepımızın sevınçlerıyle bayram havası yasatsın tez zamanda ınsaallah...

cok cok tebrık ederım allah tamamına erdırsın
umut oluo bu hıkayeler bıze ama arada muhabbetle kaynıo
onun ıcın ayrıca bı konu actım sadece basarı hıkayeelrı olsun
bızde okuyup umut dolalım dıye,tabıyacım değerlerınızle bırlıkte yazarsan sevinirim..
yenıden tebrıkler değerın cok guzel zaten artık allaha emanet o verdı koruyacakta ınsallah..

cnm allah razı olsun.. yüregınız umutla dolsun.. degerlerımı 2 sayfa ya da 3 sayfa gerıde yazmıstım uzun uzun... neler yaptıgımızı da yazmıstım... bu gun kı sperm sonuclarımızı yazıcam bırazdan... bılen varsa yorumlar ınsaallah..

70 bın tane sübhanallahi vebihamdihi cektiğin zaman allahın ıznıyle hamıle kalınıyor.. bı de sunu ihmal etmeyın.haftada 1 de olsa uygulayın....
bir mümin zifaf gecesınde ıkı rekat namaz kaılar cimadan önce YA MÜTEKEBBİR CELLE CELALUHU.. bu esma-i ilahiye ile 10 kere okuyup niyazda bulunursa .. cenab-ı hak bu mübarek ismini okuyan kullarına bir evlat lütfu ihsan eder.ömür boyunca bu evladın tadına doyamaz...

bır de recep ayında 70 bin defa ihlas suresı okuyup nıyetınde bır sey dılersen rabbım hayırlısıyla gerı cevırmezmış... bu on gün sonra bitiyor recep ayı... gerekırse esınizle paylasıp ve okuyun....

rabbı yesır vala tuassir rabbı temmım bıl hayr....bunu da gunluk slavat ceker gıbı 99 kere cekelım...

hayırlarla ve bereketle gelecek bebelerınız....

bu arada kızlar saat ona gelıyo rahatsızlıgım yüzünden hıc calısmadım. bıraz derse bakıım. yarın aöf var malumunuz... degerlerımızı yarın yazıcam allahın ıznıyle... affınıza sıgınıyorum hatunlar... yarına kadar bekleyın... cok uzun cunku.. ama totalde 64 mılyon milde 1 mılde 20mılyon ileri hız 22 dıo..

hayırlı geceler..

cnm amelıyattan sonrakı değerlerı göremdım de cnm
bakayım yenıden
varıkosel maelıyatından ne kadar sonra hangı değerler hamıle kadınız dıye bı konu actım
oraya yazarsan sevınırım cnm orda sadeec basarı hıkayeelrı olsun ıstıorum okuyup okuyup umut dolayım:)
kopyala yapıstır da yapabılırsın cnm
ancak gazla yola devam edıorum bı sure sonra tukenıo bıldıkelrımden aldığım umut:)

canım morfolojiyi de yazar mısın?

Kızlar birsey sormak istiyorum esime bugun sabah keci boynuzu kürü yaptım içine bal koydum ama midesini çok bulandırdı acaba suyunu değilde kendisini yese olur mu?

slm cnm ıcıne bal koymaa kur sadece yarım lıtre suya 7-8 kecıboynuzunu kırırak at kaynayan suya ve kesınlıkle 3 DAKİKA kaynat ve altını kapat 20 dakıka beklesın aynı suyun ıcınde sonra suz ve ılıyınca esıne ıcır 3dakıkadan sonra ıcındekı seker ortaya cıkıyor ve kılo yapıyor dıkkat edılmesı gerekıyo ıcınede hıcbırsey koymamaya calıs

Kızlar birsey sormak istiyorum esime bugun sabah keci boynuzu kürü yaptım içine bal koydum ama midesini çok bulandırdı acaba suyunu değilde kendisini yese olur mu?

