Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GOGIIIII

canımmm benım antalya dıye hatırlyordum ama ya degılse dedım :) karıstırmıs olabılrım dıye dusundum
aaaa tabıkıde hayıt sana vızzz gelırr vız giderrr canım burnunu tıkıyosun ve dıkıyosun :) bukadar basıtt bu kurlerı uygulamaya basladıgımdan berı kendımı daha ıyı hıssedıyorum canım benım hayıt bende dırekt etkı olarak akıntı yaptı cnım ne var ne yok atıyo vucudumdan anladııgm kadarıyla :) bu ay hıc hesap falan yapmıyorumbıraktım ovu gunune falanda bakmıyorum saldım cayıra mevlam kayıra mısalı subat sonuna kadar boyle karar verdımben ınsallah raporuda halledersem mayısta denıcem tup bı zahmet bızım spermcıkler popolarını kaldırıpta mayısa kadar bır yumurtaya ulasırlarsa ne guzel olcak :))))[/QUOTE]

soğan suyunu ilk içtiğimde nefesimi tutup bi diktim sonra haydiiiii lavaboya :)
şimdi alıştım luk luk gidiyo...evet bişeyler yaparken insan daha iyi hissediyor kendini..bu da zaten fiili dua imiş.inş.canım tedaviye gerek kalmadan nasip eder Rabbim

Son düzenleme:

herkese merhabalar.. uzun zamandır bu topiğe yazmamıştım ama takip ediyordum ara ara... neyse:) ben de bir hafta sonra inşallah regl olduğumda tüp tedavisine başlıyorum.. zeytinburnu semiha şakir hastanesinden rapor aldım.tüm testlerin yapılması sonuçlanması yaklaşık 1,5ayda çıktı raporum.daha kısa sürebilirdi.bazı yanlış anlamalardan ben bazı testleri geç teslim ettim. istanbul tüp bebek merkezinde emre karatekelioğlu ile başlıyorum tedaviye. imci yönteminin kullanıldığı ve raporun geçtiği ender merkezlerden.. bende çok pozitif bir hava yarattı doktorum ve merkez. görüşmenizi tavsiye ederim.. inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz buradan..

merhaba canım hoşgeldinnn inş.tedavinden olumlu sonuç alırsın RABBİM hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin yüzünüzü güldürsün peki sizin promlem ne?

Hayırlısı olsun . inşallah birde bakmışsınız regl olmamışsınız. :) tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsınız. .herşeyin hayırlısı ...
Bizimde eşim ameliyat olalı 4 ay oldu ama test yaptırmaya gitmedii bilmiyorum ne olacak

canım hayırlara vesile olsun inş.tedavin yolunuz açık olsun

inşallah tedavin en güzel şekilde sonuçlanır hayırlısı ile.raporla veya raporsuz toplam kaça mal oluyormuş istanbl tüp bebek merkezinde tam olarak biliyormusun cnm.eğer görüşmeye gittiğinde sorarsan çok sevinirim.

teşekkür ederim güzel dileklerin için.. raporlu fiyat şöyle: 900 tl ilaçlara verdim ben. 745 tl de merkeze veriyorsun(transfer günü). sanırım raporsuz 5000 tl gibi bir fiyatı var. istanbul tüp bebek merkezi gümüşsuyunda. eğer eşinizin hareketli sperm sayısı 5milyonun altındaysa ve 3 yıllık evliyseniz en az, rapor alabiliyorsunuz..

inşallah canımm. ne güzel söylemişsiniz.. sizin için de hayırlısı olsun.. benim eşim de ameliyat olalı 2 yıl oldu. bir sürü şey denedim yükselsin diye ama olmadı. keşke daha önce tüp yaptırmaya karar verseydim diyorum şimdi..

merhaba canım hoşgeldinnn inş.tedavinden olumlu sonuç alırsın RABBİM hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin yüzünüzü güldürsün peki sizin promlem ne?

teşekkür ederim canım. aslında bizim problem hareketli sperm sayısı ve morfoloji idi. ama benim de yaşıtlarıma göre folikül sayım azmış biraz. yeni çıktı ortaya. bugüne kadar tüm doktorlar bende herşeyin yolunda olduğunu söylemişti. bende rahat rahat eşimin sperm sayısı yükselsin diye bekledim yaklaşık 2 sene. yükselmediği gibi benim de folikül sayım düşmüş:)) hayırlısı olsun hakkımızda. ne de olsa hepimiz bir sperm ve yumurtadan meydana geldik. kaderimizde varsa olacaktır diye düşünüyorum...

