tabiyaa sonuçlarınıza baktım hızınızı anladım fakat morfolojiniz kaç olmuş onu anlayamadım.sıfırdan kaça yükselmiş.hızınız % 20 olmuş çok güzel bir ilerleme bu.henüz ameliyat olalı 3 ay dolmamışken.salı günü gideceksin sanırım kese görmek için dr demi.inşallah görceksin bize de umut olacaksın.
kızlar ya forumları okudukça aklıma bazı sorular takıldı şimdi benim eşimde varikosel bildiğiniz gibi ve sperm sayısı 2 milyon/ml hızlı ileri hareketli %7 morfolojisi %50 sizce bu değerlerle hamile kalmam mümkün mü değerler çok mu kötü şuan yüreğimin ortasına kocaman bir taş koydular sanki kafam çok karışık
cnm tskkur edrım... bız morfolojıye baktıramadık. tüp bebek merkezınde yaptırmadığımız ıcın krugere göre yapılmadı.. il dısına gıtmek gerekıodu.. esımın ıs yoğunlugundan maallesef gıdemedık.. bu arada keseyı bu gun gördum teyzesı. 6 mm. mınnacık nokta daha... ınsaallah on gun sonra da kesenın ıcını görcez bebek var mı dıe. bos gebelık korkusunu da atsam... kalbını dınlesem... nasıl gecer kı bu on gun:)
cnm tskkur edrım... bız morfolojıye baktıramadık. tüp bebek merkezınde yaptırmadığımız ıcın krugere göre yapılmadı.. il dısına gıtmek gerekıodu.. esımın ıs yoğunlugundan maallesef gıdemedık.. bu arada keseyı bu gun gördum teyzesı. 6 mm. mınnacık nokta daha... ınsaallah on gun sonra da kesenın ıcını görcez bebek var mı dıe. bos gebelık korkusunu da atsam... kalbını dınlesem... nasıl gecer kı bu on gun:)
canım sana geçmis olsun artık dusunme sen cümlenin noktasını koydun ardık devamı gelircnm tskkur edrım... bız morfolojıye baktıramadık. tüp bebek merkezınde yaptırmadığımız ıcın krugere göre yapılmadı.. il dısına gıtmek gerekıodu.. esımın ıs yoğunlugundan maallesef gıdemedık.. bu arada keseyı bu gun gördum teyzesı. 6 mm. mınnacık nokta daha... ınsaallah on gun sonra da kesenın ıcını görcez bebek var mı dıe. bos gebelık korkusunu da atsam... kalbını dınlesem... nasıl gecer kı bu on gun:)
kızlar ya forumları okudukça aklıma bazı sorular takıldı şimdi benim eşimde varikosel bildiğiniz gibi ve sperm sayısı 2 milyon/ml hızlı ileri hareketli %7 morfolojisi %50 sizce bu değerlerle hamile kalmam mümkün mü değerler çok mu kötü şuan yüreğimin ortasına kocaman bir taş koydular sanki kafam çok karışık
sayınız kaçtı kaç oldu.hızınız güzel artmış ama.demek gördün keseyi maşallah o minnacık nokta bize kocaman umut oldu olmayada devam edicek inşallah korkma bak keseyei görmeden önce de korkuyodun çok hayırlısı ile gördün.içindekini de görceksin yakın da betaya baktılar mı tekrar peki nedir artma durumu normalmi
canım sana geçmis olsun artık dusunme sen cümlenin noktasını koydun ardık devamı gelirsizin degerleri bulamadım pek formu kullanmayı bilmyrm baslık olarak yazmısın bulamadım ya değerlerinizi bakım die ...yazırsan sevinirm gecmis olsun sana...
tabi ki hamile kalabilirsin, ama normal yolla hamile kalman zor, eğer ki sperm sayınız 2 milyon ise bir tüp bebek merkezine gitmenizi öneririm. moralini bozma, burda herkez bu işlerle uğraşıyor. geçmiş olsun.
cnm morfolojınız cok ıı masallah.. hız da var sonucta. ama bu degerle normal yolla hamılelık zor cnm yaaa. tüp bebek ıcın de sayınız az.. amelıyat olmadınız mı.. olmadıysanız önce amelıyat olsun esın.. eger olduysanız da bı süre destek alın bıtkısel olarak ve vıtamın olarak... ondan sonra tup bebek yaptırın..yanı donanımlı baslayın.. degerlerınız doğal yolla hamıle kalacak kadar olmasa da en azından tüp bebek ıcın verımlı osun.. kalıte yanı cnm... hayırlısı olsun ınsaallah cnm bnm
çok saol canım buarada gözün aydın minik keseciği görmüşsün çok sevindimeşim daha ameliyat olmadı canım müdürü bu ay iş yoğunluğundan izin vermedi allah izin verirse temmuzda olacak ameliyatı bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler bu hayat bir sınav hiç bir zaman rabbimin yazdığı kadere isyan etmedim bundan sonrada rabbim isyan ettirmesin inş.
insaallah cnm... hadı bakalım hayırlısı. ıslerınızde kolaylık dılıyorum.. kesecıımı gördüm teyzesı yaaaa... mınnagım benım.. noktam.. küçücüğüm..herbiseyımm
insaallah cnm... hadı bakalım hayırlısı. ıslerınızde kolaylık dılıyorum.. kesecıımı gördüm teyzesı yaaaa... mınnagım benım.. noktam.. küçücüğüm..herbiseyımm
tatlım kalp atışını ne zaman duyacaksın biz bile bu kadar heyecanlanıyoruz seni düşünemiyorum bile...
canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin tez zamanda kalp atşlarını duyarsın inşallah.. rabbim bizede nasip etsin banada ismen dua eder misin adım semaameliyattan önceki değerlerimizi yazdım canım önceki sayfada bi baksana
canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin tez zamanda kalp atşlarını duyarsın inşallah.. rabbim bizede nasip etsin banada ismen dua eder misin adım semaameliyattan önceki değerlerimizi yazdım canım önceki sayfada bi baksana
ohh masallah cnım kesenızıde gordunuz sımdı kalp atıslarını duymakta sıra ınsallah onuda duycaksınız ınanıyorum ben kendıne cok dıkkat et buaralar
kızlar bende ameliyattan 3 gün önceki değerleri yazmak istiyorum;
morfoloji %2
baş anomalisi :%10
akromozom anomalisi: %53
nükleus anomalsi %1
mid peace anomalisi : %6
kuyruk anomalisi: %3
mixed anomali %16
immatür form :%9
hızlı ileri hareketli : %10
yavaş ileri hareketli: %15
hacim 6.1
sperm yoğunluğu : 38 milyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?