Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

YÜCE MEVLAM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede bol bol dua etmeyi unutma inş.:))))))))

merhabalar hayırlı olsun bebeğiniz.amelıyat öncesi vaarıkosel derecenız ve amelıyat öncesi sperm değerlerınız kaçtı acaba hızı sayısı morfolojısı.ve amelıyat sonrası değerlerıız varsa onlarıda yazarsanız bızı aydınlatmış olursunuz çokk teşekkürler şimdiden

merhabalar hayırlı olsun bebeğiniz.ben yenı katıldım aranıza o yuzden sızın hıkayenızı bılmıyorum hamılelıgınız hakkında bılgı verırsenız sevınırım.eşiniz amelıyat oldumu.olduysa amelıyat öncesi vaarıkosel derecenız ve amelıyat öncesi sperm değerlerınız kaçtı acaba hızı sayısı morfolojısı.ve amelıyat sonrası değerlerıız varsa onlarıda yazarsanız bızı aydınlatmış olursunuz.bebeğiniz doğal yollamı yoksa tüp bebeklemı oldu.çokk teşekkürler şimdiden.kusura bakmayınn geçmişinizi blmedıgım için sorularım bu kadar çok oldu.

kızlar iyi akşamlar herkese. eşim temmuz 26 da ameliyat olmuştu. eylülde hamile kalmıştım falat 7 haftalıkken düşük yaptım.eşim ameliyatın 4. ayında teste gitti. eski halinden çok az bir artık vardı değerlerde. dün yine gitti teste. ( ameliyatın 6. ayının içindeyiz) değerleri süper çıktı neredeyse. çok sevindim. ama sonra kağıda bakınca aklıma bir şey takıldı. biz bugüne kadar toplamda 4 5 kere test yaptırdık hepsinde morfolojimiz %6 idi. dünkü kağıda baktım baya karışık zaten hiçbir şey anlamadım. doktor eşime , morfoloji aynı %6 demiş. ama benim aklım bir şeye takıdı morfolojide normal %0, anormal %100 diyor. ayrıntılı bir ölçüm yapmış cihaz,zaten doktor bu yeni cihaz dedi . yani 6 gibi bir şey de yazıyor ama bu 0 nedir ben anlamadım? kafam çok kaırştı doktora mail attık daha cevap gelmedi. inş kötü bir şey olmamıştır. sürekli aklımdaydı bugün, inş cevap gelir de rahatlarım.
bu arada eşimin ameliyat öncesi değerleri

sayı ml de 21 milyon
toplamda 105 milyon
ileri hızlı hareketli %15
ileri yavaş %5
hareketsiz : %80
morfoloji : %6

AMELİYAT SONRASI DEĞERLER ( ameliyatın 6. ayının içindeyiz)

sayı ml de: 55 milyon

toplamda : 300 milyon

ileri hızlı hareketli : % 22

ileri yavaş hareketli : % 23

yerinde hareketli: % 8

hareketsiz: %45

morfoloji ye doktor yine % 6 demiş ama ben anlamadım kağıtta bir yerde sıfır yazıyor bir yerde 6 yazıyor. sanıırm sıfır dediği başka bir şey. çok ayrıntılı bir ölçüm olmuş. he rşeye bakmışlar o yüzden tam anlayamadım.

değrlendirme who ya göremi yoksa kruger yöntemine göremi yapıldı.morfolojiye hem kurger hemde who kriterine göre bakılmış olabilir.%6 çıkan sonuç who ya;0 çıkan ise krugere göre yapılmış olabilir.bunu bir öğrensen cnm

bu değerlerın krugere göre bakıldıgını dusunuyorum ben ve % 6 lık payda guzel bence % 0 ıle bıle hamıle kalan arkadslarımız var canım sayınız guzel hareket cok ıyı dıyemem aamaa bırcok degere gore tabıkıde ıyı cok fazla takılma sonuclara ozellıkle morfolojı degerı bakan ve yorumlayan merkeze kısıye gore cok degıskenlık gosterebılıyor esının o ankı stresı dusuncesı bıle herseyı etkılıyor ama bu degerlerle hamıle kalmann gayet olabılır bence ınsallah en kısa zamandada gelır bebısın..

gogicimmm nasılsınn nerelerdesin çok göremiyorum senii durumlar nasıl moralin nasıl umarım iyisindir arkadaşım...

gogicimmm nasılsınn nerelerdesin çok göremiyorum senii durumlar nasıl moralin nasıl umarım iyisindir arkadaşım...

iyiym canım çok şükürrr bır sorunum yok braz kendımı bakıma aldım :) kalıtelı yumurta ıcın bırseyler uyguluyorum kendıme esımede desteklere devam edıyorum işte canım subat gıbı tup bebek ıcın rapor cıkartıcam ınsallah mayıs gıbıde tup dusunuyorum buarada takvıyelre devam edıyorum canımm Allah en kısa zamanda versın nsallah bebıslerımızı kucagımıza..sen nasılsın canımmm ??

kızlar eşimin test kağıdında morfoloji kısmında bunlar yazıyor. tam anlayamadım ben ya daha bir çok şey yazıyor d ahepsini yazamadım. eğer sıfırsa gerçekten, morfoloji bu kadar anlık değişebilen bir şey mi? bizim bugüne kadar yaptırdığımız bütün testlerde hep 6 çıktı.

morfoloji

normal 0

anormal 100

tamam buraya göre 0 sıfır gözüküyor ama altta daha başka bir çok değer yazıyor.

