Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benide ekle canım 100 tane

Allah razı olsun herkesten,bugun bi tuhaftım ben..içim daralıyordu sankı..gıyabımda okunan duaları okuyunca mutlu oldum,nefes aldığımı hissettim..Rabbim bu okunan ayetler hürmetine,merhameti hürmetine dualarımızı kabul etsin inşaallah..hepımızın yüzünü güldürsün en kısa zamanda...gökçencim bana da 200 yazar mısın canım,

herkese ıyı aksamlar kızlarr dun aksam esımle uzun uzun konustuk esıın ılac tedavısı surecınde hıcbırsey yapmamaya karar verdık yumurtlama gunlerını takıp etmıcez ılıskı sonrası yatmaya vs.. hıc dusunmıcez enazından eylul ayı adetıme kadar kendı halıne bırakmaya karar verdık benım artık ruyalarıma gırer oldu cunku aglayarak uyanıyorum (( bıraz kafamı bosaltmak ıstıyorum ınsallah basarırım 16 temmuızda esımde ızne cıkıcak ınsallah tatılde ıyı gelır dıye dusunuyorum sızlerı takıp edıcegım dualarımda olucaksınız hepınız ara ara yazarımda ınsallah hepımızın kısa zamnda gelır bebıslerı

merhaba Arkadaşlar,

Benim eşimde mart ayında Ameliyat oldu 3 ay oldu bakalım nolcak doktor 6 ay sonra gel dedi ve bize hiç bir ilaç vermedi

Hala agrıları var sizin eşlerinizde agrıları oldu mu ?

öncelikle gecmiş olsun,burada arkadaşların yazdığı kürler var geçmişe dönük okuyup faydalanabilirsin inşaallah

iyiakşamlar gogı..bence de şu düşünceleri bir dağıtmamız gerekiyor..kendimi bi güçlü hissediyorum bi güçsüz..bugun bı toplantıya katıldım,yeni hamile bi bayan vardı,o konuşurken elimi kolumu nereye koysam nereye baksam ,ne desem bilemedim...kolum kanadım kırık hissettim..ben böyle bi insan değildim ki,ne oluyorum dedim sonra kendi kendime...

iyi bi tatil gerçekten insana enerji veriyor,herşeyin hayırlısı olsun..çok güzel haberlerde buluşalım inşaallah..dualarımdasınız

cok haklısın canım aynı bende senın gıbıyım hamıle gorunce tum duygularım degısıyor kendımı gucsuz savunmasız hıssedıyorum buda esımle aramdakı ılıskıye zarar verıyor onuda cok uzuyorum ınsallh bıraz uzaklasmak ıyı gelır canım sende benım dualarımdasın cnm a.e o ınsallah guzel haberlerde verıcez burdan bırbımıze

sana nacizane bir tavsiyem var canım,eşinle ilişkine zarar verecek konuşmalar yapma bence,eminim onlarda bizim kadar üzgünler,,eşinle bir ol, çünkü bu inşaallah eşlerimizle ele ele verip aşabileceğimiz bir durum..ancak bir olursak güç buluruz

hemde küs olmanın faydası yok zararı var dimi,gunlerı ıskalamamak gerekıyor ..şeytanın vesveselerine kulaklarımızı kapatalım

merhabalar kızlar bugün dr gittim adet olduğumu söyledim yinede kan aldılar tahlil için konuştum biraz isterseniz tekrar aşılama deneyebiliriz dedi ama istemedim şu an için bende biraz dinlenmek istiyorum kafamı dağıtmak istiyorum ama sanırım tekrar aşılama yaptırmıcam eğr olmazsa tüp bebek denicem aşılama şansı çok düşük tabi tüp bebek garanti değil ama aşılamadan 4 kat fazla şans var ben eylülden sonra başlıcam çünkü kpss ye hazırlanıyorum açıköğretim var bitirmem gereken bide bebek sitresi olunca kafamı toplayamıyorum bu yüzden 3 ay ertelicem bende takmıcam 2 yıl bekledim 3 aydaha beklerim ondan sonra zaten daha rahat kafayla uğraşırım diye düşünüyorum hayırlısı umarım hepimiz için hayırlı olur hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için gökçen ben dua alamıyorum canım adetliyim biter bitmez tekrar başlarım

canlar günaydın..

