Evet bir tek sayı da sıkıntımız var.Morfoloji ve hız iyi.
Siz takviye ne kullanıyorsunuz?
Havuç kürü uyguladınız mı?Hareket ve hız için faydası oluyor.
Ve ilişkiden önce sert bi türk kahvesi diyorlar.
Denemedim ama hız sorununuz varsa denenebilir.
Biz uzun bir süre proxeed plus kullanmıştık.
varikosel olduğunu bilmiyorduk.Ameliyattan önce kullanmıştık.
Varikosele rağmen hızımızı %85 e çıkarmıştı.Aklında olsun.
Sizin sayınız iyiymiş arkadaşım.Bizim iki hafta önce ki teste göre;
sayı:1000000
hareket:%65
Sayı da sıkıntımız var bizim.Arginmax'ı kendimiz alıyoruz GNC shoplardan.
Deneyin bence,günde 6 tane içiyor eşim.90 kapsül var içinde.
evicap içiyor e vitamini,zince-c alıyor çinko hapı.
Ve keçi boynuzu özü içiyor her sabah aç karnına.
Sizde tek sıkıntı sayı mı peki?Hız ve morfoloji nasıl?
cnm bizim ilaç kullanmadan hareketlilik ileri hızlı % 2 hızlı 10 falandı.6 ay proxeed kullandık şimdi ise ileri hızlı % 12 hızlı % 34 ikisinin toplamı % 50 olmalıymış birazdaha sorunumuz var ama şükür çok kötü değil.morfoloji sorun bizdede % 2 yada % 3 çıkıyor testlerde...
ameliyat oldunuz mu peki yoksa değerleriniz ameliyatsız mı arttı
yok henüz ameliyat olmadık.eşim şu an sıcak bakmıyor malesef kararsız.birazdaha bekleyip öyle olacak sanırım.değerlerimiz bu aralarda hep bizim ml 12-19-20-8 milyon olarak değişiyor.hareketlilikte ilaçlarla arttı.bizim varikosel derecesinin derecesi ne 1 miş nede 2 yani arada.doktorlar isterseniz olun diyor ama kesin sonuç verirmi bilemeyiz diyorlar.bekleyip görmek gerek dediler.sizin sorununuz nedir acaba?
bizim morfoloji ve harekette sıkıntımız vardı 3 ay proxed plus kullandık sonuçlarda düzelme vardı fakat ikinci 3 ayın sonunda ilkindeki değerler yakındı ve bu ilacı 6 aydan fazla kullanmayı tavsiye etmiyorlar.Tedavi sonucu çok kötü değil ama çok iyi de değil dendi.,işte kimisine %1 morfoloji bile yeterli falan dediler ve zaman sabır gerektiriyor dediler.Bende dedimki dr.a hocam zaten 2 senedir bekliyoruz dedim.birde hani ilaçla tedavi yok artık diyorsunuz bir 3 ay sonra değerler kötüler mi yoksa böyle mi kalacak diye sordum.Takip gerektirir bunun en kökklü çözümü ameliyat dedi.
Biz tedaviye başlamıştık bnm içinde yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile 2 ay tutmadı 3.denemede kadın doğumcuma durumu anlattım amel,yat olacağız galiba tedavi aşamasını nasıl etkilr ara verecekmiyiz diye sordum.O da ben ameliyattan sonra sizin doğal yolla hamile kalabileceğinizi düşünüyorum bence ara verelim ameliyatatn 1 ay sonra kendin ovi.testi ile yumurta takibine başla bakalım ne olacak dedi bizde hemen o gazla gittik ameliyat tarihi aldık.öyle biraz karışık ve uzun oldu ama anlatabildim mi bilmiyorum.
Şimdi kasım ın 22 si gibi eşimin kontrolü olacak ameliyat sonrası bakalım değerler ne çıkacak ona göre artık bir yol yada tedavi izleyeceğiz inş.Rabbim kimseye aratmasın
Allahım hepimize sabır versin.işimiz zor gerçekten.umarım en kısa zamanda göbüşlerimizi doldurur..:)bizde ameliyatı kasım sonu oluruz inşallah.eşim 2 ay bekliycekmişbekliyoruz yani..bizim ameliyata sizinde bir teste daha ihtiyacınız kalmadan bebeklerimiz geliverir inşallahhhhhhhhhhhhhh:))sizin sayınız güzelmiş bu arada ml demi 55 milyon?bizim ml 20 milyon toplam 64 milyon.ama tabiki zaman zaman değişiyor.düşüşler oluyor...
