nasılsın?nasıl gidiyor..dün gece yoktun..iyi dedim uyuyo bu kesin :)
daha önce olur muydu bu tip sıkıntıar? hayırdır inşaallah canım
cnm sol tarafın agırmasına ıı derler ınsaallah hayırlarla gelecektır bebegın.. ben hıç asılama yaptırmadım ama benım sol yanım agrıdıgında hamıle kalmıstım. ondan umutlandım.. ınsaallah fıstıgım yaaaaa... kurban oldugum rabbım sana öyle bır evlat nasıp etsın kı tadına doyma ömrünce:))
merhaba canım hiç ağrım falan olmazdı çok sancım var bilmiyorum kasıklardan aşağıda sanki bi ağırlık var oda çok sancı yapıyo korkuyorum acaba üşüttüm mü dün misafirlikteydim canım o yüzden giremedim
karar vereceğimiz bir duayı sırayla herkes için paylaşıp okuyalım diyorus
herkes fıkrını yazabılır ortak bır karar verır başlarız ınşaallah
iyigeceler
canım sağol iyi dileklerin ve duaların için inş gelir bebeğim ama hemen ağrıı olur mu ki tuttuysa yani daha asılama olalı 4 gün oldu ve dün akşamdan beri sancı var karnım sanki kocaman öyle hissediyorum yürürken falanda ağrıyo inş bi sorun yoktur bebiş vardır da ondandır
esım amelıyat olalı 6 ay oldu canım asılama dusunuyorduk esım test yaptırdı morfolojı bıraz dusuk cıktı onun ıcınde 2 ay kullanıcagı bır ılac verdı sımdı onu beklıcez canım buarada belkı kendılıgınden olur dıyoruz pek umıdım olmasada beklıcem canm ben.
inşaallah hayırlara çıkar canım ya, inşaallah dualar kabul olmuştur da ,asılıyodur orayı burayı bebiş ,ondan ağrıyodur...tabıyaa nın da dediği gibi sol taraf olması umutlandırıyor beni de..öyle duymuştum sanki..sen üşütme kendini,bir de süpürge falan yapma kesinlikle,hmm bide yukarılara uzanma emi canım..tabi erken yatmayı da unutmuyoruz :)
canım ağrıların çok normal ben ilk gün ölüyordum dik duramıyordum nedeni sperm yıkama işleminde kullandıkları kimyasal sıvıdan kaynaklanıyor sıkıntı etme yani hayırlısı ile müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallah
inş canım müjde verebilirirm ilk 2 gün bişey yoktu dün gece oldu hala devam ediyo ne kadar sürdü senin ağrılar
cnm hıc bellı olmaz orası. benım ablam da aynen senın gıbıydı. esıne de varıkosel teshısı koydular.. üç düşük oldu ama sonucta doğal yoldan hamıle kaldı ve 5 yasında yegenım var cok sükür.. diyecegım o kı.. varıkosel amelıyatı kaçınılmaz...ama rabbım verdıkten sonra da verıyor.. sana asıl annlatmak ıstedıım kıloluysan zayıfla.. spor yap.. bıraz saglıklı beslen. bı de soğan kürü.. allahın ıznıyle bu hastalıgını yeneceksın.. esın zaten olmus amelıyatını.. o degerlerını toplayana kadar sen de pco hastalıgından kurtul.. hersey güzel olacak.. ınan bana....
nevbahar hoş geldinnn canımmm...,
ne zamandır göremiyordum seni.. hoş bende pek girmez oldum ya..
canım benim aşılama tabiki de tutmadı.. zaten %15 şans olan bir durum aşılama yapıldığı gün ileri hız da sıfır çıkınca
şansımız çok çoookk azdı çok bişi beklemiyordum o yüzden hiç üzülmedim en azından
aşılaama olsa tutar mıydı fikri çktı aklımdan
hayırlısı rabbimden eylül yada ekim tüpçüsüyüm bakalım
bi de onda deneyelim şansımızı ne yapalım..
sen neler yapıyorsun aşılama sonrası neler yaptınçç
gogi listeci başı sen ol bari..:)))
yani sorun olmazsa ben çok sık giremiyorum da..
listemiz:
gogi
renkliatlas
ecrin
gökçen
başka varsa söylesin herkes..
