Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet arkadaşlar tatilden dönünce ben de söylemiştim duaları tamamlayalım diye. ama listeyi kaybettim ben. sayfalara dönüp arayamadım. aynen benim de gözlerim çok ağrıyor uzun süre bakınca. ben de kalmış olabiliriz ama inan hatırlamıyorum. başka birinden de devam edebiliriz. hiç farketmez benim için.

Canım Gökçen;okudum tekrar okudum gözlerim doldu.Nasıl sevindim anlatamam.
Bizim ameliyatlar 4 gün arayla oldu malum,sizin yeriniz başka o yüzden bende.
Eşime de okudum şimdi,O'da çok sevindi.Tebrik ediyoruz sizi.
Bekledik ama geldi çok şükür.Darası bizlerin ve topikte bekleyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah.
Ne güzel bir ay da gelmiş bebişimiz.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.
Çok öpüyorum seni.

Geçmiş olsun canım,bozma moralini hiç.Aynen bu planla meşgul et kafanı.
Biz de evle oyalanıcaz biraz.Gökçenin güzel haberini okudum az önce.
Umudum arttı.Olacağına inancım yükseldi.
Kendiliğinden gelmesini dileyelim bol bol.
Ama devamlı düşünüp,kafa yormadan.
Tatilden geldiniz herhalde.Biraz kafa dağıtmışsınızdır.

bende cok sevındım gokcencıgımın haberıne cnm allahım bızede nasıp etsın ınsallah mıs kokululardan canım eve ttatılden geldık evımızdeyız ama daha 1 haftamız var ıse baslamak ıcın işte bıraz daha tatıl evın ıslerı falan zaman gecıcektır bıraktım kendı halıne bende cnm bakalım ne zaman gelıcek bızım velet :)

evet canım sende kaldık sanırım ve senden başlayalım,hem boş geçirmeyelim bu rahmet ayını inşaallah
hatta ilk ben alayım 100 tane
bu ara da ben de Antalya dan
hayırlı iftarlar hepimize

evet canım sende kaldık sanırım ve senden başlayalım,hem boş geçirmeyelim bu rahmet ayını inşaallah
hatta ilk ben alayım 100 tane
bu ara da ben de Antalya dan
hayırlı iftarlar hepimize

çok teşekkür ederim canım. hepimizin duaları kabul olur inşallah bu mübarek ayda :)) bu arada hepimiz farklı şehirlerdeniz herhalde.

çok teşekkür ederim canım. hepimizin duaları kabul olur inşallah bu mübarek ayda :)) bu arada hepimiz farklı şehirlerdeniz herhalde.

aminnn canım aminn bol bebekli bir topiğimiz olsun inşaallah
evet farklı şehirler gibi gözüküyor :)

Şükürler olsun, Rabbim dualarımızı kabul etti Canım çok sevindim, mutluluktan gözlerimden akan yaşları durduramıyorum... Ne mutlu sana, inşallah sağ salim kucağına aldığının haberinide alırız senden
Kendine ve bebeğine çoook iyi bak canım

Canım o gecikmelerin sonu hüsran olduğunda yaşadığımız üzüntüyü bizlerden başka kimse bilemez... Ama sakin kafa ile düşününce insan rahatlıyo öyle değilmi? :)
Bak sizde çok güzel bi karar almışsınız eşinle...
İnşallah birgün bu topikte senin sevincinide paylaşırız hemde en kısa zamanda ve tabii hayırlısı ile (amiiiin)....

Çok haklısın canım, biliyosunuz ben eşimin ameliyatı sebebi ile takip edememiştim ama liste yanımdaydı, hergün okudum bir arkadaşımıza ve bitirdim ben listedekileri, Rabbim kabul etsin inşallah.

Bu arada bende Kastamonu'danım :)

Ecrin evet dua listemiz nerde kaldigimiz yerdeen devam edelim
En son gokcene okuduk ben bi gecmise bakiyim

Son düzenleme:
Bendeki liste şöyleydi...

Gogi,
Acemkz,
Deryalcin,
Renkli Atlas,
Ecrin,
7verenGul,
Gökçen,
Antigone83
Tabiyaa,
Nevbahar,
Ebrulim,
Aleyna..

En son kimde kaldınız bilmiyorum ama ben hepsinede 100'er tane okudum canlarım

Son düzenleme:
Kizlar listeyi buldum

Kizlar okunanlarin yanina yazdim ama yanlislik yaptiysam lutfen duzeltin

Son düzenleme:
canlarım günaydın listeye yeniden başlamamıza çok sevindim benimde sürekli dilimde dua buarada benim adetlerim biraz düzensiz ya 25 günde yada 29 günde bir oluyorum geçen ay 26. gün olmuştum bugün 24. günüm ama bende 3-4 gündür bir bulantı özelliklede sabahları çoktandır bu hamilelik belirtilerine kafa yormuyordum ama bu ay bu bulantıya anlam veremiyorum hatta bu yüzden rabbim affetsin iki gündür oruçta tutamıyorum ne kadar zor beklemek gerçi ihtimal vermiyorum ama dualarım sizinle buarada bende afyondayım...

e hadi hayırlısı bakalım :) inşaallah güzel haberler verirsin canım..
adetin çok düzensiz değil canım,böyle olması normal diyor doktor,iki ay üst üste 3-4 gün gec gelince gidip sormuştum doktora
bir de şu var ,ablamın ne zaman adeti bi erken bi gec gelse fazla gecmeden hamile kalıyordu hep
duayı alanlar listeye ekleyerek devam edebilir

antigone için

ecrin :100

kızlar dualar için şimdiden teşekkür ederim... bu arada ismim deniz. isteyen ismime de dua edebilir.

bilmiyorum canım ya aslında umutlanmak istemiyorum belkide üşütmüşümdür diyorum ama bakalım hayırlısı allahtan buarada bende okuyorum 100 tane canım.

kızlar bu ay çatlatma iğnesi vurulalı 17. gün oldu nerdeyse 10 gündür idrar testi yapıyorum pozitif görüyorum , buraya yazmadım kesinleşmesini bekledim ..ben hamileyimmm beta hcg 224.93 çıktı.. inanamıyorum hala şaşkınım ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. morfolojimiz ameliyattan önce %2 di 3. ayımız yeni bitti spermiograma bayramdan sonra gidecekti eşim ama hamile kaldım kızlarr..

ooo maşaallah barekallah...ard arda ne güzel haberler bunlar..hayırlı olsun canım,tebrik ederim..Rabbim tamamına erdırsın inşaallah
inşaallah bizler de sizlere katılırız hayırlısı ile,,bu Rahmet ayı hürmetine...ee anlat bakalım nasılsın şuan,,ayakların yere basmıyodur mutluluktan değil mi?Rabbim daim etsin mutluluğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…