ya kızlarr kım nerden hıc bılmıyoruzz belkıde aynı şehirde olanlarımız vardır ne guzel bulsuurz tansıırz hadı ben baslıyım yazmaya
gogi:izmir :)
Arkadaşlar biz duamız da listemizi tamamlamış mıydık?
Sanıyorum antigone arkadaşımızda kalmışız,dün biraz baktım geriye doğru..ama tüm sayfaları okuyamadım,ekrana çok bakınca başım ağrıyor çünkü...yanlışım varsa düzeltin beni ..
bir kaç arkadaşımız kalmıştı sanırım listede, bi el verip onları da bitirelim de haksızlık yapmış olmayalım inşaallah,hem bu mubarek günlerde belki birimizin duası makbul olur,hepimizin yüzleri gülüverir
canım arkadaşalrım biliyorsunuz beş altı gündür
mide bulantılarım vardı
adetimde 62 günü bulmuştu annemin zoruyla test aldım ve sabahleyin yaptım
anında hızla beliren ikinci kopkoyu çizgiyi görünce şok oldum ellerim titredi ve testi fırlattığım gibi anneme koştum..
sarıldık ağlaştık..
ve soluğu sağlık ocağğında aldım kan için.
misafir hasta olduğum için kana bkmadıklarını hastaneye gitmeme gerektiğini söylediler,
bende yakınlarda bir özel hastane vardı oraya gittim kanı falan beklemek istemedim çünkü 62
günlük bir bekleme artık görülür varsada dedim ve kadın doğuma girdim direkt
durumumu söyledim yat bakalım dedi
biranda kendimi yatarken ve şükrler olsun ki keseyi görürken buldum
o anı hiç unutamayacağım rüya gibiydi rabbim herkese yaşatsın inşalalh:)))
herşey o kadar hızlı gelişti ki biran herşeyin gerçek olduuğna ben bile şaşırdım
dün hiçbişi belli değilken bugün birden hamile olduğumu öğreniverdim hem de 7 hafta 2 günlük..
kalp atışları var çok şükür bebek de belli belirsiz dedi doktor
herşey normal görünüyor 10 gün sonra gel daha rahat görelim dedi..
gelir gelmez şükür namazımı kıldım ve tümmm arkadaşalrıma dua ettim isim isimi..
her namazımın arkasında dualarımda olacaksınız sizi çokk seviyorummm...
rabbimmmm bu güzel duyguyu herkese nasip etsin tüm arkadaşlarıma tümm bekleyenlere..
duaalrınızı eksik etmeyin sizlerde..
kızlarr şimdi eşimle konustuk oda cok uzuldu tabı hatta benden cok o uzuldu ılk defa bukadar umutluydu ama karar verdık mayısta 3.yılımız doluyor nıkah olarak ozamanda akbank tup bebekte herseyı karsılıyor mayısa kadar beklıcez bırbırmıze soz verdı dusunmıcez zaten ensonra bızım kararımız buydu ama adetım gecıkınce nedense umıt oldu işte esıme :)inşallah mayısa kadar kendılıgınden gelır gelmessede tup denıyecem hıc asılama ıstemıyoruz ıkımızde mayısa kadar bıraz evımle ugrasayım dıyorum yapmak ıstedgım seyler var kendımı oyalarken ben belkıde cıkagelır velett :)))
Geçmiş olsun canım,bozma moralini hiç.Aynen bu planla meşgul et kafanı.
Biz de evle oyalanıcaz biraz.Gökçenin güzel haberini okudum az önce.
Umudum arttı.Olacağına inancım yükseldi.
Kendiliğinden gelmesini dileyelim bol bol.
Ama devamlı düşünüp,kafa yormadan.
Tatilden geldiniz herhalde.Biraz kafa dağıtmışsınızdır.
evet arkadaşlar tatilden dönünce ben de söylemiştim duaları tamamlayalım diye. ama listeyi kaybettim ben. sayfalara dönüp arayamadım. aynen benim de gözlerim çok ağrıyor uzun süre bakınca. ben de kalmış olabiliriz ama inan hatırlamıyorum. başka birinden de devam edebiliriz. hiç farketmez benim için.
evet canım sende kaldık sanırım ve senden başlayalım,hem boş geçirmeyelim bu rahmet ayını inşaallah
hatta ilk ben alayım 100 tane
bu ara da ben de Antalya dan
hayırlı iftarlar hepimize
çok teşekkür ederim canım. hepimizin duaları kabul olur inşallah bu mübarek ayda :)) bu arada hepimiz farklı şehirlerdeniz herhalde.
canım arkadaşalrım biliyorsunuz beş altı gündür
mide bulantılarım vardı
adetimde 62 günü bulmuştu annemin zoruyla test aldım ve sabahleyin yaptım
anında hızla beliren ikinci kopkoyu çizgiyi görünce şok oldum ellerim titredi ve testi fırlattığım gibi anneme koştum..
sarıldık ağlaştık..
ve soluğu sağlık ocağğında aldım kan için.
