bende bugun esıme kecıboynuzu pekmezı ve arı sutu polen bal karısımı aldım ınsallah yer dıye umut edıyorum :)))
ayyy canım benım dıkkat et kendıne :)) esınle arana yastık koy yanasamasın sana :))))
tabiya canım inşallah o tekmeler bi kaç ay sona karnının içinden gelir
gogi canım bende saraçoğlunun sitesinden aldım hem k.b pekmezi hemde arı sütü bal polen karışımı.. öncekileri yemiyordu bu seferkiler hoşuna gitti yiyor..
tekmeden sonra koydum valla.. bu geceden ıtıbaren de koyucam.. işimi garantıye alıyım da:)
bizde bugün yaptırdık ilk pansumanımızı.kendimiz nasıl yapcaz ben hiç bilmiyorum ki.ne lazım onun için
canı merak ettım senı test yapabıldınmı tekrar ne durumdasın???
bende merak ediyorum inş sonuç pozitif çıkar da bi bebişimiz daha gelir...
ben de ben de...
Canlarım benim dün gelemedim nete... Çünkü kırmızılarım geldiKarnım çok ağrıdı hiç kalkamadım yataktan Eşimle tartıştım, naptım ettim, ameliyata ikna ettim ve bugün randevu aldık :106: Bu ayın 19'unda eşim varikosel ameliyatı olacak, inşallah bu ameliyatın faydasını görürüz Dua edin bacılarım olurmu?
Birde ameliyattan sonra neler yapmalıyız? Nasıl davranmalıyız? Önerileriniz varmı arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirimm:26:
Canlarım benim dün gelemedim nete... Çünkü kırmızılarım geldiKarnım çok ağrıdı hiç kalkamadım yataktan Eşimle tartıştım, naptım ettim, ameliyata ikna ettim ve bugün randevu aldık :106: Bu ayın 19'unda eşim varikosel ameliyatı olacak, inşallah bu ameliyatın faydasını görürüz Dua edin bacılarım olurmu?
Birde ameliyattan sonra neler yapmalıyız? Nasıl davranmalıyız? Önerileriniz varmı arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirimm:26:
hatta sımdı bakındım da canım 643.sayfada. detaylı anlatmısım.. ordan takıp et
cnm o msjım eski bir msj.biz ameliyat olalı 3 ay olcak nerdeyse.sen salı günü kesenin içinigörmek için dr gitcektin diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum acaba
canım sağlık olsun.. ameliyat olacaksa çok iyi en azınan o ihtimali aradan çıkarmış olursunuz sonrasına bakarsınız ..varikosel ameliyatı olmadan dr lar aşılama ve tüp bebek önermedi bize..sonrasında bakılır dedi..ameliyattan sonra proxeed plus alıcaksınız vitamin.. ben arginmax man aldım daha uygun içeriği aynı..2 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozunu sıcak süte kat içir(hergün) , ameliyattan öncede yapacak bişe yok hastane hazırlıkları yapın terlik pijama felan, slip kilot alın bol bol..
üzülme canım bebegın saglıkla gelıcek ınsallah acele etme esın amelıyat olsun varıkosel ortadan kaldırılmadan zaten saglıklı bır bebek cok zor dıyor doktorlar amelıyat ıcınde kesınlıkle acık amelıytaı onerıyorum ben cunku mıkrocerrahıde cok genıs bır gorus acısının olmadıgnı soylemıstı bıze dotkor esımın varıkoselı ultrasondakınden cok coook daha fazla cıkmıs amelıyatta ıyıkı acık amelıyat yaptık demıstı doktorumuz heryerı temızledık dedı grustugum 3 doktorda acık amelıyat onerdı canım tabıkıde sızın ve doktorunuzun kararı ben fıkrımı paylastım amelıyat sonrasında ıse ogunler gedlıgınde konsuurz sımdıden onları dusunme hayrlısıyla esın amelıyat olsun
canım kendını sartlama ole 3-5 ay dıye bıraz kafanı rahatlat bakalım belkıde kendılıgınden hamıle kalıcaksın hıc beklemdııgn bır anda lutfen kafanı sımdı bunla mesgul etme doktoruna herseyı sor kafana takılan soru ısaretı ıle kalmasın canım
sabah şerifleriniz hayır olsun canlarrrr
senınde karnın tekmelerle dolsun kzuumm :))) ahhh bı tekmeledıgıı gunlerı duysak ne guzell olcak demı :) nasılsın canım bdaha ne zaman gıdıceksın doktora?
kızlar eşim pazratesi günü çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ameliyatla ilgili sorunuz olursa cavaplarım.. inşallah tez zamanda hepimiz hamiş kalırız
kızlar eşim pazratesi günü çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ameliyatla ilgili sorunuz olursa cavaplarım.. inşallah tez zamanda hepimiz hamiş kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?