Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsın?nasıl gidiyor..dün gece yoktun..iyi dedim uyuyo bu kesin :)

daha önce olur muydu bu tip sıkıntıar? hayırdır inşaallah canım

merhaba canım hiç ağrım falan olmazdı çok sancım var bilmiyorum kasıklardan aşağıda sanki bi ağırlık var oda çok sancı yapıyo korkuyorum acaba üşüttüm mü dün misafirlikteydim canım o yüzden giremedim

canım sağol iyi dileklerin ve duaların için inş gelir bebeğim ama hemen ağrıı olur mu ki tuttuysa yani daha asılama olalı 4 gün oldu ve dün akşamdan beri sancı var karnım sanki kocaman öyle hissediyorum yürürken falanda ağrıyo inş bi sorun yoktur bebiş vardır da ondandır

inşaallah hayırlara çıkar canım ya, inşaallah dualar kabul olmuştur da ,asılıyodur orayı burayı bebiş ,ondan ağrıyodur...tabıyaa nın da dediği gibi sol taraf olması umutlandırıyor beni de..öyle duymuştum sanki..sen üşütme kendini,bir de süpürge falan yapma kesinlikle,hmm bide yukarılara uzanma emi canım..tabi erken yatmayı da unutmuyoruz :)

Son düzenleme:
karar vereceğimiz bir duayı sırayla herkes için paylaşıp okuyalım diyorus
herkes fıkrını yazabılır ortak bır karar verır başlarız ınşaallah
iyigeceler

hah şimdi anladım canım tamam bende varım okurum ne isterseniz ama kuranda çocuksuz peygamberlere verilen mucizevi ayetleri okursak daha iyi olur hem bizat peygamberlerin dualarını etmek daha makbul olur gibime geliyor .hem meryem suresinde hemde zekeriyya kısasında ki ayetleri okuyabiliriz kızlar benide ekleyin biran önce başlayalım

canım ağrıların çok normal ben ilk gün ölüyordum dik duramıyordum nedeni sperm yıkama işleminde kullandıkları kimyasal sıvıdan kaynaklanıyor sıkıntı etme yani hayırlısı ile müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallah

anladım canım sizin değerler gayet güzel ilerliyordu ya neden böyle oldu .gogi bence sen kürler falan uygula eşine birde proxeed kullanın derim .çünkü değerleriniz iyi maşallah .

inş öyledir canım dikkat etmeye çaışıyorum ama erken yatma konusunda özürlüyüm :)

inş canım müjde verebilirirm ilk 2 gün bişey yoktu dün gece oldu hala devam ediyo ne kadar sürdü senin ağrılar

inş canım müjde verebilirirm ilk 2 gün bişey yoktu dün gece oldu hala devam ediyo ne kadar sürdü senin ağrılar

canım benim aşılama yapıldığı gün çok sancım oldu ama daha sonra 3-4 gün hafif oldu sonrada geçti zaten .sen kendine dikkat et hiç bir iş yapma dinlen inişallah pozitif olacak ha birde hamilelik belirtilerine takılıp kendini yiyip bitirme hamilelik belirtisi diye birşey yok olanlar 2. ayda başlıyo .beta hcg değerleri o kadar düşükken bir belirti olmuyor zaten. o yüzden kendini kasma 14. gün testini yap inşallah pozitif olur canım

canım benim orası öyle rabbim istedikten sonra gerisi bahane..
ama benim pco bir tuhaf kist vs yok kilo tüylenme yok yani hiçbir belirti yok tek belirti adetlerin çok düzensiz olması bazen 65 günü bile buluyor
yani bazı pcolular var benim arkadaşım mesela bir sürü kist var ama adeti günü gününe gelir yani yumurtlaması çok güzel
ve denediği ilk ay hamile kaldı
benimkinde ise yumurtlama bozukluğu var
ilaçsız çatlamıyor yumurtam
bende elimden geleni yapıyorum çok şükür
çok kilolu olmama rağmen kullandığım klomenler bana kilo yaptı ve 58 kilo olmuştum,
şu anda bir aydır dikkat ediyorum bir nebze diyette gibi ve üç kilo verdim çok şükür
55 kilodayım inşallah hedefim 50 kilo olmak tüpe kadar.
çünkü tüp bana kilo aldıracak ve benim hamileliğim yatarak geçecek maalesef
çünkü bende rahim ağzı yetmezzliği de var yani rahim ağzım olması gereknden daha açık
bu da demek oluyor ki 12 haftalıkken rahmime dikiş atılacak
20 haftalıkken yatışa geçeceği doğuma kadar.
o yüzden olabildiğince kilo vrmeliyim
rabbim herkese yardım etsin hekesin derdi ayrı ayrı işte
adet düzenim için hayıt otu hapına başladım inşallah etkisini görebilirsem yumurtlamayı düzenlediğini söylüyorlar
tabi her zaman öncelikli dileğimiz doğaldan yana nasipte ne varsa artık..

