canım ben 200 okurum ama ne zamana kadar süremiz?arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
gogiden sonra acemkız ve deryalçını yazdım izninizle. ecrinin de dediği gibi onlar aşılama için sonuç bekleyenler çünkü. gogi için okuma listemiz bu:
gökçen.100
acemkız.100
7verengül:100
ecrin:100
antigone.100
gogi:100
belli bir sayı yok ama bine tamamlayalım dedik herkesin kendi okuduğu hariç olsun:)))
şu anda 500 arkadaşlar. okuyan arkadaşlara teşekkür ediyoruz:)))
BEBEGIMIN KALP ATISLARINI ALDIK TEYZELERİ DUYDUNUZ MU.... delı gıbı olduk esımle. kalbımız yerınden cıkacaktı sankı. normalde yarın gıdecektım ama işten ızın alıp cıkmıstım. yarın da ızın almayalım belkı duyarız bugun dedık gıttık.. allahıma bınlerce şükür olsun
canım ben 200 okurum ama ne zamana kadar süremiz?
BEBEGIMIN KALP ATISLARINI ALDIK TEYZELERİ DUYDUNUZ MU.... delı gıbı olduk esımle. kalbımız yerınden cıkacaktı sankı. normalde yarın gıdecektım ama işten ızın alıp cıkmıstım. yarın da ızın almayalım belkı duyarız bugun dedık gıttık.. allahıma bınlerce şükür olsun
kızlarrr dun aksam gıremedım esımın dogum gunu vardı bende 100 tane alayım:) buarada adım öyküm esımın adı tolga :) okuyan butun arkadaslardan allha razı olsun bende bu aksam baslarım ınsallah hepınızıe tesekkur ederım tekrardan
oyyy kurban olsunlar onun kalp atısına canım benım gozunaydınn ınsallah kucagınada alıcaksın saglıkla huzurla sıhatla dıkkat et kendıne canım
Bir keresinde sana bi arkadaş ismini sormuştu sen öyküm yazmıştın, bende yanlış yazdın zannettim ve sana hep öykü diyodumMeğer yanlış anlamışım öykümcüğüm
Maşallah canım çok sevindim, Rabbim böyle güzel haberleri hamileliğin boyunca daim ettirsin inşallah
cnm yaaa rabbım ınsaallah sana da nasıp etsın.. bu gün bebegımın kesesı bar ya kocaman bır kalpti.. içinde de kımıldanıyodu. dr bakın nasıl hareket edıyo demeden önce benım dıkkatımı cekmıstı ama bana öyle gelıo sandım. hareket edemez sandım.. yüzüyo gibiydi fasülyem... cok duyguluyum cokk.. bu hafta sonu kardesımın düğünü var. dr izin vermedı gıtmeme. cok üzüldüm. napıcam bılmıorum. erkek kardesım.. en küçüğümüz.. kıyamıyorum bebegıme ama cok da gıtmek ıstıyorum.. rabbım korur dı mı.. dualarla cıksak mı yola.. esım de ızın vermıo gercı.. offffff yaaaaaaaaa napıım ben
sevınçten aklımı yemeden bı doğursaydım allahın ıznıyle:)
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş darısıda bizim başımıza aminnnnn
Neden izin vermediki :26: Hamilelik daha çok yeni olduğu içinmi acaba? Birde uzakmı gideceğiniz şehir canım, kaç saat?