JUST ONE DEFECT

head % 40
midpiece %0
tail% 0

MULTİPLE DEFECTS

head+midpiece %60
head+tail %0
midpiece + tail % 0
head +midpiece+ tail % 0 ( bu kısımdan anladığım kadarıyla baş gövde ve kuyruk 3 ü değerlendirildiğinde hasarsız gözüküyor) o zaman da yukarda morfoloji kısmında normal değer nasıl 0 yazıyor anlayamadım ben

bir de şu var

BASİC CLASSİFİCATİON

normal %0
head defects % 100
midpiece defects % 60
tail defects % 0
cytoplasmic droplets % 10

işin içinden çıkamadım eğer sıfırsa sizinde böyle ani değştiği zamanlar oldu mu?

harekete ve sayıya sevinirken morfoloji yüzünden sevincim de yarım kaldı doktor da , sizde bir kez gebelik oluştuğu için artık morfolojini çok bir önemi yok ,ben 6 gibi hatırlıyorum falan yazmış. o da emin değil yani. of valla kafam yine karman çorman oldu her testten sonra böyle stres yaşamaktan artık psikolojim bozuldu

sağol gogicim inş hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim çok bekletmeden. sanırım artık biraz yoruldum , çok şükür yine de en azından sayı ve haraket arttı istediğimiz seviyeye geldi. inş morfolojide de büyük bir sorun yoktur. inş hepimiz burada güzel haberler verelim en kısa zamanda canım

venharcım sanırım who ya göre bu. bizim öncekiler hep kruger e göreydi. ben anlamadım nolduğunu sanırım 0 gözüküyor ki zaten ikisine göre de yapılmış olsa fark etmez bence, çünkü 0 ikisinde de aynı anlama gelir demi

allah iyilik versin canım iyi yapmışsın valla iyi bak kendine tüpe başlamaya karar verdin demek hakkında hayırlısı olsun belkide hiç gerekk kalmaz o güne kadar kimbilir doğal yoldan gelir inşallah allah büyük canımm tez zamanda yavrularımıza kavuşuruzz innş.bende iyiyim canımm daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum bu hafta eşimin ikinci testini yaptırıcağız aynı zamanda dna hasarınada baktırmayı düşünüyoruz birşey varsa ona göre tedavi yaptırmak istiyoruz zaman kaybetmek istemiyoruz artık benim için dua edin canımm ne olur umarım yükselmiştir değerlerimiz allahıma hergün dua ediyorumm hepimiz için beklemek gerçekten çok zor

Son düzenleme:

hayır cnm aynı olmaz.kurger kriterleri daha katıdır.daha ayrıntılı bir inceleme ile yapılır.bende tam tersidir diye tahmine tmiştim.yani öncekiler krugere göre bu who ya göredir diye yani.çünki öncekiler 6 çıkmış ya ondan.farklı yerlerde mi yaptırdınız siz onda mı böyle farklı bakıldı.hep aynı yerde yaptırmak daha iyi bence fark var mı yok mu değerlendirmek açısından.0 yazan raporda baktım cnm orada hasarın spermin neresinde olduğu yazıyor baş defekti boyun defekti vs gibi.

gogi bakım metodlarını bize yazmıcan mı kıs :) aslında iyi bişeye değindin..ben bi özeleştiri yaparsam,,kendim için ek besin almak konusundaçok şey yaptığım söylenemez ve bu çok yanlış!

gogi bakım metodlarını bize yazmıcan mı kıs :) aslında iyi bişeye değindin..ben bi özeleştiri yaparsam,,kendim için ek besin almak konusundaçok şey yaptığım söylenemez ve bu çok yanlış!

:))) bakım metodu güldürdün beni canımm yaptıklarımı hemen soylıyım kuzumm sızdenmı saklıcam :)

1) sabahları ac karnına maydonoz ve lımon kuru yapıyorum bu hem karacıgerdekı yaglanma hem cılt hemde kılo ıcın vucuttakı toksınlerı atıyor
2) omega 3
3)corasprın
4)glifor (ınsulın dırencım oldugu ıcın kullanıyorum bunu canım dr um verıyo)
5)heraksam elma-greyfurt havuc (esıme ve kendıme)
6)hayıt suyu adet ve hormon duzenleyıcı yumurtalık temızlıgı ıcın kullnıyorum
7)bal tarcın çörek otu gun ıcınde 3 kere yada 2 kere

eşim ise: l-argin- çinko- evikap bunun yanında duzenlı köy yumurtası -kecıboynuzu pekmezı-badem fındık cevız ve aksamları elma-greyfurt-havuc sıkıyorum canım

benım bakımım bunlarr canımm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…