Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende bugun esıme kecıboynuzu pekmezı ve arı sutu polen bal karısımı aldım ınsallah yer dıye umut edıyorum :)))

gogi canım bende saraçoğlunun sitesinden aldım hem k.b pekmezi hemde arı sütü bal polen karışımı.. öncekileri yemiyordu bu seferkiler hoşuna gitti yiyor..

gogi canım bende saraçoğlunun sitesinden aldım hem k.b pekmezi hemde arı sütü bal polen karışımı.. öncekileri yemiyordu bu seferkiler hoşuna gitti yiyor..

benımkı cok sorun cıkartmıyo sukur ama bazen tutuyo damarı bende fazla ustune gıtmıyorum o donem sonra tekrar cılvelerle yedırıyorum k.b suyunu bıle sorunsuz ıcmıstı

tekmeden sonra koydum valla.. bu geceden ıtıbaren de koyucam.. işimi garantıye alıyım da:)

kafamı attırma odadanda atarım senı bebısımle yatarım yayılaa yayılaaa ohhh de :)))) daha dogmadan adamı attım bende baska odaya duysa beı esın dusman bellıyecek :)))))

canı merak ettım senı test yapabıldınmı tekrar ne durumdasın???

bende merak ediyorum inş sonuç pozitif çıkar da bi bebişimiz daha gelir...

ben de ben de...

Canlarım benim dün gelemedim nete... Çünkü kırmızılarım geldi Karnım çok ağrıdı hiç kalkamadım yataktan Eşimle tartıştım, naptım ettim, ameliyata ikna ettim ve bugün randevu aldık :106: Bu ayın 19'unda eşim varikosel ameliyatı olacak, inşallah bu ameliyatın faydasını görürüz Dua edin bacılarım olurmu?
Birde ameliyattan sonra neler yapmalıyız? Nasıl davranmalıyız? Önerileriniz varmı arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirimm:26:

canım gecmiş olsun.. sıkma hıç tatlı canını. sonuçta şöyle bı ıhtımal de vardı.. varıkosel oldugu ıcın degerler muhtemelen bebek tutsa da düşük olacaktı.. belkı de bebegınle erken vedalasacaktın bu yüzden..bunun örneklerı cok fazla bu sitede.
sen sımdı amelıyattan sonrasını degıl öncesını öncelıklı olarak düşün.. sonra bakımında pansumanında neler yapıp neler yapmaman gerektıgını el bırlıgıyle çözeriz ınsaallah.... hastane doktor ve hangi yöntemle olacagınız bu asamada cok önemli
bulundugunuz ili bılmiyorum ama sıradan bır hastanedense tüp bebek merkezinin de oldugu bir tıp merkezi seçin derım ben... yöntem de bence mıkrocerrahı...

canım sağlık olsun.. ameliyat olacaksa çok iyi en azınan o ihtimali aradan çıkarmış olursunuz sonrasına bakarsınız ..varikosel ameliyatı olmadan dr lar aşılama ve tüp bebek önermedi bize..sonrasında bakılır dedi..ameliyattan sonra proxeed plus alıcaksınız vitamin.. ben arginmax man aldım daha uygun içeriği aynı..2 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozunu sıcak süte kat içir(hergün) , ameliyattan öncede yapacak bişe yok hastane hazırlıkları yapın terlik pijama felan, slip kilot alın bol bol..

üzülme canım bebegın saglıkla gelıcek ınsallah acele etme esın amelıyat olsun varıkosel ortadan kaldırılmadan zaten saglıklı bır bebek cok zor dıyor doktorlar amelıyat ıcınde kesınlıkle acık amelıytaı onerıyorum ben cunku mıkrocerrahıde cok genıs bır gorus acısının olmadıgnı soylemıstı bıze dotkor esımın varıkoselı ultrasondakınden cok coook daha fazla cıkmıs amelıyatta ıyıkı acık amelıyat yaptık demıstı doktorumuz heryerı temızledık dedı grustugum 3 doktorda acık amelıyat onerdı canım tabıkıde sızın ve doktorunuzun kararı ben fıkrımı paylastım amelıyat sonrasında ıse ogunler gedlıgınde konsuurz sımdıden onları dusunme hayrlısıyla esın amelıyat olsun