acemkız canım nevbahara katılıyorum bir kaç güne azalacak sancıların..
ilaçların etkiside olabiliyor benim de ilk bir kaç gün olmuş ve bitmişti kimininki tüm bekleme sürecinde bile devam edibiliyor
takılma onlara sadece test gününü bekle kendini de yorma..

gogi size doktorlar morfolojiyi arttırmak için ne verdiler ilaç olarak merak ettim
bizim doktor trental klomen ve evicap verdi ama morfoloji için falan demedi
ama salak doktor hiç kan testi istemiyor beni deli ediyor
ağustosta gidince soracağım klomen fsh hormonunu etkileyen bir hormon ilacı
eşim onu bir buçuk aydır içiyor hiç demiyor senin bir fsh ına bakalım diye zaten iyiydi fshı bi de onu tavan yaptırrısa bu klomen
korkuyorum bi de başımıza onu çıkaracak diye..

Geçmişi okudum geldim... Bende tam sana benim adımıda ekleyin diye yazıcaktım, sonraki mesajında eklemişsin teşekkür ederim canım
Listemiz yavaştan oluşmaya başlamış ve sanırım herkes Hz. Zekeriyya Peygamberimizin duasını okuma konusunda hemfikir olmuş. O halde Bu dua ile başlayalım. Listemizde ilk gogi var. İsmini yanlış hatırlamıyorsam Öykü' :) Eşinin isminede gerek varmı? Birde bu duayı nasıl okuyalım anlatıverin :)

Tabiyaa bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim. Rabbim korusun sizleri, inşallah herşey yolunda gider

Acemkz canım hep dualarımdasın, Allahım bu ay yüzünü güldürsün inşallah, bir bebeği sana bağışlasın amin.

Kızlar bu arada önümüzdeki hafta eşim ameliyat oluyo. Sanırım mikrocerrahi yöntemi ile olacakmış. O doktor hep öyle yapıyormuş. İnşallah güzel sonuçlar alırız :106:

Allah hepimizin eşlerine şifa versin, hepimize bebeğimizi koklamayı, kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim eşimin ameliyatının üstünden 1 gün sonra tam 1 ay geçmiş olacak.Beklemedeyiz bakalım.İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.

kızlar hoş sada epeydir yok ne yaptı acaba

canım merhabalar :))
öncelikle muradına eren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

canlarım,evime geldim okulum bitti,mezun oldum :)

evimde net yok,o yüzden yazamıyorum buraya.ama telefonumdan takip ediyorum sizleri.

allah yar ve yardımcımız olsun.biz de henüz bir adım yok maalesef

gogi
renkliatlas
ecrin
yediverengül
acemkız
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar

arkadaşalr şimdilik listemiz bu girmek isteyen olursa listemize ekleriz ya da atladığım varsa lütfen kusuruma bakmasınlar tekrar belirtirlerse ben eklerim..
ilk olarak gogi arkadaşımız için bin tane okuyalım. hz zekeriynın duasını. duamız şu:
“Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü’d-duâ.”
meali: ‘Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)
hemen okumak isteyenler söylesin 100 tane yazıyorum okumak isteyenler için yetmezse sonra ekleriz çünkü olabiildiğince farklı kişiler okusun ki farklı farklı kişilerin duasını almış olalım
okuma listemiz ise şöyle:

gökçen. 100

devamını bekliyoruz:))

Hadi bakalım hayırlı olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Allahım Öykü kardeşimize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bir evlat nasib etsin. Dualarımız öykümüzle...
100 tanede ben aldım inşallah.
Okuduktan sonra yeniden bildirim yaparım :)

dikkat ediyorum canım inş dediğin gibi olur bakalım 10 gün kaldı hamilelik belirtisi düşünmedim hiç ben nedense olmadı diye düşündüm kısmet tabi inş bebeğim tutmuştur

canım çok sağol duaların için allah eşinede şifa versin sanada hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…