canım çok sağol duaların için allah eşinede şifa versin sanada hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş versin
gogi
renkliatlas
ecrin
yediverengül
acemkız
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
arkadaşalr şimdilik listemiz bu girmek isteyen olursa listemize ekleriz ya da atladığım varsa lütfen kusuruma bakmasınlar tekrar belirtirlerse ben eklerim..
ilk olarak gogi arkadaşımız için bin tane okuyalım. hz zekeriynın duasını. duamız şu:
“Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü’d-duâ.”
meali: ‘Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)
hemen okumak isteyenler söylesin 100 tane yazıyorum okumak isteyenler için yetmezse sonra ekleriz çünkü olabiildiğince farklı kişiler okusun ki farklı farklı kişilerin duasını almış olalım
okuma listemiz ise şöyle:
gökçen. 100
devamını bekliyoruz:))
gogi
renkliatlas
ecrin
yediverengül
acemkız
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
arkadaşalr şimdilik listemiz bu girmek isteyen olursa listemize ekleriz ya da atladığım varsa lütfen kusuruma bakmasınlar tekrar belirtirlerse ben eklerim..
ilk olarak gogi arkadaşımız için bin tane okuyalım. hz zekeriynın duasını. duamız şu:
“Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü’d-duâ.”
meali: ‘Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)
hemen okumak isteyenler söylesin 100 tane yazıyorum okumak isteyenler için yetmezse sonra ekleriz çünkü olabiildiğince farklı kişiler okusun ki farklı farklı kişilerin duasını almış olalım
okuma listemiz ise şöyle:
gökçen. 100
devamını bekliyoruz:))
bende 100 tane aldım canım okuyunca yazarım
acemkız canım nevbahara katılıyorum bir kaç güne azalacak sancıların..
ilaçların etkiside olabiliyor benim de ilk bir kaç gün olmuş ve bitmişti kimininki tüm bekleme sürecinde bile devam edibiliyor
takılma onlara sadece test gününü bekle kendini de yorma..
gogi size doktorlar morfolojiyi arttırmak için ne verdiler ilaç olarak merak ettim
bizim doktor trental klomen ve evicap verdi ama morfoloji için falan demedi
ama salak doktor hiç kan testi istemiyor beni deli ediyor
ağustosta gidince soracağım klomen fsh hormonunu etkileyen bir hormon ilacı
eşim onu bir buçuk aydır içiyor hiç demiyor senin bir fsh ına bakalım diye zaten iyiydi fshı bi de onu tavan yaptırrısa bu klomen
korkuyorum bi de başımıza onu çıkaracak diye..
kızlarrr dun aksam gıremedım esımın dogum gunu vardı bende 100 tane alayım:) buarada adım öyküm esımın adı tolga :) okuyan butun arkadaslardan allha razı olsun bende bu aksam baslarım ınsallah hepınızıe tesekkur ederım tekrardan
acemkız canım nevbahara katılıyorum bir kaç güne azalacak sancıların..
ilaçların etkiside olabiliyor benim de ilk bir kaç gün olmuş ve bitmişti kimininki tüm bekleme sürecinde bile devam edibiliyor
takılma onlara sadece test gününü bekle kendini de yorma..
gogi size doktorlar morfolojiyi arttırmak için ne verdiler ilaç olarak merak ettim
bizim doktor trental klomen ve evicap verdi ama morfoloji için falan demedi
ama salak doktor hiç kan testi istemiyor beni deli ediyor
ağustosta gidince soracağım klomen fsh hormonunu etkileyen bir hormon ilacı
eşim onu bir buçuk aydır içiyor hiç demiyor senin bir fsh ına bakalım diye zaten iyiydi fshı bi de onu tavan yaptırrısa bu klomen
korkuyorum bi de başımıza onu çıkaracak diye..
gökçencim benide eklermisin listeye bende başlıyım ama cuma başlayabilirim çünkü adetliyim şuan canım.
Geçmişi okudum geldim... Bende tam sana benim adımıda ekleyin diye yazıcaktım, sonraki mesajında eklemişsin teşekkür ederim canım
Listemiz yavaştan oluşmaya başlamış ve sanırım herkes Hz. Zekeriyya Peygamberimizin duasını okuma konusunda hemfikir olmuş. O halde Bu dua ile başlayalım. Listemizde ilk gogi var. İsmini yanlış hatırlamıyorsam Öykü' :) Eşinin isminede gerek varmı? Birde bu duayı nasıl okuyalım anlatıverin :)
Tabiyaa bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim. Rabbim korusun sizleri, inşallah herşey yolunda gider
Acemkz canım hep dualarımdasın, Allahım bu ay yüzünü güldürsün inşallah, bir bebeği sana bağışlasın amin.
