Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ıkı gün önce de 1000 di.. şimdi de 1000. beta HGC degerım... sorun oldugunu düşünüyorum...

canım doktora bır sorsan belkı bırsey soyler destek verır belkı normalmı degılmı dıye sıkma canını hayırlııs de belkı yarın yukselır bellı olmazz

bizi en iyi biz anlarız canım,ınan kı yalnız değilsin bu duygularında..bazen umutlu,bazen omuzlarım düşük kolum kanadım kırık hissediyorum bende..insanın psikolojısını ve doğal olarak da sosyal hayatını etkıleyen bır durum bu..kalabalık ortamlardan bıle kaçıyorum bazen..Rabbım sabırdan ayırmasın hepimizi..
eşimi ameliyat eden doktor : öyle hastalarım var kı 1mılyon cıksa sevınçten havaya uçacaklar demıştı..Rabbım onlara da yardım etsın..hakkımızda hayırlısını versın..
hem belkı yaz bebişi olacak onu beklıyodur belli mı olur

hayat hep endişelerle akıp gıdıyo... acaba dıyosun olur mu.... oldu... acaba diyosun gelır mı..... geldi...acaba diyosun.....acaba acaba...rabbım herkesın sıkıntılarını gıderır insaallah

canım stres yapıp kasma kendını..ıkı organ vardır demıştı bır tanıdığım,bırı kalp bırı rahım..kendını hıç bır şekılde kasıp sıkıntıya sokma,yoksa durumu zorlaştırırsın demişti..
sen hep dualara yonlendırıyorsun guzel yazılarınla,umut oluyorsun..ayet el kursu yu oku,,Rabbım korusun ınşaallah bebeğini Hafız ısmıyle,Mani ısmıyle..

keşke canımm keske yaz-kıs hıc farketmezz keske gelse aslında sukretmem gerekıyor gercekten durumumuz bırcok kısıye gore cok ıyı ama ınsan hep daha ıyı daha ıı ıstıyor ıste hayırlsıını versın rabbım

hayat hep endişelerle akıp gıdıyo... acaba dıyosun olur mu.... oldu... acaba diyosun gelır mı..... geldi...acaba diyosun.....acaba acaba...rabbım herkesın sıkıntılarını gıderır insaallah

ewet hep acaba oldumu olcakmı dıye dusunuyorum doktorumuz bızede psıkolojık olarak en cok etkılenen hormon sex hormonudur demıstı azcık kendımızı bıraksak belkıde rabbım verıcek

merhaba canım bugün sabahtan beri koşturuyorum önce sınav sonra dr sonra tekrar sınav öldüm valla daha yeni geldim eve. canım hepimiz aynı durumdayız bi an çok umutlanıyorum olcak diye sonra bi umtsuzluk kaplıyo içimi korkuyorum ağlamak geliyo içimden bi stres sorma hepimiz aynıyız şimdide aşılama tedavisi var ya onun stresi nedense tutmayacak gibi geliyo tutmazsa 3 4 ay bırakıcam çünkü kpss hazırlanıyorum ders çalışmam gerek ama nerde kafamı toplayamıyorum ki bi yandan aöf var bilmiyorum bende eşime belli etmek istemiyorum çünkü kızıyo bana stres yapma diyo ama kafam çok karışık tüp bebek merkznde yapılan sperm tesstinde ileri hız 0 çıktı morfoloji 2 dr sordum bu hızdüşük aşılama tutar mı dedim tutar dedi tutan çok hastamız var dedi hız yüksek olup tutmayanda var dedi bilmiyorum artık hastanede 10 gün önce yapılan testte hız 22 morfoloji 15 çıkmıştı anlamadım yani dua edin nolur allah hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inş aminnnn.

nasılsın? bır sorum var belkı doktorunla konuşmuşsunuzdur!
Aşılamada sperm ne zaman verılıyor?aynı gun mu?

merhaba canım dün araştırdım aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yapılıyomuş spermde aynı gün veriliyo yıdandıktan sora asılama yapılıyo canım

