acemkız.. canım rabbimden hayırılsı.. aynı şeyleri bende yaşadım biray önce ama hiç yaşamamış gibiyim yani ne aşılama ne o iğneler hiç bişi kalmadı aklımda..
sadece önüme bakıyorum:)) canım benim inşallah bir an evvel kendiliğinden gelsin mucizen...
kızlar ecrin arkadaşımız için açılışı yapıyorum biraz geciktim ama:)))
haydi bakalım pamuk eller duaya:)))
ecrin için:
aleyna:100
7verengül:100
antigone:100
gökçen:100
....
merhaba Arkadaşlar,
Benim eşimde mart ayında Ameliyat oldu 3 ay oldu bakalım nolcak doktor 6 ay sonra gel dedi ve bize hiç bir ilaç vermedi
Hala agrıları var sizin eşlerinizde agrıları oldu mu ?
Kızlar ben 41 kişiye Yasin okutmak istiyorum bizim aramızda okuyabilecek olan varmı?
1 kişi 1 tane okuyacağı için sizede sorayım dedim
herkese ıyı aksamlar kızlarr dun aksam esımle uzun uzun konustuk esıın ılac tedavısı surecınde hıcbırsey yapmamaya karar verdık yumurtlama gunlerını takıp etmıcez ılıskı sonrası yatmaya vs.. hıc dusunmıcez enazından eylul ayı adetıme kadar kendı halıne bırakmaya karar verdık benım artık ruyalarıma gırer oldu cunkuaglayarak uyanıyorum (( bıraz kafamı bosaltmak ıstıyorum ınsallah basarırım 16 temmuızda esımde ızne cıkıcak ınsallah tatılde ıyı gelır dıye dusunuyorum sızlerı takıp edıcegım dualarımda olucaksınız hepınız ara ara yazarımda ınsallah hepımızın kısa zamnda gelır bebıslerı
iyiakşamlar gogı..bence de şu düşünceleri bir dağıtmamız gerekiyor..kendimi bi güçlü hissediyorum bi güçsüz..bugun bı toplantıya katıldım,yeni hamile bi bayan vardı,o konuşurken elimi kolumu nereye koysam nereye baksam ,ne desem bilemedim...kolum kanadım kırık hissettim..ben böyle bi insan değildim ki,ne oluyorum dedim sonra kendi kendime...
iyi bi tatil gerçekten insana enerji veriyor,herşeyin hayırlısı olsun..çok güzel haberlerde buluşalım inşaallah..dualarımdasınız
cok haklısın canım aynı bende senın gıbıyım hamıle gorunce tum duygularım degısıyor kendımı gucsuz savunmasız hıssedıyorum buda esımle aramdakı ılıskıye zarar verıyor onuda cok uzuyorum ınsallh bıraz uzaklasmak ıyı gelır canım sende benım dualarımdasın cnm a.e o ınsallah guzel haberlerde verıcez burdan bırbımıze
canlar günaydın..
gogicim çok güzel bi karar almışsınız tebrik ederim..biz 2 aydır bu şekilde davranıyoruz çok mutluyuz. ilişkilerimizi bebek düşünerek kirletmiyoruz..eskisi gibi sadece istediğimiz için yapıyoruz..olacaksa olsun olmayacaksa olmasın diyoruz..ağustosa kadar böyle sonra aşılama isteyecez dr dan öyle de olmazsa tüp bebek oda olmazsa takdiri ilahi deyip üzerine durmayacaz..
günaydın canlar...
ne güzel kararlar almışsınız siz öyle bakim...
aşılamadan sonra ben de öyleyim kızlar..
zaten benim yumurtladığım gün de belli değil rastgele gün aşırı yapıyorduk çalışmammızı ama yumurtamın
kendiliğinden çatlamadığını öğrenince ondanda vazgeçtim..
ama çok şanslısınız bunu bilin..
siz de problem yok çok şükür..
bir gün olacak birazcık daha sabır..
duamıza gelince arkadaşalrımızın regl dönemine denk gelince dua yavaş ilerliyor
inşallah alabilenler 200 tane alsın emi:)))hepinizi çok öpüyorum..