keşkelerle enerjini hiiiiç düşürme canımcım,demek ki doğru zaman bu zaman

toplamda raporlu tüp bebek fiyatı her şey dahil 1.645 bin liramı yani.daha fazla olmasın az gibi geldi bana.birde 3 tane aşılama olmadan tüp bebek raporu çıkarılmıyor diye duymuştum ben.eşimin sperm sayısı toplamda ml de 44.600.ileri tam hareketli %26 ileri az hareketli %19 yerinde hareketilide %20.toplamda hareketli sperm sayısı kaç oluyor bilmiyorum artık o kadar matematiğim yok

evet canım aynen bu kadar:1645 tl istanbul tüp bebek merkezinde. hem de en son teknoloji kullanılıyor. eşinin hareketli sperm sayısı 5milyonun altındaysa ya da yumurta rezerv sorunun varsa ve en az 3 yıllık evliysen, bir de en az 900 gün sigorta primin varsa aşılama yapmana gerek kalmadan direkt tüp bebek raporu veriyorlar. internettede araştırabilrsin canım tüp bebek koşullarını. sperm testi verdiğinizde zaten eşinin sperm sayısını hesaplıyorlar... benim de matemetiğim pek iyi değil:))

bende ist tüp bebek merkezinde deneme yaptım fiyatlar raporlu:birinci tüp denemesi-745 ikinci raporlu tüp-620 ücretli tüp denemesi 3500 tl

canım sizin toplam hareketli spermleriniz yazdığın değerlere göre %65 gayet güzel sayınız da iyi.

canım imsi tekniği çok önemli özellikle erkek infertilitesi nedeni ile tüp bebek yapılıyorsa mutlaka bu teknik kullanılmalı.benim rapor 1 haftada çıktı ama ben konyadayım burası küçük yer o nedenle sıkıntı yok.canım merkezi çok iyi araştırmak gerekiyor.Allah yardımcın olsun.tüp bebek merkezleri diye bi topik var oralara bak istersen...

saol cnm ALLAH bu yolda sıkıntı yaşayan herkesin yardımcısı olsun.sayımız iyi ileri hızımız %26 toplamda hız fena değil ama ileri hız daha önemli diye biliyorum.ameliyatın senesi gelsin martta doluyo senesi yaza kadar olmazsa kendiliğinden o zaman düşünüyorum tüp bebek.

sperm testimize baktımda Total Motil Sperm 10.400.000 miş.yani toplam hareketli sperm sayısı demekmiş bu.5 milyonun üstünde yani.yumurtalık rezerv sıkıntımda yok benim çok şükür.bize kolay kolay vermezler tüp bebek raporu sanırım.sadece morfoloji sorunu var gözüküyo teste bakarsak.bu durumda üç tane aşılama tutmazsa veriliyo rapor aşılama için sayısı tutanlara.fiyatlar şubeden şubeye fark ediyomu ki taksimdede şubesi var istanbul tüp bebek merkezinin acaba aynımıdır ki.

Son düzenleme:

canım merhabalar benim eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 2. derecedendi varikosel önce sperm değerleri 21 milyondu toplamda hereket %10 gibiydi ameliyat sonrası değerlerimiz arttı 68 milyon oldu ilk 3 ay 6. ayda 48 milyona düştü sonra yineartış oldu ben ameliyatımızın 9. ayında hamile kaldım doğal yollla oldu canım bir kere aşılama yaptırdım tutmadı çok şükür daha iyisi oldu ve kendi geldi hep bunu istemiştim ameliyatın başarılı olduğuna inanıyorum ama en önemlisi dua bence çok dua ettim ve annem meryem suresini okudu bana ve daha yarısına gelmişken hamile kaldım inş darısıda sizlere olsun değerlere çok takılıp umutsuz olmayın allah istesin yeter ben keçiboynuzu kürü yaptım ballı çerez yedirdim dr ilaçlarını kullandıık eşim dikkat etti beslenmesine canım benim şimdi bilgisayarım yok annemlerde giriyorum bazen o yüzden sorularını göremeyebilirim ama burdaki arkadaşlarda yardimcı olur sana kafana takılan bilmek istediğin her şeyi sorabilirsin canım

ayy ne kadar güzel bizede nasip olacak mı acaba eşim pazartesi varikosel ameliyatı olacak inşalllah fazla bekletmez rabbim gelir meleklerimiz tüm isteyenlere içindede bana nasip etsin inşallah zorlu bi dönemden geçmişsiniz maşallah allah sabırlar vermiş sınavınızı gecmişsiniz inşallah bzde tez zamanda geceriz...

herkese hayırlı sabahlar ................bakıyorumda sayfalar yine ilerlemez oldu konu hep bir umutla beklemek olunca,yazıcak birsey kalmıyor sanırım ,hamile kalan arkadaşlar bizleri dualarınızdan eksik etmeyin hatta mümkünse isimlerimizi tek tek geçirin dualarınızdan kızlar normalde adetim 26.27.yada28.günde bir oluyo merakla bekliyorum bugün 27.günüm bekliyoruz merakla şu 2ay bizim için çok önemli yoksa dr aşılama dedi hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.tüm bekleyen isteyen arkadaşlarıma inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…