canlarım günaydın listeye yeniden başlamamıza çok sevindim benimde sürekli dilimde dua buarada benim adetlerim biraz düzensiz ya 25 günde yada 29 günde bir oluyorum geçen ay 26. gün olmuştum bugün 24. günüm ama bende 3-4 gündür bir bulantı özelliklede sabahları çoktandır bu hamilelik belirtilerine kafa yormuyordum ama bu ay bu bulantıya anlam veremiyorum hatta bu yüzden rabbim affetsin iki gündür oruçta tutamıyorum ne kadar zor beklemek gerçi ihtimal vermiyorum ama dualarım sizinle buarada bende afyondayım...
kızlar bu ay çatlatma iğnesi vurulalı 17. gün oldu nerdeyse 10 gündür idrar testi yapıyorum pozitif görüyorum , buraya yazmadım kesinleşmesini bekledim ..ben hamileyimmm beta hcg 224.93 çıktı.. inanamıyorum hala şaşkınım ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. morfolojimiz ameliyattan önce %2 di3. ayımız yeni bitti spermiograma bayramdan sonra gidecekti eşim ama hamile kaldım kızlarr..
kızlar bu ay çatlatma iğnesi vurulalı 17. gün oldu nerdeyse 10 gündür idrar testi yapıyorum pozitif görüyorum , buraya yazmadım kesinleşmesini bekledim ..ben hamileyimmm beta hcg 224.93 çıktı.. inanamıyorum hala şaşkınım ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. morfolojimiz ameliyattan önce %2 di3. ayımız yeni bitti spermiograma bayramdan sonra gidecekti eşim ama hamile kaldım kızlarr..
merhaba kızlar. çok şükür eşim dün ameliyat oldu ve atlattık hayırlısıyla. şimdi 3-4 ay beklicez bakalım. inş Rabbim onda da güldürür yüzümüzü. doktor antibiotik ve ağrı kesici vermiş sadece, haftaya kontrolümüz var acaba vitamin takviyelerini o zaman mı verecek??
merhaba kızlar. çok şükür eşim dün ameliyat oldu ve atlattık hayırlısıyla. şimdi 3-4 ay beklicez bakalım. inş Rabbim onda da güldürür yüzümüzü. doktor antibiotik ve ağrı kesici vermiş sadece, haftaya kontrolümüz var acaba vitamin takviyelerini o zaman mı verecek??
kızlar benim eşim ameliyat olalı 2 ay oldu,iltihap oluştu eşimde,ilaç kullandı geçti sandık.doktor 1,5 ay birlikte olmayın demişti,ameliyatdan 1,5 ay sonra eşimdeki iltihap ve mikroplar direk bana geçti,aşırı derecede enfeksiyon kaptım,idrarımdan kan bile gelmeye başlamıştı.şimdi toparlandık düzeltik ama doktora kontrole gitmeye korkuyoruz,ya eşimin spermleri normale dönmezse diye çok korkuyorum ve çocuk çalışmalarına daha başlayamadık bu sorunlardan dolayı...kızlar siz çocuk çalışmalarına ameliyatdan ne kadar süre sonra başladınız?benimki gibi iltihap oldumu sizdede çok merak ediyorum
kızlar benim eşim ameliyat olalı 2 ay oldu,iltihap oluştu eşimde,ilaç kullandı geçti sandık.doktor 1,5 ay birlikte olmayın demişti,ameliyatdan 1,5 ay sonra eşimdeki iltihap ve mikroplar direk bana geçti,aşırı derecede enfeksiyon kaptım,idrarımdan kan bile gelmeye başlamıştı.şimdi toparlandık düzeltik ama doktora kontrole gitmeye korkuyoruz,ya eşimin spermleri normale dönmezse diye çok korkuyorum ve çocuk çalışmalarına daha başlayamadık bu sorunlardan dolayı...kızlar siz çocuk çalışmalarına ameliyatdan ne kadar süre sonra başladınız?benimki gibi iltihap oldumu sizdede çok merak ediyorum
Geçmiş olsun canım, benim eşimede aynen o şekilde vermişti doktor, sanırım vitamin ve takviyeler 3. ay kontrolünden sonra veriliyor :26:
Hadi hayırlısı olsun bakalım, inşallah ameliyatın faydasını görürsünüz :)
sağol canım teşekkürler inş hepimiz bu yolun sonunda mutlu oluruz. Rabbim ol derse olacak şüphesiz. bizim sayı 63 milyon, morfolioji 6, ileri hızlı %15. hareketlilik düşük bizim inş hareketliliğimiz artar ameliyttan sonra. olumsuz şeyler yazan çok lişi var korkmaya başladımama yapacak bişey yok bol bol dua edicez.
