Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ya forumları okudukça aklıma bazı sorular takıldı şimdi benim eşimde varikosel bildiğiniz gibi ve sperm sayısı 2 milyon/ml hızlı ileri hareketli %7 morfolojisi %50 sizce bu değerlerle hamile kalmam mümkün mü değerler çok mu kötü şuan yüreğimin ortasına kocaman bir taş koydular sanki kafam çok karışık

cnm tskkur edrım... bız morfolojıye baktıramadık. tüp bebek merkezınde yaptırmadığımız ıcın krugere göre yapılmadı.. il dısına gıtmek gerekıodu.. esımın ıs yoğunlugundan maallesef gıdemedık.. bu arada keseyı bu gun gördum teyzesı. 6 mm. mınnacık nokta daha... ınsaallah on gun sonra da kesenın ıcını görcez bebek var mı dıe. bos gebelık korkusunu da atsam... kalbını dınlesem... nasıl gecer kı bu on gun:)

tabi ki hamile kalabilirsin, ama normal yolla hamile kalman zor, eğer ki sperm sayınız 2 milyon ise bir tüp bebek merkezine gitmenizi öneririm. moralini bozma, burda herkez bu işlerle uğraşıyor. geçmiş olsun.

sayınız kaçtı kaç oldu.hızınız güzel artmış ama.demek gördün keseyi maşallaho minnacık nokta bize kocaman umut oldu olmayada devam edicek inşallahkorkma bak keseyei görmeden önce de korkuyodun çok hayırlısı ile gördün.içindekini de görceksin yakın dabetaya baktılar mı tekrar peki nedir artma durumu normalmi

ohh masallah cnım kesenızıde gordunuz sımdı kalp atıslarını duymakta sıra ınsallah onuda duycaksınız ınanıyorum ben kendıne cok dıkkat et buaralar

canım sana geçmis olsun artık dusunme sen cümlenin noktasını koydun ardık devamı gelir sizin degerleri bulamadım pek formu kullanmayı bilmyrm baslık olarak yazmısın bulamadım ya değerlerinizi bakım die ...yazırsan sevinirm gecmis olsun sana...

cnm morfolojınız cok ıı masallah.. hız da var sonucta. ama bu degerle normal yolla hamılelık zor cnm yaaa. tüp bebek ıcın de sayınız az.. amelıyat olmadınız mı.. olmadıysanız önce amelıyat olsun esın.. eger olduysanız da bı süre destek alın bıtkısel olarak ve vıtamın olarak... ondan sonra tup bebek yaptırın..yanı donanımlı baslayın.. degerlerınız doğal yolla hamıle kalacak kadar olmasa da en azından tüp bebek ıcın verımlı osun.. kalıte yanı cnm... hayırlısı olsun ınsaallah cnm bnm

sayımız 5 mılyondu. ilerı hız ve morfoloji 0 dı cnm. sımdı 32 mılyon sayımız. hızımız da %22 .. betaya bakmadılar cunku kesyı görduler. kan uyusmazlıgımız var.. test ıstedı dr. tekrar. o kadar..hayırlısıyla bebegımı de görcem ınsaallah...

cnm az önce arkadasın bırınr yazdım. degerlerı..darısı sana ınsaallah.. ısteyen herkese...

tabi ki hamile kalabilirsin, ama normal yolla hamile kalman zor, eğer ki sperm sayınız 2 milyon ise bir tüp bebek merkezine gitmenizi öneririm. moralini bozma, burda herkez bu işlerle uğraşıyor. geçmiş olsun.

canım benim eşim henüz ameliyat olmadı temmuzun ilk haftası olacak allah izin verirse ameliyattan önce tüp bebek düşünmüyorum ama desteğin için saol.

çok saol canım buarada gözün aydın minik keseciği görmüşsün çok sevindim eşim daha ameliyat olmadı canım müdürü bu ay iş yoğunluğundan izin vermedi allah izin verirse temmuzda olacak ameliyatı bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler bu hayat bir sınav hiç bir zaman rabbimin yazdığı kadere isyan etmedim bundan sonrada rabbim isyan ettirmesin inş.

insaallah cnm... hadı bakalım hayırlısı. ıslerınızde kolaylık dılıyorum.. kesecıımı gördüm teyzesı yaaaa... mınnagım benım.. noktam.. küçücüğüm..herbiseyımm

insaallah cnm... hadı bakalım hayırlısı. ıslerınızde kolaylık dılıyorum.. kesecıımı gördüm teyzesı yaaaa... mınnagım benım.. noktam.. küçücüğüm..herbiseyımm

canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin tez zamanda kalp atşlarını duyarsın inşallah.. rabbim bizede nasip etsin banada ismen dua eder misin adım sema ameliyattan önceki değerlerimizi yazdım canım önceki sayfada bi baksana

tatlım kalp atışını ne zaman duyacaksın biz bile bu kadar heyecanlanıyoruz seni düşünemiyorum bile...

tatlım kalp atışını ne zaman duyacaksın biz bile bu kadar heyecanlanıyoruz seni düşünemiyorum bile...

kalp atısını da allah nasıp ederse ıkı hafta sonra duyarız... rabbım sızlere de nasıp etsın.. gercekten her namazımda o kadar buyuk bı ıhlasla dua edıyorum ki... anne adayı olduktan sonra tavan yaptı..sizlerı cok ıı anladıım ıcın dua etmeden rahat edemıyorum... ısmen bıldıgım bı kac arkadasıma ısmıyle dua edıyorum kı cok daha makbul... mesela allahın annemı babamı koru demek yerıne annem ayseyı babam aliyi koru demek daha ııymıs.. sızlerde öyle dua edın.. bana be esım ahmete mesela..

canım benım ederım tabıı etmem mı.. esının ısmını de yaz ıstersen.. özelden atabılırsın burda yazmak ıstemezsen.. dur bı bakıım degerlerınıze de

canım benım ederım tabı etmem mı... esının ısmını de yaz.. özele yaz ıstersen burdan yazmak ıstemezsen.. dur bı bakıım degerlerınıze

ohh masallah cnım kesenızıde gordunuz sımdı kalp atıslarını duymakta sıra ınsallah onuda duycaksınız ınanıyorum ben kendıne cok dıkkat et buaralar

fıstıgımm sımdı okudum kusura bakma yaa. evet.. binlerce ke sukurler olsun kı gördük.. hayırlısıyla... yarından ıtıbaren paylasalım sayıları.. dagıtıcam ben allahın ıznıyle...heber et bana da. zaman kaybetmeyelım bak zaman daralıo

cnm morfolojinin 0 oldugunda bıle hamıle kalan arkadaslar tanıdık burda. belkı sana saka gelıcek ama %2 bıle daha amelıyat olmamısken o kadar büyük bi şans ki sizin için.. 38 mılyonu bız amelıyattan önce hıç görmedık... sansınız var... rabbım ınsaallah ısınızı rast getırsın.. bızım ılerı hız da 0 dı düşünebılıo musun... ssızde 10... müthiş bişe bence.. yapacagınız tek sey cok zaman kaybetmeden ıı bı cerraha amelıyat olup hemen takvıyelere baslamak... veeeee bol bol da dua etmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…