cnm bız neler duyduk burda.. 2 mılyonla hamıle kalanlara sahıt olmadık mı... rabbım bır tane spermle yesertmıyo mu ıcımızı... sadece 1 taneyle....hadı hayırlısı... ben yarın bır test yap atma derım..bı gun beklet. her ne kadar testı 20 dakıkadan sonra dıkkate almayın yazsalar da sen bana guven canım... tecrubeyle sabıt...
netten okuyodum bu hamılelık testlerıyle ılgılı yazıları.. bayanın bırı yazmıs kı.. dun test yaptım negatıftı. bu gun çöpler atarken ıkıncı cızgıyı gördum bulanık bı cızgıydı. gıttım test yaptırdım pozıtıf cıktı dıe... hemen kostum tuvalete... çöpe bı baktım ... aynı... nasıl kalbım attı anlatamam. o on dakıka hıc gecmedı benım ıcın.. hangı on dakıka mı.. esımın eczaneye gıdıp bır kac farklı test alıp gelmesı... burda paylasmıstım.. sonucu alamadan daha ılk burda sordum kızlara.. hamıle olbılır mıyım sızce dıe... ayyy hadı yarına haber ver bıze emı
Tamam canım kanda baktırıyım o zaman yarın :106: Ben hiiç gebelik için kan vermedim, nasıl oluyo? Nereye gidiyoruz ne yapıyoruz ne ediyoruz?
Çok haklısın canım... Ben köyde yaşıyorum canım eşimin görevi sebebiyle... Şimdi karar veremedim testmi alıp yapayım yoksa kanmı vereyim?:26:
ayyy canım ağzından bal damlıyo ya çok sağol bunları duymak bile çok güzel inş canım bu hafta aşılamam olacak dua et nolur çok umutlu değilim ama allahım nasip eder inş canım karnı burnunda gezeriz hepimiz hiç hamilelere böyle imrenerek bakacağım aklıma gelmezdi ama şu an öyleyim bugün hamile bi arkadaşımı gördüm nasıl imrendim anlatamam ne güzel duruyodu karnı elledim banada bulaşsın diye çok güzel bi duygudur heralde allah bütün çocuk hasreti çekene nasip etsin aminnnnnn................
canım ozele gıdersen daha cabuk verırrler sonucu bazı saglık ocaklarıda bakıyor kanda ama eegr yoksa saglık ocagı yakınlarında ozel bır polıklıge gıt canım gebelık testı yaptırmak ıstoıryoum de kanda baktırcam de beta hcg ye de dıyebılırsın hemen 1 saat sonra verıolar sonucu hadı bebem ınsallah pozıtıf haberlerle gelırsın de bızede umut olursun ınsallahhhh
bazı kısıler bı gun gectıgınde yapıoolar ve cıkıo.ama bazılarında da 1 haftaya kadar ancak verıo. bende üçüncü günü çöpte görüp yaptım. ıkıncı cızgıyı testın bırısı hıc vermedı dıgerı hafıf belırdı. orda dankkkk ettı zaten. sen de de böyle olur belkı... ha bu arada o ıkıncı kırmızı da on dakkadan sonra belırdı.. yırmı dakıkaya nerdeyse daha cok bellı oldu. o 2 dakıka beklemeler falan hıkaye canım.. bana guven dınle benı... gıdıp kan vermeden önce bunu dene. madem köydesınız zaten zor olur gıtmen gelmen...
Canım inşallah güzel olur herşey, Rabbim sonucunu pozitif etsin inşallah... Bu ay son olsun senin için, dualarım hamile kalman için
Eğer yarın eşimi test alması için ikna edebilirsem test yapıcam, edemezsem de kan vermeye gitmeye ikna edicem. Artık o hangisine razı olursaHayırlısı bakalım inşallah, dua edin kızlar nolur çok ihtiyacım var
esıne takvıye olarak ne verdıler cnm neler yapıyosunuz sayı arttırmak ıcın
hadı hayırlısı bebegım.. bılıyo musun kecı boynuzu kürü harıç esım dıger takvıyelere proxeed de dahıl olmak üzere devam edıyo..nolur nool maz dıe.. bız 6 ayımızı tamamlamadan ara vermek ıstemıyoruz... şifa olsun ınsaallah esıne de..
canım benim esim hiç bunları kullanmıyr ilaç vermedi hiç doktor kendimiz mi alıyoruz bunları bizde alalım mı bu ilaçları yardımcı olurmusunz napalım ...
canım bugün aşılamamı oldum.zor oldu biraz.ama bi problem yok sanırım.ameliyat olalı 5 ay oldu.değerlerimiz sayı mlde 27 milyon +4 ve +3 toplamı(hızlar) %37 morfoloji 4.yıkama sonrası %90 hız sayı mlde 23 milyon.doktor olur bu sonuçlarla dedi ama benim nedense moralim bozuk bi üitsizim.her şeyin hayırlısı.hayırlı ise olsun.
canım morfoloji krugere göre ise süper hız da ii sayı en kolay düzelen şey zaten.ameliyat mutlaka olun.ama eşin pek yanaşmıyorsa kürleri uygula.çünkü kürler sayı ve hızda çok etkili morfolojiyi pek etkilemiyor.bizim 3. ayda sayı ve hız düzeldi ama ne yazıkki morfoloji düzelmedi.o nedenle aşılama yaptırdık.umarım senin hiçbir şeye gerek kalmadan bebişin gelir.ama boş yere zaman kaybetmeyin.bir an önce ameliyat olun derim ben.[/QU
hayırlı olsun ins. canım Allah gönlüne göre versin
canı merak ettım senı test yapabıldınmı tekrar ne durumdasın???
bende merak ediyorum inş sonuç pozitif çıkar da bi bebişimiz daha gelir...
selam canlarım... gece uyurken esımden sıddetlı bır tekme yedım kı sormayın...umarım bıse olmamıstır...
gogi cim ameliyattan 3 gün önceki değerlerimiz bu bi bakarmısın
morfoloji %2
baş anomalisi :%10
akromozom anomalisi: %53
nükleus anomalsi %1
mid peace anomalisi : %6
kuyruk anomalisi: %3
mixed anomali %16
immatür form :%9
hızlı ileri hareketli : %10
yavaş ileri hareketli: %15
hacim 6.1
sperm yoğunluğu : 38 milyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?