Canım marketlerde konsantre meyve suları satılıyor hani cok yogun oluyor da sulandirip içiliyor ya onlardan al özellikle şeftali aromalisi cok güzel kurun soguyunca icine 3 veya4 yemek kasığı karıştır cok güzel oluyor.seve seve icer.

günaydın arkadaşlar.. ebrulim ben keçiboynuzunun tozunu alıyorum süt ısıtıp ona katıyorum iki tatlı kaşığı hem çok lezzetli severek içiyor.. ötekisini benim eşimde içmedi sevemedi.. tabiya morfolojiyi de yazarsan sevinirim

günaydınnn herkesee mutlu huzurlu bır gun olsun ınsallah bırazda bana gelsın o mutluluk ıcım okadar sıkılıyorkı dun gecede hep dusundum dusundum cok kafama taktım acaba hıc olmıycakmı dedım durdum tabı ben bunları dusuunurken bırde esımle tartıstım oda hem uzuluyor hemde bana kızıyor kafama cok takıyorum dıye ama ılk ddefa bukadarcok taktım neden bılmıyorum ama gucsuz hıssedıyorum bugun kendımı esımede keske vıtamınlerı bırakmasaydın dıye yuklendımm off offf sızınde ıcınızı karartmıymm barı

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki...aynı şeyleri defalarca yaşadım kuzum yaa... inan şimdi okuyunca gözlerim doldu..bizim içimizi karartmazsın canım zaten aynı durumdayız, bende öyle bi umutlanıyorum bi umutsuzlanıyorum..bebeğimiz hiç olmayacak gibi geliyor banada olsun diyorum 2 tane kedi alırım onlarla oyalanırım diyorum .. öyle yalnız kedili kadınlara bakar acırdım hep, bende öyle olacam sanırıım diyorum şimdi... of of.. Rabbim hayırlısını versin canım ya bizimde bu dünyaya getireceğimiz bi güzellik vardır elbet bu belki hayırlı bir evlat yada iyiliklerimizdir bilmiyrum, ama illaki bir amacımız vardır .. canım facede ekleyelim birbirimizi haberleşiriz gelişmeleri özele msj atacam ismimi eklersin

evet cnm bazen cok umutlanıyorum neden olmasınkı dıyorum ama bazende yok yok olmıyacak kesınlıkle dıyorumallahım hayırlısını versın hepımıze tamam canım at bende eklerım senı

hayırlı gunler canım
bak sana ne anlatıcam..benım eşim ıkı sene once ılk amelıyat olduğunda değerlerı sadece 10 mılyona cıkmıştı ve bız sevınçten uçmuştuk..bır 3 ay sonraysa ıltıhaptan dolay 1 mılyona duşmuştu..durumumuzu tahmın edersın...normal ınsanlarda bıle bu değerler süreklı aynı kalmıyor değişebılıyor..eşınle tartışman sıze bır artı getırmez,ıkınızınde sakın olması gerekır,o boyle olsun ıstermıydı?kaç gece ağlayarak uyduğumuzu bılıyorum..hepımız aynı yollardan yuruyoruz,bu yolda tek dayanagımız var Allah ..Bırde sabırla tedbırlerı elden bırakmamak..Rabbım umudumuzu ınşaallah hayırla netıcelendırırde bızımde sıcacık sağlıklı bebeişlerımızle dolar kucaklarımız..O RAHMAN VE RAHIMDIR...

cnm morfolojı malesef yok cunku bulundugum ılde tüp bebek merkezi yok. krugere göre yapılmadı... o yüzden degerler ıcıme sinmedi net doğru oldugunu sanmıyorum

canım ne guzel bır ısım allah adıyla omrunu uzun eylesın acısını sana yasatmasın ıns. buarada bende dun gece bır ruya gordum ruyamda bırkızım olmus simsiyah saçları vardı ve elaymıs ismi kucağımda gezdiriyordum sonra iğde ağaclarının olduğu bir yere gidiyorum ağaçlarda kızarmış iğdeler var ve yaşlı bir teyze bana daldan koparıp iğde verdi daha sonra kızımın altını temizledim kakasını yapmıştı sabahtan beri rüyanın etkisiyle dolaşıyorum ha birde ben tam altını değistirdim küçücük çocuk anne dedi bana şuan çok duygusalım tabiyaaacım sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda cinsiyeti hiç önemli değil canım.

gogicim ben bu 3 dk olayına dikkat etmedim iyice özü çıksın diye 10 dk falan kaynattım acaba adam ondan mı içemedi ki birde zavallım işe geç kalıyorum diye sıcak içti.

:)) canım oyuzden ıcmemıs olabılır ama kılo yapıyor ıcındekı seker oranı cıkıyor cunku 10 dakıka coook fazla 3 dakıka kaynayan suya at 3 dakıka sonra 20 dakıka demlenmeye bırak..

haklısın canım ama ıcım ıcıme sıgmıyor ıste napayım esımde uzuluyor mutlkaa bılıyorum oda ıstemezdı bızım sonuclar cok cook kotu degıl onuda bılıyorm ama hala olmayısı uzuyor ıste benıı dua etmekten baska caremız yok allahım hayırlsıını versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…