Merhaba kızlar eşim ameliyat olalı 11 ay oldu
öncesi değerlerimiz toplam sayı 40-48 milyon civarı, ileri hareket %0 ve morfoloji %1 di.
ameliyat sonrası düzenli vitamin kullandık 5.ay testimiz. sayı 40 milyon civarı ilk kez hareket%12 çıktı. sonra eşim bıraktı tüm vitaminleri
......ve geçen haftaki son durum..11.ayımız
toplam sayı 60 milyon
ileri hareket:%0
morfoloji:%0
eşimin ısrarı üzerine son testi her zaman test yaptırdığım yerde yaptırmadık..nasıl özel hastaneyse sonucu bile ertesi gün verdi Medical Park.. durum bu
tekrar k.boybuzu, proxed arginmax serüveni başladı.
RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT VERSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH

inşallah birgün buraya hamileyim diye yazar umudunuza umut katarım. İnşallah

normal labt. dan tup bebek merkezlerı bıraz daha farklı yorumluyor sperm analızlerıni canım daha detaylı bakılıyor ve genellıkle dusuk cıkıyor bızımde ole oldu sımdı canım ınsallah hepımıze nasıl etsın allahım

gogi ins. gönlünce olur.

gogi ins. gönlünce olur.

tesekkurler canım ama pek ıcacıcı degıl durumlar esımın morfolojısı bıraz dusmus ek destek verdı doktor 2 ay sonrada tekrar bakılcak buarada benım semar testım 10 gun sonra cıkıcak onunda sonucunu alıp goturucem sonra konsey karar verıcek asılama yapılabılırmı dıye ınsallah hersey yolunda gıder cnm hepımızın dıleklerı olur

gogi msn beklyrm ot olurmu canım

kızlar merhaba,uzun zamandar beri ilk kez yazıyorum.. bizim de bekleyişimiz sürüyor ameliyattan sonra.. hamile kalamadım acaba rahim filmimi çektirsem diyorum. rahim filmi hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz.. çok tedirginim

merhaba canım dün araştırdım aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yapılıyomuş spermde aynı gün veriliyo yıdandıktan sora asılama yapılıyo canım

yani aynı gun sperm verılıp aşılama yapılıyor öyle mi?

ben cektırdım canım rahım fılmı bıraz acı verıyor ama cok kısa suruyor ıslem muayne olur gıbı spekulum takılıyor ve ıcerıye antıbıyotıklı sıvı verılıyor o sırada ekrandan bakılıyor anallardan gıdıyormu dıye kanallardan gıdıyorsa yayılıyorsa ne guzel gıtmıyorsa tıkalı oluyor tupler ben asılama oncesınde cektırmıstım canım asılama falan dusunuyorsan mecbur cektırtıyolar

hsg yi özelde mi yoksa devlette mi çektirdiniz? hangisini öneririsiniz, bir de özelde fiyatlar ne kadar ? bilginiz var mı??Ben geçen sene tüp bebek tedavisinde histeroskopi olmuştum aslında , acaba histeroskopi de tüpler görünür mü ki?? Acaba anestezi altında mı olsam,bilemedim yaa. kafam çok ama çok karıştı.. ya tüplerde sorun çıkarsa ,offf. çok zor bi durum...

ben özelde cektırdım cnm kent hastanesınde 740 tl ıdı fıyatı 330 tl odedım ama duyduugma gore 100 tl ye bıle cektırenler var yerıne gore degısıyor ben anestezılı cektırmedım 100 tl ye cektıren arkadasa anestezı vermısler devlet hastanelerınde randevuyu bıraz uzatıyolarmıs bılgıme gore ozelde hemen cekıyor adet bıtımınden 3-4 gun ıcınde yumurtlaama donemınden sonra cektıremıyorsun ben bıraz pahalı cektırdım ama uygun fıyatta olan ozellerde var ozelı tavsıye ederım cd ve yazılı rapor olarak aldım sonucuda..

Rahim filmi için adetin 10.gunune kadar gidiyorsun çektiriyorsun nerdesin bilmiyorum ama ben İstanbul fındıkzadede radyotomda 320tlye cektrmistim ikİ yıl önce hiç acı hissetmedim hemde anestezi falanda olmadı,cihazları cok iyi ama başka illerde şubesi var mı bİlemem,morfOlojiye takılmayın bizim ameliyat oncesinde sonrası da % 2 idi dOgal yOlla hamile ksldim ameliyat sonrası sayı yükseldi ve DNA hasarı düştü bizim,0 morfoOjiyle hamile kalan var burdal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…