Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar dün gece çatlatma iğnemi vuruldum yarın saat 12 de aşıllamam yapılacak çok heyecanlıyım tedirginim korku mutluluk birbirine girmiş durumda ne olur benim için dua edin kızlar dualarınızı bekliyorum inş allahın izniyle tutar ve bu hasret biter diye dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla bize anne olmayı nasip etsin aminnn.

cnmmm allahım yar ve yardımcın olsun.. rabbımm kuddüs sıfatıyla hayırlı olanı versın.. safı ısmıyle sıfa versın, basır ve semı sıfatıyla işiten, gören anlamlarıyla duysun ve görsün ... ınsaallah dualarımız bır bulut olup yükselsin yaradana... kalbım dualarım senınle... sahsı dua ettırmen önemlı. ısmen.. özelden esının ve senın ısmını yazarsan sohbet arkadaslarıma da söyler dua edrız.. annemlere de yasın_i serif okuturuz 41 tane.. hadı rast gelsın cnm

Canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana bu ay :) Heyecanını tahmin edebiliyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve bu ay bebeğin tutunur sana bizde o güzel haberi alırız
Kendine çok dikkat et ama olurmu? :)

bu arada bol bol hac hurması yemenı ve cokça su ıcıp ıstırahat etmenı önerıyorum... hurmanın hz. meryemde bıle fayda görecegıne dair kuran_ı kerımde yer akıyor.. rahımı saglamlastırıp tertemız yapıyor. bebegın tutunmasını kolaylastırıyor

Canım hurmaya çok dikkat etmek gerek.. Ben doğumu kolaylaştıyor diye biliyorum. Hatta Meryem Suresi'ndede Hz. Meryem anamız doğum yapacağı sırada yiyor hurmayı...
Doktorlar hamilelere hamileliğin son haftalarında yemelerini öneriyorlar hurmayı.
2-3 ay varken yemeye başlayıp erken doğum yapan bile varmış Allah korusun :26:

canım çok teşekkür edrim allah hepimize nasip etsin çok sağol inş senide bekletmesin rabbim ettiğin duaların bin katıyla mükafatlandırsın seni

canım allah razı olsun senden okurken ağladım ya tutamadım kendimi halada ağlıyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana bebişini büssürü bebiş versin sanada canım çok teşekkür ederim inş bebişim tutunur banada aminnnnn.

canım özelden msj atamıyorum benim adım tuğba eşimin adı mehmet ali şimdiden çok teşekkür ederim sana allah razı olsun

CANIM HAYırlısı olsun asılaman ınsallah saglıkla tutunur bebegın sana huzurla alırsın kucagına dualarım senınle guzel habelerını beklıyorum stres yapmamaya calıs bılıyoum cok zor ama stres en buyuk dusmanımız bılıyorsunkı lutfen sakın ol allah yardımcın olsun..

canım özelden msj atamıyorum benim adım tuğba eşimin adı mehmet ali şimdiden çok teşekkür ederim sana allah razı olsun

cnm ALLAH yardımcın olsun.isimleri burdan yazman iyi oldu bizde ismen ederiz duamızı.bebişin sana tutunacak hayırlısı ile inşallah.sonuç ne zaman belli oluyormuş 12.gün mü

Rabbim yar ve yardımcınız olsun..şu mubarek aylar hürmetine bayramı çifte sevınçlerle gecirtsin..O bızı yoktan var eden ve ol deyınce oldurandır..Rabbim sınavınızı hayırlısıyla sona erdirsin..sabredip kazananlardan eylesin,evinizi cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle doldursun inşaallah..hepimizin gönlündekileri kucağımıza versin inşaallah..

siz ne güzel bir insansınız..dualarınız ne içten..ben herkesle sıkıntılarını paylaşabilen bir insan değilim..buraya üye olduğumdan beri sizden çok şey öğrendim,bilgim ve ümidim arttı..ALLAH razı olsun..inşaalah salı günü güzel haberlerinizin devamını alırız..sevgıler

canım merhaba benim eşimde temmuzda allah izin verirse çift taraflı ameliyat olacak senin eşin mikrocerrahi ile mi oldu? buarada geçmiş olsun.