gogicim çok güzel bi karar almışsınız tebrik ederim..biz 2 aydır bu şekilde davranıyoruz çok mutluyuz. ilişkilerimizi bebek düşünerek kirletmiyoruz..eskisi gibi sadece istediğimiz için yapıyoruz..olacaksa olsun olmayacaksa olmasın diyoruz..ağustosa kadar böyle sonra aşılama isteyecez dr dan öyle de olmazsa tüp bebek oda olmazsa takdiri ilahi deyip üzerine durmayacaz..

evet canım bende eylul adetıme kadar beklıcem eger olmassa bırkere daha asılama denıyecem oda olmassa mayıs ayında tup bebek neden mayıs dersen evlılıgmız 3 yıl olucak 3 yıldan sonrada esımın calsıtıgı banka masrfaları karsılıyo :) ınsallah ogunler gelmeden kendılıgınden gelır bebısler canım

günaydın canlar...
ne güzel kararlar almışsınız siz öyle bakim...
aşılamadan sonra ben de öyleyim kızlar..
zaten benim yumurtladığım gün de belli değil rastgele gün aşırı yapıyorduk çalışmammızı ama yumurtamın
kendiliğinden çatlamadığını öğrenince ondanda vazgeçtim..
ama çok şanslısınız bunu bilin..
siz de problem yok çok şükür..
bir gün olacak birazcık daha sabır..

duamıza gelince arkadaşalrımızın regl dönemine denk gelince dua yavaş ilerliyor
inşallah alabilenler 200 tane alsın emi:)))hepinizi çok öpüyorum..

ecrin için:

aleyna:100
7verengül:100
antigone:100
gökçen:200
renkliatlas:100
ecrin:200
.........

canım hiç üzülme allah çok büyük neler duyuyoruz hiç çocuğu olmaz diye rapor veriyo dr lar bi bakıyolar hamile kalmışlar inş rabbim senin derdinin dermanını verir bi bakarsın hamilesin çatlatır yumurtanı hiç üzülme şu an o kadar içten diledim ki senin için allahım versin inş dermanını bizim çatlıyo ama hala yok bebiş herşey kısmet dilerim hepimiz hasreti en yakın zamanda biter de kavuşuruz bebişlere

slm kızlar bugün adetimin 4.günü doktor kontrolüm vardı.doktor ilaçların etkisinin bu ay daha iyi olduğunu söyledi.sizin aşılamanız kesin tutar gözüyle bakıyordum ama ne yazık ki ihtimal %100 değil dedi.3 ay kendiniz hesap kitap yapmadan çalışmalarınızı sürdürün.ben sizden çok umutluyum yine olmazsa eylülde gelin ciddi bir şekilde yeniden tedavinize başlayalım dedi.yani artık oluruna bırakıyoruz.ne ovulasyon testi ne ateş ölçme kendi halimizdeyiz.inşallah güzel sonuçlanır bu üç ay...

hakkımıza hayırlısı canım inş önümüzdeki aylara bakıcaz artık bende bıraktım herşeyi oluruna eğer olmazsa ekim adetimde gicem inş olur tüp bebek denicem ama inş kendileri gelir kısmet bakalım artık hiç bir ilişkiye bebek olsun diye girmicem oluruna bırakıcam takmıcam artık gercekten insan çok yıpranıyo bu daha kötü varsa kısmette gelir zaten üzülüp yıpranınca ne geçicek elimize ki hesapsız kitapsız gelsin bebişler

canım benım arkadaşımda da yumurta çatlamama durumu vardı,tedavisi var diye biliyorum..o bu konuda tedavi gördü ve şuan hamile

Son düzenleme:

canım tabi ki orası hiç belli olmaz rabbim diledikten sonra her şey bahane..
çok sağol canım benim içten duan için allah razı olsun..
rabbim hiçkimseyi bekletmesin..
işin tuhafı ben oldum olası üçüüz isterdim bilyor musun yani çok küçükten beri..
benim üçüzlerim olsun derdim.. yada ikizlerim.. tabi ki sağlıkla öncelikle..
şimdi düşünüyorum da güzel rabbim sanırım duamı kabul edecek diyorum
çünkü benim çoğul gebelik şansım yoktu ailede yok çünkü..
ama düşünüyorumda tüp olursa çoğul gebelik olma şansı var..
belki de diyorum rabbim benim duamı kabul etmek için bekletiyor beni, tüp için yani:))
hep bu yönünün düşünüyorum ve tüp
yapacağım aklıma geldikçe gülümsüyorum benim ikizlerim olacak diyorum:)))
inşallah sağlıkla sıhhatle yüce rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

canım benim ne güzel bir karar almışsınız inşallah bu yaz hepimize bebiş getirsin..