Dur hele bi daha yeni başlıyo hamilelik maceraların, daha neler yaşacaksın nelerHemen gözü doğurmada hatıunun
cnm hamılelık cok yenı dıe ızın vermedı. bu pazar istanbulda. haftaya persembe de k.maras elbistan da. ıkı tarafta olacak. ben kırıkkaledeyım. ıstanbul da elbistan da sağı yukarı 6.5 saat falan sürüyo. esım de dıo kı senın ıcın önemlı olan elbıstandakı düğün.erkek evı orası. yanı bızım evımız.. ıstanbula göndermıo.. ben de üzülüyorum
Anladım canım.. Şahsi fikrim doktorunu ve eşini dinle bence. Sakınılan göze çöp batar derler ama havalar çok sıcak, yollar kalabalık, birde yolculuk anı ne yaşıcanı bilemiyosun.. Eşim bi arabayı sollarken yada virajlardan dönerken yüreğim ağzıma geliyo bişey olacak diyeKorkusu bile yeter Allah korusun bebeğin tutunmasına engel olmak için :S Kuzenim 3 aylık hamileyken yolculuk anında düşürmüştü bebeğini sebebide bir araçla burun buruna gelmeleri Kaza olmadı ama bebeği gitti Bu yüzden çok dikkat et kendine. Elbistana gidecekmişsin işte orda keyfini çıkar düğünün, bebeğin doğunca dayısının gönlünü alır :)
Bir keresinde sana bi arkadaş ismini sormuştu sen öyküm yazmıştın, bende yanlış yazdın zannettim ve sana hep öykü diyodumMeğer yanlış anlamışım öykümcüğüm
:))) olsun cnm cogu ınsan zaten ılk basta öykü sanıyor sonra dıyorum mmmmm dıye :)
cnm yaaa rabbım ınsaallah sana da nasıp etsın.. bu gün bebegımın kesesı bar ya kocaman bır kalpti.. içinde de kımıldanıyodu. dr bakın nasıl hareket edıyo demeden önce benım dıkkatımı cekmıstı ama bana öyle gelıo sandım. hareket edemez sandım.. yüzüyo gibiydi fasülyem... cok duyguluyum cokk.. bu hafta sonu kardesımın düğünü var. dr izin vermedı gıtmeme. cok üzüldüm. napıcam bılmıorum. erkek kardesım.. en küçüğümüz.. kıyamıyorum bebegıme ama cok da gıtmek ıstıyorum.. rabbım korur dı mı.. dualarla cıksak mı yola.. esım de ızın vermıo gercı.. offffff yaaaaaaaaa napıım ben[/QUOTE
canım benım bak doktorunda ızın vermemıs gıtme bencede daha cok yenı bebısın azcık buyusun ne dugunlere gıdersın hem esınde dogru demıs erkek evıne gıdıceksın ıste kaldıkı ona bıle gıdemesse hıc onemlı degıl kardesın anlayıs gosterıcektır mutlaka bebıs gelıo onun saglıgı herseyden daha onemlı dayısı ııcnde ole olucaktır mutlaka hem asıl dugun bebısın saglıkla kucagına aldıgın gundur :) dualrında benı unutma canım bezelye tanesıne ve kendıne dıkkat et
gökçencim benide eklermisin listeye bende başlıyım ama cuma başlayabilirim çünkü adetliyim şuan canım.
arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
gogiden sonra acemkız ve deryalçını yazdım izninizle. ecrinin de dediği gibi onlar aşılama için sonuç bekleyenler çünkü. gogi için okuma listemiz bu:
gökçen.100
acemkız.100
7verengül:100
ecrin:100
antigone.100
gogi:100
nevbahar:100
renkliatlas.200
ebrulim.100
belli bir sayı yok ama bine tamamlayalım dedik herkes için ayrı ayrı okuyacağız öncelikle gogi ile başladık
liste rast gele başlandı o yüzden altta oalnların ya da üstte olanların özel bir durumu yok arkadaşlar sırası gelninkini 1000 tane okuyacağız.
herkes öncelikle 100 adet alabilsin ki olablidiğince farklı kişiler okumuş olsun ama sayı tamamlananmazsa isteyen bir 100 daha alsın
şu anda gogininkisi kendi okuduğuyla beraber 1000 oldu..
belli bir süresi yok ama alan herkesi okumuş kabul edelim yoksa çok uzar. zaten kısa bir dua 15 dakikada okunabilir.
yarın akşam yeni arkadaşımız için listeyi açalım canlar herkes yarın akşama kadar tamamlasın olur mu:)))
bu ilk olduğu için biraz karışık oldu ama diğerlerinde daha iyi olur inşallah..
bu arada tabiyaa biz senin sıran gelince senin için de okuruz hiç önemli değil senin tesbihlerin bitince sende katılırsın bize..
ecrin canım çok da önemli değil bence sonuç olarak herkes için okunaacak ha bir gün önce ha bir gün sonra sen rahat ol tamam mı:))))
bi de kızlar ben böyle yazıyorum ama lütfen kusura bakmayın siz de fikirlerinizi söyleyin..
ben elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum her zaman da giremiyorum günde bir kaç defa girebiliyorum girdiğimde listeyi güncellerim
beğenmediğiniz bir durum olduğunda ya da farklı bir öneriniz olduğunda lütfen belirtin.. hepinizi öpüyorummmm:)))
elıne saglık canım ne guzel ugrasmıssın yazmıssın saolasın yarın aksama bıter bencede ben bukadar kısa bır dua oldugnu bılmıyordum daha onceden bende bıtrırım yanı basladım zaten okuyan herkese tekrar tesekkur ederım 18 hazıranda adet tarııhm belkı guzell bır aberde benden gelır :) canım benım ııcn hıc sorun yok bende ılk bana okunsun demedım kımse yanlıs anlamasın renklıatlas arkadsımızla bırlıkte okuyalım derken topıge yazdık ve devamı geldı herkese okuruz ınsallah hepımıze sıfa olur dualarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?