o zaman hz zekeriyanın duasıyla başalayalım derim ben çünkü
tam bizim durumumuza hitap eden bir durum hz.zekeriya bu duayı ederk çocuk sahibi olmuş
Hz. Zekeriya''nın Duaları Kuran''ın üç ayrı suresinde Hz. Zekeriya''nın dualarından bahsedilir. Yaşı ilerlemiş olan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için Allah''tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve Allah''a duada bulunmuştur:
Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: "Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana kendi katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl." (Meryem Suresi, 3-6)
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38 )
Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu: "Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya Suresi, 89)
Ayette Hz. Zekeriya''nın Allah''a gizlice seslendiği bildirilmektedir. Bu, samimiyetin en büyük göstergelerinden biridir. Nitekim Allah, Kendisine bu tür bir samimiyet içinde çağrıda bulunan Hz. Zekeriya''nın duasını kabul etmiştir:
Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya''yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 90)
(Allah buyurdu:) "Ey Zekeriya, şüphesiz biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız." (Meryem Suresi, 7)
O mihrapta namaz kılarken, melekler ona seslendi: "Allah, sana Yahya''yı müjdeler. O, Allah''tan olan bir kelimeyi (İsa''yı) doğrulayan, efendi, iffetli ve salihlerden bir Peygamberdir." (Al-i İmran Suresi, 39)
Ayetlerin devamında bildirildiğine göre, Hz. Zekeriya Allah''ın duasına karşılık ileri yaşına rağmen kendisine bir erkek evlat bağışlamasına şaşırır. Kendisine müjdeyi ileten melek ise O''na Allah''ın kudretini hatırlatır:
Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)
Önceki bölümlerde Allah''ın samimi kullarının dualarına onlar için en hayırlı olacak şekilde icabet ettiğini belirtmiştik. Ve Allah''ın içten çağrıda bulunan inananların tek dostu ve yardımcısı olduğunu da bildirmiştik. Allah, çocuk sahibi olması imkansız gibi görünen Hz. Zekeriya''ya da, samimi duasına icabet ederek salih bir oğul armağan etmiştir
7veren gül canım yaa seni listeye eklemyi de unuttum sana cevap yazmayı da:))) kusura bakma ya yeni fark ettim
canım hayırlısı rabbimden ne diyelim 9 aylık evli olman büyük bir şans
benim de en büyük şansım bu yola erken çıkmak oldu iyiki hemen başalmışım diyorum eşim ve ben delilwr gibi çocuk isteyen
bir çift oalrak hiç korunmadık 6 aylık evliyken başaldı dıktor maceram :))
bir ay sonra 2. yılımızı kutlayacağız bakıyorum da doktorlarda bir buçuk yılımız gitmiş ve hala aynı yerdeyiz:)))
ama çok şükür şimdi çok daha bilinçliyiz..
bu yola erken çıkmak çok önemli o yüzden hiç canını sıkma inşallah olacak çok yakın zamanda..
nevbahar canım benim branş edebiyat..:)) branşımı çok seviyorum öğrencilerimi de ama hem çalışan hem ev hanımı olmak zor maalesef:)))
kızlar hoş sada epeydir yok ne yaptı acaba
canım benim aşılama yapıldığı gün çok sancım oldu ama daha sonra 3-4 gün hafif oldu sonrada geçti zaten .sen kendine dikkat et hiç bir iş yapma dinlen inişallah pozitif olacak ha birde hamilelik belirtilerine takılıp kendini yiyip bitirme hamilelik belirtisi diye birşey yok olanlar 2. ayda başlıyo .beta hcg değerleri o kadar düşükken bir belirti olmuyor zaten. o yüzden kendini kasma 14. gün testini yap inşallah pozitif olur canım
Geçmişi okudum geldim... Bende tam sana benim adımıda ekleyin diye yazıcaktım, sonraki mesajında eklemişsin teşekkür ederim canım
Listemiz yavaştan oluşmaya başlamış ve sanırım herkes Hz. Zekeriyya Peygamberimizin duasını okuma konusunda hemfikir olmuş. O halde Bu dua ile başlayalım. Listemizde ilk gogi var. İsmini yanlış hatırlamıyorsam Öykü' :) Eşinin isminede gerek varmı? Birde bu duayı nasıl okuyalım anlatıverin :)
Tabiyaa bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim. Rabbim korusun sizleri, inşallah herşey yolunda gider
Acemkz canım hep dualarımdasın, Allahım bu ay yüzünü güldürsün inşallah, bir bebeği sana bağışlasın amin.
Kızlar bu arada önümüzdeki hafta eşim ameliyat oluyo. Sanırım mikrocerrahi yöntemi ile olacakmış. O doktor hep öyle yapıyormuş. İnşallah güzel sonuçlar alırız :106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?