misafir hasta olduğum için kana bkmadıklarını hastaneye gitmeme gerektiğini söylediler,
bende yakınlarda bir özel hastane vardı oraya gittim kanı falan beklemek istemedim çünkü 62
günlük bir bekleme artık görülür varsada dedim ve kadın doğuma girdim direkt
durumumu söyledim yat bakalım dedi
biranda kendimi yatarken ve şükrler olsun ki keseyi görürken buldum
o anı hiç unutamayacağım rüya gibiydi rabbim herkese yaşatsın inşalalh:)))
herşey o kadar hızlı gelişti ki biran herşeyin gerçek olduuğna ben bile şaşırdım
dün hiçbişi belli değilken bugün birden hamile olduğumu öğreniverdim hem de 7 hafta 2 günlük..
kalp atışları var çok şükür bebek de belli belirsiz dedi doktor
herşey normal görünüyor 10 gün sonra gel daha rahat görelim dedi..
gelir gelmez şükür namazımı kıldım ve tümmm arkadaşalrıma dua ettim isim isimi..
her namazımın arkasında dualarımda olacaksınız sizi çokk seviyorummm...
rabbimmmm bu güzel duyguyu herkese nasip etsin tüm arkadaşlarıma tümm bekleyenlere..
duaalrınızı eksik etmeyin sizlerde..
kızlarr şimdi eşimle konustuk oda cok uzuldu tabı hatta benden cok o uzuldu ılk defa bukadar umutluydu ama karar verdık mayısta 3.yılımız doluyor nıkah olarak ozamanda akbank tup bebekte herseyı karsılıyor mayısa kadar beklıcez bırbırmıze soz verdı dusunmıcez zaten ensonra bızım kararımız buydu ama adetım gecıkınce nedense umıt oldu işte esıme :)inşallah mayısa kadar kendılıgınden gelır gelmessede tup denıyecem hıc asılama ıstemıyoruz ıkımızde mayısa kadar bıraz evımle ugrasayım dıyorum yapmak ıstedgım seyler var kendımı oyalarken ben belkıde cıkagelır velett :)))
Arkadaşlar biz duamız da listemizi tamamlamış mıydık?
Sanıyorum antigone arkadaşımızda kalmışız,dün biraz baktım geriye doğru..ama tüm sayfaları okuyamadım,ekrana çok bakınca başım ağrıyor çünkü...yanlışım varsa düzeltin beni ..
bir kaç arkadaşımız kalmıştı sanırım listede, bi el verip onları da bitirelim de haksızlık yapmış olmayalım inşaallah,hem bu mubarek günlerde belki birimizin duası makbul olur,hepimizin yüzleri gülüverir
Ecrin evet dua listemiz nerde kaldigimiz yerdeen devam edelimArkadaşlar biz duamız da listemizi tamamlamış mıydık?
Sanıyorum antigone arkadaşımızda kalmışız,dün biraz baktım geriye doğru..ama tüm sayfaları okuyamadım,ekrana çok bakınca başıağrıyor çünkü...yanlışım varsa düzeltin beni ..eccçcff
Kizlar listeyi buldumRabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîüd-duâ.
meali: Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)
arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
aleyna84
öyküm için okuma listemiz bu:
gökçen.100
acemkız.100
7verengül:100
ecrin:100
antigone.100
gogi:100
nevbahar:100
renkliatlas.200
ebrulim.100
aleyna84: 100
öyküm için sayımız tamamlanmıştır arkadaşalr..
Kizlar okunanlarin yanina yazdim ama yanlislik yaptiysam lutfen duzeltinBendeki liste şöyleydi...
Gogi, okundu
Acemkz, okundu
Deryalcin, okundu
Renkli Atlas, okundu
Ecrin, okundu
7verenGul, okundu
Gökçen, okundu
Antigone83
Tabiyaa,
Nevbahar,
Ebrulim,
Aleyna..
En son kimde kaldınız bilmiyorum ama ben hepsinede 100'er tane okudum canlarım
canlarım günaydın listeye yeniden başlamamıza çok sevindim benimde sürekli dilimde dua buarada benim adetlerim biraz düzensiz ya 25 günde yada 29 günde bir oluyorum geçen ay 26. gün olmuştum bugün 24. günüm ama bende 3-4 gündür bir bulantı özelliklede sabahları çoktandır bu hamilelik belirtilerine kafa yormuyordum ama bu ay bu bulantıya anlam veremiyorum hatta bu yüzden rabbim affetsin iki gündür oruçta tutamıyorum ne kadar zor beklemek gerçi ihtimal vermiyorum ama dualarım sizinle buarada bende afyondayım...
e hadi hayırlısı bakalım :) inşaallah güzel haberler verirsin canım..
adetin çok düzensiz değil canım,böyle olması normal diyor doktor,iki ay üst üste 3-4 gün gec gelince gidip sormuştum doktora
bir de şu var ,ablamın ne zaman adeti bi erken bi gec gelse fazla gecmeden hamile kalıyordu hep
duayı alanlar listeye ekleyerek devam edebilir
antigone için
ecrin :100
kızlar dualar için şimdiden teşekkür ederim... bu arada ismim deniz. isteyen ismime de dua edebilir.
e hadi hayırlısı bakalım :) inşaallah güzel haberler verirsin canım..
adetin çok düzensiz değil canım,böyle olması normal diyor doktor,iki ay üst üste 3-4 gün gec gelince gidip sormuştum doktora
bir de şu var ,ablamın ne zaman adeti bi erken bi gec gelse fazla gecmeden hamile kalıyordu hep
duayı alanlar listeye ekleyerek devam edebilir
antigone için
ecrin :100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?