Bendeki liste şöyleydi...
Gogi,
Acemkz,
Deryalcin,
Renkli Atlas,
Ecrin,
7verenGul,
Gökçen,
Antigone83
Tabiyaa,
Nevbahar,
Ebrulim,
Aleyna..
En son kimde kaldınız bilmiyorum ama ben hepsinede 100'er tane okudum canlarım
tamam canım ben de katılayım o zaman. okurum tabiki seve seve. biz çankırıdayız canım , cem dilmen diye bir ürolog var burda ona ameliyat oldu eşim.
kızlar ben uzun zaman oldu buraya yazmayalı..nasılsınız...beni hatırlamadınz galiba..
biz de 3 yıllık evliyiz. eşim varikosel ameliyatı olalı 16 ay oldu ama sayı arttı sadece
mlde 67 milyondu 5 ay önce.
hızlı hareketli %5
toplam hareketli 29
morf %3
ama hala yok..
5 aydır hiçbişey yapmıyoruz..
bende dr a gittim ama yumurtlamada çatlamada bi sorun görünmedi..
şimdi ne yapalım .*? sizler neler yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz?
Canım ben yaklaşık 2 aydır bu topikteyim.. Seni tanımıyorum, dile kolay 16 ay olmuş, beklemek eminim çok yıpratmıştır seni...
Peki kürler falan uygulamadınızmı hiç? Keçiboynuzunun hıza olan etkisini bilmeyen yok :26:
Bu 16 ayı nasıl geçirdiniz? Doktorunuz yönlendirmedimi hiç? Aşılama tüp bebek vs. olsun diye?
kızlar kim takip ediyor dua sırasını..
bende okumak isterim..
zaten 1 aydır günlük okumaya çalışıyorum bu ayeti.
görünce çok sevindim..bi ümit oldu banada...
GOGİCİM sizde 3 yıllık evliymişsiniz..
şuan ki durumunuz ne??
kızlar kim takip ediyor dua sırasını..
bende okumak isterim..
zaten 1 aydır günlük okumaya çalışıyorum bu ayeti.
görünce çok sevindim..bi ümit oldu banada...
GOGİCİM sizde 3 yıllık evliymişsiniz..
şuan ki durumunuz ne??
ben seni hatırlıyorum canım ama sen hatırlayamadın galiba olsun..buradayız nasılsa tanışırız..
kür uyguladım canım kş boyunca k.boynuzu ardında havuç suyu yaptım eşime..
bol bol kurumeyve, fındık fıstık yedi.zetinyağında beklemiş incir yedi..bol sebze ve meyve..
3-4 ay yaptık bunları..ha bide drun verdiği e vitamini ve zinco kullandı eşim.
bunların ardından verdiği testte
ameliyat öncesi 20 milyonlarda olan sayı, şubat ayında 67 milyona totalde 180 milyona çıktı elhamdülillah.
ama hız ve morf. düşüktü.
o zamandan bu zamana bekliyoruz.
artık ne yapacağımı bilemedim.
biraz normal deneyelim kafamız rahatlasın dedik.
öylede yaptık ama yine elde var sıfır..
canım ben 2 yıllık evlıyım :) bı yanlıs anlasılma olmus orda olsun onemlı değil 7 agustos yıldonumumuz :) esım kasımda acık cıft tarflı amelıyat oldu degerler cok arttı ama hala bebıs yok ortlaarda eylul sonunda asılmaa dusunuyorum eger oda olmadı mayısta tup bebek dusunuyorum canım neden mayıs dersen esım bankacı oyuzden bazı zartları var bankanın odeme yapması ıcın bızımde mayıs uyum saglıyor oyuzden canım amelıyat oncesı sayımız 8 yıkanmıs 2 mılyondu sımdı sayımız 1 ml de 24 totalde 48 mılyona kadar cıktı ılerı hızımız %40 ama morfolojı düşük cnm hatta berbat ıste cok karısık cıktı bı yuksek cıktı bı 1 cıktı sımdı esım proxeed plus kullanıyor kecıboynuzu pekmezı yıyor bırde ınsallah faydasını gorcez
Canım saraçoğlunun sitesinden arı sütü-bal-polen karşımı al, morfolojiye çok iyi geliyormuş?