cnm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin ALLAH.sayınız ve hızınız neydi ameliyat öncesi onu da paylaşırmısın bizimle.
geçmiş olsun cnm.inşallah ameliyatınız olumlu sonuçlar verir.takviyelere gelince biz devlette olduk bize hiç bir takviye vermedi.devlette olupta takviye veren dr ben duymadım.özel dr bile ilk 3-4 ay takviye vermiyo siz ısrar etmezseniz.yaptığı ameliyatın başarısını takviyesiz olarak görmek için sanırm.ama siz tabi ki boş durmayın.alabiliyorsanız proxed plus alın yok alamıyosanız da argınmaxman alın.evicap ve omega 3 alın.tabi keçiboynuzu pekmezi veya direk kendisini kaynatıp için pekmezi tercih edersenizde saraçoğlunun sitesinden organik alıyoruz biz ordan alabilirsiniz.biz bunların hangisini yaptık.ilk 10-15 gün havuç suyu içtik.1 ay keçi boynuzu pekmezi içtik bıraktık. ama son 3 ay düzenli olarak argınmaxman günde 2 tane günde bir tanede zinco c kullandık.sayımız 2 milyondan 14milyon 600 bine morfolojimiz de sıfırdan 4 e ileri hızımız da 11 den 14 e çıktı.şimdi bunlara ek olarak günde bir tane evicap ve omega 3 ekledik.ramazandan sonra da günde 2 kaşık pekmezide eklicez inş.takviyelere çokta yanaşmayan benim zorumla kullanan eşim artışı görünce kullandığı takviyelere yenisini eklememe hiç karşı çıkmadı hemen aldıbu arada bende istanbul'dan
Kizlar okunanlarin yanina yazdim ama yanlislik yaptiysam lutfen duzeltin
Geçmiş olsun canım, benim eşimede aynen o şekilde vermişti doktor, sanırım vitamin ve takviyeler 3. ay kontrolünden sonra veriliyor :26:
Hadi hayırlısı olsun bakalım, inşallah ameliyatın faydasını görürsünüz :)
sağol canım teşekkürler inş hepimiz bu yolun sonunda mutlu oluruz. Rabbim ol derse olacak şüphesiz. bizim sayı 63 milyon, morfolioji 6, ileri hızlı %15. hareketlilik düşük bizim inş hareketliliğimiz artar ameliyttan sonra. olumsuz şeyler yazan çok lişi var korkmaya başladımama yapacak bişey yok bol bol dua edicez.
kızlar ne listesi bu bende katılabilir miyim?? okuyabilirim ben de
İnşallah canım, bu arada hangi şehirde oldunuz ameliyatı? Doktorunuzun ismi neydi?
Liste dua listemiz canım, her arkadaşa 1000 tane Hz. Zekeriyya'nın duasını okuyoruz :) Tabiki katılabilirsin..
Şuan Antigone (Deniz) arkadaşımız için okuyoruz. Okumak istersen genelde herkes 100 tane alıyor, sende alıp okuyabilirsin :)
Zaten hiç zaman almıyor okuması
Dua şöyle :
Rabbi hebli milledünke zürriyyeten tayyibeten. İnneke semiûd dua.
(Rabbim bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin)
Amiiinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?