genel anestezide hastayı tamamen uyutuyorlar..lokal ise belli bir bölgenin uyuşturulması diyebiliriz genel olarak...ayrıntılarını netten de araştırabilirsin canım
canım bız amelıyattan oncede kullandık kecıboynuzu krunu 1 ayda 1 mlyon artıs oldu esımde amelıyattan da 10 gun sonra kurlere basladım kecıboynuzuna bırde cınko ve evıcap ıcırdım esıme 3. ayda 6 kat artmıstı cınkonun hucre yenıleyıcı ozellıgı var bızım morfolojı amelıyat oncesı dusukmus ama amelıyattan sonra 24 e cıktı s3.ayda bız 3.aydan sonra buaya kadar cınkoyu bıraktık bırakıncada 17 ye dustu ama genede guzel dıyolar hıızımızda ılerı hareket % 70 lerde yerınde %60 dıye hatırlıryoum test sonuclarımız hastanede de cnm damarların kendın ı toparlaması 90 gun suruyor o yuzden 6 ay sure dıyolar mın. maks. 1 sene ııcnde hamıle kalınıyormus cnm
cnm ALLAH yardımcın olsun.isimleri burdan yazman iyi oldu bizde ismen ederiz duamızı.bebişin sana tutunacak hayırlısı ile inşallah.sonuç ne zaman belli oluyormuş 12.gün mü
CANIM HAYırlısı olsun asılaman ınsallah saglıkla tutunur bebegın sana huzurla alırsın kucagına dualarım senınle guzel habelerını beklıyorum stres yapmamaya calıs bılıyoum cok zor ama stres en buyuk dusmanımız bılıyorsunkı lutfen sakın ol allah yardımcın olsun..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..şu mubarek aylar hürmetine bayramı çifte sevınçlerle gecirtsin..O bızı yoktan var eden ve ol deyınce oldurandır..Rabbim sınavınızı hayırlısıyla sona erdirsin..sabredip kazananlardan eylesin,evinizi cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle doldursun inşaallah..hepimizin gönlündekileri kucağımıza versin inşaallah..
Hımmm peki bu anestezi şekilleri ameliyat açısından herhangi bir farklılık yaratırmıki? Sizin eşleriniz nasıl oldu?
Yani öneriniz varmı bu yönde arkadaşlar?:26:
Maşallah canım ne güzel bir ilerleme kaydetmişsiniz
Sonu bebiş olsun inşallah, 1 seneye kalmadan göbüşünde bebişin olsun
amin canım çok teşekkür ederim inş ümitlerimiz boşa çıkmaz inş duaların kabul olur allah bir an önce senin kucağınıda doldurur hepimizin hasreti bu ay son bulur hayırlısıyla canım eğer tutarsa ki ben çok ümitli değilim nedense inş tutar hakikaten çifte bayram yaşarım
canım önce bize bir söz ver ve ümitli değilim lafını unut..lügattan çıkar lütfennn..çünkü bu söz de dua yerine geçebilir Allah korusun
Rabbimiz Kuran ı Kerim de bizim ondan ümit kesmememizi söylüyor..inşaallah dualarımız kabul olur inşaallah..yıne Rabbim diyor ya 'Dualarınız olmasa ne emniyetiniz var!ümitle dua edelim, ki O hakkıyla gören bilen işitendir.
canım haydi sen uyu artık bence.. beynin ve vücudun güzelce dinlensin..bebişe hazırla kendini inşaallah..rahat ettirmek lasım dimi ama
anesteziden daha öemlisi ameliyatının nasıl olacağı daha mühim bir karar canım...anestezi biraz da doktorun insiyatifinde..
bzim ikiside genel anesteziydi..hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah
canım önce bize bir söz ver ve ümitli değilim lafını unut..lügattan çıkar lütfennn..çünkü bu söz de dua yerine geçebilir Allah korusun
Rabbimiz Kuran ı Kerim de bizim ondan ümit kesmememizi söylüyor..inşaallah dualarımız kabul olur inşaallah..yıne Rabbim diyor ya 'Dualarınız olmasa ne emniyetiniz var!ümitle dua edelim, ki O hakkıyla gören bilen işitendir.
çok teşekkür edrim canım inş sakin olurum iyiyim şu an dualarınız sayesinde çok rahatım inş allah senide bekletmesin bu ay güzel haberleri yazarsın bize amiinnnnn.
Hımmm peki bu anestezi şekilleri ameliyat açısından herhangi bir farklılık yaratırmıki? Sizin eşleriniz nasıl oldu?
Yani öneriniz varmı bu yönde arkadaşlar?
Maşallah canım ne güzel bir ilerleme kaydetmişsiniz
Sonu bebiş olsun inşallah, 1 seneye kalmadan göbüşünde bebişin olsun
ınsallah canım ya hepımızın gelsın bebıslerı artık saglıklaa huzurlaa
canım benım esım sıgara ıctıgı ıcın genel anestezıyı anestezı uzmanı onermedı hatta yapmam dedı belden asagıyı uyusturdular tek yan etkısı bas agrısını onuda amelıyat sonrası kola nescafe ıcırerek attrıyorsun canım esının vucudundan kafeın etkısnı azaltıyor bas agrısı yapmıyor ıı dıleklerın ıcınde tesekkur ederım ınsallah cnm gelsın bebıslerr
Hımmm benim eşimde sigara falan yok çok şükür..
Peki senin eşin bırakabildimi bu varikoselden sonra sigarayı?
Slm kıslar ..geçen doktora gittik spermiyogram çektirdik sonuçları yazıcam hemen belki yorumlayanız olur:
Total konsatrasyon : 60.900.000
Konsantrasyon : 21.000.000
Toplam hız :% 39.0
Morfoloji : % 4
Lökosit : 0.1milyon
Volüm : 2.9 mL.
BöyLe işte nediosunuz ?
merhabalar kızlar bugün aşılamam yapıldı sonuç iki hafta sonra belli olacak ama sperm sayısı çok düşük çıktı nasıl bu kadar değişti anlayamadım yıkanmış olarak 3 milyon sperm elde edildi %12 hızlı hareket %88 yavaş ileri hareketli inş allahın izniyle tutar kızlar dua edin bana tutsun bebişim aminnn.........
merhabalar kızlar bugün aşılamam yapıldı sonuç iki hafta sonra belli olacak ama sperm sayısı çok düşük çıktı nasıl bu kadar değişti anlayamadım yıkanmış olarak 3 milyon sperm elde edildi %12 hızlı hareket %88 yavaş ileri hareketli inş allahın izniyle tutar kızlar dua edin bana tutsun bebişim aminnn.........
inşallah tutar ve allah hepimize nasip eder anne olmayı.bizde sayı 4milyon hareketli %50 sizce aşılama yapılırmı?bize direk tüpbebek dediler.adetim 5 gün geçti çok umutlanmıştım ama bugün hazin son.moralim çok bozuk dua bile edesim gelmiyo çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?