merhaba kızlar dün gece çatlatma iğnemi vuruldum yarın saat 12 de aşıllamam yapılacak çok heyecanlıyım tedirginim korku mutluluk birbirine girmiş durumda ne olur benim için dua edin kızlar dualarınızı bekliyorum inş allahın izniyle tutar ve bu hasret biter diye dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla bize anne olmayı nasip etsin aminnn.
merhaba kızlar dün gece çatlatma iğnemi vuruldum yarın saat 12 de aşıllamam yapılacak çok heyecanlıyım tedirginim korku mutluluk birbirine girmiş durumda ne olur benim için dua edin kızlar dualarınızı bekliyorum inş allahın izniyle tutar ve bu hasret biter diye dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla bize anne olmayı nasip etsin aminnn.
cnmmm allahım yar ve yardımcın olsun.. rabbımm kuddüs sıfatıyla hayırlı olanı versın.. safı ısmıyle sıfa versın, basır ve semı sıfatıyla işiten, gören anlamlarıyla duysun ve görsün ... ınsaallah dualarımız bır bulut olup yükselsin yaradana... kalbım dualarım senınle... sahsı dua ettırmen önemlı. ısmen.. özelden esının ve senın ısmını yazarsan sohbet arkadaslarıma da söyler dua edrız.. annemlere de yasın_i serif okuturuz 41 tane.. hadı rast gelsın cnm
bu arada bol bol hac hurması yemenı ve cokça su ıcıp ıstırahat etmenı önerıyorum... hurmanın hz. meryemde bıle fayda görecegıne dair kuran_ı kerımde yer akıyor.. rahımı saglamlastırıp tertemız yapıyor. bebegın tutunmasını kolaylastırıyor
Canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana bu ay :) Heyecanını tahmin edebiliyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve bu ay bebeğin tutunur sana bizde o güzel haberi alırız
Kendine çok dikkat et ama olurmu? :)
cnmmm allahım yar ve yardımcın olsun.. rabbımm kuddüs sıfatıyla hayırlı olanı versın.. safı ısmıyle sıfa versın, basır ve semı sıfatıyla işiten, gören anlamlarıyla duysun ve görsün ... ınsaallah dualarımız bır bulut olup yükselsin yaradana... kalbım dualarım senınle... sahsı dua ettırmen önemlı. ısmen.. özelden esının ve senın ısmını yazarsan sohbet arkadaslarıma da söyler dua edrız.. annemlere de yasın_i serif okuturuz 41 tane.. hadı rast gelsın cnm
canım özelden msj atamıyorum benim adım tuğba eşimin adı mehmet ali şimdiden çok teşekkür ederim sana allah razı olsun
canım merhaba benim eşimde temmuzda allah izin verirse çift taraflı ameliyat olacak senin eşin mikrocerrahi ile mi oldu? buarada geçmiş olsun.
şimdiden geçmiş olsun..benim eşim 1 yıl önce mikrocerrahi ile oldu ama bu yıl yeniden nüksettiğini öğrendik ve bu kez mikrocerrahi ile olmadı..sonuçlarımızı 1 ay sonra öğreneceğiz..çok iyi araştırmalısınız..birde ameliyattan sonra buradakı arkadaşların uyguladıkları kürleri okumanızı öneririm..RABBIM HEPİMİZE ŞİFA NASİP ETSİN İNŞAALLAH
Kızlar benim eşimde bu ayın 19'unda olacak. Nedir bu ameliyat çeşitleri :26: Biz hiç bişey bilmiyoruz? Hangi şekilde olunması daha doğru?
Mikrocerrahi nasıl oluyor :26: :S
oncelıkle gecmıs olsun sımdıden canım benım esımde kasımda amelıyat oldu cıft taraflı ve acık 3 doktor ıle gorustum 3 üde acık amelıyatı onerdı cunku mıkrocerrahıde hertaraf rahat net gorunmuyor dedı ve acık amelıyat olduktan sonra ıyıkı acık yapmısız tahmınımızden ve ultrasonda gorununeden cok daha fazla varmıs varıkosel dedı ben acık amelıyattı onerıyorum herkese bıraz 2-3 gun gec ıyıleısyor ama sonucu guzel oluyor esım amelıyat sonrası vıtamın takvoyelerı kullandı amelıyattan once 8 mılyon olan sayımız amelıyatın3.ayında 48 mılyondu cnm buda cok sukur guzel bır artıs ama hala bebegım yok 6ay maksımum 1 sene dedı doktorumuz artıslarımız cok guzel dewam edıyor cunku allah yardımcın olsun merak ettıgın seylerı bılgım dahılınde cewaplayabılrım
canım küre başlamanda bir sakınca olacağını düşünmüyorum..bizim ilk doktorumuz vitaminler kürler fayda etmez demişti..nüksetme şansı çok az demişti hepsinin tersi oldu...Rabbim yardımcınız olsun..gogi nin düşüncelerine tamamen katılıyorum ve bu kez kürlere ve vitaminlere devam ediyorum ,inşaallah sonucu güzel olur
Peki keçiboynuzu kürüne ameliyattan hemen sonra başlasak bişey olurmuki? :26:
Birde hızınız ne kadar canım sizin? Morfoloji falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?