kızlar ıkı gün önce de 1000 di.. şimdi de 1000. beta HGC degerım... sorun oldugunu düşünüyorum...
gogicim ben bu 3 dk olayına dikkat etmedim iyice özü çıksın diye 10 dk falan kaynattım acaba adam ondan mı içemedi kibirde zavallım işe geç kalıyorum diye sıcak içti.
:)) canım oyuzden ıcmemıs olabılır ama kılo yapıyor ıcındekı seker oranı cıkıyor cunku 10 dakıka coook fazla 3 dakıka kaynayan suya at 3 dakıka sonra 20 dakıka demlenmeye bırak..
haklısın canım ama ıcım ıcıme sıgmıyor ıste napayım esımde uzuluyor mutlkaa bılıyorum oda ıstemezdı bızım sonuclar cok cook kotu degıl onuda bılıyorm ama hala olmayısı uzuyor ıste benıı dua etmekten baska caremız yok allahım hayırlsıını versın
günaydınnn herkesee mutlu huzurlu bır gun olsun ınsallah bırazda bana gelsın o mutluluk ıcım okadar sıkılıyorkı dun gecede hep dusundum dusundum cok kafama taktım acaba hıc olmıycakmı dedım durdum tabı ben bunları dusuunurken bırde esımle tartıstım oda hem uzuluyor hemde bana kızıyor kafama cok takıyorum dıye ama ılk ddefa bukadarcok taktım neden bılmıyorum ama gucsuz hıssedıyorum bugun kendımı esımede keske vıtamınlerı bırakmasaydın dıye yuklendımm off offf sızınde ıcınızı karartmıymm barı
bizi en iyi biz anlarız canım,ınan kı yalnız değilsin bu duygularında..bazen umutlu,bazen omuzlarım düşük kolum kanadım kırık hissediyorum bende..insanın psikolojısını ve doğal olarak da sosyal hayatını etkıleyen bır durum bu..kalabalık ortamlardan bıle kaçıyorum bazen..Rabbım sabırdan ayırmasın hepimizi..
eşimi ameliyat eden doktor : öyle hastalarım var kı 1mılyon cıksa sevınçten havaya uçacaklar demıştı..Rabbım onlara da yardım etsın..hakkımızda hayırlısını versın..
hem belkı yaz bebişi olacak onu beklıyodur belli mı olur
hayat hep endişelerle akıp gıdıyo... acaba dıyosun olur mu.... oldu... acaba diyosun gelır mı..... geldi...acaba diyosun.....acaba acaba...rabbım herkesın sıkıntılarını gıderır insaallah
günaydınnn herkesee mutlu huzurlu bır gun olsun ınsallah bırazda bana gelsın o mutluluk ıcım okadar sıkılıyorkı dun gecede hep dusundum dusundum cok kafama taktım acaba hıc olmıycakmı dedım durdum tabı ben bunları dusuunurken bırde esımle tartıstım oda hem uzuluyor hemde bana kızıyor kafama cok takıyorum dıye ama ılk ddefa bukadarcok taktım neden bılmıyorum ama gucsuz hıssedıyorum bugun kendımı esımede keske vıtamınlerı bırakmasaydın dıye yuklendımm off offf sızınde ıcınızı karartmıymm barı
nasılsın? bır sorum var belkı doktorunla konuşmuşsunuzdur!
Aşılamada sperm ne zaman verılıyor?aynı gun mu?