hatta sımdı bakındım da canım 643.sayfada. detaylı anlatmısım.. ordan takıp et

cnm o msjım eski bir msj.biz ameliyat olalı 3 ay olcak nerdeyse.sen salı günü kesenin içini görmek için dr gitcektin diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum acaba

cnm o msjım eski bir msj.biz ameliyat olalı 3 ay olcak nerdeyse.sen salı günü kesenin içini görmek için dr gitcektin diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum acaba

cnm ben bunu dıger topıkte bı arkadasa yazmıstım yanlıslıkla buraya yazmısım... haftaya salı ınsaallah bebegımın kesesının ıcını görcez teyzesi... allahım saglık sıhhat versın hayırlısıyla

Hımm, anladım canım teşekkür ederim. Bu iç çamaşırı olayını unutmuştum, hatırlattığın iyi oldu sağolasın :)

Üzülmedim desem yalan olur öykü =( Çünkü hiç böyle gecikme yaşamamıştım. Hissediyodum aslında hamile olmadığımı ama kırmızılar gelmedikçede umudum artıyodu Hayırlısı böyle imiş. Şimdi duam ameliyattan sonraki 3. ayımda biz sperm testi yaptırmadan hamile kalayım istiyorum hayırlısı ile... Zaten sağlıklı olması çok önemli, Rabbim hamileliğide sağlıkla geçirmeyi nasip etsin, bizlerede sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Ameliyat konusunda hiçbirşey söylemedi doktor :26: Açık ameliyat haricinde nasıl oluyorki başka? :26: Bu konuda bilgim yok ama arar sorarım canım söylediğin iyi oldu :)

Üzülmedim desem yalan olur öykü =( Çünkü hiç böyle gecikme yaşamamıştım. Hissediyodum aslında hamile olmadığımı ama kırmızılar gelmedikçede umudum artıyodu Hayırlısı böyle imiş. Şimdi duam ameliyattan sonraki 3. ayımda biz sperm testi yaptırmadan hamile kalayım istiyorum hayırlısı ile... Zaten sağlıklı olması çok önemli, Rabbim hamileliğide sağlıkla geçirmeyi nasip etsin, bizlerede sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Ameliyat konusunda hiçbirşey söylemedi doktor :26: Açık ameliyat haricinde nasıl oluyorki başka? :26: Bu konuda bilgim yok ama arar sorarım canım söylediğin iyi oldu :)
[/QUOTE]

canım kendını sartlama ole 3-5 ay dıye bıraz kafanı rahatlat bakalım belkıde kendılıgınden hamıle kalıcaksın hıc beklemdııgn bır anda lutfen kafanı sımdı bunla mesgul etme doktoruna herseyı sor kafana takılan soru ısaretı ıle kalmasın canım

Tamam canım haklısın :)

senınde karnın tekmelerle dolsun kzuumm :))) ahhh bı tekmeledıgıı gunlerı duysak ne guzell olcak demı :) nasılsın canım bdaha ne zaman gıdıceksın doktora?

cnm ne güzel dılekler bunlar.. salı günü insaallah tekrar gıdıcem.. ama kalp atısları ıcın erken olur dıe tahmın edıyorum. bu gun 40 günlük daha bebısım teyzesı

kızlar eşim pazratesi günü çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ameliyatla ilgili sorunuz olursa cavaplarım.. inşallah tez zamanda hepimiz hamiş kalırız

kızlar eşim pazratesi günü çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ameliyatla ilgili sorunuz olursa cavaplarım.. inşallah tez zamanda hepimiz hamiş kalırız

gecmiş olsun... pansumanına dıkkat etmende fayda var. bence hastaneye götürme. bıkaç malzeme ıle evde kendın yap. enfeksıyonun anası hastaneden alınıyo:))

canım merhaba benim eşimde temmuzda allah izin verirse çift taraflı ameliyat olacak senin eşin mikrocerrahi ile mi oldu? buarada geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…