Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok haklısın canım... Ben köyde yaşıyorum canım eşimin görevi sebebiyle... Şimdi karar veremedim testmi alıp yapayım yoksa kanmı vereyim?:26:

Tamam canım kanda baktırıyım o zaman yarın :106: Ben hiiç gebelik için kan vermedim, nasıl oluyo? Nereye gidiyoruz ne yapıyoruz ne ediyoruz?

canım ozele gıdersen daha cabuk verırrler sonucu bazı saglık ocaklarıda bakıyor kanda ama eegr yoksa saglık ocagı yakınlarında ozel bır polıklıge gıt canım gebelık testı yaptırmak ıstoıryoum de kanda baktırcam de beta hcg ye de dıyebılırsın hemen 1 saat sonra verıolar sonucu hadı bebem ınsallah pozıtıf haberlerle gelırsın de bızede umut olursun ınsallahhhh

Çok haklısın canım... Ben köyde yaşıyorum canım eşimin görevi sebebiyle... Şimdi karar veremedim testmi alıp yapayım yoksa kanmı vereyim?:26:

bazı kısıler bı gun gectıgınde yapıoolar ve cıkıo.ama bazılarında da 1 haftaya kadar ancak verıo. bende üçüncü günü çöpte görüp yaptım. ıkıncı cızgıyı testın bırısı hıc vermedı dıgerı hafıf belırdı. orda dankkkk ettı zaten. sen de de böyle olur belkı... ha bu arada o ıkıncı kırmızı da on dakkadan sonra belırdı.. yırmı dakıkaya nerdeyse daha cok bellı oldu. o 2 dakıka beklemeler falan hıkaye canım.. bana guven dınle benı... gıdıp kan vermeden önce bunu dene. madem köydesınız zaten zor olur gıtmen gelmen...

Canım inşallah güzel olur herşey, Rabbim sonucunu pozitif etsin inşallah... Bu ay son olsun senin için, dualarım hamile kalman için

Eğer yarın eşimi test alması için ikna edebilirsem test yapıcam, edemezsem de kan vermeye gitmeye ikna edicem. Artık o hangisine razı olursa Hayırlısı bakalım inşallah, dua edin kızlar nolur çok ihtiyacım var

canım çok teşekkürler inş sende hamilesindir seninde bu ay son bekleyişin olur hepimiz hamile hamile gezeriz .....

canım benim esim hiç bunları kullanmıyr ilaç vermedi hiç doktor kendimiz mi alıyoruz bunları bizde alalım mı bu ilaçları yardımcı olurmusunz napalım ...

canım benim esim hiç bunları kullanmıyr ilaç vermedi hiç doktor kendimiz mi alıyoruz bunları bizde alalım mı bu ilaçları yardımcı olurmusunz napalım ...

cnm trental doktor raporu olmadan eczanelerde verılmıyor. harıcındekılerı eczanelerden kendınız temın edın.. proxeed zaten standart. zinkoyu da 5o mg kırmızı kapsül alın.. şifa olur ınsaallah

canlar günaydın yeni günde umutlarımızın yeşermesi ve güzel haberler almak dileğiyle allaha emanet olun.

gogi cim ameliyattan 3 gün önceki değerlerimiz bu bi bakarmısın
morfoloji %2
baş anomalisi :%10
akromozom anomalisi: %53
nükleus anomalsi %1
mid peace anomalisi : %6
kuyruk anomalisi: %3
mixed anomali %16
immatür form :%9

hızlı ileri hareketli : %10
yavaş ileri hareketli: %15
hacim 6.1
sperm yoğunluğu : 38 milyon

total sperm sayınız 38 ya cnm onun 40 ve ustu olması gerekıyor ama 38 de varıkosellı bırı ııcn ıı hızda sorun var hız dusukmus burda morfolojıde 2 dusuk ama morfollojı 2 hatta 0 olupta hamıle kalan arkadaslarımız var ınsallah sımdı duzelıyordr degerler cnm 3.aya kadar sık dişini

bende bugun esıme kecıboynuzu pekmezı ve arı sutu polen bal karısımı aldım ınsallah yer dıye umut edıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…