Kızlar bu arada önümüzdeki hafta eşim ameliyat oluyo. Sanırım mikrocerrahi yöntemi ile olacakmış. O doktor hep öyle yapıyormuş. İnşallah güzel sonuçlar alırız :106:
kızlarr okuyan herkese tesekkur ederım allah razı olsun bısey dıcem sızlere benım 18 hazıranda adet olmam gerekıyor ama hıc belırtım yok benım heray 8-10 gun onceden goguslerım sıserdı acırdı yururken bıle acırdı buay hıc agrım sızım yok sadece belım agrıyor oda bel fıtıgmdan dolayı dıye tahmın edıyorum cunku kalcama vuruyor acaba hormonlarımmı sapıttı yoksa bı suprz olabılrımı:) ama belırtı olmadanda olamaz dıye dusunuyrum demı offf bugun duygularım okadar karısıkkı ne calısasım var nede bısey yapasım herseyede aglıyabılıcek durumdayımneden bole hıssedıyorum anlamadım kendımı
canım benim orası öyle rabbim istedikten sonra gerisi bahane..
ama benim pco bir tuhaf kist vs yok kilo tüylenme yok yani hiçbir belirti yok tek belirti adetlerin çok düzensiz olması bazen 65 günü bile buluyor
yani bazı pcolular var benim arkadaşım mesela bir sürü kist var ama adeti günü gününe gelir yani yumurtlaması çok güzel
ve denediği ilk ay hamile kaldı
benimkinde ise yumurtlama bozukluğu var
ilaçsız çatlamıyor yumurtam
bende elimden geleni yapıyorum çok şükür
çok kilolu olmama rağmen kullandığım klomenler bana kilo yaptı ve 58 kilo olmuştum,
şu anda bir aydır dikkat ediyorum bir nebze diyette gibi ve üç kilo verdim çok şükür
55 kilodayım inşallah hedefim 50 kilo olmak tüpe kadar.
çünkü tüp bana kilo aldıracak ve benim hamileliğim yatarak geçecek maalesef
çünkü bende rahim ağzı yetmezzliği de var yani rahim ağzım olması gereknden daha açık
bu da demek oluyor ki 12 haftalıkken rahmime dikiş atılacak
20 haftalıkken yatışa geçeceği doğuma kadar.
o yüzden olabildiğince kilo vrmeliyim
rabbim herkese yardım etsin hekesin derdi ayrı ayrı işte
adet düzenim için hayıt otu hapına başladım inşallah etkisini görebilirsem yumurtlamayı düzenlediğini söylüyorlar
tabi her zaman öncelikli dileğimiz doğaldan yana nasipte ne varsa artık..
kızlarr okuyan herkese tesekkur ederım allah razı olsun bısey dıcem sızlere benım 18 hazıranda adet olmam gerekıyor ama hıc belırtım yok benım heray 8-10 gun onceden goguslerım sıserdı acırdı yururken bıle acırdı buay hıc agrım sızım yok sadece belım agrıyor oda bel fıtıgmdan dolayı dıye tahmın edıyorum cunku kalcama vuruyor acaba hormonlarımmı sapıttı yoksa bı suprz olabılrımı:) ama belırtı olmadanda olamaz dıye dusunuyrum demı offf bugun duygularım okadar karısıkkı ne calısasım var nede bısey yapasım herseyede aglıyabılıcek durumdayımneden bole hıssedıyorum anlamadım kendımı
Rabbim seni,sen de güzel haberlerinle bizi sevindirirsin inşaallah canım..haydı bakalım hayırlısı..ama kendini çok dinleme derim çünkü bu ınsanı psikolojık olarak yoruyor..
duygularını anlıyoruz, çünkü öyle çabuk değişen bir ruh hali oluyor kı insanın,bazen çok güçlü ve ümitlisin bazen de kırılgan hassas ağlamaklı..bilmiyorum en azından ben böyleyim..
hayırdır diyelim de hayrolsun bu halin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?