Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar kim takip ediyor dua sırasını..
bende okumak isterim..
zaten 1 aydır günlük okumaya çalışıyorum bu ayeti.
görünce çok sevindim..bi ümit oldu banada...

GOGİCİM sizde 3 yıllık evliymişsiniz..
şuan ki durumunuz ne??

tamam canım ben de katılayım o zaman. okurum tabiki seve seve. biz çankırıdayız canım , cem dilmen diye bir ürolog var burda ona ameliyat oldu eşim.

Sana bişey diyimmi :) Benim eşimde Cem Dilmen'de oldu ameliyatını :)) Anlattığın şeyler tıpatıp eşiminki ile benzerlik gösterince merak edip ondan sormuştum
Özel karatekinde çok iyi bi doktor
Biz kastamonuda yaşıyoruz ama o doktoru çok meth ettikleri için Cem beye yaptırmıştık ameliyatı :)

Canım ben yaklaşık 2 aydır bu topikteyim.. Seni tanımıyorum, dile kolay 16 ay olmuş, beklemek eminim çok yıpratmıştır seni...
Peki kürler falan uygulamadınızmı hiç? Keçiboynuzunun hıza olan etkisini bilmeyen yok :26:
Bu 16 ayı nasıl geçirdiniz? Doktorunuz yönlendirmedimi hiç? Aşılama tüp bebek vs. olsun diye?

ben seni hatırlıyorum canım ama sen hatırlayamadın galiba olsun..buradayız nasılsa tanışırız..
kür uyguladım canım kş boyunca k.boynuzu ardında havuç suyu yaptım eşime..
bol bol kurumeyve, fındık fıstık yedi.zetinyağında beklemiş incir yedi..bol sebze ve meyve..
3-4 ay yaptık bunları..ha bide drun verdiği e vitamini ve zinco kullandı eşim.
bunların ardından verdiği testte
ameliyat öncesi 20 milyonlarda olan sayı, şubat ayında 67 milyona totalde 180 milyona çıktı elhamdülillah.
ama hız ve morf. düşüktü.
o zamandan bu zamana bekliyoruz.
artık ne yapacağımı bilemedim.
biraz normal deneyelim kafamız rahatlasın dedik.
öylede yaptık ama yine elde var sıfır..

Antigone (Deniz) Arkadaşımız için dua alanların listesi:

Ecrin 100
7Verengul 200,
Mutlu1988 100,
gelbebeğim 100

Şuan için sayımız 500, almak isteyen arkadaşlar lütfen bildirsinler arkadaşlar

canım ben 2 yıllık evlıyım :) bı yanlıs anlasılma olmus orda olsun onemlı değil 7 agustos yıldonumumuz :) esım kasımda acık cıft tarflı amelıyat oldu degerler cok arttı ama hala bebıs yok ortlaarda eylul sonunda asılmaa dusunuyorum eger oda olmadı mayısta tup bebek dusunuyorum canım neden mayıs dersen esım bankacı oyuzden bazı zartları var bankanın odeme yapması ıcın bızımde mayıs uyum saglıyor oyuzden canım amelıyat oncesı sayımız 8 yıkanmıs 2 mılyondu sımdı sayımız 1 ml de 24 totalde 48 mılyona kadar cıktı ılerı hızımız %40 ama morfolojı düşük cnm hatta berbat ıste cok karısık cıktı bı yuksek cıktı bı 1 cıktı sımdı esım proxeed plus kullanıyor kecıboynuzu pekmezı yıyor bırde ınsallah faydasını gorcez

Hadiyaa Utandım bak şimdi, kusuruma bakma bilemedim
Ne diyebilirim ki... Bende çok yeni oldu bu rahatsızlıkla tanışalı ama kader diyip katlanıyoruz...
Kaç yaşındaydın? Eğer yaşınız gençse normal yollarla elbette deneyin ama 30 ve üzeri ise hiç beklemeyin :S
Bu arada adet döneminde içilen adaçayının rahim yollarını temizlediğini duydum, böylelikle gebe kalma ihtimalide yüksek oluyormuş, duymayanlara duyurulur :)))
Denemekten zarar gelmez

Canım saraçoğlunun sitesinden arı sütü-bal-polen karşımı al, morfolojiye çok iyi geliyormuş?
Benim içime öyle doğuyor kiii sen ne aşılama ne tüp bebek, normal yollarla hamiş kalacaksın inşallah :))

ayy canım agzından bal damlıyor valla ınsallah cnm ben aldım arı sutu polen karsımı ama saracoglundan degıl yemedı esım hatta az once dedım ye artık ondan askım dedım bak sadece proxeed ıcmekle olmuyo dedım tmm dedı ınsallah yer :) kısın cok raahttım havuc elma sıkıyordum sureklı ıcıne pekmezz cevız koyuyordum lıkır lıkır ıcıyordu hemde takvıye oluyodu sımdı sıcaklarda ıcılmıyor tabi bakalım agustosta testımız var morfolojı ıcın proxeed ıse yaramısmı bakılcak

bizimde 16 ağustoz yıldönümümüz :))
canım bende bayramdan sonra tekrar bi dr a gitmeyi düşünüyorum.
hem k.doğuma hemde ürologa..
olur olur dediler bu zamana kadar.artık yeter..1,5 yıl olcak ameliyat olalı..olacak olsa olurdu demi.
bir yandan da kendime kızıyorum,çok mu boşladık doktora gitmeyi diye

sizinde hızınız iyi aslında canım ama ...nasip kısmet mi diyelim ne diyelim..
k.boynuzunun kürünü içerse eşin, onu yap daha faydalı olduğunu düşünüyorum ben..

