inşallah cnm burda tek tek hepimiz birbirimize hamişş haberlerimizi veririz.:)Allahım o günleride gösterir inşallah...
kızlar merhaba
25 ağustosta eşim tek taraflı soldan 2.derece varikoselden ameliyat oldu.
Mevlam tamamına erdirrise inş. bu ay hamileyim.
mevlam en yakın zamanda hepinize nasip etsin inş.
slm kızlar.ameliyat olalı 1 yıl oldu.ameliyat öncesi sayı mlde 11 milyon hızlı sperm 0 morfoloji 1 di.1 yılın sonunda sayı mlde 26 milyon hızlı toplam 48 morfoloji 5.dün yumurtalarım toplandı.inşallah haftasonu transferim yapılacak.dua edin nolur.daha önce aşılama yaptırmıştık(6.ayda) tutmamıştı.çok korkuyorum olumsuz olursa diye...
canim bu degerlerle hamile kalmadin mi dogal yoldan?benim de esim 1 seneden fazla oldu ameliyyat olali ama degerler cok kotu dr asilama belki olur dedi biz bu ay asilama yapicaz gerci benim hic umudum yokINSALLAH sen hayirli haberlerle geri donersin, sakincasi yoksa asilama yaptiginizda esinin degerleri nasilsi?
canım aşılama yaptırdığımızda da çok güzeldi değerler şu an evde değilim eve gidince tam değerleri yazarım ama son teste yakındı.doktorumuz çok umutluydu ama olmadı.bizden daha kötü durumda olup da tutan da var.kısmet işi inşallah sana uğurlu gelir.ama tutmazsa da zaman kaybetmeden tüpe geç derim ben.bizim değerlerimiz hiç çok düşük olmadı ama gebelik de olmadı ne yazık ki.doktorumuz bile raporu erkek infertilitesinden değil sebepsizden verdi.inşallah bu sefer olur.güzel dileklerin için teşekkürler.en kısa zamanda aşılamadaki değerlerimizi yazıcam...
kızlar merhaba
slm kızlar.ameliyat olalı 1 yıl oldu.ameliyat öncesi sayı mlde 11 milyon hızlı sperm 0 morfoloji 1 di.1 yılın sonunda sayı mlde 26 milyon hızlı toplam 48 morfoloji 5.dün yumurtalarım toplandı.inşallah haftasonu transferim yapılacak.dua edin nolur.daha önce aşılama yaptırmıştık(6.ayda) tutmamıştı.çok korkuyorum olumsuz olursa diye...
kızlar merhaba
Ayy canim benim ne guzel dualar dilekler.insan boyle seyleri duymak istiyor.ama kimseye anlatamayinca destek de yok etraftan.iyiy ki burasi var.cok tesekkur ederim.insallah guzel haberlerle gelirim...inşaallah hayırlı olur bu tedavin canım..diğerlerine takılma,eskinin olumsuzluklarını ve negatif her düşünceyi indir omuzlarından,bırak eskide kalsın,düşünme bence..çünkü bu yeni bir şans,yeni bir tedavi,yeni bir umut..Rabbimiz ümitsiz kulu sevmezmiş,O nun gücü herşeye yeterken ümitsiz olmak olmaz..korkma dik dur ve rahat ol..sende bilirsin ki rahim ve hormonlar kasılmaya üzülmeye gelmiyor..inş.güzel haberlerini duyarız bu ay :)
rahat ol ki bebecik rahat rahat yerleşip tutunsun dimi ama
canim INSALLAH hayirli haberler verir bana umut olursun, biz de 2 asilamadan sonra tupu dusunuyoruz INSALLAH RABBIM nasip eder de gerek kalmaz
kızlar merhaba
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Bizim ameliyat böncesi sayımız 56 milyon falandı ama krugere göre morfolojimiz%4
iler hızlı hareketlimiz %14
ileri yavaşta%25 lerde falandı
ameliyat sonrası dr.4 ay bekle ondan sonra kontrole gelin demişti..zaten ilk 3ayda birşey beklemeyin falan demişti.bu ayın sonunda 4.ayımız dolacağı için bu ayın sonunda gidecektik kontrole gitmedik.şuan ki değerleri bilmiyoruım
kızlar hepinize iyi akşamlar,bi arkadaşımızın hamilelik haberini okudum,çok sevindim :) inşallah hepimiz teker teker hamişlik haberlerini veririz.Benim paylaşacağım şey hormon testi sonucum,özellikle ven_har senin yorumlamanı bekliyorum :) çıkan sonuçlar :
serbest T3 2.85 normal değer 1.71-3.71 pg/ml
serbest T4 1.48 normal değer 0.7 - 1.49 ng/dl
TSH 1.15 normal değer 0.49-4.67
Anti TPO 0.40 normal değer 0 - 9 IU/ml
sonuçları bugün aldım devlet hastanesinden. P.tesi günü özel hastaneden randevu aldım kendi doktoruma göstericem sonucu.devletteki dahiliye doktoruna da gösterdim,baktı iyi dedi,ilaç kullanıyor musun dedi,evet dedim ilacı gösterdim,100 mg lık.günde bi tane atıyorum dedim.bundan sonrakileri yarım yarım al,bitince gel, bakalım dedi.bakalım doktorum ne diyecek.
değerlerin çok güzel maşallah.benim anti-tpo baya yüksek.sen ilaç kullanmadan önce hiç baktırmışmıydın anti-tpo ya merak ettim şimdi acaba önceden yüksekti de ilaçlamı düştü.sende mi levotiron kullanıyordun unutmuşum da:)hani nodülüne hemen biyopsi yapalım diyen dr a mı gösterdin sonuçlarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?