şimdiden geçmiş olsun..benim eşim 1 yıl önce mikrocerrahi ile oldu ama bu yıl yeniden nüksettiğini öğrendik ve bu kez mikrocerrahi ile olmadı..sonuçlarımızı 1 ay sonra öğreneceğiz..çok iyi araştırmalısınız..birde ameliyattan sonra buradakı arkadaşların uyguladıkları kürleri okumanızı öneririm..RABBIM HEPİMİZE ŞİFA NASİP ETSİN İNŞAALLAH

Kızlar benim eşimde bu ayın 19'unda olacak. Nedir bu ameliyat çeşitleri :26: Biz hiç bişey bilmiyoruz? Hangi şekilde olunması daha doğru?
Mikrocerrahi nasıl oluyor :26: :S

Kızlar benim eşimde bu ayın 19'unda olacak. Nedir bu ameliyat çeşitleri :26: Biz hiç bişey bilmiyoruz? Hangi şekilde olunması daha doğru?
Mikrocerrahi nasıl oluyor :26: :S

oncelıkle gecmıs olsun sımdıden canım benım esımde kasımda amelıyat oldu cıft taraflı ve acık 3 doktor ıle gorustum 3 üde acık amelıyatı onerdı cunku mıkrocerrahıde hertaraf rahat net gorunmuyor dedı ve acık amelıyat olduktan sonra ıyıkı acık yapmısız tahmınımızden ve ultrasonda gorununeden cok daha fazla varmıs varıkosel dedı ben acık amelıyattı onerıyorum herkese bıraz 2-3 gun gec ıyıleısyor ama sonucu guzel oluyor esım amelıyat sonrası vıtamın takvoyelerı kullandı amelıyattan once 8 mılyon olan sayımız amelıyatın3.ayında 48 mılyondu cnm buda cok sukur guzel bır artıs ama hala bebegım yok 6ay maksımum 1 sene dedı doktorumuz artıslarımız cok guzel dewam edıyor cunku allah yardımcın olsun merak ettıgın seylerı bılgım dahılınde cewaplayabılrım

Peki keçiboynuzu kürüne ameliyattan hemen sonra başlasak bişey olurmuki? :26:
Birde hızınız ne kadar canım sizin? Morfoloji falan?

canım küre başlamanda bir sakınca olacağını düşünmüyorum..bizim ilk doktorumuz vitaminler kürler fayda etmez demişti..nüksetme şansı çok az demişti hepsinin tersi oldu...Rabbim yardımcınız olsun..gogi nin düşüncelerine tamamen katılıyorum ve bu kez kürlere ve vitaminlere devam ediyorum ,inşaallah sonucu güzel olur

Bende öyle düşünüyorum canım ama tedirgin oldum bian...
Konuyu baştan okumaya başladımda genel anestezi ve lokal anestezi diye bişeyden bahsediyolardı o ne oluyoki? Ay ne cahil cühelayım ben ya :26: Anesteziyi duymuştum aslında uyutuyolarmı neydi ama tam anlamlarını bilmiyorum?????

genel anestezide hastayı tamamen uyutuyorlar..lokal ise belli bir bölgenin uyuşturulması diyebiliriz genel olarak...ayrıntılarını netten de araştırabilirsin canım

Peki keçiboynuzu kürüne ameliyattan hemen sonra başlasak bişey olurmuki? :26:
Birde hızınız ne kadar canım sizin? Morfoloji falan?

canım bız amelıyattan oncede kullandık kecıboynuzu krunu 1 ayda 1 mlyon artıs oldu esımde amelıyattan da 10 gun sonra kurlere basladım kecıboynuzuna bırde cınko ve evıcap ıcırdım esıme 3. ayda 6 kat artmıstı cınkonun hucre yenıleyıcı ozellıgı var bızım morfolojı amelıyat oncesı dusukmus ama amelıyattan sonra 24 e cıktı s3.ayda bız 3.aydan sonra buaya kadar cınkoyu bıraktık bırakıncada 17 ye dustu ama genede guzel dıyolar hıızımızda ılerı hareket % 70 lerde yerınde %60 dıye hatırlıryoum test sonuclarımız hastanede de cnm damarların kendın ı toparlaması 90 gun suruyor o yuzden 6 ay sure dıyolar mın. maks. 1 sene ııcnde hamıle kalınıyormus cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…