hz.ali şöyle rivayet etmiştir bir adam geldi peygamber efendimize çocuğunun azlığından yakındı.peygamber efendimizse ona yumurta yemesini tavsiye etti.okuduğum kitapta adı geçiyor sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar
arkadaşlar meraba.forumu gezerken dikkatimi çekti bu konu.benimde eşim yaklaşık 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve degerleri sürekli aralıklarla devamlı test yapıldı.2 milyon ve 0 ileri hareketle başladıgımız testler 61 milyon ve yüzde 9 ileri harekete kadar çıktı 3 ay önce ve sonunda mutlu haberi aldık.şu anda 8 haftalık hamileyim çok şükür.
lakin bu ameliyat olayı çok çok önemli,şöyleki ; doktorunuzu ve hastanenizi cok iyi seçmelisiniz kesinlikle.en önemlisi ameliyatı kesinlikle mikrocerrahi ile yaptırın.ben buradan adana ve çevresindeki arkadaşlarıma eşimin ameliyat oldugu doktoru söylemek istiyorum.kesinlikle reklam falan yapmıyorum ki sitede diğer yazdıgım yazılarıda görebilirsiniz zaten.hastane başkent adana hastanesi.doktorun adı ise ferhat kılınç(üroloji)..size yaklaşımı,sizi rahatlatması ve ameliyatın verdiği olumlu sonuç..eşim ameliyattan çook çok korkuyor,ya olumlu sonuç alamazsak diyordu,ama ferhat hoca saolsun gerçekten harika bi şey başardı.kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar..
teşekkür ederim öncelikle canım iyi dileklerin için.varikosel 2. dereceydi ve sadece sol tarafta vardı eşimde.vitamin olarak hiçbirşey vermedi doktorumuz sadece 4-5 ay gibi bi süreçte trental kullandı eşim doktorun tavsiyesi ile.ha taabi ki beslenme olayı çok önemli,mecburen kilo aldı eşim ama hiç takmadı.ameliyat sonrası içinde bal,keçiboynuzu,susam,çöreotu,badem,ceviz ve fındık olan karışım ile bildiğimiz keçiboynuzu pekmezini kullandı aralıksız düzenli olarak 5-6 ay..haa,şunu söylemeden geçemeyecegim çok önemli çünkü,inancımızı hiçbir zaman yitirmedik ve çevreden gelen seslere hep kulaklarımızı tıkadık ve destek olduk birbirimize..başka sorun varsa cevaplayabilirim canım..
hayırlı sabahlar herkese arkadaşlar her ay olduğu gibi bu ayda umutla bekliyodum acaba diyodum ama çok üzüldüm hastalandım malesef takdir allahtan ameliyatımızın 5.ayı bitti bu arada
slm arkadaslarr nasılsınızz? benı sorarsanız cookl yorgunum nekadar uyusamda yorgunlugum gecmıyor beyınen zaten berbat bır durumdayım kafamda okadar cok sey varkı dusundugum bazen herseyden cekıyorum kendımı herseye umıtsız bakıyorumm bugunde ogunlerden bırındeyım ıcım sıkılıyor daralıyorumm derken cok hafıf bır lekelenmem oldu bu ayda umıtler yıkıldı yanıaslında adet olmama daha en az 2-5 gun var ama neden bole damla seklınde leke geldı anlamadım allah hayırlısını versın ınsallahh hepımıze en kısa zamanda
canım yaa ümitsiz olma herşey geçecek inş.
bu tarz bir kanamayı yerleşme kanaması olarak anlatıyorlar.bakarsın bu ay hamiş kalmışsındır.:116:
GOGİ hakkında hayırlısı olsun inşşallah...
kızlar bu da bizim yeni yaptırdığımız tahlil..
sPERM ANALİZ RAPORU
Abstinans süresi(gün) :4 gün
Lökosit :0.1 milyon/mL.
Volüm :2.3 mL.
Aglütinasyon :Görülmedi
Görünüş :Opalesan
Diğer Hücreler :0.7 Milyon/mL.
Kıvam :Vizkozite artmış
Likefaksiyon Süresi :>60 Dakika
pH :Alkali
SPERMATOZOA ANALİZİ
KONSANTRASYON : 28.000.000/mL.
TOTAL KONSANTRASYON : 54.400.000/2.3 mL.
MOTİLİTE(%)1.SAAT REFERANS DEĞERLER
Toplam motil oranı(a+b+c) :%41.0 İyi: > 50 Orta: 30-50 düşük: <30)
Hızlı Progresif Motil(a) :% 8.0
Yavaş Progresif Motil(b) :%17.0
Yerinde Motil c) :%16.0
İmmotil(d) :%59.0
Motil sperm sayısı :26.4 M
NORMAL MORFOLOJİLİ HÜCRE ORANI
KRUGER KRİTERLERİNE GÖRE:%3 (iyi: >5 Orta: 3 - 5 düşük: <2)
*Otomatize Sperm Analizörü sistemi kullanılarak yapılan çalışmalardan uyumlu sonuçlar elde edilememiş olması sebebiyle,
manuel çalışma ile elde edilmiş olan sonuçlar rapor edilmiştir.
Laboratuvarımızda 13/02/2012 tarihinde yapılan çalışma ile mukayese edildiğinde, sperm konsantrasyonunda düşüş olduğu
dikkatimizi çekmiştir.
GOGİCİM cnm benim üzülme rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.Bu ay bende her ay olduğu gibi yine ümitlenmiştim ama olmadı üzülsemde ağlasamda emir büyük yerden bizler yeterki cenabı allahtan yürekten istemesini bilelim birbirimize destek olalım.
arkadaşlar sabah sabah çok yazdım ama napim sizlere yazınca,yazdıklarınızı okuyunca kendimi iyi hissediyorum.Bugün karşı komşumuzun bebek mevlüdü var bizden çok sonra evlendi.Biliyomusunuz nasıl gidicemi düşünüyorum aslında zor olan gitmek değil,oraya gidince hani bebeği alıp kucakta sallıyorlar ya yakınları ,orası beni çok yıpratıyo ne kadar üzülsemde kendimi öyle yerde dimdik görmek ağlamak istemiyorum çünki çevremizde bu durumu dalgaya alıcak o kadar çok kişi var ki bazen kendini bilmez kişilere kolay geliyo.RABBİM inş utandırmaz
AK MELEK kusura bakma cnm msj geç karşılık veriyorum ama bizim sayımız 20milyon hareket sorunumuz var,bunun içinde ameliyatımızın 3.ayında test yaptırdığımızda çok az ilerleme göründü şimdiyse ilaç kullanıyoruz 2.kutuya başladık bunun yanında eşime mesir macunununa hakiki bal ,ceviz,fındık,tarçın,az pekmez karıştırıyorum bunları yiyiyor eşim keçi boynuzu kürünü sevmedi içmedi yaptım ama keçi boynuzunu sade olarak yiyiyor,aklımada geldikçe havuç veriyorum üstüne fazla gidip sık boğaz etmek istemiyorum çünki evlendiğimiz 4yık olucak çok olumsuzluklar yaşadık eşimde bende yorulduk.RABBİM isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.Kimseyi kimseye muhtaç etmesin taşıyamayacağımız yükü vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?