kızlar bugun eşim ameliyat oldu solda 3 mm varis vardı dua edin bize
kızlar bugun eşim ameliyat oldu solda 3 mm varis vardı dua edin bize
Merhaba kızlar. Konuyu uzun zamandır takip edenler belki hatırlar:Benim eşim de geçen mayıs ayında ameliyat olmuştu. Bu arada ameliyat öncesinde biz tüp bebek tedavisine başlamıştık ama sadece tek embriyomuz oldu ve onu da dondurduk. Doktorum yumurta toplama işlemi sırasında rahmimde oluşan polipleri de kürtaj yöntemiyle temizlemiş. Sürekli ertelene ertelene bir türlü embriyomuz transfer edilemedi. Bu ay artık bi aksilik olmazsa transfer yapılacaktı ama kendimde bir tuhaflık hissediyordum.2 günlük adet gecikmem olunca(hiç sektirmez normalde tam gününde olur) eşimin ısrarıyla istemeye istemeye test yaptım yine onlarca kez yaşadığım hayal kırıklığını yaşayacağımı düşünerek. 1 dakika geçmeden ikinci kırmızı çizgi kabak gibi çıktı.2 gün sonra da gidip hastanede kan testi yaptırdık.Herşey yolunda görünüyor şimdilik.
Bu arada geçen ay çok dua ettik bebek için.(bizim niyetimiz aslında tüp bebek başarılı olsun diyeydi:)) Manevi kuvvet arayanlar için neler okuduğumuzu da yazayım. Salat-ı Nariye duası var 1 hafta içinde tam 4444 defa okunuyor.Ailecek ortaklaşa okuyabilirsiniz, tek kişinin bitirmesi şart değil 4444 defayı, zaten çok zor öyle. Ayrıca kayınvalidemin bir komşusu demiş ki: Ben bu duayı kime söylediysem okuduktan sonra 1 ay içinde hamile kaldı. O dua daha kolay: Cuma günü sela okunduğunda ezan okununcaya kadar cuma saatinde 41 defa Kevser Suresi okuyanın çocuk dileği kabul olurmuş.Biz bu dediğim iki duayı da okuduk geçen ay.Düşük yapmamdan nerdeyse tam 2yıl geçtikten sonra Allah'ın izniyle yine hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına :)
merhaba arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı oldu ve hep buırdan yorumları takıp ettım morelım bozulduguda oldu umutlanmada oldu Allah sabredenlerle beraberdır. 3 ay dolduktan sonra bu ay hamile kalmışım:) hep bi umutla bekledik rabbim verdi allah ısteyen herkese versın .(sadece morfoloji%1 di. keçi boynuzu pekmezi sadece bır şişe içmişti. dr.un verdiği klomen i kullandı)
merhabalar kızlar uzun zamandır giremiyorum bilgisayar yok ama aklım sizde neler oldu bilmiyorum deryalçının haberini gördüm allah tamamına erdirsin hayırlı olsun herkese nasip etsin ben iyiyim kızımda iyi büyüyor beş ayımız bitti inş sağlıkla doğar hepinizi öpüyorum
YÜCE MEVLAM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede bol bol dua etmeyi unutma inş.:))))))))
kızlar iyi akşamlar herkese. eşim temmuz 26 da ameliyat olmuştu. eylülde hamile kalmıştım falat 7 haftalıkken düşük yaptım.eşim ameliyatın 4. ayında teste gitti. eski halinden çok az bir artık vardı değerlerde. dün yine gitti teste. ( ameliyatın 6. ayının içindeyiz) değerleri süper çıktı neredeyse. çok sevindim. ama sonra kağıda bakınca aklıma bir şey takıldı. biz bugüne kadar toplamda 4 5 kere test yaptırdık hepsinde morfolojimiz %6 idi. dünkü kağıda baktım baya karışık zaten hiçbir şey anlamadım. doktor eşime , morfoloji aynı %6 demiş. ama benim aklım bir şeye takıdı morfolojide normal %0, anormal %100 diyor. ayrıntılı bir ölçüm yapmış cihaz,zaten doktor bu yeni cihaz dedi . yani 6 gibi bir şey de yazıyor ama bu 0 nedir ben anlamadım? kafam çok kaırştı doktora mail attık daha cevap gelmedi. inş kötü bir şey olmamıştır. sürekli aklımdaydı bugün, inş cevap gelir de rahatlarım.
bu arada eşimin ameliyat öncesi değerleri
sayı ml de 21 milyon
toplamda 105 milyon
ileri hızlı hareketli %15
ileri yavaş %5
hareketsiz : %80
morfoloji : %6
AMELİYAT SONRASI DEĞERLER ( ameliyatın 6. ayının içindeyiz)
sayı ml de: 55 milyon
toplamda : 300 milyon
ileri hızlı hareketli : % 22
ileri yavaş hareketli : % 23
yerinde hareketli: % 8
hareketsiz: %45
morfoloji ye doktor yine % 6 demiş ama ben anlamadım kağıtta bir yerde sıfır yazıyor bir yerde 6 yazıyor. sanıırm sıfır dediği başka bir şey. çok ayrıntılı bir ölçüm olmuş. he rşeye bakmışlar o yüzden tam anlayamadım.