canım benım arkadaşımda da yumurta çatlamama durumu vardı,tedavisi var diye biliyorum..o bu konuda tedavi gördü ve şuan hamile

ecrincim evet tedavisi var her ay yumurtan takip altında olacak ve yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi vurulacak..
tedavisi bu.. ama bi de şu var ki bizde sperm problemi de var sayı hız morfoloji hepsi yani..
ben hangi kadın doğumcuya gidersem gideyim ki en son bir profa gidiyordum bana senin kontrol altında olman lazım dediler bu da takiple oluyor ama sprminiz az olduğu için takip çok zor
aşılama yapılması gerek dediler ki ben ameliyat öncesi 4 ay boyunca klomenle takip yaptırdım olmadı.. yani bizim için aşılama diyorlar bende onu gereksiz buluyorum bir kere denedim yeter başka denemek istemiyorum çünkü maddi ve manevi yıpratıcı bir süreç.. inşallah tüpte karar kılddık eylül ekim gibi hayırlısı..

gökçen canım bende evlendiğimden beri hep bana senin ikizin olcak diyolar benim hiç öyle bi isteğim olmamıştı benimde aklıma geliyo bu nedenle ama hayırlısı neyse o olsun allahım doğal yolla nasip etsin inş ben de aşılamayı artık gereksiz buluyorum doğal ilşkiden farklı değil dedğin gibi hem maddi hem manevi yoruyo tüp bebek en azından % 60 şans veriyo allahım biliyo hiç istemiyorum doğal olsun istiyorum ama bu 3 aylık beklemede olmazsa mecbur bide en azından her türlü şansımız var diyorum tüp bebek yaptıramayan insanlar var hem maddi hem sağlık açısından yinede hamd olsun ki çaresiz değiliz rabbim isterse ol derse ne olsa olur

Selam kızlar, geçmişi okuyamadım fazla vaktim yok
İnşallah herşey yolundadır...
Eşim geçtiğimiz çarşamba günü mikrocerrahi yöntemi ile varikosel ameliyatını oldu.(Sol taraftan)
Doktor umduğumdan çok daha fazla ilerlemiş dedi. Kılcal damarlar hariç 8-9 tane damar bağlamış :S
İnşallah faydasını göreceksiniz dedi...
1 gün hastanede kaldık, sadece 1 kez pansuman yapıldı. Başka pansuman istemedi. Sizlerdedemi böyle oluyordu :26:
2 tane hap verdi, biri ağrı kesici diğeride yaraların iyileşmesi içinmiş.
Önümüzdeki çarşambada kontrole çağırdı.
3 hafta cinsel ilişki yok dedi. (Bu ayrıntıları belki eşi varikosel ameliyatı olacak olanlara faydası olur diye yazıyorum)
Bizde durum böyle haber veriyim dedim...

Son düzenleme:

selam canım oncelıkle gecmıs olsun umarım faydaısnı gorursunuz pansuman konusunda bız hastanede kalmak ıstemedık eve gelmıstık gun asırda ya kendınız yada saglık kurumunda pansuman yaptrıın demıstı doktorumuz fakat bıızım amelıyatımız acık amelıyattı oyuzden gunasırı pansuman ıstenmıs olabılır bızden esını amelıyat yerını temız tutmaya calıs ve slıp kılot gıydır mutlaka cunku amelıyat sonrası yumurtalıkların asagıya sarkmaması gerekıyo hap konusunda bızede bır agrı kesıcı bırde antıbıyotık verılmıstı agrı kesıcı agrı oldukca al demıslerdı.cınsel ılıskı bızede yasaktı 1 ay hemde ama esım 10 gun durduınsallah tez zamanda faydasını gorursun cnm esının gıdasına cok dıkkat etmenı onerırrım sımdı bız ılk 3. ayda 6 kat artıs saglmaıstık doktorlarımızda tamamen guzel beslenme bakıma baglamıslardı.kafana takılan bırsey olursadayardımcı olmaya calsıırım bılgım dahılınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…