Canım marketlerde konsantre meyve suları satılıyor hani cok yogun oluyor da sulandirip içiliyor ya onlardan al özellikle şeftali aromalisi cok güzel kurun soguyunca icine 3 veya4 yemek kasığı karıştır cok güzel oluyor.seve seve icer.
deryalcim sanırım biz kürü biraz yanlış yapmışızdoğrusunuda içemezse senin yöntemini uygulıycam canım teşekkürler.
gogicim ben bu 3 dk olayına dikkat etmedim iyice özü çıksın diye 10 dk falan kaynattım acaba adam ondan mı içemedi kibirde zavallım işe geç kalıyorum diye sıcak içti.
renklitaş canım tozunu duymamıştım ama pekmezini içiriyorum bu tozunuda aktardan mı alıyorsun?
aktardan alıyorum canım ısıttığım 1 bardak sütün içine 2 tatlı kaşığı atıyorum iyice karıştırıyorum 1 tatlı kaşığıda keçiboynuzu pekmezi koyuyorum çok güzel oluyor mis gibi kokuyor..
cnm morfolojı malesef yok cunku bulundugum ılde tüp bebek merkezi yok. krugere göre yapılmadı... o yüzden degerler ıcıme sinmedi net doğru oldugunu sanmıyorum
hayırlısı olsun canım bizim burdada yok tüp bebek merkezi ama özel bi labratuarda yaptırdık %2 çıktı, daha önceki tahlilimizde %0 çıkmıştı değişebiliyor değerler
merhaba canım bugün sabahtan beri koşturuyorum önce sınav sonra dr sonra tekrar sınav öldüm valla daha yeni geldim eve. canım hepimiz aynı durumdayız bi an çok umutlanıyorum olcak diye sonra bi umtsuzluk kaplıyo içimi korkuyorum ağlamak geliyo içimden bi stres sorma hepimiz aynıyız şimdide aşılama tedavisi var ya onun stresi nedense tutmayacak gibi geliyo tutmazsa 3 4 ay bırakıcam çünkü kpss hazırlanıyorum ders çalışmam gerek ama nerde kafamı toplayamıyorum ki bi yandan aöf var bilmiyorum bende eşime belli etmek istemiyorum çünkü kızıyo bana stres yapma diyo ama kafam çok karışık tüp bebek merkznde yapılan sperm tesstinde ileri hız 0 çıktı morfoloji 2 dr sordum bu hızdüşük aşılama tutar mı dedim tutar dedi tutan çok hastamız var dedi hız yüksek olup tutmayanda var dedi bilmiyorum artık hastanede 10 gün önce yapılan testte hız 22 morfoloji 15 çıkmıştı anlamadım yani dua edin nolur allah hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inş aminnnn.
ii akşamlar kızlar yarın sabah 8 bucukta esımle bırlıkte gıdıyoruz hastaneye esıme sperm testı yapılcak bende muayene olucam sanırım kan sonuclarımızı goturucez asılama ıcın uygun olup olmadıgına karar verılcek ınsallah aksılık cıkmazz hersey yolunda olurda asılama yapılır dua edın bana
gogi ins. gönlünce olur.
tesekkurler canım ama pek ıcacıcı degıl durumlaresımın morfolojısı bıraz dusmus ek destek verdı doktor 2 ay sonrada tekrar bakılcak buarada benım semar testım 10 gun sonra cıkıcak onunda sonucunu alıp goturucem sonra konsey karar verıcek asılama yapılabılırmı dıye ınsallah hersey yolunda gıder cnm hepımızın dıleklerı olur
merhaba canım dün araştırdım aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yapılıyomuş spermde aynı gün veriliyo yıdandıktan sora asılama yapılıyo canım
kızlar merhaba,uzun zamandar beri ilk kez yazıyorum.. bizim de bekleyişimiz sürüyor ameliyattan sonra.. hamile kalamadım acaba rahim filmimi çektirsem diyorum. rahim filmi hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz.. çok tedirginim
yani aynı gun sperm verılıp aşılama yapılıyor öyle mi?
hsg yi özelde mi yoksa devlette mi çektirdiniz? hangisini öneririsiniz, bir de özelde fiyatlar ne kadar ? bilginiz var mı??Ben geçen sene tüp bebek tedavisinde histeroskopi olmuştum aslında , acaba histeroskopi de tüpler görünür mü ki?? Acaba anestezi altında mı olsam,bilemedim yaa. kafam çok ama çok karıştı.. ya tüplerde sorun çıkarsa ,offf. çok zor bi durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?