İnşallah dualarımız kabul olur canım, sen sadece fazlası ile kafana takıyormuşsun gibi geliyo bana... Rahat olmaya çalış olurmu? Hiiiç düşünme ve benim şahsi fikrim aşılamayı falan çıkar aklından en azından 1 seneniz dolsun öyle düşün aşılamayı ki zaten biliyorsun aşılama düşük ihtimal diyorlar hep.
3. aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş.. Bu aşılama dönemi seni ve eşini tekrar yıpratabilir :26:
Ben bu topikte çok okudum 7. 8. 9. ayında hamile kalanları, inşallah sizinde seneniz dolmadan dualarınız kabul olur

estağfirullah canım benim..
24 yaşındayım eşim 29 yaşında canım...
tabiki denemekte fayda var hayatım..

estağfirullah canım benim..
24 yaşındayım eşim 29 yaşında canım...
tabiki denemekte fayda var hayatım..

Hımmmm daha gençmişsin canım sende Gayet iyi, inşallah fazla bekletmez sizi meleğiniz
Dualarım sizinle, şimdi çıkmam gerekiyor sahur vakti yaklaşıyo görüşürüz kızlaaarrr

Hıı unutmadan dualarımızı unutmayalımmmm

yaptım cnm evet hızımız ıyı ama bızıım spermlerımız sadece basları varmıs boyun ve kuyrukları yokmus cnım oyuzdende cok fazla ılerleyemıyolarmıs ıste ondada morfolojı duusuk cıkıyor zaten asılmaa yapılsa olurmu onuda bılmıyorum ama beklıyorum nasıp dıyorum artık

ınsalllah cnm benım bızımde 7 ay bıtmıs ıste baksna olsaydı olurdu dıyorum hıc hamıle kalmıyackmısım gıbı gelıyo bazen aglama krızlerıne gırıyorum bazende hıc umurmda olmuyor duygularım bıle degısken oldu yanı esım rahat davranıyo ama mutlka ıcınden oda uzuluyordur aslında bende asılama hıc ıstemıyorum ama dr ozamanda asılma yapılabılır dıyınce bıan umut oldu ıste canım buara cok hamıs haberı alıyorum etrafımdan ve topıkten ınsallah bızlerde peslerıne takılcaz onların :)hepımız ıcın dua edıyorum cnm ınsallah allahım ısteyen herkese nasıp etsın saglıklaa dualarımızı kabul etsın

canım dediğin gibi yazın hiçbişey yemiyor bnm eşimde.
şimdi bi de oruç zaten..ne ara yedireyim adamcağza..
bende kışın karışık meyve suyu yapıyordum ..oh gidiyodu lıkır lıkır...
ağustosta inşallah morf. süper çıkar canım..
testler güzel çıkınca insan hamile kalmış gibi seviniyor...

inşallah proxeedın morf. ye faydası olmuştur canım..
aşılamayı ben hiç küçümsemiyorum aslında..
çünkü abim ve yengemin 6 yıl beklemeden sonra aşılama ile olan ikiz kızları var 10 aylık oldular.
spermde sorun yoktu ama yumurtlama ve çatlama problemi vardı.
doktor bile şaşırdı nasıl oldu bu diye..

ayy ne guzell ınsallah bakalım cnm bızım aılede benım anneannem ıkı esımınde teyzesı ıkız ve onun cocuklarıda ıkız :) ve ben heray 2 yumurtam oluyor ve catlıyor bızımde cook yuksek ıhtımall canım ıkız olması tek ıkız hıcfarketmezz saglıkla gelsınler ınsallah canım hepımızee

ayy ne güzel canım ya inşallah seninde olur ikizlerin..
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da inşallah.
çook tatlı oluorlar ya..tabi bakmasıda zordur ama bu kadar beklemeden sonra hiç gelir Rabbimin izniyle..

ayy ne güzel canım ya inşallah seninde olur ikizlerin..
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da inşallah.
çook tatlı oluorlar ya..tabi bakmasıda zordur ama bu kadar beklemeden sonra hiç gelir Rabbimin izniyle..

evet cnm rıskımız cok fazla ama razıyım vallla ıız olmasına ınsallah saglıkla gelsınler hıcfarketmezzz cnm

çok saol canım benim biliyorum bu belirtilerin ne kadar aldatıcı olduğunu bu yüzden pek ümitlenmiyorum aslında bekliyorum bakalım ama tabi çıkmadık candan da ümit kesilmez inş bu mübarek günlerde rabbim bizlerinde yüzünü güldürür renklitaş arkadaşımızın da hamile olduğunu öğrenmek içimi bir kez daha mutlu etti darısı bizlerin başına

evet cnm rıskımız cok fazla ama razıyım vallla ıız olmasına ınsallah saglıkla gelsınler hıcfarketmezzz cnm

risk deme şans de canım şans...
bence ikiz evlat ayrıcalıktır...
düşünsene kaç kişide bir oluyordur kimbilir.
yengeme hep söylerim sen seçilmişsin, Rabbim 6 yılın hediyesini toptan gönderdi diye..Elhamdülillah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…