kızlar iyi akşamlar herkese. eşim temmuz 26 da ameliyat olmuştu. eylülde hamile kalmıştım falat 7 haftalıkken düşük yaptım.eşim ameliyatın 4. ayında teste gitti. eski halinden çok az bir artık vardı değerlerde. dün yine gitti teste. ( ameliyatın 6. ayının içindeyiz) değerleri süper çıktı neredeyse. çok sevindim. ama sonra kağıda bakınca aklıma bir şey takıldı. biz bugüne kadar toplamda 4 5 kere test yaptırdık hepsinde morfolojimiz %6 idi. dünkü kağıda baktım baya karışık zaten hiçbir şey anlamadım. doktor eşime , morfoloji aynı %6 demiş. ama benim aklım bir şeye takıdı morfolojide normal %0, anormal %100 diyor. ayrıntılı bir ölçüm yapmış cihaz,zaten doktor bu yeni cihaz dedi . yani 6 gibi bir şey de yazıyor ama bu 0 nedir ben anlamadım? kafam çok kaırştı doktora mail attık daha cevap gelmedi. inş kötü bir şey olmamıştır. sürekli aklımdaydı bugün, inş cevap gelir de rahatlarım.
bu arada eşimin ameliyat öncesi değerleri
sayı ml de 21 milyon
toplamda 105 milyon
ileri hızlı hareketli %15
ileri yavaş %5
hareketsiz : %80
morfoloji : %6
AMELİYAT SONRASI DEĞERLER ( ameliyatın 6. ayının içindeyiz)
sayı ml de: 55 milyon
toplamda : 300 milyon
ileri hızlı hareketli : % 22
ileri yavaş hareketli : % 23
yerinde hareketli: % 8
hareketsiz: %45
morfoloji ye doktor yine % 6 demiş ama ben anlamadım kağıtta bir yerde sıfır yazıyor bir yerde 6 yazıyor. sanıırm sıfır dediği başka bir şey. çok ayrıntılı bir ölçüm olmuş. he rşeye bakmışlar o yüzden tam anlayamadım.
bu değerlerın krugere göre bakıldıgını dusunuyorum ben ve % 6 lık payda guzel bence % 0 ıle bıle hamıle kalan arkadslarımız var canım sayınız guzel hareket cok ıyı dıyemem aamaa bırcok degere gore tabıkıde ıyı cok fazla takılma sonuclara ozellıkle morfolojı degerı bakan ve yorumlayan merkeze kısıye gore cok degıskenlık gosterebılıyor esının o ankı stresı dusuncesı bıle herseyı etkılıyor ama bu degerlerle hamıle kalmann gayet olabılır bence ınsallah en kısa zamandada gelır bebısın..
gogicimmm nasılsınn nerelerdesin çok göremiyorum senii durumlar nasıl moralin nasıl umarım iyisindir arkadaşım...
bu değerlerın krugere göre bakıldıgını dusunuyorum ben ve % 6 lık payda guzel bence % 0 ıle bıle hamıle kalan arkadslarımız var canım sayınız guzel hareket cok ıyı dıyemem aamaa bırcok degere gore tabıkıde ıyı cok fazla takılma sonuclara ozellıkle morfolojı degerı bakan ve yorumlayan merkeze kısıye gore cok degıskenlık gosterebılıyor esının o ankı stresı dusuncesı bıle herseyı etkılıyor ama bu degerlerle hamıle kalmann gayet olabılır bence ınsallah en kısa zamandada gelır bebısın..
değrlendirme who ya göremi yoksa kruger yöntemine göremi yapıldı.morfolojiye hem kurger hemde who kriterine göre bakılmış olabilir.%6 çıkan sonuç who ya;0 çıkan ise krugere göre yapılmış olabilir.bunu bir öğrensen cnm
iyiym canım çok şükürrr bır sorunum yok braz kendımı bakıma aldım :) kalıtelı yumurta ıcın bırseyler uyguluyorum kendıme esımede desteklere devam edıyorum işte canım subat gıbı tup bebek ıcın rapor cıkartıcam ınsallah mayıs gıbıde tup dusunuyorum buarada takvıyelre devam edıyorum canımm Allah en kısa zamanda versın nsallah bebıslerımızı kucagımıza..sen nasılsın canımmm ??
venharcım sanırım who ya göre bu. bizim öncekiler hep kruger e göreydi. ben anlamadım nolduğunusanırım 0 gözüküyor ki zaten ikisine göre de yapılmış olsa fark etmez bence, çünkü 0 ikisinde de aynı anlama gelir demi
gogi bakım metodlarını bize yazmıcan mı kıs :) aslında iyi bişeye değindin..ben bi özeleştiri yaparsam,,kendim için ek besin almak konusundaçok şey yaptığım söylenemez ve bu çok yanlış!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?