Benim içime öyle doğuyor kiii sen ne aşılama ne tüp bebek, normal yollarla hamiş kalacaksın inşallah :))
canım ben 2 yıllık evlıyım :) bı yanlıs anlasılma olmus orda olsun onemlı değil 7 agustos yıldonumumuz :) esım kasımda acık cıft tarflı amelıyat oldu degerler cok arttı ama hala bebıs yok ortlaarda eylul sonunda asılmaa dusunuyorum eger oda olmadı mayısta tup bebek dusunuyorum canım neden mayıs dersen esım bankacı oyuzden bazı zartları var bankanın odeme yapması ıcın bızımde mayıs uyum saglıyor oyuzden canım amelıyat oncesı sayımız 8 yıkanmıs 2 mılyondu sımdı sayımız 1 ml de 24 totalde 48 mılyona kadar cıktı ılerı hızımız %40 ama morfolojı düşük cnm hatta berbat ıste cok karısık cıktı bı yuksek cıktı bı 1 cıktı sımdı esım proxeed plus kullanıyor kecıboynuzu pekmezı yıyor bırde ınsallah faydasını gorcez
ayy canım agzından bal damlıyor valla ınsallah cnm ben aldım arı sutu polen karsımı ama saracoglundan degıl yemedı esım hatta az once dedım ye artık ondan askım dedım bak sadece proxeed ıcmekle olmuyo dedım tmm dedı ınsallah yer :) kısın cok raahttım havuc elma sıkıyordum sureklı ıcıne pekmezz cevız koyuyordum lıkır lıkır ıcıyordu hemde takvıye oluyodu sımdı sıcaklarda ıcılmıyor tabi bakalım agustosta testımız var morfolojı ıcın proxeed ıse yaramısmı bakılcak
HadiyaaUtandım bak şimdi, kusuruma bakma bilemedim
Ne diyebilirim ki... Bende çok yeni oldu bu rahatsızlıkla tanışalı ama kader diyip katlanıyoruz...
Kaç yaşındaydın? Eğer yaşınız gençse normal yollarla elbette deneyin ama 30 ve üzeri ise hiç beklemeyin :S
Bu arada adet döneminde içilen adaçayının rahim yollarını temizlediğini duydum, böylelikle gebe kalma ihtimalide yüksek oluyormuş, duymayanlara duyurulur :)))
Denemekten zarar gelmez
estağfirullah canım benim..
24 yaşındayım eşim 29 yaşında canım...
tabiki denemekte fayda var hayatım..
bizimde 16 ağustoz yıldönümümüz :))
canım bende bayramdan sonra tekrar bi dr a gitmeyi düşünüyorum.
hem k.doğuma hemde ürologa..
olur olur dediler bu zamana kadar.artık yeter..1,5 yıl olcak ameliyat olalı..olacak olsa olurdu demi.
bir yandan da kendime kızıyorum,çok mu boşladık doktora gitmeyi diye
sizinde hızınız iyi aslında canım ama ...nasip kısmet mi diyelim ne diyelim..
k.boynuzunun kürünü içerse eşin, onu yap daha faydalı olduğunu düşünüyorum ben..
İnşallah dualarımız kabul olur canım, sen sadece fazlası ile kafana takıyormuşsun gibi geliyo bana... Rahat olmaya çalış olurmu? Hiiiç düşünme ve benim şahsi fikrim aşılamayı falan çıkar aklından en azından 1 seneniz dolsun öyle düşün aşılamayı ki zaten biliyorsun aşılama düşük ihtimal diyorlar hep.
3. aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş.. Bu aşılama dönemi seni ve eşini tekrar yıpratabilir :26:
Ben bu topikte çok okudum 7. 8. 9. ayında hamile kalanları, inşallah sizinde seneniz dolmadandualarınız kabul olur
ayy canım agzından bal damlıyor valla ınsallah cnm ben aldım arı sutu polen karsımı ama saracoglundan degıl yemedı esım hatta az once dedım ye artık ondan askım dedım bak sadece proxeed ıcmekle olmuyo dedım tmm dedı ınsallah yer :) kısın cok raahttım havuc elma sıkıyordum sureklı ıcıne pekmezz cevız koyuyordum lıkır lıkır ıcıyordu hemde takvıye oluyodu sımdı sıcaklarda ıcılmıyor tabi bakalım agustosta testımız var morfolojı ıcın proxeed ıse yaramısmı bakılcak
yaptım cnm evet hızımız ıyı ama bızıım spermlerımız sadece basları varmıs boyun ve kuyrukları yokmus cnım oyuzdende cok fazla ılerleyemıyolarmıs ıste ondada morfolojı duusuk cıkıyor zaten asılmaa yapılsa olurmu onuda bılmıyorum ama beklıyorum nasıp dıyorum artık
inşallah proxeedın morf. ye faydası olmuştur canım..
aşılamayı ben hiç küçümsemiyorum aslında..
çünkü abim ve yengemin 6 yıl beklemeden sonra aşılama ile olan ikiz kızları var 10 aylık oldular.
spermde sorun yoktu ama yumurtlama ve çatlama problemi vardı.
doktor bile şaşırdı nasıl oldu bu diye..
ayy ne güzel canım ya inşallah seninde olur ikizlerin..
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da inşallah.
çook tatlı oluorlar ya..tabi bakmasıda zordur ama bu kadar beklemeden sonra hiç gelir Rabbimin izniyle..
günaydın canım belırtılere takılmamanı onerırrım bende bılıyorsunkı hayal kırıklıgına ugruyoruz sonra :) ama inşallah bebiştir erkenden bulantıların baslamıstır benım adet gunum yaklastıgındada mıdem bulanır oyuzden mıde bulantımı hep ona yorarım sen umıtlenme cnm olursada suprız olsun ınsalllahh bebısın gelısı tuzlu bırseyler yıyerek bastırmaya calıs mıdenı
evet cnm rıskımız cok fazla ama razıyım vallla ıız olmasına ınsallah saglıkla gelsınler hıcfarketmezzz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?