Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
genel anestezide hastayı tamamen uyutuyorlar..lokal ise belli bir bölgenin uyuşturulması diyebiliriz genel olarak...ayrıntılarını netten de araştırabilirsin canım

Hımmm peki bu anestezi şekilleri ameliyat açısından herhangi bir farklılık yaratırmıki? Sizin eşleriniz nasıl oldu?
Yani öneriniz varmı bu yönde arkadaşlar?:26:

Maşallah canım ne güzel bir ilerleme kaydetmişsiniz
Sonu bebiş olsun inşallah, 1 seneye kalmadan göbüşünde bebişin olsun

cnm ALLAH yardımcın olsun.isimleri burdan yazman iyi oldu bizde ismen ederiz duamızı.bebişin sana tutunacak hayırlısı ile inşallah.sonuç ne zaman belli oluyormuş 12.gün mü

teşekkür ederim canım allah hepimize nasip etsin inş ne zaman belli olur bilmiyorum yarın söyler dr yazarım

çok teşekkür edrim canım inş sakin olurum iyiyim şu an dualarınız sayesinde çok rahatım inş allah senide bekletmesin bu ay güzel haberleri yazarsın bize amiinnnnn.

amin canım çok teşekkür ederim inş ümitlerimiz boşa çıkmaz inş duaların kabul olur allah bir an önce senin kucağınıda doldurur hepimizin hasreti bu ay son bulur hayırlısıyla canım eğer tutarsa ki ben çok ümitli değilim nedense inş tutar hakikaten çifte bayram yaşarım

anesteziden daha öemlisi ameliyatının nasıl olacağı daha mühim bir karar canım...anestezi biraz da doktorun insiyatifinde..
bzim ikiside genel anesteziydi..hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

canım önce bize bir söz ver ve ümitli değilim lafını unut..lügattan çıkar lütfennn..çünkü bu söz de dua yerine geçebilir Allah korusun
Rabbimiz Kuran ı Kerim de bizim ondan ümit kesmememizi söylüyor..inşaallah dualarımız kabul olur inşaallah..yıne Rabbim diyor ya 'Dualarınız olmasa ne emniyetiniz var!ümitle dua edelim, ki O hakkıyla gören bilen işitendir.

canım haydi sen uyu artık bence.. beynin ve vücudun güzelce dinlensin..bebişe hazırla kendini inşaallah..rahat ettirmek lasım dimi ama

canım haydi sen uyu artık bence.. beynin ve vücudun güzelce dinlensin..bebişe hazırla kendini inşaallah..rahat ettirmek lasım dimi ama

haklısın canım ya ümit ediyorum ama aması kalsın allah dualarımızı kabul etsin inş çok güzel yazmışsın canım şu andan itibaren daha da ümitliyim allahın izniyle tutar inş bende yazarım kızlar teyze oluyosunuz diye...

anesteziden daha öemlisi ameliyatının nasıl olacağı daha mühim bir karar canım...anestezi biraz da doktorun insiyatifinde..
bzim ikiside genel anesteziydi..hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

Hımmm doktor ne der ne eder bilmiyorum ama onun kararını biz verdik açık ameliyat isticez inşallah :)
Artık anesteziyide kendisi nasıl yaparsa :106:
Hayırlısı olsun hakkımızda....

Çok doğru söylemişsin canım sana kesinlikle katılıyorumm.. Bizde ümitsizliğe yer yooook
Herşey güzel olacak acemkz er yada geç bunu unutma canım benim olurmu? :)

"Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana (kalbindekini) verecek,seni hoşnut kılacak..." [Duha/5]

çok teşekkür edrim canım inş sakin olurum iyiyim şu an dualarınız sayesinde çok rahatım inş allah senide bekletmesin bu ay güzel haberleri yazarsın bize amiinnnnn.

ınsallah canım ya hepımızın gelsın bebıslerı artık saglıklaa huzurlaa

canım benım esım sıgara ıctıgı ıcın genel anestezıyı anestezı uzmanı onermedı hatta yapmam dedı belden asagıyı uyusturdular tek yan etkısı bas agrısını onuda amelıyat sonrası kola nescafe ıcırerek attrıyorsun canım esının vucudundan kafeın etkısnı azaltıyor bas agrısı yapmıyor ıı dıleklerın ıcınde tesekkur ederım ınsallah cnm gelsın bebıslerr

Hımmm benim eşimde sigara falan yok çok şükür..
Peki senin eşin bırakabildimi bu varikoselden sonra sigarayı?