ecrin için:
gökçen:200
renkliatlas:100
ecrin:200
.........
slm kızlar bugün adetimin 4.günü doktor kontrolüm vardı.doktor ilaçların etkisinin bu ay daha iyi olduğunu söyledi.sizin aşılamanız kesin tutar gözüyle bakıyordum ama ne yazık ki ihtimal %100 değil dedi.3 ay kendiniz hesap kitap yapmadan çalışmalarınızı sürdürün.ben sizden çok umutluyum yine olmazsa eylülde gelin ciddi bir şekilde yeniden tedavinize başlayalım dedi.yani artık oluruna bırakıyoruz.ne ovulasyon testi ne ateş ölçme kendi halimizdeyiz.inşallah güzel sonuçlanır bu üç ay...
günaydın canlar...
ne güzel kararlar almışsınız siz öyle bakim...
aşılamadan sonra ben de öyleyim kızlar..
zaten benim yumurtladığım gün de belli değil rastgele gün aşırı yapıyorduk çalışmammızı ama yumurtamın
kendiliğinden çatlamadığını öğrenince ondanda vazgeçtim..
ama çok şanslısınız bunu bilin..
siz de problem yok çok şükür..
bir gün olacak birazcık daha sabır..
duamıza gelince arkadaşalrımızın regl dönemine denk gelince dua yavaş ilerliyor
inşallah alabilenler 200 tane alsın emi:)))hepinizi çok öpüyorum..
ecrin için:
gökçen:200
renkliatlas:100
ecrin:200
.........
canım hiç üzülme allah çok büyük neler duyuyoruz hiç çocuğu olmaz diye rapor veriyo dr lar bi bakıyolar hamile kalmışlar inş rabbim senin derdinin dermanını verir bi bakarsın hamilesin çatlatır yumurtanı hiç üzülme şu an o kadar içten diledim ki senin için allahım versin inş dermanını bizim çatlıyo ama hala yok bebiş herşey kısmet dilerim hepimiz hasreti en yakın zamanda biter de kavuşuruz bebişlere
canım benim ne güzel bir karar almışsınız inşallah bu yaz hepimize bebiş getirsin..slm kızlar bugün adetimin 4.günü doktor kontrolüm vardı.doktor ilaçların etkisinin bu ay daha iyi olduğunu söyledi.sizin aşılamanız kesin tutar gözüyle bakıyordum ama ne yazık ki ihtimal %100 değil dedi.3 ay kendiniz hesap kitap yapmadan çalışmalarınızı sürdürün.ben sizden çok umutluyum yine olmazsa eylülde gelin ciddi bir şekilde yeniden tedavinize başlayalım dedi.yani artık oluruna bırakıyoruz.ne ovulasyon testi ne ateş ölçme kendi halimizdeyiz.inşallah güzel sonuçlanır bu üç ay...
canım benım arkadaşımda da yumurta çatlamama durumu vardı,tedavisi var diye biliyorum..o bu konuda tedavi gördü ve şuan hamile
Selam kızlar, geçmişi okuyamadım fazla vaktim yok
İnşallah herşey yolundadır...
Eşim geçtiğimiz çarşamba günü mikrocerrahi yöntemi ile varikosel ameliyatını oldu.(Sol taraftan)
Doktor umduğumdan çok daha fazla ilerlemiş dedi. Kılcal damarlar hariç 8-9 tane damar bağlamış :S
İnşallah faydasını göreceksiniz dedi...
1 gün hastanede kaldık, sadece 1 kez pansuman yapıldı. Başka pansuman istemedi. Sizlerdedemi böyle oluyordu :26:
2 tane hap verdi, biri ağrı kesici diğeride yaraların iyileşmesi içinmiş.
Önümüzdeki çarşambada kontrole çağırdı.
3 hafta cinsel ilişki yok dedi. (Bu ayrıntıları belki eşi varikosel ameliyatı olacak olanlara faydası olur diye yazıyorum)
Bizde durum böyle haber veriyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?