Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende 100 tane aldım canım okuyunca yazarım

gökçencim benide eklermisin listeye bende başlıyım ama cuma başlayabilirim çünkü adetliyim şuan canım.

bende 100 tane aldım canım okuyunca yazarım

slm cnm bıze proxeed plus ve evıcap verdı doktor 2 ay sonra tekrar test ıcın cagırdı ınsallah yukselmıs olur

kızlarrr dun aksam gıremedım esımın dogum gunu vardı bende 100 tane alayım:) buarada adım öyküm esımın adı tolga :) okuyan butun arkadaslardan allha razı olsun bende bu aksam baslarım ınsallah hepınızıe tesekkur ederım tekrardan

inş kabul olur canım dualarımız bu ay bu dualarla hamile kalırsın inş

canım bizede dr klonmen verdi 3 ay kullansın dedi ama bizimde fsh bakmadı kan testi falan istemedi takıldı kafama napsak acaba ya inş bi problem çıkmaz

ben de 100 tane alayım bir de meryem suresi okuyayım ınşaallah gogı nın niyetıne..
bır de sırayla okunacaksa ben benım adımı deryalcın ve acemkz dan sonra yazın olur mu?

arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim

gogiden sonra acemkız ve deryalçını yazdım izninizle. ecrinin de dediği gibi onlar aşılama için sonuç bekleyenler çünkü. gogi için okuma listemiz bu:
gökçen.100
acemkız.100
7verengül:100
ecrin:100
antigone.100
gogi:100

belli bir sayı yok ama bine tamamlayalım dedik herkesin kendi okuduğu hariç olsun:)))
şu anda 500 arkadaşlar. okuyan arkadaşlara teşekkür ediyoruz:)))

ebrulim senin 100 diye belirtmedim çünkü cuma günü okuyabilirim demişsin o zamana kadar gogninki biter canım cuma günü sıradaki kimse ona yazarız
tabi cuma günü gogii için de okuyabilirsen okursun:)))

kızlarr okuyan herkese tesekkur ederım allah razı olsun bısey dıcem sızlere benım 18 hazıranda adet olmam gerekıyor ama hıc belırtım yok benım heray 8-10 gun onceden goguslerım sıserdı acırdı yururken bıle acırdı buay hıc agrım sızım yok sadece belım agrıyor oda bel fıtıgmdan dolayı dıye tahmın edıyorum cunku kalcama vuruyor acaba hormonlarımmı sapıttı yoksa bı suprz olabılrımı:) ama belırtı olmadanda olamaz dıye dusunuyrum demı offf bugun duygularım okadar karısıkkı ne calısasım var nede bısey yapasım herseyede aglıyabılıcek durumdayım neden bole hıssedıyorum anlamadım kendımı

tesekkur ederım cnm bnm.. insaallah raıbbım evlat askıyla yanıp tutusan herkese bu duyguyu yasatsın hayırlısıylaaaa

cnm bnm de aynen senınkı gıbı on gun kala şişerdi göğüslerım ama bu ay olmamıstı...yanı gunum gecene kadar nerdeyse olmadı.. sonradan basladı.ay hadı hayırlısı:)))

cnm rabbım ınsaallah sıfa versin.. hayırlısı olsun..

Rabbim seni,sen de güzel haberlerinle bizi sevindirirsin inşaallah canım..haydı bakalım hayırlısı..ama kendini çok dinleme derim çünkü bu ınsanı psikolojık olarak yoruyor..
duygularını anlıyoruz, çünkü öyle çabuk değişen bir ruh hali oluyor kı insanın,bazen çok güçlü ve ümitlisin bazen de kırılgan hassas ağlamaklı..bilmiyorum en azından ben böyleyim..
hayırdır diyelim de hayrolsun bu halin

arkadaşlar ben sıramı verdim ya,beni en sona ekleyın kı diğer arkadaşlarımıza hak geçmesin..içim rahat etmiyecek yoksa...

ınsallah canım benı sıcaklarda cok yoruyor hıc evden cıkasım gelmıyor nedense zaten yaz aylarını hıc sevmem kısta dogmusum ondan olsa gerek :)) ınsllah guzel haberler verırım hepnıze hepımızı sevındırsın rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…