Hımmm benim eşimde sigara falan yok çok şükür..
Peki senin eşin bırakabildimi bu varikoselden sonra sigarayı?

hyr canım bırakmadı ama gunde toplam 10 u gecmıyor ıctıgı ısınden dolayı ıcemıyor evımızdede sadece balkonda ıctıgı ıcın eve gelınce 2tane falan ıcıyor baya azalttı yanı

Slm kıslar ..geçen doktora gittik spermiyogram çektirdik sonuçları yazıcam hemen belki yorumlayanız olur:

Total konsatrasyon : 60.900.000
Konsantrasyon : 21.000.000
Toplam hız :% 39.0
Morfoloji : % 4
Lökosit : 0.1milyon
Volüm : 2.9 mL.

BöyLe işte nediosunuz ?

slm cnm esının total ve ml dekı sayısı cok guzel bence hızda guzel ama bıraz dusuk canım morfolojı ıse kotunun ıyısı dıyebılırım cunku 2 ılebıle hamıle kalan varkı sızın sonuclarınız bence guzell ınsallah tez zamanda gelır bebısın gobüşüne

merhabalar kızlar bugün aşılamam yapıldı sonuç iki hafta sonra belli olacak ama sperm sayısı çok düşük çıktı nasıl bu kadar değişti anlayamadım yıkanmış olarak 3 milyon sperm elde edildi %12 hızlı hareket %88 yavaş ileri hareketli inş allahın izniyle tutar kızlar dua edin bana tutsun bebişim aminnn.........

inşallah tutar ve allah hepimize nasip eder anne olmayı.bizde sayı 4milyon hareketli %50 sizce aşılama yapılırmı?bize direk tüpbebek dediler.adetim 5 gün geçti çok umutlanmıştım ama bugün hazin son.moralim çok bozuk dua bile edesim gelmiyo çaresizim

Canım inşallah bir bebiş tutunur sana... Rabbim yardımcınız olsun, hakkında hayırlısı olsun, bu iki hafta içinde kendine çook dikkat et, hiç iş güç yapma bırak öylece kalsın herşey... Bol bol dua et, inşallah bu ay çift çizgiyi görürsün

Canım aşılama yaparlarmı yapmazlarmı bilmiyorum, bu konularda henüz çok yeniyim fakat şunu çok iyi biliyorum asla ama asla ümidini yitirme! Bende bu ay 5 günlük bi gecikme yaşadım, benim reglimde hiç gecikmezdi. Üzüldüm, hemde çok ama dua etmekten geri kalmadım :106: Sende dua etmekten asla ama asla vazgeçme olurmu? İnşallah sende birgün anne olur kucağına bebeğini alırsın ve bu zorlu günleri atlatır feraha kavuşursun.. Rabbim ellerini açıp hayırlı evlat dileyen, isteyen herkesi bigün anne yapsın şu fani dünyada anneliğin tadınıda alalım inşallah

Son düzenleme:

canım hayırlara vesile olsun inşaallah tedavin..Rabbim neticesini güzel eylesin..bebeğinin sağlıcakla gelsin inşaallah..Sperm sonuçları herkeste zamanla değişebiliyor canım..ama 1 tek sperm ve 1 tek yumurta değilmidir can olan..Rabbim yeterki dilesin lutfetsin..dualarım ve kalbim seninle...inşaallah bana ve buradakilere umut olursun

canım hayırlara vesile olsun inşaallah tedavin..Rabbim neticesini güzel eylesin..bebeğinin sağlıcakla gelsin inşaallah..Sperm sonuçları herkeste zamanla değişebiliyor canım..ama 1 tek sperm ve 1 tek yumurta değilmidir can olan..Rabbim yeterki dilesin lutfetsin..dualarım ve kalbim seninle...inşaallah bana ve buradakilere umut olursun

hayırlısı olsun canım ınsallah gelir bebişin kendıne dıkkat et bırsure artık asılamanda yapılmıs kafanı bulandırma sayılarla hareketlerle ınsallah tutar bılıyosunkı ıhtıyacımız olan tek bır sperm allah buyuk umudunu yıtırme duanı eksık etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…