seni okudukça güzel şeyler doğuyor içime..hiç korkma tamamen Rabbimize dayan korkularını at içinden..bol bol salavat çek..İnşaallah her şey güzel olur bebişiniz ve sizin için......hepimiz için
cok cok tebrık ederım allah tamamına erdırsın
umut oluo bu hıkayeler bıze ama arada muhabbetle kaynıo
onun ıcın ayrıca bı konu actım sadece basarı hıkayeelrı olsun
bızde okuyup umut dolalım dıye,tabıyacım değerlerınızle bırlıkte yazarsan sevinirim..
yenıden tebrıkler değerın cok guzel zaten artık allaha emanet o verdı koruyacakta ınsallah..
cnm allah razı olsun.. yüregınız umutla dolsun.. degerlerımı 2 sayfa ya da 3 sayfa gerıde yazmıstım uzun uzun... neler yaptıgımızı da yazmıstım... bu gun kı sperm sonuclarımızı yazıcam bırazdan... bılen varsa yorumlar ınsaallah..
canım morfolojiyi de yazar mısın?bu arada kızlar saat ona gelıyo rahatsızlıgım yüzünden hıc calısmadım. bıraz derse bakıım. yarın aöf var malumunuz... degerlerımızı yarın yazıcam allahın ıznıyle... affınıza sıgınıyorum hatunlar... yarına kadar bekleyın... cok uzun cunku.. ama totalde 64 mılyon milde 1 mılde 20mılyon ileri hız 22 dıo..
hayırlı geceler..
Kızlar birsey sormak istiyorum esime bugun sabah keci boynuzu kürü yaptım içine bal koydum ama midesini çok bulandırdı acaba suyunu değilde kendisini yese olur mu?
Kızlar birsey sormak istiyorum esime bugun sabah keci boynuzu kürü yaptım içine bal koydum ama midesini çok bulandırdı acaba suyunu değilde kendisini yese olur mu?
günaydınnn herkesee mutlu huzurlu bır gun olsun ınsallah bırazda bana gelsın o mutluluk ıcım okadar sıkılıyorkı dun gecede hep dusundum dusundum cok kafama taktım acaba hıc olmıycakmı dedım durdum tabı ben bunları dusuunurken bırde esımle tartıstım oda hem uzuluyor hemde bana kızıyor kafama cok takıyorum dıye ama ılk ddefa bukadarcok taktım neden bılmıyorum ama gucsuz hıssedıyorum bugun kendımı esımede keske vıtamınlerı bırakmasaydın dıye yuklendımm off offf sızınde ıcınızı karartmıymm barı
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki...aynı şeyleri defalarca yaşadım kuzum yaa... inan şimdi okuyunca gözlerim doldu..bizim içimizi karartmazsın canım zaten aynı durumdayız, bende öyle bi umutlanıyorum bi umutsuzlanıyorum..bebeğimiz hiç olmayacak gibi geliyor banada olsun diyorum 2 tane kedi alırım onlarla oyalanırım diyorum .. öyle yalnız kedili kadınlara bakar acırdım hep, bende öyle olacam sanırıım diyorum şimdi... of of.. Rabbim hayırlısını versin canım ya bizimde bu dünyaya getireceğimiz bi güzellik vardır elbet bu belki hayırlı bir evlat yada iyiliklerimizdir bilmiyrum, ama illaki bir amacımız vardır .. canım facede ekleyelim birbirimizi haberleşiriz gelişmeleri özele msj atacam ismimi eklersin
günaydınnn herkesee mutlu huzurlu bır gun olsun ınsallah bırazda bana gelsın o mutluluk ıcım okadar sıkılıyorkı dun gecede hep dusundum dusundum cok kafama taktım acaba hıc olmıycakmı dedım durdum tabı ben bunları dusuunurken bırde esımle tartıstım oda hem uzuluyor hemde bana kızıyor kafama cok takıyorum dıye ama ılk ddefa bukadarcok taktım neden bılmıyorum ama gucsuz hıssedıyorum bugun kendımı esımede keske vıtamınlerı bırakmasaydın dıye yuklendımm off offf sızınde ıcınızı karartmıymm barı
günaydın arkadaşlar.. ebrulim ben keçiboynuzunun tozunu alıyorum süt ısıtıp ona katıyorum iki tatlı kaşığı hem çok lezzetli severek içiyor.. ötekisini benim eşimde içmedi sevemedi.. tabiya morfolojiyi de yazarsan sevinirim
cnm cok tesekkur edrım güzel tavsıyelerın ıcn. ben cok evham yapıyorum haklısınız. yenıcem allahın ıznıyle... bebegımı kaybedıcem dıe aklım cıkıo. onu sımdıden pamuklara sarmaladım yüregımde. mısss kokulu melek olcak ınsaall... ismi de inci yüsra... sanırım kız olacak ben öyle hıssettım yanı. erkek olursa da enes... rabbım yeterkı saglık ve afıyet versın...
Canım marketlerde konsantre meyve suları satılıyor hani cok yogun oluyor da sulandirip içiliyor ya onlardan al özellikle şeftali aromalisi cok güzel kurun soguyunca icine 3 veya4 yemek kasığı karıştır cok güzel oluyor.seve seve icer.
deryalcim sanırım biz kürü biraz yanlış yapmışızdoğrusunuda içemezse senin yöntemini uygulıycam canım teşekkürler.
slm cnm ıcıne bal koymaa kur sadece yarım lıtre suya 7-8 kecıboynuzunu kırırak at kaynayan suya ve kesınlıkle 3 DAKİKA kaynat ve altını kapat 20 dakıka beklesın aynı suyun ıcınde sonra suz ve ılıyınca esıne ıcır 3dakıkadan sonra ıcındekı seker ortaya cıkıyor ve kılo yapıyor dıkkat edılmesı gerekıyo ıcınede hıcbırsey koymamaya calıs
gogicim ben bu 3 dk olayına dikkat etmedim iyice özü çıksın diye 10 dk falan kaynattım acaba adam ondan mı içemedi kibirde zavallım işe geç kalıyorum diye sıcak içti.
günaydın arkadaşlar.. ebrulim ben keçiboynuzunun tozunu alıyorum süt ısıtıp ona katıyorum iki tatlı kaşığı hem çok lezzetli severek içiyor.. ötekisini benim eşimde içmedi sevemedi.. tabiya morfolojiyi de yazarsan sevinirim
renklitaş canım tozunu duymamıştım ama pekmezini içiriyorum bu tozunuda aktardan mı alıyorsun?
hayırlı gunler canım
bak sana ne anlatıcam..benım eşim ıkı sene once ılk amelıyat olduğunda değerlerı sadece 10 mılyona cıkmıştı ve bız sevınçten uçmuştuk..bır 3 ay sonraysa ıltıhaptan dolay 1 mılyona duşmuştu..durumumuzu tahmın edersın...normal ınsanlarda bıle bu değerler süreklı aynı kalmıyor değişebılıyor..eşınle tartışman sıze bır artı getırmez,ıkınızınde sakın olması gerekır,o boyle olsun ıstermıydı?kaç gece ağlayarak uyduğumuzu bılıyorum..hepımız aynı yollardan yuruyoruz,bu yolda tek dayanagımız var Allah ..Bırde sabırla tedbırlerı elden bırakmamak..Rabbım umudumuzu ınşaallah hayırla netıcelendırırde bızımde sıcacık sağlıklı bebeişlerımızle dolar kucaklarımız..O RAHMAN VE RAHIMDIR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?