bayanlar biraz beni bilgilendirir misiniz
15 aydır cocuk yapmaya calısıyoruz etrafımda yeni evlenenlerin bile cocukları olmaya basladıkca iyice psikolojim bozulmaya basladı neyse eşim mayıs sonunda varikosel ameliyatı oldu yalnız biz daha hic sperm sayımı yaptırmadık doktor bir ara yaptır dedi "bir ara" hic olmadı ameliyattan beri hala ağrıları devam ettiği icin carsamba gunu baska bir doktora görünmeyi planlıyoruz gitmişkende sperm testi yaptırıcaz doktorumuz bizi hic bilgilendirmedi ameliyat sonrası neler yapmalıyız ne zaman hamile kalınabilir yada kullanmamız gereken ilac yada kür varmı bilmiyoruz zaten testin ne kadar önemli olduğunuda bu forumda öğrendim
şimdi daha ne kadar anne olmam için beklemem gerekiyor gittiimiz doktora ne gibi sorular sormalıyım yada esimin extra yapması gereken bişey varmı
yok henüz ameliyat olmadık.eşim şu an sıcak bakmıyor malesef kararsız.birazdaha bekleyip öyle olacak sanırım.değerlerimiz bu aralarda hep bizim ml 12-19-20-8 milyon olarak değişiyor.hareketlilikte ilaçlarla arttı.bizim varikosel derecesinin derecesi ne 1 miş nede 2 yani arada.doktorlar isterseniz olun diyor ama kesin sonuç verirmi bilemeyiz diyorlar.bekleyip görmek gerek dediler.sizin sorununuz nedir acaba?
bu yazmı hatırlayan arkadasların dikkatine
gelişmeleri paylaşmak istedim biz ilk testimizi ameliyatın 4. ayında yaptırdık (onu paylasmısdım)baska bir doktor bulalım dedik doktorlar bize ameliyat öncesi hic testiniz yok gelişimi bilemeyiz kendi doktorunuza gidin dediler bizde el mecbur bize test dahi yapmayı unutan doktora gittik . doktorun eşime tepkisi " aa ben size ilac daha vermedim mi oldu " katil olmamak elde deil bize yaklasık beş tane ilac verdi doktorumuzu deiştirmek icin bi iki ay bekleyip yeni bir test daha elde edip aradaki değişimin görüne bilmesini bekliyorduk simdi ameliyat olalı neredeyse bes ay oldu ama eşimin cok fazla ağrısı var ameliyat öncesinden fazla olduğunu söylüyor.el mecbur yine eski doktora gidicez hafta içi ama bu ağrılar normalmi ilaclarmı yapıyor acaba bilmiyorum bu ağrıları yasayan varmı aranızda beni bilgilendirir misiiz ?
çok normal cnm çünki dr lar kolay kolay bırak hemen ameliyat sonrasını 3-6 sonrasına bile ilaç vermiyorlar.ama sen bence kendi çapında takviyelreine başla.omega-3,e vitamini,keçiboynuzu kürü veya pekmezi,çinko,argınmax-man veya proxed-plus.burda bizlerin kullandığı ve genelde herkesin kullandığı takviyeler bunlar
canım merhaba öncelikle geçmiş olsun benim eşimde ameliyat oldu geçen sene kasım ayında bizim varikoselin dereceside 1. derecedendi ama sperm sayımız 20 milyon civarındaydı çok araştırdık varikoselin ilaçla bi tedavisi yok malesef tek çözümü ameliyat kullandığınız ilaçlar belki yükselme yapabilir ama bu geçici olur ve varikosel olup da hamile kalınca gebelikler düşükle sonuçlanıyo iyi bir dr bulup bence eşin ameliyat olmalı sonraya ertelemeyin yaş ne kadar genç olursa amelıyatın başarusı o kadar yüksek oluyo canım korkulacak bişey değil çok kısa sürüyo çift taraflı ameliyat oldu eşim 45 dak çıktı sabah 8 de ameliyat oldu öğlen çıktık hastaneden yürüyerek bi kaç gün evde dinlendi okadar hiç ağrı hissetmedi çok memnun kaldık biz şu an 2 buçuk aylık hamileyim ameliyatın 9. ayında hamile kaldım darısıda sizlere inş daha kısa sürede kalanlar bile var iyi bi dr olunca ameliyattan verim alırsınız allahın izniyle
tmm canım çok teşekkür ederim...Keçiboynuzu kürü ile hemen başlayayım ben ve ilaçlardan da birini değil kullanacak değil mi?
Merhabalar,
16 Temmuz'da eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Doktor bize hiçbir ilaç vermedi. 6 ay bekleyip göreceğiz dedi. 6 ayın sonunda tekrar test yapıp duruma göre ilaç kullanımına başlarız, bir çok hastam bunlara gerek kalmadan hamilelik haberini getirdiler demişti. Dün test yaptım ve çift çizgi çıktı. Evet inanamıyorum ama hamileyim. Sabredin, dua edin, Rabbim bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasib etsin. Darısı başınıza :)
slmarkadaşlar benimde eşim varikosel ameliyatı oldu 1 5 sene sonrada çocuğumuz oldu eşimin sperm sayısıda çok düşüktü bi tek varikosel ameliyatı dendi oldu şu an 2 yaşınnda kızım var allah isteyenlere nasip etsin
slmarkadaşlar benimde eşim varikosel ameliyatı oldu 1 5 sene sonrada çocuğumuz oldu eşimin sperm sayısıda çok düşüktü bi tek varikosel ameliyatı dendi oldu şu an 2 yaşınnda kızım var allah isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?